Билкова Аптека

Билкова Аптека Красно село е съвременна билкова аптека в град София с най-голям асортимент билки. / виж КАРТА / Изготвяме билкови смеси. Предлагаме продукти от българската, индийската и китайска медицина. Билковата аптека е разположена непосредствено до пазар Красно село. Открита е на през юни 2009. Номерът на нашето РАЗРЕШЕНИЕ е №4007 на МЗ.
В Билкова аптека се изготвят и пакетират билки и билкови смеси по рецепта. Гордеем се с голямо разнообразие от над 400 вида билки и подправки. Повечето от билките са български, но имаме също така лекарствени растения от Индонезия, Индия, Южна Америка, Африка и Тайланд.
Можем да ви уверим, че ще останете доволни от нашите фармацевти, от отличното качество на билките, най-изгодна цена на всички наши артикули, включително пълната гама фармацевтични лекарства и козметика.
В аптеката се предлага натуралeн, чист пчелен мед, пчелно млечице и пчелни продукти със сертифицирано качество.
При нас можете да намерите качествени хранителни добавки от САЩ на няколко различни фирми, също така на утвързени български производители, като д-р Пашкулев, Вербена-М, Витаслим, Лечител и други фирми, при същите условия, както и във фирмените магазини на съответните фирми.
Отскоро разполагаме с диетичен щанд, с разнообразни диетични храни, брашна, масло и др.
Ще се радваме да споделим с вас удоволствието и ползата от допира с даровете на Природата.
Ароматерапия, масла и лампи, хомеопатични лекарства, множество продукти от китайската медицина - всичко това можете да намерите на място при нас или в нашия онлайн магазин.
17 билки за отслабване


Вече можете да намерите 17 билки за отслабване и на филтър в нашата аптека или на сайта bilki.bg. Един пакет съдържа 100 филтъра и е достатъчен за един месец активно ползване.
Цена 6,99 лв


Тибетски капки на живота тинктура 100мл

2 опаковки са достатъчни за един пълен курс детоксикация на тялото. Тинктурата можете да закупите в Билковата ни аптека Красно село или в ОНЛАЙН МАГАЗИНА bilki.bg.
Цена 13,60 лв

Сапун Тройчатка
САПУН ТРОЙЧАТКА 

Отлична комбинация за стягане и почистване на проблемна кожа с пъпки и акне. 
Комбинация от три безценни билки – пелин, карамфил и орех. Хумата допълва ефекта на почистване в дълбочина.          Цена 4,49 лв

  

ФОТОГАЛЕРИЯ БИЛКОВА АПТЕКА КРАСНО СЕЛО

Билкова аптека, София, Красно село


 

БИЛКОВА АПТЕКА - Красно село, СофияComments