'Inslingertochten'

 
Sinds het nieuwe millennium worden jaarlijks in de maanden april of mei zeiltochten van één week georganiseerd vanuit Parkhaven te Lelystad. Deze 'Inslingertochten' gaan dikwijls naar de oostkust van Engeland met een beperkt aantal zeiljachten.  Meer informatie over de essentie van de 'Inslingertochten' is hier te vinden.
 
Uitgebreide informatie over het fenomeen van de Inslingertochten is in presentatievorm (ppt) ook te bekijken: klik hier.
 
Aanvullend op de dia's over het wezen van de 'Inslingertochten' nog een paar korte video's die - ieder op eigen wijze - de essentie van de voorjaarsklassieker van Parkhaven illustreren.
 
                     
 
 
                     
 
 
Van de jaarlijke reizen zijn uitgebreide videoverslagen gemaakt. Ieder jaar tijdens het Postpalaver (meestal in september) wordt de meest recente videofilm van zo'n anderhalf uur vertoond aan alle bemanningen, vrienden, kennissen en familie. Beknopte samenvattingen hiervan zijn voor ingewijden (die over de juiste url beschikken) te zien en horen via You Tube. Om een idee te krijgen zijn er hier een paar algemeen toegankelijk gemaakt:


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Subpagina''s (2): Naamloos Over winnen
Comments