Persbericht mei 2013

PERSBERICHT

 

 

Burgemeesters uit- en ingeluid tijdens zomeravondconcerten

 

Op woensdag 22 en 29 mei 2013 van 19.30 uur tot 20.30 uur kunt u weer genieten van twee bijzondere zomeravondconcerten. De Stichting Beiaard Zwijndrecht is enthousiast om deze concerten in samenwerking met de Stichting ToBe te kunnen organiseren.

Op 22 mei zal het Fagottrio “Fagottesk” samen met beiaardier Jan van der Zwart een miniconcert ten gehore brengen.

Op 29 mei zal Hoornkracht u samen met de beiaardier muzikaal onthalen.

 

 

Burgemeesterswisseling

Gelijktijdig aan deze concertavonden vindt in de gemeente Zwijndrecht de burgemeesterswisseling plaats.

Een prachtig moment om op 22 mei de waarnemend burgemeester Maria Wiebosch-Steeman muzikaal uit te luiden en op 29 mei de nieuwe burgemeester van Zwijndrecht Dominic Schrijer in te luiden.

De beide burgemeesters zullen dan ook op de achtereenvolgende avonden een welkomstwoordje spreken.

Een unieke gelegenheid om afscheid te nemen en welkom te heten.

 

De Stichting Beiaard Zwijndrecht wil de inwoners van Zwijndrecht graag op een muzikale manier ontvangen op het prachtige Raadhuisplein met als bijzonder middelpunt de beiaard van Zwijndrecht. De muziekensembles van ToBe staan garant voor muzikale kwaliteit, vertolkt in een verrassend en origineel samenspel met de beiaardier.

 

Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn en te genieten van deze concerten. Kom langs op het Raadhuisplein en beleef een mooie zomeravond, waarbij ontmoeting en sfeer centraal staan. Wijnhandel Bas Baan sponsort de avond en dat betekent dat er een heerlijk drankje is. Ook een hapje zal niet ontbreken.

Let op: Bij regen gaat het concert niet door! Regen is schadelijk voor de instrumenten en niet comfortabel voor bezoekers. Volg actueel nieuws hierover op www.beiaardzwijndrecht.nl

Comments