Home‎ > ‎Verzekeringen‎ > ‎Schadeverzekeringen‎ > ‎Recreatie‎ > ‎

Caravanverzekering

Dekking Toercaravanverzekering

Onze Toercaravanverzekering beschermt caravans tegen allerlei schades. Er zijn diverse dekkingsvarianten mogelijk. Is de toercaravan ouder dan 10 jaar, dan kan deze alleen worden verzekerd tegen aansprakelijkheid, brand en diefstal.

Casco uitgebreid

Casco uitgebreid is een zeer complete verzekering voor toercaravans die niet ouder zijn dan 10 jaar. De verzekering biedt dekking tegen plotselinge, onvoorziene gebeurtenissen die van buitenaf de toercaravan beschadigen. Maar ook diefstal van de caravan en joyriding met het trekkende voertuig en de daaraan gekoppelde caravan zijn verzekerd. Er is een wereldwijde dekking. De eerste vijf jaar zijn de toercaravans tegen nieuwwaarde gedekt. Daarna geldt een gunstige afschrijvingsregeling.

Casco beperkt

Deze dekking is voor toercaravans die niet ouder zijn dan 10 jaar. Er is dekking voor aansprakelijkheid, brand, diefstal, storm, aanrijding of vallend gesteente.

Uitsluitend Brand/diefstal

Deze dekking is bestemd voor toercaravans die ouder zijn dan 10 jaar. Dit product is ook geschikt voor klanten die minder premie willen betalen.

Inboedel en aanbouw

De inboedel, respectievelijk de aanbouw, zijn te verzekeren tot maximaal 20% en 10% van de cataloguswaarde van de caravan.