Songs

 
Songs by Bundeslang
 
Links naar gedeelten van de site en de daarbijhorende andere zaken. Ook het gedeelte waar je jezelf nu in bevindt staat in deze lijst:
 
De Nederlandstalige Homepagina van deze site.
 
English summary of this site.
 
Informatie over mijn Songs en andere zaken.
   
Hier vind je andere projecten zoals de volgordebeschrijver en de Competitieleer.
 
Mijn oude site. Hier vindt je wat informatie over the Fruity Loops Music Competitie.
 
Informatie over de Peoples Remix Competition.
 
De laatste verrichtingen van de Paraguaanse Competitie met wedstrijdverslagen.
 
De grootste onzin die er bestaat, veelal voetbal gerelateerd

Hattrick (website)
Een simulatieprogramma van voetbalwedstrijden, met Puntjeland als team.

Een league waarin 15 spelers van Engelse clubs geselecteerd zijn die punten opleveren aan de hand van hun prestaties in de Engelse competitie, met Puntjeland als team.
 
VG Remix sites.

Op deze pagina staan mijn songs. De songs die op deze site geupload zijn kun je downloaden bij de bijlagen (onderaan deze site). Het betreft de songs van het album en de remix Apples, Pears & Banana's. De meer recentere songs zijn gelinkt naar andere webpagina's, vaak naar CompoThaSauce.
 
 
Bundeslang's Works:
 
Deze songlijst bevat een aantal remixes van de Fruity Loops Music Competition, van www.ocremix.org, van de PRC Remix Competition en ook een aantal andere hits. Het is ver van professioneel, maar puur als hobby. Mijn laatste song dateert van 2010, sindsdien heb ik me niet meer beziggehouden met het maken van nieuwe songs.
 
Op 11 augustus 2008 heb ik mijn beste werken van tot op dat moment samengepakt op een album. Informatie en een download van het album is ook te vinden op deze pagina.
 
De songlijst is wat uitgedunt om plaats te maken voor nieuwe werken / andere bezigheden. Als iemand interesse heeft in oudere werken kan hij contact met me opnemen via bambombim@NOSPAMgmail.com waarbij NOSPAM uit het e-mailadres moet worden weggehaald.
 
 
 
Recente Songlijst:

Update: 11-08-2017

Voor de nieuwste songs van Bundeslang, let op de Soundcloud page van Bundeslang. Deze is vaak actueler dan deze site en is als volgt:

https://soundcloud.com/bundeslang

Het is al weer even geleden dat ik deze pagina bijgewerkt heb. Dus vandaag (op de 19e verjaardag van Bambombim) een bijwerking. Er zit ook een nieuwe, niet eerder verschenen song bij.


Daniel Kandi + Alligator - The Perfect Match (Bundeslang Remix)

Release Date: 11-08-2017.
Source: Daniel Kandi + Alligator - The Perfect Match

Het was een lange tijd geleden, maar er is eindelijk dan een nieuwe song van Bundeslang. Deze is wat anders dan de andere omdat het geen VG remix is maar een remix van een trance track. De song maakt gebruik van diverse samples maar houdt het rond de source erg simpel. Verschenen op de 19e verjaardag van Bambombim. 


A Tuna Leaf With Potatoes

Release Date: 31-12-2016.
Source: The Incredible Machine 2/3 - Tuna Leaf
PRC338 Entry (13e verjaardagseditie)

Verjaardagsrondes van PRC worden over het algemeen sterker bezet dan reguliere rondes en dat was dit keer niet anders. 9 songs namen deel waardoor het punten sprokkelen werd. Ook voor Bundeslang, hij wist uiteindelijk nog wel een punt te pakken wat op zich al een goede prestatie is, maar in de top eindigen zat er niet in. Wel is dit één van de songs waar meer tijd en energie in gezeten heeft, het is een energieke electronische versie van de source. Tevens de laatste song van 2016, waarna een lange pauze volgde.


