Ohjeita tilaajalle

Setit.
Soitamme keikalla yleensä 3-4 settiä. Yksi setti on 45 min ja 12 kappaletta. Illan aikana ehdimme siis soittamaan noin 48 kappaletta. Settien välillä pidämme 15 min. tauon. Tauko voi olla pidempikin, jos järjestätte jonkun oman ohjelmanumeron settien välissä, joka kestää yli 15 min. Sopeudumme tilaajan aikatauluun.
Setit järjestelemme siten, että samalla tavoin tanssittavat kappaleet ovat pareina (kuten tanssilavoillakin), erityisesti paritanssina tanssittavien kappaleiden kohdalla.

Toivekappaleet.
Pyrimme toteuttamaan muutamia toivekappaleita (kuten häävalssi/-tanssi), joita meillä ei vielä ohjelmistossa ole. Toiveiden tulee kuitenkin sopia bändimme genreen. Toiveet tulee esittää vähintään kuukausi ennen tilaisuutta. Mitä aikaisemmin tiedämme niistä, sitä todennäköisemmin ehdimme toiveita toteuttamaan.

Roudaus.
Useimmiten koko tilaisuus on yhdessä ja samassa tilassa, jolloin roudaamme kamamme paikalle kaksi tuntia ennen tilaisuuden alkua. Varmistattehan, että joku on aukaisemaasa ovet. Jos soitto/tanssit on eri tilassa kuin tilaisuuden alkuosa (ruokailut, puheet, yms.), meidän ei tarvitse saapua niin aikaisin ja olemme iloisia, että säästyy turhaa odotusaikaa. Ravintola- ja muiden keikkojen suhteen toimimme normaalien käytäntöjen mukaan.

Tila.
Tarvitsemme tilaa vähintään 10 m2, mieluummin 15 m2. Koroketta ei tarvitse olla. Emme tarvitse ns. voimasähköä. Yksi tavallinen (valovirta) maadoitettu pistorasia riittää.

Juontaja.
Toivomme tilaisuuden juontajan pitävän meidätkin ajan tasalla illan etenemisen suhteen. Esim. varoittaa meitä hyvissä ajoin ennen soiton aloittamista, tai kertoo onko tulossa pidempi tauko iltapalan tai jonkin ohjelmanumeron vuoksi.

Äänentoiston käyttö.
Voitte käyttää meidän äänentoistoa tilaisuuden aikana, esim. mikrofonia puheisiin. Meidän laitteisiin voitte kytkeä oman läppärin/tabletin taustamusiikia tai videon ääntä varten. Tarjolla on tyypillinen 3,5mm stereoplugi.