Inspiraties HOE
Inspiraties van HOE bestaansgeld laten doorstromen

In deze notitie heb ik gesproken over bestaansgeld laten doorstromen op de laag van de samenleving ZELF.

Hieronder vind je inspiraties van toepassingen HOE je ZELF (samen) op de laag van de samenleving bestaansgeld kunt faciliteren.


Toepassingen van bestaansgeld laten doorstromen

- 1of meer euro laten doorstromen naar iemand of meerdere individuen op maandelijkse basis; - - iemand fysiek onderdak bieden in jouw woonplek en daar geen of heel weinig vergoeding voor vragen;
- euro reserveren voor je (jonge) kind en aan haar/hem overdragen als z/hij (bijvoorbeeld) 16-18 jaar wordt, zodat je kind VANUIT bestaansgeld kan samen leven en gebruik kan maken van een vrij beschikbaar onbelast(end) ruilmiddel: als (fysieke) ouder(s) een wezenlijke embedding zijn voor je kind(eren);
- 1 of meer euro bieden aan de zwerver of dakloze, waarmee z/hij ZELF eten kan kopen (dit ligt in een ander gebied dan de zwerver of dakloze eten aanbieden: vergelijk met doneren aan een goed doel... door haar/hem voeding aan te bieden, doe je iemand 'goed', wat van het 'oude' is... 'goed doen' is van het 'oude' paradigma, omdat het JOU een goed gevoel geeft, maar heeft niks te maken van je hartsverlangen organisch te willen samen leven op Aarde, zonder elkaar te belasten... je wilt jezelf en je medemens gewoonweg in vrije flow(er) laten bestaan op Aarde);
-
-

Er zijn vanzelfsprekend vele toepassingen denkbaar en onder deze notitie is er ruimte om je eigen toepassingen toe te voegen*. Praat ook met je eigen omgeving (die globaal kan zijn) over mogelijke toepassingen. Praat over de betekenissen. Vraag elkaar eens wat het zou betekenen als jij (en jouw medemens) zou(den) kunnen leven VANUIT bestaansgeld: denk je daarbij aan hoe bestaansgeld JOUW individuele huidige problemen oplost of sta je innerlijk in het 'nieuwe' getransmuteerde gebied waar je voorbij bent aan jouw individuele issues (wat niet betekent dat er in jouw eigen leven geen issues meer zijn en natuurlijk kun je ook doorvoelen wat bestaansgeld in jouw eigen leven oplost) en (h)erken je de innerlijke impuls dat je gewoonweg organisch onbelast(end) wilt samen leven op Aarde (dus zonder elkaar daarvoor te belasten, elkaars levenskracht-energie te roven / in beslag te nemen).


De transmuterende kracht van bestaansgeld laten doorstromen
Bij de toepassing 'embedding van je (fysieke) kind(eren)' heb ik toegevoegd

"zodat je kind VANUIT bestaansgeld kan samen leven en gebruik kan maken van een vrij beschikbaar onbelast(end) ruilmiddel"

In plaats van kind kun je ook lezen partner, vriend(in), willekeurig medemens, etc. De transmuterende kracht ligt erin dat een (mensen)kind VANUIT de nieuwe aarde referenties kan samen leven en gebruik kan maken van een vrij beschikbaar onbelast(end) ruilmiddel: vrij is van het huidige belast(end)e systeem dus. Bedenk daarbij dat ook euro als vrij en onbelast(end) ruilmiddel kan werken, ZODRA het geldCREATIE-MOMENT jouw vrije bestaansgeld is ter correctie van de roof / in beslagname als gevolg van legale regels en wetten (die weliswaar legaal maar onwettig zijn) over direct samen leven geplempt zijn.Overige toepassingen

'Volgende generatie support groep'
Ik wil een 'volgende generatie support groep' faciliteren via skype. Mijn skype-naam is mascha1153: je kunt me via skype een uitnodiging sturen voor contact. Je kunt me ook mailen als je geen skype hebt en niet in de gelegenheid bent om te skypen maar bijvoorbeeld wel facebook hebt: dan kunnen we de support-groep via facebook faciliteren.

Ben JIJ een jongere tussen de 16-18 en 26 jaar (je ziet dat ik de leeftijds'grens' wat open hou, omdat ook 16jarigen deze levenswaarheden in zichzelf herkennen) en wil je 'leren' 'vrij en onbelast(end) (samen) leven' te doorgronden? Wil je 'leren' doorzien op welke manier onze generatie jullie generatie in jullie (samen) leven kunnen bedden? Wil je de levenswaarheden met betrekking tot (samen) leven in het het centrum van jullie samen leven kunnen leren herkennen, zodat de levenswaarheden in jouw bewustzijn niet (langer) in geroofde staat zijn?

Of...

Ben JIJ een ouder van een jongere tussen de 16-18 en 26 jaar en je wilt bovenstaande laten overdragen naar jouw kind(eren)?

Laat het me weten via skype of mail en we gaan samen kijken, waarbij ik als supporter aanwezig ben.

