Llibresaure +8anys! (I2)

31 de maig 2012, 4:15 publicada per Martí P
Haz clic para hojear el libro 
La Violeta només va ser de color violeta el dia que va néixer. Ara és una nena de vuit anys que busca un nom per al seu futur germà, el que la seva mare duu a la panxa immensa en forma de globus aerostàtic. Davant d'aquest esdeveniment, la Violeta té por que la seva mare l'estimi una mica menys.


L’Oblonsky és el millor detectiu de Rússia i en Petrov, el seu ajudant, el súbdit més lleial del tsar. Junts resoldran aquest esgarrifós i divertit cas: un ganivet de la civilització maia ha desaparegut del museu. I la  maledicció diu que qui tingui el ganivet, morirà... S’acomplirà aquesta vegada la maledicció de la calavera vermella?
La Belinda passa l’estiu a casa del seu avi, on descobreix la màgia de les albades davant del mar, els passejos a cavall i els aliments acabats de collir de l’hort. Però sobretot descobreix l’home imaginatiu i un pèl extravagant que és el seu avi. “Ladrón de caballos” és una història tendra, en la qual es valora la vida senzilla i els vincles familiars. 
  Has pensat alguna vegada on van els llapis que roseguem i que finalment perdem? O per què algunes xinxetes no sempre volen punxar? En una tendra i sorprenent història, en Raül i el seu avi passejaran per un món fascinant molt a prop del nostre. Allà, els botons perduts, els bolis maltractats i alguna mosca pesada explicaran la nostra història.


 
La Pingoreta busca el temps per tots els racons. I com que es passa la vida buscant-lo, no té temps per fer res més. Fins i tot, se li passa pel cap posar més hores a un rellotge, per tal de tenir més temps, però no li dóna resultat. Al final descobrirà que, en lloc de buscar el temps, és millor aprofitar-lo sense pensar-s’hi més. 
Un pollet de Durango que sap cantar molt bé i és fill d'una gallina acròbata, somia amb una gallineta amb plomes acolorides. On la podrà trobar? Mentrestant, una gallina d'un altre Durango, molt lluny del primer, sospira per un gallet molt diferent dels galls del seu galliner, i la pobra no es posa contenta ni amb les ranxeres...
 
Vila Cornèlia és un lloc plàcid i segur per a les gallines. Fins que un dia, un s’adona que algú ha substituït els ous que estava covant per un altre..., però d’or. I no és l’única gallina a qui passa un fet tan singular. La gallina Cloti, que a més de detectiu és la gallina més trepidant del planeta, es posa a investigar ràpidament.

En un bosc proper a Vila Cornèlia passen coses estranyes: diverses zones del bosc apareixen cremades i es diu que per allí s'està un monstre, possiblement un drac. Com és possible, si tradicionalment els dracs són amics de la gent del poble? 
L'alcalde de Vila Cornèlia encarrega el cas a la gallina Cloti i el seu ajudant, Maties Plum. Junts descobriran fins a quin punt arriba l'ambició de certs empresaris immobiliaris...Al teatre de Vila Cornèlia s’estén el pànic: el públic surt “plomat” després d’una representació operística. Però el més estrany és que ningú se n’ha adonat. Ni saben ni quan ni com ha passat. Potser el públic estava massa distret?.
Comments