Bánk környéki program ajánló


  Ennek a lapnak nem célja Bánk értékeit bemutatni, reméljük a Kedves Olvasót már nem szükséges "elcsábítani". Bízunk benne, hogy amúgy is  itt tölti a szabadságát valamelyik szálláshelyen, vagy a hétvégi házában.
  Mi arra a kérdésre szeretnénk válaszolni, hogy mit is lehet tenni egy borúsabb, netán esős napon? Vagy eltelve a welness gyönyöreivel, belefáradva a strand zsivalyába, jusson eszünkbe: VAN ÉLET A TAVON TÚL IS!

  Akik szeretik a természet nyugalmát, csendjét, azok a Természetjárás oldalunkon kaphatnak tippeket, merre is érdemes elindulniuk.   A gyerekekhez szól következő lapunk. 
A nőtincsi Seholsziget táborban miniállatkert símogatóval, fazekaskorong, ijjászat, játszótér, lovas iskola, stb... várja a legkisebbeket és szüleiket.
Ugyanígy a Diósjenői Szabadidőpark-ban, ahol szintén lehet állatokat simizni, trambulinon pattogni, ijjazni, majd mindezt megkoronázni egy közös szalonnasütéssel. 
Felnőtteknek is feledhetetlen élmény résztvenni egy Traktoros körsétán a Nógrádi Vadasparkban. 
foci
speedminton
  Ha netán valami hivatalos ügyünk "támad", vagy netán halaszthatatlan szükség van kozmetikusra, fodrászra, stb. látogassuk meg 
Bánk-falu hivatalos honlapját

  Ha az idő nem kedvez a strandolásnak, és csak egy laza sétára vágyunk, látogassuk meg a környező falvak valamelyikének látnivalóit. Igyekeztünk ezeket minél teljesebb körben, fényképekkel illusztrálva bemutatni:
Látnivalók a környéken
  A sportosabbak ugyanitt választhatnak túra, futó, kerékpáros útvonalakat, de gondoltunk azokra is, akik csak egy kiadósabb sétára vágynak cukrászda látogatással doppingolva. 
A "kütyümániásak"  hódolhatnak a geocaching játéknak 

 
 
 
  
 


  Persze a felnőttek sem "mostohagyerekek". A kulturális programokról már beszéltünk a Látnivalók a környéken lapunkon, és nem feledkeztünk meg a  Természetjárás-ról sem.
A sportolni vágyók nézzék át figyelmesen a Sport "rovatunkat", itt áttekintjük a helyi és a környékbeli lehetőségeket a tenisztől a speedbadminton-ig, a focitól a lovaglásig.