Sulo


Rotu Maatianen/ navettakissa
Syntymäaika 5/2014
Sukupuoli Uros (leikattu)

Onhan maalla hiirikissa oltava.

Kun Reinon poismenosta oli varmasti tarpeeksi aikaa kulunut, niin oli uuden kissan aika. Sulo tuli hieman ennen 3kk ikää ihastuttamaan. Emo oli todennut hoitovastuunsa loppuneen ja että saa tulla omillaan toimeen. 
Voi miten pieni käärö Sulo poika oli, kun hän saapui. Kokoa hän kyllä alkoi kasvamaan reippaaseen tahtiin ja reilun 3kk iässä painoa oli jo kilon verran. Kutunmaidolla taisi olla vaikutusta reippaaseen kasvuvauhtiin.

Taistelu tahtoa ainakin löytyy ja pieni riiviö asuu suloisen kuoren alla. Ehkä kolmannella kerralla uskotaan hetkeksi, kun kielletään. Kieltämisestä sisuuntuneena tullaan läimäsemään tassulla nilkkaan tai sormille mielenosoituksellisesti. Nuoren iän tähden on saanut toteuttaa kissaemon koulutus metodeja, mutta tuota poikaa ne eivät paljoa hetkauta. Mikä Suloa hetkauttaisi... ties kuinka monta kertaa ollaan lennetty korkealta ja kovaa, kun täytyy joka kaapin päälle itsensä sulloa ja jos Sulo ei tule alas, niin varmasti tavarat tulevat.

Sulosta taitaa kasvaa kulmakunnan kingi... tai ainakin elkeet ovat ne ja hyvin samanlaista taistelutahtoa osoittaa mitä Missellä aikoinaan oli.

Sulo sai nimensä ihan vain suloisuutensa tähden. Jo tullessaan häntä kutsuttiin Suloksi, kun ei nimeä ollut, mutta tämä nimi hänelle myös jäi.

Sulokin on siunattu lempinimillä.
Sultsi, Sulo Vilen, Sutki
Alisivut (1): Sulo