Home‎ > ‎Verzekeringen‎ > ‎

Ziektekostenverzekeringen

ONVZ voor uw zorgverzekeringen

Een kostbaar bezit

Een goede gezondheid is een kostbaar bezit voor jong en oud. Het liefst een heel leven lang. Hierdoor kunt u de dingen doen die belangrijk voor u zijn: genieten, sporten, werken, reizen, studeren, ontspannen, er op uitgaan.

Zorgverzekering met keuzevrijheid

ONVZ is dé verzekeraar van zorg. Met een zorgverzekering van ONVZ is uw gezondheid in goede handen voor elke behoefte, in alle levensfasen. Bovendien schrijven wij u niet voor welk merk medicijnen u moet gebruiken of naar welke zorgverlener (bijvoorbeeld arts, specialist of ziekenhuis) u moet gaan. Omdat ONVZ een restitutieverzekeraar is, krijgt u daarin optimale vrijheid. Niet alleen als u zorg nodig heeft, maar ook als u gezond wilt blijven.

Begeleiding naar de juiste zorg

Sterker nog, de ZorgConsulent helpt u zelfs bij uw keuze. Als uw persoonlijke gids in zorgland door het checken van wachttijden en het geven van informatie over gezondheid. Wilt u bijvoorbeeld weten welke behandelmethoden er zijn? En wat de voor- en nadelen zijn? Of wilt u jaarlijks een gezondheidscheck? Onze ZorgConsulenten staan voor u klaar!