Aranykor hajnalán

                                                               

Nosztradamusz elveszett könyve (2007)


Ez a legrégebbi számmisztika rendszer amiről nagyon keveset tudunk. A kaldeusok helyezték volna előtérbe tehetséges és áldott bölcsességet a számmisztikát. Lehetséges hogy Nostradamus, a próféta előrelátta a jövőt hogy figyelmeztessen minket?


1994-ben,olasz újságíró Enza Massa kutatásokat végzett a Rómában megtalálható Olasz Nemzeti könyvtárban ahol régi feljegyzések után kutatott. Buzgó kitartó keresgélése közepette véletlenül rábukkant egy szokatlan kéziratra a borítóján ez állt: Nostradamus Vatinicia Code.Kinyitva belsejében megpillantotta a könyv a szerzojének a nevét is,a kitörölhetetlen tinta idoállón sugallta szerzojének nevét: Michel de Nostradame a Notredame próféta.

Ez a lelet különösen figyelemre méltó volt, a kéziratot is több mint nyolcvan akvarell illusztrációkkal festette meg maga a próféta. Lapjaiban rejtélyes, bizarr képek, egyesek szerint a jövo képét tárja elénk. Betuk, szimbolikus tárgyak, gyertyák, keresztek, és még egy égo torony is felbukkan. Ezek a képek a jövo vizuális megnyilvánulásai az O jövendöléseinek ami egyesek szerint teljesen körbeöleli a 21. századot.Vajon miért volt ez a könyv elrejtve több mint 400 évig? A képek és feljegyzésekkel ellátott jövot jósoló íratott Nostradamus szándékosan rejtette el? VIII Orbán pápa ,aki ismerte ezt a kéziratot,és amelynek birtokában volt sok éven át miért hallgatott mitol tartott?

http://www.movshare.net/video/4wgiughqby10s

-----------------------------------------------------------------------------------------------

project avalon interview az aranykor hajnalán

Ez az interjú nagyon tetszett, mert szóesett az Aranykorról, a hindu ősi tanításokról, meg ilyenekről, amik közel állnak hozzám és nagyjából David Icke jól látja a dolgokat, habár sokat spekulál és ezt ő is mondja, hogy nem kell elhinni mindent amit mond, de Ő csak azt mondja , ahogyan lát és érez és ez így rendben is van. A felfogása személytelen, az Istenről alkotott képe nem meghatározható, de azért jókat mond.



Az egész blog címe az „Aranykor hajnalán” és gondoltam belinkelem a beszélgetést, és habár angol nyelvű, de szorosan idekapcsolódik, így nem lehet kihagyni Icke bácsit. Az Aranykorról már írtam a Satya-yuga résznél, hogy milyen volt, hogyan éltek az emberek, s nagyjából egyezik az interjúban hallottakkal. És valóban egy új aranykor közeledik. Ezt a Védikus Szentírások is megerősítik, hogy e sötét korszak 5000 évig fog tartani és ez a néhány ezer év, most jár le. Az Úr Krisna megjövendölt egy gyönyörű új világot, amit most el-sem tudunk képzelni, de arról nem beszélt, hogy hogyan lesz az átmenet és tudtommal egyik ősi kultúra sem tulajdonít jelentőséget az Ó világ eltűnésének hogyanságának és inkább a megújulásra koncentrálnak. Egyébként aki jártas a yugák ismeretében, tudhatja, hogy az átmenet nem megy simán és gyakran kisebb, vagy nagyobb megpróbáltatásokkal is járhat. Járt is!

Csodálatos időket élünk most, persze ez azokra vonatkozik, akik nem alszanak, hanem éberen figyelnek. Néhány év leforgása alatt, az egész világ meg fog változni, gyökerestül. A Védák elmondják nekünk, hogy most a sötét korszak végén, felemelkedik a tudatunk, kiterjed és olyan dolgokat fogunk meglátni, amit eddig még soha. Folyamatos lelki fény árasztja el a világ udvarát, habár sötét fellegek próbálják eltakarni a fényt, de végül a fényesség kerül ki győztesként, mert most van itt az ideje. A Sötétség erői minduntalan próbálkoznak, hogy gátat vessen ébredésünknek és ez így van rendjén… hamarosan kezdetét veszi a végső ütközet….. de ezúttal veszíteni fognak!

