Veitsipuolustusharjoittelun aloittaminen

Backstabber-harjoitusryhmässä harjoittelu sovitetaan kunkin harjoittelijan tasoon. Tavoitteena on haastaa turvallisesti omia fyysisiä ja henkisiä rajoja pilke silmäkulmassa. Harjoitusryhmämme ovat pieniä ja niissä annetaan henkilökohtaista opastusta kunkin harjoittelijan tason mukaisesti.

Uudet harjoittelijat ovat tervetulleita! Aikaisempaa kokemusta veitsipuolustuksesta tai filippiiniläisistä kamppailulajeista ei tarvita.

Harjoittelun voit aloittaa perehdytyskurssilla tai tiedustelemalla harjoittelusta: backstabbers.finland@gmail.com. Emme järjestä perinteisiä kuukausia kestäviä peruskursseja. Perehdytyskurssimainoksen voit ladata halutessasi tästä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: backstabbers.finland@gmail.com

Tarvittavat varusteet

  • Vapaamuotoiset sisäliikuntavaatteet. T-paita on kätevämpi kuin pitkähihainen. Harjoittelemme tatamilla, joten tossuja ei tarvita. Jos kuitenkin käytät tossuja, varothan muiden varpaita. Muistiinpanoja varten ota mukaan kynä.
  • Otathan ennen harjoituksia pois mahdolliset takertuvat korut ja sormukset sekä pidät kyntesi lyhyinä ja pyöreinä.
  • Mahdollisiin pieniin haavoihin urheiluteippiä.
  • Voit halutessasi käyttää suojalaseja. Soveltuvia saattavat olla mm. ampuma-, airsoft-, squash- ja salibandy-lasit.
  • Salilla on harjoitteluun soveltuvia harjoitusveitsiä, mutta voit toki ottaa omankin harjoitteluveitsen mukaan. Turvallisuushyväksytä harjoitteluvälineet ohjaajalla ja harjoitusparillasi.


Harjoitus- ja jäsenmaksut sekä vakuutukset

Baraw Sugbon harjoittelu Suomessa on voittoa tavoittelematonta ja tapahtuu vapaamuotoisissa harjoitusryhmissä - lajin perinteen mukaisesti. Harjoitustilayhteistyö Fudoshin ry:n kanssa edellyttää kuitenkin nimellisiä salinkäyttömaksuja ja jäsenmaksuja. Kausimaksut käytetään ulkomaisten opettajien leirijärjestelykustannuksiin.

Harjoittelumaksut koostuvat jäsenmaksusta, salinkäyttömaksusta ja kausimaksusta:

  1. Fudoshin ry:n jäsenmaksu 15 € /vuosi (maksettava ennen Fudoshin ry.:n jäseneksi hakemista). (Fudoshin ry. FI9380001370297526; jäsenmaksuviite: 3405)
  2. Salinkäyttömaksu: 2 € /treeni (10 ja 20 kerran kortit) tai 80 € / 6kk (Daitoryun harjoitteijoille maksuton). (Fudoshin ry. FI9380001370297526; salinkäyttömaksuviite: 3463)
  3. Backstabbers-harjoitusryhmän kausimaksu (sisältää perehdytyskurssimaksun): 60 € /kevät/syksy(kaikki harjoittelijat). (Fudoshin ry. FI9380001370297526; kausimaksuviite: 3421)
  • Maksut suoritetaan tilisiirrolla tai toissijaisesti tasarahalla käteisenä.
  • Fudoshin ottaa vastaan TYKY+, Smartum, Virike -seteleitä.

Baraw Sugbon harjoittelun riskejä voi pienentää rauhallisella ja kontrolloidulla harjoittelulla, mutta huomioithan, että useimmat henkilövakuutukset eivät suoraan korvaa kamppailulajeissa sattuneita vahinkoja. Vakuutuksen urheilulaji-rajoituksen voi poistaa helposti omasta henkilövakuutuksesta pienellä lisämaksulla.

Harjoituspaikka

Fudoshin ry:n harjoitussali (Länsi-Pasila), Winqvistinkatu 1, 00240 Helsinki

Kulkuohjeet: Fudoshin -dojo sijaitsee alle 10 minuutin kävelymatkan päässä Pasilan rautatieasemalta. Pääset harjoitussalille helposti bussilla, raitiovaunulla tai omalla autolla Hotelli Pasilan vierestä, katukannen alta. (Navigaattoriin kannattaa asettaa päätepisteeksi Maistraatinkatu 5.)

Lähimmät hotellit/hostellit

Backstabbers Finlandin ohjaajat

Baraw Sugbon harjoittelu Suomessa juontaa juurensa suoraan lajin lähteille Cebuun Filppiineille. Suomessa Baraw Sugbon harjoittelun ohjaamisesta vastaa Eduardo Cenizan, Cronnie Cabatinganin, Willy Panalin ja Bobby Dela Rosan kouluttamat ohjaajat. Libre Fighting ja Piper Fighting -järjestelmien opettamisesta vastaa Jani Luukkonen.

Timo

Baraw Sugbo Instructor (Full Instructor: Level 4. ) backstabbers.finland@gmail.com

Jani Luukkonen

Libre Reaper Instructor, Piper Guardian, Senshido Instructor, Use of force instructor, etc. turvallisuusluennot@gmail.com Webpage: Elukkatehdas

Kimmo

Baraw Sugbo Instructor (Level 2.) backstabbers.finland@gmail.com

Teemu, Ilkka, Venkat, Vesa & Hannu

Baraw Sugbo instructor (Level 1.) backstabbers.finland@gmail.com

Vierailevat ohjaajat ja tyylien alueelliset pääohjaat

Baraw Sugbo aka. Arnes Diablo International

Eduardo "Boy" Ceniza

Master Instructor

Mandaue/ Cebu City, Philippines

Tel. +63 928 209 7190

Baraw Subgbo Website

email: eceniza22@gmail.com

Willy Panal

Instructor

Mandaue/ Cebu City , Philippines

Baraw Subgbo Website

Bobby Dela Rosa

Instructor

Taal, Batangas, Philippines

Batangas Chapter Website

Kutsilyo Cebu

Cronnie Cabatingan

Head Instructor

Cebu City, Philippines

Kutsilyo Cebu Website

Venson Villamala

Master Instructor

Cebu City, Philippines

Kutsilyo Cebu Website

Libre Fighting / Piper Knife Fighting

Haroon Darr

Regional Director/Master Guardian

Tuomo Malinen

Sub Regional Director

MultiDimemensional Warriors

Mark Human

Instructor

Joel Pentikäinen