Messiah's Revenge

Release Date: 21-11-2016.
Source: Castlevania 2 (NES) - New Messiah of the Crystal's Caste
PRC335 Entry

Omdat PRC335 dood dreeg te bloeden besloot Bundeslang op de valreep snel nog wat in elkaar te zetten. Het was de enige reguliere entry (PlanarianHugger bracht wel een bonus in) waardoor de winst automatisch naar Bundeslang ging. De song zat dicht tegen een MIDI rip aan maar was wel legitiem.


Juno is Alive

Release Date: 22-09-2016.
Source: Legend of Legaia (PS1) - Junos Funeral
PRC331 Entry

Na een korte stilte nam Bundeslang deel aan PRC331. In die ronde koos Bundeslang opnieuw voor een wat orchestralere stijl. Het leverde een aardige song op die gedeeld tweede wist te worden in een ronde met 4 songs. 
Release Date: 27-05-2016.
Source: Mega Man 7 - Freeze Man
PRC323 Entry

In PRC323 verscheen Bundeslang weer in zijn gebruikelijke vorm. De song was aardig in elkaar gezet, maar wist niet mee te doen om de prijzen. Een derde plek, als laatste van de reguliere songs maar uiteraard voor de bonus, was het gevolg. Het was de laatste song uit een vrij actieve periode van Bundeslang.
Release Date: 29-04-2016.
Source: Godzilla (NES) - Chidora + Undertale (WIN) - Megalovania
PRC321 Entry

Omdat Bundeslang en Chalis beide PRC320 wonnen waren er twee sources in PRC321 en konden beide ook deelnemen. Bundeslang durfde het als één van de weinigen aan en dat leverde in een ruim deelnemersveld met 7 songs een vierde plek op. Saillant detail was dat Bundeslang slechts 1 punt tekort kwam op een drietal winnaars, iets wat nooit eerder gebeurde in PRC.
Release Date: 20-04-2016.
Source: Metal Gear Solid 2 (PS2) - Yell Dead Cell
PRC320 Entry

Vrijwel gelijktijdig met Tribute to the Fallen verscheen Yell Cell is Death. Het was een song om de ronde op gang te houden, veel tijd en energie is er niet in gestoken. Des te opmerkelijker dat deze song een (gedeelde) overwinning opleverde in de PRC ronde waar Chalis de winst deelde en NinjaPenguinDan een bonus bracht.
Release Date: 15-04-2016.
Source: NieR (PS3) - Grandma
MnP52 Entry

Ook in MnP was Bundeslang redelijk actief zijn in deze periode (al was dit vooralsnog Bundeslang's laatste bijdrage). Wellicht is dit één van de beste songs van Bundeslang, in een sterk deelnemersveld werd Bundeslang knap tweede achter de beroemde Brandon Strader, er namen vijf songs deel. Het is een wat rustigere song en de trance effecten zijn achterwege gelaten. Deze kwamen wel terug in een April Fools mix die Bundeslang op 1 april 2017 uitbracht: 
Release Date: 04-04-2016.
Source: Kirby 64 (N64) - Shiver Star
PRC319 Entry

Na de Sonic ronde was Bundeslang ook in de ronde erna (319) van de partij. Ditmaal kreeg Kirby de aandacht en waren er opnieuw drie deelnemers en werd Bundeslang opnieuw tweede (al was de derde een bonus hit).Release Date: 21-03-2016.
Source: Sonic The Hedgehog 2 (GEN) - Mystic Cave 2 Player Music
PRC318 Entry
http://compo.thasauce.net/rounds/view/PRC318

Ditmaal een remix van Sonic The Hedgehog 2, Mystic Cave 2 Theme, gemaakt voor de PRC Contest editie 318. Deze song eindigde op een tweede plaats in deze ronde, er deden drie songs mee die verder te vinden zijn bij de link. De hit van Bundeslang maakt wat gebruik van versnellings- en vertragingseffecten op het eind.
Release Date: 08-03-2016.
Source: Super Mario Bros 2 (NES) - Wart's Theme
MnP50 Entry

Een remix van Wart's theme voor de MnP contest van Hoboka, waar het eindigde op de vierde plek in een veld van 7 met daarin twee bonus tracks. De song maakt gebruik van de kortheid van de source door in het begin telkens wat toe te voegen, totdat het breekpunt komt en de song een wat meer bekendere stijl aanneemt. Kat was te sterk voor alle andere songs in deze contest, zijn song en de anderen zijn te vinden in de link.
Release Date: 27-01-2016.
Source: Mega Man 10 (Wii) - Nitro Man + Streets of Rage 2 (GEN) - Dreamy
PRC314 Entry