Itt az Interjú angol nyelven klikkelj ide: David Icke - Human Race, Get Off Your Knees

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

2012 + videó egy maya ember üzenetéről

  Soha ne felejtsük el, hogy kétféle élőlény létezik, az az kétféle minőség van jelen világunkban, az egyik az angyali v. isteni, a másik a démoni v. sátáni erő. E kettő, kezdettől fogva vívja egymással, a soha véget nem érő harcot, hogy az egyik felülkerekedhessen a másikon, és ez a harc, jelen pillanatban sokkal kiélezettebb mint korábban.

Hogyan működik? 



A démoni erők állandó jelleggel, alá akarnak tenni az angyali természetnek, és a történelem során, csak és kizárólag ennek az elnyomó erőnek a hatását láthatjuk lejátszódni. Mert úgy néz ki mintha többféle érdekek lennének, többféle elgondolások, de lényegében csak angyali és démoni képviselet létezik és az, hogy sokfélének mutatkoznak az csupán a változatosságuknak tudható be.

Mivel az angyali természet jelenleg -gyengeségénél fogva- kiveszett a világból, démoni erő vette át az irányítást, magának akarva mindent. Ez úgy hangzik mint valami film forgatókönyv lenne - és lehet hogy így van, de mégis ez játszódik le a valóságban -mindezek igazát, a védikus írásokból ismerhetjük meg, részletesen.

A démoni erők, megtámadják és lerombolják a lelkiséget, s ez az első, amit az uralmuk érdekében, megtesznek, hisz a társadalom milyenségét a lelkiség mértéke határozza meg, vagyis hogy milyen mértékben van jelen a spiritualitás. Ha az alacsony szintre érkezik, alacsony minőség jobban fejti ki rá a hatását, viszont ha spirituális minőség......angyali minőség erős, e józan társadalom isteni erővel lesz felruházva, minden isteni jellemzőkkel.

A 2012 egy spirituális felemelkedést jelöl, nem pedig a világ pusztulását, amit a sötét démoni erő próbál belemagyarázni, hogy lehúzza e témát. Félelmet keltenek a 2012-es dologban, így negatív energiával töltik fel, az egyébként pozitív dolgot, hogy megakadályozzák ébredésünket, kijózanodásunkat, így rossz propagandával elfordítják a fejünket a tényleges jelentőségéről, mégpedig arról, hogy itt spirituális felemelkedésről beszélhetünk. Remélem érthető!

Az Illuminátusok pontosan tudják, hogy a 2012 egy rendkívülien fontos dátum, ami döntő jelentőséggel bír, terveik megvalósításában/hoz (osszátok be)és hogy nehogy elveszítsék a harcot mindent megpróbálnak, hogy megakadályozzák az isteni/angyali erők elhatalmasodását. A védákból megtudhatjuk, hogy egy felemelkedés időszakában élünk, és aki nyitvatarja a szemét az láthatja is ennek nyomát: az emberek egyre nyitottabbá válnak, s érzik, hogy van valami más, valahogy másként vannak a dolgok.

Felemelkedés


A minap, beszélgettem egy vallás történésszel, aki néhányukkal utána járt a 2012-es témában és elmondta, hogy megnéztek minden ősi nép naptárját, a sumerektől kezdve a germánokig és azt vették észre, hogy mindegyik beszél egy dátumról, ami a sötét korszak végét és a felemelkedés korszak kezdetét jelöli ,s mindegyik naptár, ha a saját naptárunk szerint értelmezzük, a 2012-es dátumot jelöli meg, fontosnak.

Tehát szó sincs világvégéről, és hogy mivel jár a tisztulás, az egészen más dolog

A Brahma-vaivarta Puránában Krisna elmondja, hogy a 3. évezredben meg fog tisztulni az egész bolygó és hosszú aranykor fog beköszönteni, de arról hogy hogyan fog lezajlani a tisztulás, nem beszélt (ebben eggyeznek az ősi kulturák hagyatékai) , de következtethetünk a bűnök sokaságából, a karma terhének súlyából és szerintem erős lesz a "fogaknak csikorgatása".

Krisna jövendölése

Brahma-vaivarta Puranából (4. ének 129. fejezet 49-60. vers):

 

   
50. vers
    Az Úr így szólott: A Földön a Kali-yuga 5 000 éve során, a bűnös személyek, miután megfürödtek, letétként ott hagyják bűneik finom fórmáit.
55. vers
  Ó Gangadévi, az egész bolygó szenthelyé változik, az Én bhaktáim jelenlétének köszönhetően, még hogyha az, bűnökkel volt teli.

