TABS RUIG EN ONTROEREND

Een optreden van TABS is een belevenis vinden vele. TABS is een band met 60`- 70`Pop, Soul en Blues in een eigen jasje. Het resultaat is verrassend en opwindend. 
Skippy de zanger is een bekendheid in Den Haag en steelt de harten van het publiek. Meeslepende ballads zijn een specialiteit van hem. We spelen vanaf een half uur tot en met een avondvullend programma. We hebben ervaring in kleine kroegen en op grotere podia. TABS als het moet rocken en rollen!!


v.l.n.r.

Kenneth Hendriks - Drummer | Ser Dar - Gitarist | Skippy Gulik - Zanger | Inge van der Venne - Toetsen| Ron Sedee - Bassist|   
    
  NEEM CONTACT OP MET TABS VOOR INFO EN BOEKINGEN

tabs.band@gmail.com


.

 NIEUWS  
                              

Er zijn weer nieuwe optredens gepland; kijk onder Agenda voor plaats en datum. 


CLASH OF THE  COVERBANDS  

TABS speelde zich naar de regio-finale in Hilversum. 
"Met een geweldige passie en op een goed muzikaal technisch niveau speelde de band nummers als o.a. Mustang Sally van Wilson Pickett, een zeer intieme en gevoelige uitvoering van You Are So Beautiful van Joe Cocker en een zeer swingende uitvoering van Wooly Bully van Sam Sam and the Faraos. TABS wist met schijnbaar groot gemak het de zaal op zijn kopte zetten wat resulteerde in de hoogste score bij de publieksstemmen." Lees hier het hele verslag.


Wat anderen zeggen over TABS

"Wereldband TABS, té gekke band voor als het moet rocken en rollen, denk daar een leadzanger bij (Skippy) die je nooit van je leven meer vergeet! Feestje 2.0 gegarandeerd!"
Barbiertje Hellevoetsluis

"Vanaf het eerste welkom tot en met de afsluitende band TABS die met een spetterend optreden de honderden dansende bezoekers onder de 800 losgelaten ballonnen in een top sfeer brachten. Dat was Zomer Ock in onverwacht zomerse temperaturen."
Buitenplaats Ockenburgh Den Haag


"Een Nederlandse blues-rocker. Funky tonen en rauwe stem die door megamuzikanten wordt ingevuld en ingekleurd. Bij het zien lijken het allemaal individuen, maar op het podium is het een keiharde eenheid. " Finale Maatschappijlied 2016


"Frontman Skippy heeft inmiddels al een onuitwisbare indruk achtergelaten na de vorige optredens. Dat weet iedereen die erbij was... ;)" Gouda Studio's