Een remix van twee sources voor één van de gekste ronden uit de geschiedenis. Er waren allerlei bizarre regels die gerelateerd waren aan het getal pi (3,14159265358979...)
Zo werd er een bonus toegekend aan het gebruik van een kleur in de titelsong, kregen voters een bonus en was er een bonus voor het gebruik van beide sources die geselecteerd waren voor deze ronde. Mede door deze regels bleef Bundeslang Supercoolmike voor, maar de songs van NinjaPenguinDan en Chalis waren te sterk. Deze songs zijn terug te vinden in de link.
Release Date: 31-12-2015.
Source: ??
PRC312 Entry

Een remix van een willekeurige MID file die op de computer stond. Het is een entry voor de 12e verjaardagseditie van PRC. De song eindigde op de 10e plek van de 12, maar werd desondanks omschreven als één van de betere werken van Bundeslang. De concurrentie was dan ook hevig in deze ronde. De andere songs, waaronder de winnende van OneUp, zijn te vinden in de link.


Hammer Time

Release Date: 24-12-2014.
Source: Donkey Kong - Hammer Theme
PRC286 Entry

Een remix van de kortste source ooit, Donkey Kong Hammer Theme. In PRC145 maakte Gario een grap dat hij de source zou kiezen als hij had gewonnen, 141 edities later kwam er dan alsnog een remix.


A Beast of A Song

Release Date: 30-11-2014
Source: Lemmings: A Beast of A Song

Bundeslang maakte 60 Lemmings levels en besloot daar een remix bij te stoppen van Lemmings - A Beast of A Song als gift voor de kerstdagen in 2014. In tegenstelling tot de meeste song van Bundeslang was dit niet een song voor een contest.


Update 15-09-2014: na een lange periode zonder zijn er weer drie nieuwe songs, links via Compo ThaSauce

Na een periode van inactiviteit van een jaar of vier laat Bundeslang weer eens wat laten horen. In een week tijd werden twee songs gemaakt, eentje voor de MnP contest van HoboKa en eentje voor de PRC van Bundeslang zelf. Twee weken later, wat nu is, Na de vorige song uit PRC177 die werd gewonnen nam Bundeslang dus weer deel in PRC278. Het resultaat was een (gedeelde) derde plek uit een deelnemersveld van 5. Bundeslang had nog wat afmaak problemen met de songs, maar dat hoort bij zo'n contest. De link van de song vind je . De geremixte song van Skull Man van Mega Man 4, al deed Bundeslang er ook nog wat van Daniel Kandi - The Perfect Match bij. De naam was dan ook 'The Perfect Match Against Skull Man', een trance/house achtige track. Merk op dat de resultaten op ThaSauce niet correct zijn, al staan ze wel goed bij de beschrijving. 

De MnP song pakte de houten lepel uit een deelnemersveld van 4 songs (plus 1 bonus), de song staat . De song, genaamd 'Fly Away With Me' is een trance aanval op de source Aleste 2 - Level 1.

Tot slot nog een song vers van de pers, pas net geupload op het ThaSauce Composysteem, de link is . Het is in vergelijking met de vorige twee een wat rustigere track, gemaakt voor PRC279, die op het moment van schrijven nog niet afgelopen is en vermoedelijk een extensie tegemoet gaat. De source was Treasure of Usas - Mohenjo Daro (Level 5) en de naam van de song is 'Believing in Nothing'.


