A LAKÁS ELADVA!
Igazi ritkaság! Kivételes lehetőség!


***Belvárosi, frekventált elhelyezkedés, tágas, átlátható terek, kiváló belső elrendezés, minőségi kialakítás!***


Az V. kerületben, az Astoriánál, a Károly körúton TULAJDONOSTÓL eladó egy kivételes adottságú, igényesen felújított, étkezőkonyhás, nappali + két hálószobás (külön bejáratúak), 2 fürdőszobás, gardróbos, 115 nm-es rendkívül tágas, világos, második emeleti polgári lakás.

A lakás kifogástalan állapotban van, lakberendezői tervek alapján IGÉNYESEN berendezett, kivitelezett és felújított: vadonatúj, igényes konyhabútor, beépített konyhagépekkel (elektromos sütő, kerámia főzőlap, páraelszívó) áll az új tulajdonos rendelkezésére, 2 megújult fürdőszoba, friss festés, újjávarázsolt, csodás tölgyfapadló. Minden készen áll arra, hogy az új lakó az álmaiban szereplő otthonra leljen!

A lakás egy tiszta, pénzügyileg is rendezett, 17 lakásos, folyamatosan karbantartott társasház második szintjén található. A homlokzat szépen felújított, a lépcsőház rendezett, biztonsági ráccsal zárt. A lakás a zárt lépcsőházból nyílik!

Kedvezőek a fenntartási költségek: a közös költség: 30.360 Ft/hó korlátlan vízfogyasztással. A gáz- és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi cirkófűtésnek, a vastag falaknak, illetve az alsó és felső szomszéd létének köszönhetően a fűtési költségek minimálisak. Az energiatanúsítványa B kategória!

A tömegközlekedés kiváló: metró, számos busz és villamosjárat lépésekre. Az infrastruktúra páratlan, minden karnyújtásnyira: pl. bevásárlási, szórakozási lehetősége. Kiváló elhelyezkedése tehát nem kétséges, mégis a kényelmes, barátságos környezet garantált!
A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor, beépített gépekkel, továbbá a beépített bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető.

Kiemelkedő ár/érték aránnyal: 67,49 millió forint.

Érdemes személyesen is megnézni, akár hétvégén is!

A lakás az életben még szebb, mint a képeken!

Tekintse meg a lakást bemutató képeket a Képgalériában, a lakás elhelyezkedését a Térképen és az Alaprajzokat!
A lakásba a nagy ablakokon árad be a fény. A lakás elosztása nagyszerű: hatalmas fogadótérbe lépvén találjuk az étkezőt és a konyhát, innen nyílik a lakás összes további helyisége. A hatalmas nappali teret enged a kikapcsolódásnak és az összejöveteleknek is. Az elegáns, hatalmas hálószoba a nyugodt, belső udvarra néz, így megnyugtató oázisként pompás pihenést biztosít. A másik hálószoba is kiválóan bútorozható, rendkívül tágas, amely ebben a kategóriában nagy kincs, kiválóan megfelel gyerekszobának, dolgozószobának, vagy akár vendégszobának is. A tárolásra külön helyiség áll rendelkezésre. A nappali és a kisebbik hálószoba utcai nézetű.Olyan igényes jövendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a szépet, a kényelmet és a kiváló elhelyezkedést! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, és azt hogy ezzel a lakással mindent készen megkap, akkor megtalálta álmai otthonát!

Ha befektetési céllal gondolkodik, akkor a lakás ideális, hiszen az abban rejlő potenciál kimagasló, megtalálta azt az ingatlant, amely könnyen és gyorsan pénzt fial, erre már semmit sem kell költeni, tálcán kínáljuk a tökéletes ingatlant!

Azonnal költözhető, a lehető legjobb ajánlat a piacon!