57. vers
   Hasonló módon, ahogy a szenthelyeket látjuk utazásaink során, olyanná lesz az egész világ. Azok az inteligens imádóim, akik énekelnek és elfogadják maradékaimat, mindent meg fognak tisztítani.
59. vers
   10 000 esztendőn keresztül, ilyen bhakták töltik meg az egész világot. Miután a bhakták eltávoznak, azután csak egy varna lesz a földön (a kaszton kívüli).
60. vers 
   A bhaktáim eltávozása után, Kali ismét bilincsbe, veri a földet. Így szólt Krisna, majd eltávozott.


Szándékosan hagytam ki verseket, nehogy meggyanúsítsanak, hogy elfogult vagyok, de ha valakit érdekel elküldöm az egészet. Szóval az Úr Krisna megjövendölte kb. kr.e. 3000-ben, hogy 5000 évig fog tartani a sötét Kali-kor, ami után új föld következik. Minden ősi nép várja ezt az időt, s nem csak a mayák, hanem mindenki, persze a jelen állati szinten lévő istentelen , démonikus civilizáció még gondolatban sem és csak a minden napoknak él.

Nem szabad elhinni a világvégei riadalmakat, s ha lesz is valami krakk, az a mi felkészületlenségünk, Istentől való elfordulásunk miatt történik, amit a gonosz erők eszközölnek ki ellenünk, kiérdemelten. A világ soha sem igazságtalan!

A gonosz nem bírja sokáig a rázúduló magas vibráció, elsöprő erejét és veszíteni fog. Ezt lehet, hogy sejti és éppen azért, hogy megakadályozza a balesetet, mindent ki fog próbálni, hogy visszaszorítsa a jót, sajnos háborúval is, de a tiszta személyek, megmenekülnek.

Emeld fel tudatod , s horgonyozz az isteni erőben!

Ne félj! A bölcsesség visszatér a Földre -üzeni a maya hagyományőrző

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

végső időhullám



A zéró időhullám, újszerűség- vagy újdonságelmélet néven is ismert, számmisztikai alapú teória elsősorban Terence McKenna (1946-2000) író és filozófus nevéhez fűződik. Szerinte a világegyetem 2012. december 21-én végtelen bonyolultságot ér el, szingularitás jön létre, és minden és bármi, ami elképzelhető, egyszerre bekövetkezik.

Az újszerűség-elmélet célja kiszámítani az „újszerűség”-nek nevezett fogalom áradásának és visszahúzódásának váltakozását, mint az apályt és a dagályt.
McKenna szerint a Világegyetem lényege nem a jó és a gonosz közötti küzdelem, hanem a megszokott és az újszerű közötti ellentét.
Úgy véli, ha az „újszerűséget” grafikusan ábrázoljuk az időben, egy fraktál hullámformát kapunk. Ezt nevezte ő zéró időhullámnak, amely elmélete szerint megmutatja, mikor (azt azonban soha nem, hogy hol) árad vagy húzódik vissza az „újdonság” vagy „újszerűség”, legyen szó bármilyen kiválasztott időintervallumról, néhány napról vagy több százezer évről.

McKenna úgy gondolta, hogy a kozmoszban működik egy olyan erő, egy adott cél miatt létező vonzóerő, amely az idő végén növeli az összefüggéstelenséget, méghozzá olyan mértékben, hogy végül szingularitás jön létre az univerzum végtelen komplexitásában, amikor bármi és minden, ami elképzelhető, azonnal megjelenik/bekövetkezik.

Mindez pedig 2012. december 21-én válik valósággá.

A testvérpár, Terence McKenna és Dennis McKenna a 70-es években, az amazonasi őserdőkben, hallucinogén látomásaik alkalmával kapott üzenetekben fedezte fel, hogy a kínai, elsősorban jóslásra használt Ji King valójában rejtett információkat tartalmaz az emberiség jövőjére vonatkozóan. A Ji King eredeti funkciója szerint egy matematikailag kódolt üzenet, melynek segítsége által az univerzumunkban történő eseményekről juthatunk információhoz.
Kevesen tudják, hogy a Ji King, amit ma elsősorban jóslásra használnak, eredetileg kalendáriumi funkcióval bírt. 64 jelének 6-6 vonala összesen 384 napos évnek felel meg, ami 13 holdhónap:

64 x 6 = 384 nap = 13 holdhónap
384 nap x 64 = 67,29 földi év = 6 kisebb napfolt ciklus
67,29 földi év x 64 = 4306 földi év = 2 zodiákus (állatövi) év
4306 földi év x 6 = 25836 földi év = 1 Föld-Nap-Plejádok keringési ciklus

