Bemutatkozik a Bambi Állatorvosi Rendelő


2015 január 5.-vel megnyitotta a kapuit a
Bambi Állatorvosi Rendelő
a 17. kerület Gerecsehida utca 15-ös szám alatt, ahol családias környezetben várjuk régi és új, négy- vagy akár kétlábú pácienseinket is.

A rendelőben Dr Adorján András állatorvos lehet segítségükre, aki az Állatorvostudományi Egyetemen tanít állatorvosi alkalmazott állatviselkedéstant (etológiát) és állathigiéniát (betegségek megelőzése). Oktatói és kutatói munkája mellett, azt ezt megelőző évek alatt megszerzett tudást, tapasztalatot szeretné a gazdik és kedvenceik hasznára is továbbadni, alkalmazni.

A rendelőben nyugat-európához hasonlóan időpontegyeztetés alapján zajlanak a vizsgálatok és a kezelések. Így lehetőség van az összes felmerülő körülmény és kérdés átbeszélésére, a várakozás megszüntetésére. Nem titkolt célunk az, hogy minden kérdésre megkapja a választ a hozzánk látogató, ezért mi örülünk ha kérdeznek.

A rendelőnek további célja a megelőzés és a szükségtelen gyógyszerhasználat mellőzése. Ezért csak a szükséges kezelést és gyógyszereket alkalmazzuk, amiről előzetesen személyes konzultációt tartunk minden gazdával.