Това, което прави живота ни щастлив, не е да вършим нещата, които харесваме, а да намираме удоволствие в нещата, които трябва да правим...
                                                                                                                             Гьоте
_____________________________________________________________________________________________________________________

За нас

Eкипът на Агенция "Би Фактор" обединява специалисти в областта на преводите и различни професионални сфери, с амбицията да Ви предложи висококачествени услуги за извършване на стандартни и специализирани преводи, легализация на документи, обезпечаване на безпроблемна устна, или писмена чуждоезикова комуникация за нуждите на Вашия бизнес или друга дейност.

Специфики на дейността ни

Тясното ни сътрудничество с практикуващи специалисти в областта на правото, счетоводството и икономиката, притежаващи също и необходимата чуждоезикова квалификация, ни позволи да откроим като една от основните насоки на работата ни, специализираният превод на юридическа и бизнес-икономическа литература. Осигуряването на превод при изповядване на нотариални сделки, подписване на търговски договори, бизнес срещи и други мероприятия, е също важна част от работа ни, към която се отнасяме с необходимата конфиденциалност и отговорност.

Нашите клиенти

Клиенти на агенцията са както корпоративни, така и частни лица, като към всеки от тях подхождаме индивидуално и с разбиране за спецификата на неговата дейност и конкретни нужди. Работим активно с адвокатски кантори и търговски дружества.

Би Фактор


  ЗА ПРЕВОДАЧИ:   Ако сте заинтересовани от съвместна работа с нас, моля последвайте линка за регистрация.