Érdekes módon 25836 év az pontosan egy világciklus a maja kalendárium szerint is.
A Ji-King ábrái, hexagramjai meghatározott sorrendben helyezkednek el – amennyiben egy sor megfelelő matematikai műveletet végzünk el a számokként is felfogható ábrákon, egy időbeli függvényt kapunk, amin megtaláljuk a jelentős történelmi dátumokat. A McKenna fivérek külön számítógépes szoftvert (Timewave Zero) kreáltak, mely a fentebb említett módon az idő horizontján ábrázolja az eseményeket.






Az idő egyre jobban felgyorsul, bizonyára érzed te is. Érzed, hogy szalad az idő és rövid időn belül, annyi minden történik, ami máskor éveken keresztül zajlik le - olyan hirtelen, hogy azt sem tudod, mi van veled. Október 23.-ka körülire valami komolyat jelez az ábra, mert a nullához közeli értéket vesz az időhullám. Majd meglátjuk! Az időhullám egyre csak torlódik és feszültséget szül; felpörögnek az energiák, így az események is. Hát nem érzed, nem látod?!

A Timewave Zeroból a 2001. szeptember 11-i terrortámadás éppúgy kiolvasható, mint a második világháború kezdete. A jelentős történelmi események jellemzően egy jelentős, esést, szakadást mutatnak az idővonalon elhelyezkedő grafikonon, azaz a függvény értéke ezeken a helyeken közelebb áll a nullához. 2012. december 21-hez érve a függvény teljesen ellaposodik, értéke nulla lesz. Ez az időhullám zero állapota, hagyományos földi létünk vége – a timewave zero. Érdekes, hogy a számítást a maja naptár ismerete nélkül, attól teljesen függetlenül végezte el a McKenna testvérpár.

Mivel némileg eltérően is elvégezhetők a számítások, a Timewave Zeron belül általában több verziót is megkülönböztetünk, melyek közül a legismertebb a Sheilak. Érdemes megnézni a Kelley, Watkins, Huang Ti és Franklin változatokat is – amellett, hogy többnyire hasonló trendeket mutatnak, mindegyik 2012. december 21-én éri el a nullpontot.
Most Ön is letöltheti tőlünk a Timewave Zero szoftver legújabb változatát, a Timewave 2012-t.
Figyelem, a gépen telepített Java alkalmazás szükséges a futtatáshoz.





----------------------------
2012 az aranykor kezdete

A Bramhma-vaivarta Puránában Krisna, elmondja Gangadévinek, hogy a Kali-yugában, egy Aranykor fog elkövetkezni. Az Úr Krisna megjövendölte, hogy ez az Aranykor a Kali-yuga kezdete után, 5000 évvel lesz és 10 000 évig fog tartani.
maja naptár és a hindu naptár, hasonló

Nagyon érdekes, hogy a maja civilizáció jövendölései, mennyire egybe vágnak a Hindu jövő képével és ugyanazt üzenik: a közeli jövőben egy egészen új világ fog köszönteni ránk. A Maja naptár Ötödik Nagykör időszaka i.e. 3114-ben kezdődött és i. u. 2012. december 21.- én lesz vége, ami a téli napfordulóhoz kötődik. Na most a Hindu naptár pedig i.e. 3102. február 18.-án kezdődött. Tizenkét év eltérés van a két naptár között. A Hindu naptár későbbi időt jelöl a Sötét kor kezdetének
.

 

Az Aranykor, 2012-ben kezdődik. 

az ősi hinduk, egyaránt használták a lunáris és a szoláris naptárt. ha a lunáris év 354.36 nappal egyenlő és ez azt jelenti, hogy 5270 lunáris évet tesz ki a kali-yuga kezdete és a 2012.12.21.-es dátum közötti idő. ez ugyan az az év, amit a maják jelölnek meg egy planetáris újjászületéseként. ugyan ezt láthatjuk az 5113 szoláris évnél is, ami 365. 24-el számol. szóval mind a kettő, a szoláris és a lunáris időszámítás is az 5000 éves szakaszt jelöli meg, azt a szakaszt, amit a maják és a hinduk is sötét korszaknak írnak le, és ami után –az úr krisna jövendölése alapján és a maja jövendölést összevéve- elmondhatjuk, hogy 2012-es keltezés az aranykor kezdete!

 
Ez rendkívül meglepő, hogy a Hindu és a Maja naptár ugyan akkor kezdődik, és az 5000 éves korszak után egy totális új világot jeleznek. Ez egy történelmi, fantasztikus tény, holott a két kultúrának köze sem volt egymáshoz. A 2012 decembere nagyon fontos lehet a Krisna-hívőknek is főként, mert Krisna megjelölte az 5000 évet, tehát viszonylag pontos információt adott közre, úgyhogy nem tarthatjuk figyelmen kívül. 



-------------


2012 -az idők vége

  

Azt hiszem, át kellene gondolnunk, hogy mi is ez a világ. Ki vagyunk mi és hová tartunk. Időben kell ráébredni, és ez a lehetőség az ébredésre az most van. Sokkal időszerűebb ez a kérdés, mint valaha, mert egy olyan korszakhoz értünk, aminél az emberiség sorsa dől el s kiderül, hogy milyen irányban fog tovább haladni. A pusztulást kívánja, vagy egy új világot, amiben nincs küzdelem a démonokkal szemben, egy olyan világot, ahol békében élhetnénk, mentesülve mindezektől a negatív erőktől.

A válaszúthoz érkeztünk, s most rajtunk áll, hogy milyen lesz a világ. Bennünk, emberekben meg van a teremtés képessége, és olyanná tudnánk varázsolni a világot amilyenre, csak kívánjuk. S ez most is zajlik és sajnos szennyes szívünk miatt vált küzdelmessé az élet, pedig nem kéne ilyennek lennie, mert más milyen is lehetne. Pusztán a mi akaratunk, bensőnk tisztátlansága szab határokat. Ezt tudják ŐK is! Tisztában vannak az elme hatalmával, hisz használják, és ezt igen kifinomult formában teszik. Az elme manipulációval végzett játékaik, szétzúztak minket. Teljes kontrolt gyakorolnak (legfőképp a TV-n keresztül), hogy nehogy keresztbe húzzuk számításaikat és megszimatoljuk azokat, ami pedig rájuk nézve kedvezőtlen helyzetet teremtene. A Démoni Elit mesterien érti a dolgát és hogy tervét véghezvigye –ezt már korábban leírtam- misztikus, sátáni erőket mozgat meg. A mi szemünk elől elrejti és egy hamis világ képét tartja az órunk elé ami mellőz mindenféle „a világ, sokkal több mint amit a szemeddel látsz” gondolatot és a „az van amit látsz” hazugsággal töm.

Az Elit, ismer minden ezoterikus tudást, és tisztába van a 2012-es dátum fontosságával. Tudja, hogy az idő –ami tervének megfelelne- lassan lejár, ezért nagysebességre kapcsolt és olyan körülményeket teremt, amivel a „jó” erőket elnyomja. Azért van ennyi erőszak, háború, kataklizma, krízis helyzetek stb. Most jött el a Démoni Elitnek az ideje, a teljes globalizációjának, a Világ Kormány megalakulásának, egy sátáni világ felállításának! De! Az idő egyúttal a „jó” erőnek is kedvez, s leginkább neki kedvez, nem pedig a gonosznak. A gonosz ideje lejárt – ezzel is tistában van- és fél, hogy elveszti a csatát, a csatát, amit oly sokszor elvesztett már, az Úr seregeinek köszönhetően.

 

   A következő tervük, kirobbantani egy iiirtózatos háborút, ami megfelezné az emberiséget, mert túl sokan vagyunk, hát legalábbis szerintük. Az elpusztított világot meg újra felállítanák, saját tervük szerint. Gondolhatod, hogy milyen lenne. Háborúkat már sokat csináltak, úgyhogy nem kétséges az újboli provokáció. Két három félt összeugrasztasz, összekapnak valamin és kész is a konfliktus. Adsz nekik fegyvereket, atombombátmeg mindent, a többit ők elintézik egymás közt, mármint a katasztrófát. Ez egy nagyon is élő terv csak nézz szét a világban. Hát nem látod, hogy ez irányba megy. A történelmet ŐK alakítják. Most viszont megfordulhat a dolog, csak mi nekünk kéne lépni.

. Sajnos az emberek nem fognak megváltozni -ez a magam véleménye- ezért sokan meg fognak halni. Az ébredés ezután lesz, késve ugyan, de meg lesz

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

írta: AnathDas,

http://aranykor.freeblog.hu                                                                                                                                                                                                 



                              

-



Comments