Actueel

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwsberichten.
 
Hier blijft u op de hoogte van het nieuws uit Spoorwijk.

Heb jij iets met centjes?

Geplaatst 11 jan. 2018 05:41 door Marjan Wesselingh

BOS zoekt een lid voor de kascontrolecommissie. Elk jaar bekijken 3 (onafhankelijke) Spoorwijkers of de Bewonersorganisatie haar boeken en financiën netjes op orde heeft. In ongeveer 2 bijeenkomsten ion februari geeft de commissie een oordeel of het (nog) beter kan, en rapporteert dit uit op de jaarvergadering midden maart. Zou dit jou iets lijken, of ken je iemand? Laat het voor 1 februari graag via bos@spoorwijk.org weten. Als er geen bezwaren worden geuit, is BOS voornemens de huidige leden L.Maas en M.v.d.Haar ook weer zulk goed werk te laten doen.

Avonturenpark Schimmelweg nu 14 februari!

Geplaatst 8 dec. 2017 02:16 door Marjan Wesselingh   [ 8 jan. 2018 04:15 bijgewerkt ]

Er wordt nog heel hard gewerkt aan het nieuwe avonturenpark op de Schimmelweg. Zo hard, dat de opening nu verplaatst is naar woensdagmiddag 14 februari, 14:00-16:00. Graag tot dan!
Afbeelding kan het volgende bevatten: auto en buiten

Opnieuw een nieuwe Spoorwijzer

Geplaatst 19 nov. 2017 10:05 door Penningmeester Bos   [ 19 nov. 2017 10:06 bijgewerkt ]

De volgende Spoorwijzer ("Eindejaar 2017") komt er aan.
Ook deze keer met veel nieuws, ontspanning en activiteiten.

Met o.a. de Wijkwandeling/Leefbaarheidsoverleg, informatie over de activiteiten rond de Kerstdagen en over het Laaktheater. Ook aankondigingen van de Nieuwjaarsreceptie en de verkiezingen.
En verder een aantal terugblikken op een allemaal activiteiten (Kleurrijk Festival, wijkjury en Spoorzoeker).

Om en nabij het weekend van 25/26 november worden de Spoorwijzers huis-aan-huis bezorgd, maar voor wie niet kan wachten is de Spoorwijzer ook te downloaden of te lezen via de website.

Nieuwe Spoorwijzer met een zomers gevoel

Geplaatst 28 aug. 2017 13:13 door Penningmeester Bos   [ 28 aug. 2017 13:33 bijgewerkt ]

De volgende Spoorwijzer ("Nazomer 2017") komt er aan.
Ook deze keer met veel nieuws, ontspanning en activiteiten.

Met o.a. de Wijkwandeling/Leefbaarheidsoverleg, informatie over het Kleurrijk Festival en over het Laaktheater. Ook worden er een aantal feesten georganiseerd in Spoorwijk (Krokofeest, Buurtfeest Tempel).
En verder een aantal terugblikken op een allemaal activiteiten (Buitenspeeldag, Laakfestival).

Om en nabij het weekend van 2/3 september worden de Spoorwijzers huis-aan-huis bezorgd, maar voor wie niet kan wachten is de Spoorwijzer ook te downloaden of te lezen via de website.

Wijziging datum Kleurrijk Festival.

Geplaatst 16 jul. 2017 12:21 door Penningmeester Bos

Omdat het Kleurrijk Festival gelijk zou vallen met het UIT-festival is er besloten dat het Kleurrijk Festival 3 weken later gehouden wordt, dus op 23 september 2017.

We zien jullie dan in het Hof van Heden !!

Jaarverslag BOS over 2016

Geplaatst 26 mei 2017 05:31 door Marjan Wesselingh

Tijdens de wijkvergadering van maart is het jaarverslag van de Bewonersorganisatie Spoorwijk gepresenteerd. Bijgaand het betreffende jaarverslag.

Zomerse Spoorwijzer

Geplaatst 26 mei 2017 04:39 door Eddy de Vries   [ 26 mei 2017 09:16 bijgewerkt door Penningmeester Bos ]

De volgende Spoorwijzer ("Zomer 2016") komt er aan.
Ook deze keer met veel nieuws, ontspanning en activiteiten.

Met o.a. de Wijkwandeling/Leefbaarheidsoverleg, vooraankondiging op het Kleurrijk Festival en informatie over het Laaktheater. Maar ook met allemaal activiteiten (Buitenspeeldag, Iftar).

Om en nabij het weekend van 27/28 mei worden de Spoorwijzers huis-aan-huis bezorgd, maar voor wie niet kan wachten is de Spoorwijzer ook te downloaden of te lezen via de website.

Een actieve buurt waar wat te kiezen valt

Geplaatst 9 mrt. 2017 02:08 door Marjan Wesselingh

Op 7 maart was er veel te beleven in Spoorwijk. Kijk ook eens op onze Facebook pagina! Er was niet alleen een internationale vrouwendag. Er was ook een fascinerend verkiezingsdebat. Bijgaand de presentatie van het debat, inclusief de resultaten van de stemming. En nu nog allemaal gaan stemmen op 15 maart (tweede kamer) en 21 maart (bewonersorganisatie). Het kan allemaal in de Wissel of de officiele stembureaus. 

Verkiezingsdebat 7 maart, Bestuursverkiezing 21 maart en nog veel meer

Geplaatst 25 feb. 2017 06:24 door Henny Koot

Het is bijna lente, dus de nieuwe Spoorwijzer valt weer bij iedereen op de mat. Weer boordevol activiteiten. En natuurlijk staat hij ook weer online onder het kopje "Spoorwijzers" https://sites.google.com/site/bewonersorganisatiespoorwijk/Home/spoorwijzers/Spoorwijzer%20bijna%20lente%202017.pdf?attredirects=0&d=1


Kascontrolecommissie

Geplaatst 8 jan. 2017 05:41 door Eddy de Vries

Het bestuur van de bewonersorganisatie Spoorwijk is verheugd dat 3 vrijwilligers bereid zijn de Kascontrolecommissie dit jaar in te vullen. De heren Maas en Slingerland hebben deze functie vorig jaar ook vervuld. De heer Van de Haar (penningmeester van het Laaktheater) is bereid de commissie te versterken. Als bestuur zijn wij heel blij dat er zulke professionele vrijwilligers serieus naar onze financiën willen kijken.

Middels dit bericht vragen wij de algemene wijkvergadering of zij hier mee akkoord zijn. In het geval u bezwaar heeft, wordt u gevraagd dit uiterlijk 30 januari 2017 kenbaar te maken door een bericht naar bos@spoorwijk.org te sturen met als onderwerp "bezwaar kascontrolecommissie".  

Wij kijken van harte uit naar een gezonde en kritische blik op het reilen en zeilen van onze organisatie!

1-10 of 128