Home‎ > ‎

Anonymous STD Testing - Find HIV Testing Locations Near Me

Find Anonymous STD Testing locations near you, or take an Anonymous STD Test at home. Confidential, Private STD Testing for HIV,Chlamydia,Herpes and more. There are FDA Approved Home Test Kits also.Test for most common STD's. Same day testing, results in 1-2 days.

Anonymous HIV Testing


If you're in a hurry here are the best 2 options you can check out right away, just click the banners

  1. Find Anonymous STD Testing Near Me- 4000 locations, click the banner, type in your zip code-find a location near you- order the test online, same day anonymous testing, no appointment needed:

   Confidential STD Testing


 2. FDA approved home std test kits- Order full panel or single panel test kits online, they mail you the FDA approved kit, you provide the samples following the easy instructions, mail it back, they screen it in an FDA approved lab, then you get your results in 1-3 days. Totally discreet, no embarrassing converstaions. You never have to leave your house.



In this article we will give you information about how to get an Anonymous STD Test. If you are looking for your personal information and your test results to remain private, then most likely you are not going to want to go to your regular primary physician. Since your doctor knows you personally it may be an embarrassing and awkward conversation which you may want to avoid. There are however, a few different options that you can use to find anonymous std testing. If you get your test done by your doctor the results will become part of your medical records.

There are many free STD testing clinics in most areas, but your results are not anonymous, so this would not be the best place to go if you want your information to remain private. There are also plenty of home std test kits that you could buy at CVS or Walmart. They are not as accurate and you need to make sure they are FDA approved. If you buy only one type like the at home Chlamydia test kit or you are just getting an anonymous HIV Test Kit, you are not testing for the full array of the most commons STDs. And the test is not being administered or screened by a health professional. So even thought this option is more anonymous, it is not recommeded if you want piece of mind knowing that the results will be accurate, and that you are testing for all the common STD's.

There are a few better options that you can use that are safe and reliable, but also offer you a great degree of privacy. We have researched a bunch of companies and options, and we can confidently recommend two companies for more anonymous std tests.

Private STD Testing

Company # 1 MyLab Box  www.mylabbox.com



This company lets you order an std test kit online, then they mail it to you, basically bringing the lab home to you !! You then collect your sample by following the directions, then you mail it back to them and they screen it and process it at one of their clinics and you get your results privately a few days later. Their kits and their clinics are all FDA Approved.

No Scheduling, No Waiting, No Awkward Conversations !!

It is always recommended that you test for all the common STDs when possible. This company offers a comprehensive kit that tests for all the common STDs. The name of the full spectrum test on their website is: the Uber "All Around" Box. This is a great option for an anonymous at home std test. You can click here for our full Mylab Box Review



Company # 2 STDCheck.com


STDCheckoffers an anonymous STD testing service for those who want to remain discreet. STD Check understands that sexually transmitted diseases are a sensitive and very personal subject and for this reason they provide an alternate route to make the process more comfortable. This service is only available with Quest. The service works by allowing you to submit an alias name when providing your information after you have placed your order with STD Check. If you leave the alias field blank, then your real name will be used on your lab order and results. You must submit your real name so that you may place your order, but it will only be used for billing purposes and visible only when making your order online.

Here are the steps:

You order your test kit online anonymously
You choose from one of 4,000 locations near you
You can go the same day without an appointment
Get your results discreetly by email within 1-2 days

They also have a number of individual tests, but they also offer a comprehensive 10 panel test that tests for all the most common STDs which is always the recommended approach. The two companies that we recommend above are the best ones that we have found if you are looking for fast, anonymous and confidential std testing.

Here are some other common questions that people also ask regarding STD testing.
  1. Question: What STD's can be detected by a blood test?
     Answer: An STD testing clinic can check for the following STD's with a blood test
  • Chlamydia
  • Gonorrhea
  • Hepatitis
  • Herpes
  • HIV
  • Syphilis

    2. Question:  What is included in an STD panel test?
     Answer: Although you can test for individual STD's, it is recommended that you get a full panel std test. A full panel STD test     will test for all the major STD's including HIV, Chlamydia, Gohorrhea, Herpes, and Syphilis.

    3. Question: When should you get tested for STD's?
     Answer: Here is the timeline for how long after being exposed that you can get a reliable test result.
  • 2 weeks for: Chlamydia and Gonorrhea
  • 1 week - 3 months for Syphilis
  • 6 weeks - 3 months for HIV, Hepetitis C, and Hepetitis B

    4.  Question: How do you get tested for STD's?
      Answer: STD screening is performed a few different ways, depending on which std test is being performed, and whether the       test is for men or women. Either by a standard std blood test, urine test, or a swab inside the penis for men, or a swab               inside the cervix for women. A full panel STD test can be performed at most walk in health clinics, planned parenthood,or by        your doctor.

     5. Question:  Can Gonorrhea be detected by a blood test?
         Answer: Gonorrhea testing does not require a blood test, all that is needed is a urine sample.

    6.  Question: Do they test for STD's during a Pap smear?
         Answer:  Generally, a Pap smear test does not include testing for STD's, specifically, a full panel STD test for all the major            STD's such as HIV, Herpes, Chlamydia, Gonorrhea, and Hepetitis C, and B is recommended.

    7.  Question: How long does it take for STI test results to come back?
       Answer:  Generally it takes about one week, but there are clinics that claim that you can get your STI test results back within        2-5 days, and some of the walk in std clinics offer same day std testing, especially if you order your test online ahead of            time.

    8. Question:  How accurate is urine testing for STD's?
       Answer:  This depends on a few factors like testing too soon after having sex, or by urinating too soon after having sex. 


In this article we have done our best to inform you and give you options and information about how to get an Anonymous STD Test. There are also plenty of Over The Counter STD Test kits that you could buy at CVS or Walmart, but they are not the most reliable. And you buy only one type like the at home Chlamydia test kit or you are just getting an anonymous HIV Test Kit, you are not testing for the full array of the most commons STDs. Even thought this option is more anonymous, it is not recommended if you want piece of mind knowing that the results will be accurate, and that you are testing for all the common STD's. You can check out the full STDcheck.com Review



Comments