Jouw bijdrage?
Ik wil graag dat deze overdracht voor IEDERE jongere in genoemde leeftijd beschikbaar is en de support-groep is mijn bijdrage. Ik vraag jou een financiële bijdrage, waarbij je in jezelf voelt wat je wilt laten doorstromen naar me. Je kunt ook je (groot)ouder(s) (maar ook je 'leerkrachten en familie) vragen financieel bij te dragen, zodat ze het voor jou mogelijk maken dat je deze overdracht / bedding ontvangt.

Als jij jezelf herkent in de levenswaarheden en het belang in jezelf herkent dat deze overgedragen worden aan de volgende generatie kun je me op verschillende manieren supporten: o.a. door bestaansgeld naar me te laten doorstromen. Of mij te waarde eren. Of je kunt, vanuit zelfbewustzijn op de levenswaarheden zelf een 'volgende generatie support groep' beginnen.

Verder aanbod ten behoeve van de volgende generatie en youngsters.


Geboorte van een kindje

Als een kindje geboren wordt zegt de 'onderdrukker' "je moet EERST door mij heen voordat je kunt overleven op deze aarde... en je zult nooit in staat zijn om te bloeien en floreren... want ik ben de gatekeeper..." (wie is / zijn de 'onderdrukker(s)': beantwoordt deze vraag aub niet direct, maar laat de vraag door je heen werken).

Beschermen van de volgende generatieOp welke manier kunnen we de volgende generatie bevrijden van de slavernij?
Hieronder vind je een video, waarin de volgende generatie in het centrum van ons samen leven staat. In de video wordt aangesloten op de beweging die vóór basisinkomen is, maar je kunt hier ook andere groepen neerzetten zoals OPPT, Swiss Indo, Ubuntu, Positive Money, Vrije Man beweging, groepen die proberen toegang te krijgen tot hun geboorte trust. Als we zeggen dat we een betere samenleving willen gebaseerd op basisinkomen voor iedereen wereldwijd, dan willen de mensen in die basisinkomen beweging (of OPPT groep, Swiss Indo groep, Ubuntu groep, Positive Money groep, de Vrije Man beweging, groepen die proberen toegang te krijgen tot hun geboorte trust) dat toch zeker voor de volgende generatie... Of niet? Hoe kunnen we dus de volgende generatie in het centrum van ons samen leven zetten en hen beschermen tegen de rest van de wereld die tegen basisinkomen zijn (of niet resoneren op wat de andere groepen brengen)? Wachten we op de 'regering' wanneer ze eindelijk basisinkomen gaan faciliteren (of totdat de 'regering' hetgeen OPPT zegt te hebben ontsloten toe te passen)? Wachten we op de banken? Wachten we op... ja op wat? Nee, we hebben de volgende generatie in het centrum van ons samen leven gezet en WIJ kiezen ervoor hen te faciliteren vanuit bestaansgeld door geld naar hen! over te maken ten behoeve van hun vrije bestaan, dus bij te dragen aan hun vrije bestaan, wat hun maandelijks bestaansgeld is... euh basisinkomen (getransformeerd)... Right?

Nieuw boek 'Het belastingenparadigma als grote vervuiler' van Astrid van Triet
Het patriarchale tijdperk heeft een gigantische troep op die ene plek bij ons naar binnen gestort, zodat we zijn kathedralen zouden dragen. Zo vormen wij zijn kunstmatige fundament, zijn kunstmatige dragers. Zo planten wij zijn zieke echo voort. Wij koesteren zijn diepgewortelde haat, zonder dat we het weten. En dat doen we vanuit de gigantische lulverhalen die er in ons zijn gestort.

Maar het is inderdaad allemaal maar gelul. Het is geen beton dat in ons is gestort, het zijn slechts flinterdunne verhalen die je met 1 vinger doorprikt.

Als ik je eerst al die troep in jouzelf aan zou wijzen, dan zou je jezelf er alleen maar verloren door voelen. Want wat moet je dan vervolgens verder doen met de lege plek die ontstaat als alle troep er zichtbaar is gemaakt?

Maar die volgorde heb ik niet aangehouden. Ik heb je eerst precies de kern van dat verloren, bedolven gebied in onszelf teruggegeven. Dat heb ik gedaan in het boek ‘Als de regering ineens oplost’. En mogelijk heb je niet wezenlijk begrepen wat jou daar nu precies is teruggegeven. En dat is het besef dat we niets kosten, nog nooit iets gekost hebben en nooit wat zullen kosten.

Dat is niet zomaar een besef. Het is een existentieel levensbewustzijn, dat refereerbaar, toepasbaar, herkenbaar, aanraakbaar is geworden. En vanuit daar kunnen we ons met vreugde van alle shit in onszelf verlossen. Amen. Ik toon je her en der dus met grote vreugde de shit waar we van af zijn. Door die ooit verloren wereld in onszelf er steeds weer doorheen te laten schijnen.

Lees meer...Comments