Реклами

Когато рекламирате при bgmontreal Вие поддържате Българското Културно - Спомагателно Дружество, доброволна организация която влага всички свои средства обратно в българската общност. На края на всяка година Дружеството представя финансов отчет при който всички приходи и разходи са внимателно отбелязани. Освен това, че по този начин ставате спонсор на Дружеството, вашите обяви са достъпни до огромен брой посетители и потребители на този сайт.

Срещу цената на реклама Ви се доставя разписка която може да бъде изпозвана да отбиете разхода от таксите си.

Редовни Рекламни услуги

Рекламата е постоянно видима на всички страници на сайта.

Клиента доставя всички необходими матеряли за рекламата, като графично и текстово оформление. Тези матряли трябва да са сходни с дизайна на нашия сайт, или да се нуждаят от минимално оформление от страна на нашия webmaster. За примери, моля прегледайте вече съществуващите реклами.

Детайли:

  • Рекламен знак (banner) с връзка към една страница рекламен материал (142 x 32 px).
  • 1. Една страница рекламен материал предоставен от клиента: текстов файл (.html, .txt), снимки, визитни картички и др. (jpg., .gif., .png, или други файлове съвместими с Photoshop).
    2. Алтернативно, клиента може да пожелае рекламния знак да води към външен сайт (цената е същата).
  • За допълнително оформление или оригинален дизайн цената варира според изискванията на клента (т.е. Flash). Намаления се предлагат на членове на дружеството както и на организации с идеална цел*.
  • Промяна на рекламните материали (текст / графика) е безплатна 2 пъти за годишен абонамент.
  • Оформление и публикуване на реклама взима до 2 седмици след поръчка.

Разпространение на обяви

Обявата е еднократно разпространение на информация до нашия email лист. Примерно за обява на концерт, важно събитие, разпродажба. Обяви с идеална цел (т.е. non-profit) могат да бъдат разпратени безплатно, по дискресия на ръководството.

Клиента доставя всички необходими матеряли за обявата, като графично и текстово оформление. Тези матряли трябва да са сходни с дизайна на нашия сайт, или да се нуждаят от минимално оформление от страна на нашия webmaster.

Детайли:

  • Приемат се .html оформена страница, графики, само текст, или комбинация от тези. Текста може да е на кирилица или латиница. Webmasterа може да го преведе в такъв вид какъвто желаете (цената е малко повече), иначе обявате се праща такава каквато е доставена.
  • За допълнително оформление или оригинален дизайн цената варира според изискванията на клента. Намаления се предлагат на членове на дружеството както и на организации с идеална цел*.
  • Оформление и публикуване на обява взима до 1 седмица след поръчка.

Неспонсорирани Реклами

Тези реклами се намират в колективен списък услуги за и от българската общност. Афиширането им е безплатно, но са видими само когато потребителя отиде на специално отделената им страница (докато Редовните Реклами са видими по всяко време). Типично те включват малък фирмен знак, връзка, и кратко описание на услуги.

Ценине-членове на Дружеството
членове на Дружеството
 Редовна Реклама 
Един месец
20.00 $ Can
16.00 $ Can
Шест месеца
110.00 $ Can
90.00 $ Can
Една година
185.00 $ Can
155.00 $ Can
 Обява по email
 
Еднократно  разпращане20.00  $ Can
16.00 $ Can
 Не-спонсорирана Реклама 
 безплатна (членството препоръчително)
 безплатна

Посочените цени не подлежат на прилагане на TPS и TVQ и могат да се отбият от таксите.


За повече информация изпратете поща до 
bgmontreal @ google . com


* Можете да дискутирате часнти контракти със уебмастера, които също подлежат на гореспоменатите намаления.