Home‎ > ‎Hypotheken‎ > ‎

Bankspaar Plus Hypotheek

Zekerheid 

Met de BankSpaar Plus Hypotheek heeft u de zekerheid dat het doelkapitaal op de einddatum daadwerkelijk wordt bereikt. Het te vergoeden rentepercentage over het saldo op de spaarrekening is gelijk aan het rentepercentage voor de BankSpaar Plus Hypotheek. 

Als de hypotheekrente in een volgende rentevaste periode wordt aangepast, dan wordt ook de spaarrente zodanig aangepast dat deze weer gelijk is aan de hypotheekrente. Bij een hogere rente wordt de maandelijkse inleg op de spaarrekening naar beneden bijgesteld en bij een lagere rente wordt de maandelijkse inleg naar boven bijgesteld. De bijstelling vindt zodanig plaats dat met de nieuwe rente en aangepaste spaarinleg uw spaardoel bereikt. 

De BankSpaar Plus Hypotheek kan worden aangevraagd met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). 

Transparantie 

De uitgaven zijn volledig transparant. De hypotheekrente, de spaarinleg en de premie voor een eventuele overlijdensrisicoverzekering zijn gesplitst, waardoor u exact weet wat u betaalt. De overlijdensrisicoverzekering is alleen verplicht indien u meer leent dan 90% van de executiewaarde, het meerdere dient u te verzekeren. 
Voor de spaarrekening worden geen kosten in rekening gebracht. Ook ontvangt u maandelijks een overzicht van het spaarsaldo. Daardoor weet u precies welk bedrag er is opgebouwd. 

Zeer scherpe offerte, dankzij unieke loyaliteitsbonus 

Met de BankSpaar Plus Hypotheek van NN kunnen wij u een zeer scherpe hypotheekofferte aanbieden. Daarvoor zorgt de unieke loyaliteitsbonus.