Home‎ > ‎

Over Berkien

Al meer dan zestig jaar kunt u bij Berkien terecht voor uw vragen en wensen met betrekking tot allerlei financiële zaken zoals verzekeringen hypotheken en (loon- en personeels)administratie. Vanwege de jarenlange ervaring, en de relatief kleine schaal waarop de activiteiten worden uitgevoerd, staat Berkien bekend om haar persoonlijke benadering, grote dossierkennis per klant, en het feit dat je altijd direct contact hebt met de juiste persoon.

Geschiedenis

Op 1 maart 1949 werd administratiekantoor De Econoom opgericht door de heer Martinus Marie Berkien. Het kantoor werd gevestigd aan de Nieuwe Laan 18 te Delft. In 1961 verhuisde het kantoor naar de Staalmeesterstraat 10, ook in Delft.

Na het overlijden van de heer Berkien in 1971, is het bedrijf onder de naam Administratiebureau Berkien voortgezet door twee van zijn zoons, de gebroeders Henk en Ton Berkien. Enkele jaren later verhuisde het kantoor naar het Mijnbouwplein 10 in Delft. In de loop der jaren is het bedrijf zich ook bezig gaan houden met de bemiddeling in verzekeringen. In 1981 zijn de verzekeringsactiviteiten afgesplitst en overgenomen door Berkien Verzekeringen Delft BV. 

In november 1988 is Berkien Administratie en Assurantiebureau verhuisd naar de Buitenwatersloot in Delft. Nadat Henk in 2007 met pensioen is gegaan, is het kantoor terugverhuisd naar het Mijnbouwplein. Ton Berkien zet de activiteiten momenteel voort.

Vergunningen en certificaten

Al onze vergunningen hebben wij per 1 januari 2017 ingetrokken.
(www.afm.nl). Vergunning Aft 12004110.

Wft Basis
Wft Leven
Wft Pensioen
Wft Schade
Wft Hypothecair Krediet
Wft Consumptief Krediet
Wft Beleggingen
Erkend Hypotheekadviseur (Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs)