Főoldal‎ > ‎

Hírek
2019 
 február 5-én kezdődik a Disznó éve !

2019 a békeszerető disznó éve lesz, amely csendben emelkedik trónra 2019. február 5-én. Különösen kedvező évnek ígérkezik olyan szempontból, hogy levonjuk a következtetéseket: azokat, akik csak visszatartanak, lehúznak minket, végleg ki kell törölnünk az életünkből, de békét kell kötnünk azokkal, akik hiányoznak nekünk. Ezenkívül ez az év egy új szenvedély éve, az ötletek és a tervek megvalósításának éve, és igen, a kurta farkú lába nyomán sok jó fog történni velünk!


2019 tehát a disznó éve lesz, egy előreláthatóan ragyogó esztendő, ami az életet illeti, tele aktív és kimondott vágyakkal, beteljesedő életörömmel, annak minden formájában. Sokan felhagynak majd a „csak a holnapra gondolással”, és elkezdik értékelni azt, ami az adott pillanatban történik. A 2019-es év különösen szerencsés lesz az olyan állatövi jegyeknek, amiknek eleme a víz, tehát a Ráknak, a Skorpiónak, és a Halak számára. Szintén Fortuna kegyeltjei lesznek a Bika, az Oroszlán és a Vízöntő. A mennyei mindenható gyakorlatában ezen esztendő a kívánságok, vágyak teljesítésről fog szólni, beleértve a leghőbb vágyakat is. És 2019-ben mintha maga az Univerzum is ezen fáradozna. Az említett állatövi jegyek hordozói számára a 2019-es év körülményei úgy alakulnak majd, hogy abban lesznek sikeresek, amiben csak akarnak, de pihenniük, lankadniuk nem szabad, hiszen Fortuna is az erőseket és a kitartóakat jutalmazza.
www.minden-egyben.com


2019 a Disznó éve – Hatalmas fordulat a szerencsédben!

A meglepetésekkel és a váratlan fordulatokkal teli Kutya évét 2019. február 5-én, a kínai újév alkalmával a Disznó éve fogja felváltani. Ez azt jelenti számunkra, hogy az életünk jóval simább, békésebb és zavar mentesebb lesz.

Érdemes már időben ráhangolódni az előttünk álló változásokra és üdvözölni a szerencsés áramlatot, amit ez az év hoz számunkra.

Mértékletesség

Ideje saját érdekünkben odafigyelni arra, hogy mi mindent halmozunk fel magunk körül és a szervezetünkben. Igyekezzünk felhagyni az egészségtelen szokásokkal és azzal, hogy feleslegesen dobáljuk ki a pénzünket olyasmikre, amelyektől egy év múlva már hanyagul megszabadulunk. Nagy kihívás ez, de nem lehetetlen.


A bölcs belátás vezérelje tetteinket.

Múlt elengedése

Ebben az évben sokkal sikeresebbek lehetünk a múlt terheinek levetésében. Figyeljük meg, hogy honnan hová jutottunk és ebben mi segített minket. Mi az, ami táplálta mindazt a pozitív dolgot, amit elértünk és mi az, ami mindeközben csak visszatartott.

A múlt sérelmei, fájdalmai súlyos terhek, amelyek nem visznek előre, sőt lassítanak. Hagyjuk mindezeket hátra. A múltunkból fakadnak, oda tartoznak, nincs helyük sem a jelenünkben, sem a jövőnkben.

Aktív, tevékeny élet

Legyünk határozottak az elképzeléseinket illetően. A Disznó éve támogatni fog minket abban, amit valóban el szeretnénk érni. Nincs értelme halogatni és nem is szabad a drága időt pazarolni. A fejedbe vettél valamit és úgy érzed, hogy ez a te utad? Azonnal tedd meg az első, majd a második és a további lépéseket. Minden egyes lépés közelebb visz a célodhoz, de az egy helyben toporgás csak ledermeszt.

Az élet maga a mozgás, haladás, fejlődés!

tudasfaja.comA múlton való továbblépés, a múlt dolgai megértésének időszaka
 2019. január 30-február 14.

