ESO‎ > ‎

Bloc - Secció jove

Anem de col·leccions!

30 de maig 2012, 7:43 publicada per Martí P

 
Atrapados y La resistencia, de Chris Wooding.
Un peligroso universo llamado Malice. Un misterioso cómic. Dos niños dispuestos a arriesgarlo todo para descubrir la verdad...
Malice es un universo lleno de trampas y seres extraños del que se habla en las páginas de una misteriosa serie de cómics. Gobernado por un siniestro personaje llamado Jack el largo, Malice es un lugar sumamente peligroso, pero no de difícil acceso: según una leyenda urbana, para llegar a él, solo hace falta repetir seis veces su nombre y seguir un sencillo ritual. Cuando Luke, un apasionado fan de la serie, desaparece, sus mejores amigos, Kady y Seth, intuyen que Malice no es un simple rumor y deciden empezar a investigar. Lo primero que hacen es acudir a la única tienda de Londres que distribuye los cómics. Una vez allí, los dos chicos se hacen con el último volumen y descubren, horrorizados, que el protagonista de la historia es, ni más ni menos, su amigo Luke…Ulysses Moore, de Pierdomenico Baccalario.
La aventura empieza cuando Jasón, Julia y sus padres llegan a Villa Arso, una casa antigua situada junto a un acantilado, el mayordomo Néstor les enseña la mansión y les advierte que no utilicen una de sus puertas. Desde el primer día, Jason tien la intuición que la casa esconde algún secreto, ya que muchas veces, por las noches, oye susurros y pasos. Un fin de semana los padres se van a Londres y Jasón y Julia descubren una gruta en el acantilado y allí encuentran un paquete. Al abrir el paquete, ven un mensaje en clave que logran descifrar y que habla de una cueva escondida donde los brujos se reunían en el equinoccio de primavera.

Tres llibres ben diferents

7 de nov. 2011, 10:34 publicada per Martí P


La crida del bosc - JACK LONDON

La crida del bosc
El gos Buck, que ha nascut en una casa benestant i hi viu tranquil i mandrós, es veu pres per la força i endut cap al gran nord, on l'or, tot just descobert, exigeix gossos forts i intel·ligents com ell, capaços d'arrossegar els trineus.Comencen així una colla de dramàtiques aventures on els gossos i els homes uneixen llurs destins. Progressivament, Buck sentirà néixer en ell l'instint que el crida cap al bosc, cap als llops, cap als seus germans salvatges.

El cavaller del drac
La terra dels dracs a Escòcia ha estat amenaçada pels humans. Lung, un jove drac, haurà de buscar ajuda abans de volar cap a l’Himàlaia, on segons les llegendes es van amagar els últims dracs. Acompanyat d’una follet, Pell de Sofre, i d’un noi sense família, en Ben, aviat ensopegaran amb els primers perills...
Però hi haurà més aventures: un especialista en éssers fabulosos els ajudarà a vèncer molts dels perills, cavalcaran a l'esquena d'una serp marina, es trobaran els elfs de la pols i coneixeran Subaida Ghalib, que els donarà informació i l'aigua de la lluna... fins que seran acollits al Tibet en un monestir budista, on coneixeran les antigues profecies que parlen del retorn del cavaller del drac.

Temps de miracles ++
Temps de miracles
En Kumail, un nen de set anys, fuig de les guerres del
Caucas amb la Glòria, una jove de passat misteriós, que
se n'ha fet càrrec després de la mort de la seva mare. El
seu objectiu és França, la seva pàtria d'origen. Per
arribar a la seva destinació hauran de patir penalitats i
perills que afectaran la seva relació.
Una història commovedora, en què el jove protagonista
cerca aclarir la seva autèntica identitat, enmig d'un món
ple de personatges desconeguts i sovint predisposats a
la violència com a recurs de subsistència.


Els jocs de la Fam. Trilogia de fantasia!

27 d’oct. 2011, 11:35 publicada per Martí P   [ actualitzat el 13 de març 2012, 9:04 ]

Trilogia de fantasia de l'autora de llibres juvenils Suzanne Collins. Us atreviu a entrar en les seves aventures?


Podries sobreviure tot sol, en un món salvatge, on tothom farà el possible perquè no tornis a veure la llum del dia? Vint-i-quatre adolescents forçats a jugar. Només un guanyador. Els Jocs de la Fam han començat....

Contra tot pronòstic, la Katniss i en Peeta han guanyat els Jocs de la Fam. però per ara la recompensa d'una vida segura i sense complicacions haurà d'esperar. Han vençut desafinat les normes imposades pel Capitoli i, sense voler-ho, s'han convertit en l'espurna de la revolta imminent. El foc es propaga i el Capitoli clama venjançaLa Katniss ha tornat a desafiar i a vèncer el Capitoli, però tot i haver sortit victoriosa del camp de batalla, al poder no li agrada perdre. El president Snow vol revenja i ha deixat molt clar que tothom corre perill: la família de la Katniss, els seus amics i qualsevol que visqui al Districte 12. Trailer oficial del que sembla un dia serà la pel·lícula d'aquests espectaculars llibres


Llibres que no us deixaran indiferents!

24 d’oct. 2011, 7:51 publicada per Martí P   [ actualitzat el 15 de nov. 2011, 9:58 ]

Volem dir-vos que dins la vostra secció juvenil de la biblioteca, JN gomet groc, a partir de demà podreu trobar-hi 3 llibres nous de literatura fantàstica i també de misteri.

Al poble de Karlstein tothom es tanca amb pany i clau quan arriba la Nit d'Ànimes. Saben que, en aquesta data, el dimoni Zamiel apareix, famolenc de sang, per reclamar la seua presa. En aquesta ocasió, tanmateix, hi ha una diferència: el malvat comte Karlstein té un tracte terrible amb Zamiel i l'ha de complir. La vida de les seues nebodes, Lucy i Charlotte, està en perill. Sort que Hildi, una de les donzelles del castell, s'assabenta del pacte diabòlic i lluitarà per salvar-les. Però una cosa és segura: el Dimoni Caçador no torna mai al seu cau fosc sense haver satisfet les seues apetències. 
Una extraordinària i original narració gòtica que barreja el terror amb el particular sentit de l'humor de l'autor, Philip Pullman, escriptor de gran prestigi creador de la popular trilogia La matèria obscura. En Esfera trobareu també la inquietant novel·la El rellotge mecànic i Lila i el secret dels focs, premi Atrapallibres.


Roger i Wendy inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d’un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L’homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d’on ha desaparegut una joia, el robatori de la qual no vol denunciar ningú. Una novel·la trepidant en què la jove Wendy haurà d’enfrontar-se, ella sola, amb assassins perillosos; haurà de córrer, lluitar i fer ús de la pistola; coneixerà el fons de la mar, saltarà abismes paorosos i veurà la mort de prop. Aquesta serà la nit en què Wendy aprendrà a volar.
La maledicció del robí +
Poc després de morir el seu pare en un naufragi a l'Extrem Orient, la Sally Lockhart rep una carta anònima ben estranya. L'amenaça que conté el missatge és tan espantosa que mata un home de por. En aquell moment, la Sally decideix esbrinar la veritat sobre la mort del seu pare i s'endinsa en els tètrics carrerons del Londres victorià per resoldre un misteri terrorífic, sobre el qual plana el fum de l'opi i la llegenda d'una joia mortal, que està amerada de sang..

1-4 of 4