Believing in Nothing

Release Date: 15-09-2014.
Source: Treasure of Usas - Mohenjo Daro (Level 5)
PRC279 Entry

Na PRC278 volgde er ook een song in PRC279. Het eindigde met de houden lepel voor Bundeslang.
Release Date: 01-09-2014.
Source: Mega Man 4 - Skull Man (hoofdsong) + Daniel Kandi - The Perfect Match
PRC278 Entry

Na 100 PRC's zonder een song van Bundeslang was er dan eindelijk de terugkeer. Het was een redelijk bezette ronde, waarin Bundeslang gedeeld derde werd uit een veld van vijf remixers.
Release Date: 28-08-2014.
Source: Aleste 2 - Level 1
MnP21 Entry

Vier jaar heeft het geduurd, maar Bundeslang is terug. Het was een song voor de Meat 'n Potatoes Music Contest van HoboKa, die net als PRC via Ocremix en Compo ThaSauce wordt gehouden. Het resultaat was de houten lepel uit een veld van vier plus 1 bonustrack.
Release Date: 22-07-2010.
Source: Tactics Ogre - Avilla Henya
FBRC 2010 Entry

Na deelname in 2008 en 2009 besloot ik me ook in 2010 weer te wagen aan de Freshley Baked Remix Challenge. Arcana diende het verzoek in, en dit was hetgeen wat Bundeslang tevoorschijn wist te toveren. Voorlopig zal dit Bundeslangs laatste werk zijn.
 Release Date: 04-11-2009.
Source: Asterix - Egypt Theme
PRC 156 Entry: Free Round
 
Ik heb altijd deze song willen remixen en aangezien ik besloten heb om PRC156 vrij te laten zijn heb ik besloten om daar aan de gang te gaan met de song die ik dit jaar door Skummel Maske (met succes) liet remixen voor de Freshly Baked Remix Challenge. Uiteindelijk namen er negen songs deel aan de PRC, dus er was concurrentie genoeg; Bundeslang won de ronde dan ook niet maar werd vijfde. Toch was het een redelijk succes voor Bundeslang.
 Release Date: 26-06-2009.
Source: Half Life 2 - Triagle At Down
PRC 149 Entry
 
Ik had wat tijd over in deze periode en daarom besloot ik om deel te nemen aan de PRC competitie. In een ronde waar Showroom Dummy en Joystick beide met een uitstekende song heersten (ze wonnen in gelijk aantal punten) kon Bundeslang uiteindelijk beslag leggen op de derde plek voor Ceal. Het is een kort maar toch verassend werk van Bundeslang, die met wat meer tijd hierin wellicht beter had kunnen eindigen.
 Release Date: 01-09-2009.
Source: Space Station Silicon Valley - The Battery Farm
Freshly Baked Remix Challenge 2009 Entry
 
De FBRC van 2009 zit er weer op, Bundeslang was er ook dit jaar bij. Het is een hardstyle/hardcore achtige remix in de zogenaamde 'Bundy Style'. De remix contest kwam volop in de spotlight te staan en er zijn plannen om een Remix Album te maken van de songs die je hier kunt vinden. In deze 'contest' kwam er geen winnaar, het was een contest zonder voting stage. Verderop deze pagina vind je de song (Wand of Nothing) die Bundeslang vorig jaar leverde voor de (zo lijkt het althans) jaarlijks terugkerende FBRC.
 Release Date: 24-10-2008
Source: The Elder Scrolls Arena - Sneaking
PRC 131 Entry
 
Bundeslang is vanaf deze ronde verantwoordelijk voor de PRC en besloot zelf mee te doen aan zijn eerste editie. Met een remix in de typische Bundeslang stijl wist hij uiteindelijk de tweede plek te bemachtigen in een deelnemersveld van drie remixers. De winst ging naar OneUp. Een aantal eerste plaats votes vielen er wel te noteren. De naam is vooral afgeleid van de source. Het is in ieder geval een goed begin aan een hopelijk goede periode voor Bundeslang als coördinator van de PRC.Release Date: 26-08-2008
Source: Just64helpin - Peaches and Plums
ORC 111 Entry
 
In een fase dat ik zeer actief was in de ORC kwam ik met deze song. In de Contest waren er maar twee songs en Setokaibarocket was iets beter. De song was een fraaie trance remix van Peaches and Plums, Bundeslang koos als titel heel toepasselijk Apples Pears and Bananas. De 5:10 van Bundeslang zijn best aardig gelukt en ik ben dan ook redelijk tevreden over deze song, er zijn natuurlijk altijd wel wat dingen die beter kunnen. Toch vind ik het persoonlijk één van mijn betere werken tot nog toe.
Mocht de link naar deze song niet werken, dan kun je hem ook hier downloaden. Hij is namelijk bijgevoegd als bijlage.
 
