Книги на български в Amazon

публикувано 29.12.2012 г., 12:21 ч. от Българско Културно-Спомагателно Дружество Association Socio-Culturelle Bulgare, Montréal

Колибри е първото българско издателство, което разпространява и доставя книги чрез Amazon за вас - сънародниците ни от Канада.

Стремежът ни е да направим родната култура достъпна за всички българи, живущи извън пределите на страната. Вярваме, че за тях е важно да се запознават със съвременната българска и световна литература на майчиния си език. Също така, нашите речници и помагала за изучаване на чужди езици могат да бъдат в услуга на всеки, които има интерес към чужд език, а множеството книги за най-малките, ще помогнат на децата ни да запазят и развият усета към родния ни език.

Ние поддържаме богат каталог от автори, в който фигурират едни от най-достолепните имена в световната литература. Нашите издателски проекти включват изтъкнати съвременни творци от всички жанрове. Репутацията на „Колибри е свидетелство за целенасочен, многогодишен труд, буден професионализъм и самовзискателност. Тя е и залог за пълноценно взаимодействие с всеки, който цени добрата литература.

Прилагам линк към всички книги и речници в Amazonнатисни тук

Официален сайт на ИК „Колибри“: http://www.colibri.bg

Facebook страница: http://www.facebook.com/ColibriBooks

Comments