Welkom
De Tamiyacup wordt door T2M, de Belgische Tamiya invoerder gesponsord. 
De website van T2M vindt u hier : http://www.t2m.tm.fr/
Tamiya is zowaar het grootste RC merk ter wereld en is al meer dan 30 jaar actief bezig met het bouwen van RC bolides. In de loop der jaren heeft Tamiya dan ook honderden echte wagens en racewagens op zeer gedetailleerde wijze nagebouwd (waarvoor het merk bekend staat) en kunnen wij profiteren van het grote aanbod van verschillende types die op de markt gebracht worden.


De TamiyaCup is een competitie voor zowel beginnende- als gevorderde RC piloten.De Belgische TamiyaCup is de grootste Elektro RC competitie in België en heeft een jarenlange, zeer goede reputatie in de Belgische RC wereld.

De sfeer onder de piloten is familiaal en behulpzaam maar ook competitief te noemen. De wedstrijden worden gereden over heel België op circuits van participerende RC clubs. Waarvoor wij hen zeer dankbaar zijn.

Iedereen rijdt met een Tamiya wagentje en er zijn verschillende klassen waar je kan in deelnemen. Meer informatie over de verschillende klasses vindt u terug in ons reglement.

In’t kort: 


 Reeks Welk chassis? Wie?
 Junior        TT-01, TT-02, M-chassis Tot 14 jaar
 Stock TT-01, TT-02  Beginnende piloten
 Truck TT01 Liefhebbers
 Euro-TW FF, TA en TB Gevorderde piloten
 Euro-GT Carbon TRF                                           Snelheidsduivels
 Mini M01,M02, M03, M05, M06, M07, M08 Nostalgie                      Om deel te nemen aan de Belgische TamiyaCup hoef je alleen maar een Tamiya wagentje aan te schaffen en je in te schrijven via deze website. Je kan in de winkels al een complete starterskit (wagen - zender - batterij) kopen voor nog geen 200€!

Het inschrijvingsgeld van 10€ betaal je s’morgens op de wedstrijddag zelf. Je auto moet wel voldoen aan onze reglementen. Je kan de wedstrijddatums bekijken op onze kalender.

Verder op deze website vind je het klassement en foto’s van de wedstrijden.Bij deze verwelkomen wij jullie van harte,

De Belgische TamiyaCup Organisatie.