 
 
Bambombim 10 Year:

Ter gelegenheid van het tienjarige jubileum van Bambombim verscheen er op 11 augustus 2008 een Remix Album waarop 15 bekende Songs van Bundeslang staan. Er is een WIP als Bonus Track toegevoegd. Het album duurt een klein uurtje.

Bundeslang CD Album:

Bambombim 10 Year.

CD Voorkant

#1 - Delta Del X Hunter

#2 - Course Del Bambombim

#3 - This Days Deception

#4 - Wily Hard Core

#5 - Cossack Light

#6 - Hard Party

#7 - Gemini Saw

#8 - Hell World

#9 - Eight Characters in A Castle

#10 - The Way To Become A Millionair

#11 - Above the Clouds

#12 - Red Item

#13 - The Victory is for Toad

#14 - Wand of Nothing

#15 - Zephyr Thread - Driven On (The Next Dimension Remix)

BONUS TRACK

#16 - Eight Characters in A Castle WIP

CD Achterkant

Een officiële release van het album is geschreven door Liontamer en staat op http://vgmdb.net/album/11040.

 
ċ
01-Bundeslang-DeltaDelXHunterMegaMan.mp3
(2282k)
Kevin van Zutphen,
11 dec. 2009 07:54
ċ
02-Bundeslang-CourseDelBambombim.mp3
(1718k)
Kevin van Zutphen,
11 dec. 2009 07:54
ċ
03-Bundeslang-ThisDaysDeceptionFinal.mp3
(4528k)
Kevin van Zutphen,
11 dec. 2009 07:54
ċ
04-Bundeslang-WilyHardCoreMegaMan3.mp3
(2910k)
Kevin van Zutphen,
11 dec. 2009 07:54
ċ
05-Bundeslang-CossackLightMegaMan4.mp3
(2218k)
Kevin van Zutphen,
11 dec. 2009 07:55
ċ
06-Bundeslang-HardParty.mp3
(3382k)
Kevin van Zutphen,
11 dec. 2009 07:55
ċ
07-Bundeslang-GeminiSawMegaMan3.mp3
(2761k)
Kevin van Zutphen,
11 dec. 2009 07:55
ċ
08-Bundeslang-HellWorldTreasureIslan.mp3
(3539k)
Kevin van Zutphen,
11 dec. 2009 07:55
ċ
09-Bundeslang-EightCharactersinaCast.mp3
(3776k)
Kevin van Zutphen,
11 dec. 2009 07:55
ċ
10-Bundeslang-TheWayToBecomeAMillion.mp3
(5660k)
Kevin van Zutphen,
11 dec. 2009 07:55
ċ
11-Bundeslang-AboveTheCloudsMegaMan7.mp3
(3707k)
Kevin van Zutphen,
11 dec. 2009 07:54
ċ
12-Bundeslang-RedItemSuperMetroidFLM.mp3
(4380k)
Kevin van Zutphen,
11 dec. 2009 07:54
ċ
13-Bundeslang-TheVictoryisforToadMar.mp3
(4127k)
Kevin van Zutphen,
11 dec. 2009 07:53
ċ
14-Bundeslang-WandofNothingZeldaLand.mp3
(5362k)
Kevin van Zutphen,
11 dec. 2009 07:50
ċ
15-ZephyrThread-DrivenOnBundeslangsT.mp3
(6832k)
Kevin van Zutphen,
11 dec. 2009 07:53
ċ
BONUS-Bundeslang-EightCharactersinaC.mp3
(4756k)
Kevin van Zutphen,
11 dec. 2009 07:53
ą
Back.jpeg
(91k)
Kevin van Zutphen,
11 dec. 2009 07:50
ą
Kevin van Zutphen,
11 dec. 2009 07:52
Ć
ORC111-Just64helpin-PeachesAndPlums(Bundeslang'sApples,PearsandBananasRemix).mp3
(7276k)
Kevin van Zutphen,
7 dec. 2009 12:26
Comments