Nagyon nagy izgalmakban lesz részünk. Megtudhatod merre is haladsz, de mi még a feladat az oda vezető úton, amiről az év második fele szól majd. A következő két hónapban tulajdonképpen fel tudunk készülni arra, mi vár ránk egész évben. Mi ez ha nem egy csodálatos lehetőség, megkapjuk a ’kézikönyvet’ ahhoz, hogyan tudjuk legkönnyebben átvészelni a nehézségeket, a még ránk váró kihívásokat.

Ez azzal indul, hogy a Nap és a Merkúr január 30-án együttállva belépnek a Vízöntő csillagkép múlt vízébe. A Nap-Merkúr együttállás mindig a cselekvő gondolkodás, a rálátó értelem, vagyis ilyenkor amit kigondolsz, azt meg is cselekszed, a tetteidet jobban megérted, ez igazán a világos értelem ideje. Jelenleg még a Bak csillagaiban vándorolnak, ahol elkezdődik a sorsfeladat felvállalása és elvégzése, vagyis ez az az időszak amikor lépéseket teszünk sorsunk megvalósítása terén, elkezdjük alkalmazni isteni erőinket a mindennapokban. Mivel a Nap és a Merkúr is itt jár, sokkal intenzívebben látod és érted sorsod, észreveheted, hogy sokkal tudatosabban működsz, és jobban is érdekelnek a láthatatlan világ dolgai, megnyílsz egy másik gondolkodásnak, kinyílnak új ajtók és haladsz előre. Ebben az időszakban tehát jobban ráérezhetsz sorsfeladatodra, küldetésedre.

Jövő hét közepén (január 30) aztán kéz a kézben belépnek a Vízöntő csillagaiba (először annak múlt vízébe), de még maradnak a Bakban is, hiszen a Vízöntő múlt vize ráfolyik a Bak csillagképre. Két kétig (február 14-ig) az az időszak köszönt ránk, amikor lehetőségünk van megtisztulni, a múlt dolgai megmutatják magukat, és eljön a megbocsátás, a rendezés ideje. Február közepéig azon lesz a hangsúly, hogy megbeszéljük a megbeszélni valókat, kibeszéljük magunkból a múlt sérelmeit, jóvá tegyünk dolgokat, tökéletes időszak oldásokra, megtisztulásra. Ha ebben az időben előkerülnek múltadból személyek, emlékek, események, történések, főleg olyanok amik felzaklatnak, felbosszantanak, rossz emléket hoznak fel, örülj neki. Mert ezek a múlt árnyai, amikkel dolgod van még. Most viszont kapsz rájuk rálátást, és megértést, hogyan tudd ezeket megbocsátani, elengedni, feloldani. Figyeld a környezeted, és tudatosíts, hogy megkezdődhessen a tisztulás és felszabadulás.

Forrás: csillagtenger-asztrozofia.blog.hu

Tóth Gabriella asztrozófus
A januári telihold brutális energiával érkezik. Napok óta érezni a feszültséget a levegőben.
Rengeteg indulat és sérelem jön fel az emberekben, és sokan nem tudnak mit kezdeni vele.
Rengeteg ember hagyta el a földet az utóbbi hetekben, túl nagy tehernek érezték, ami körbevette őket.
Lusták, enerváltak vagyunk, és olyan helyeken bukkanak fel fájdalmak, amiről azt sem tudtuk, hogy létezik. .....

A Januar 21-i nap óriási fordulatot hozhat bárkinek, aki képes meghatározni magában, merre tart. Aki kijelöli az útirányt, megkapja hozzá a segítséget. Bármi, amire vágysz, és hajlandó vagy tenni érte, szempillantás alatt lehet a Tiéd. De ugyanígy teremtődnek rendkívül gyorsan a kétségbeesett félelmek és a negatív gondolatok is. 
ADVENTI KÉSZÜLŐDÉS

Adventi gyertyagyújtás – első gyertya
2018. december 2.

Képtalálat a következőre: „advent első vasárnapja”

Nem mindegy, hogy melyik vasárnap milyen színű gyertyát gyújtunk meg. 

November utolsó hétvégéje már Advent első ünnepe. Advent a várakozás ideje.

 Az ősi hagyományok szerint a Teremtő 4 különleges Angyalt küld le ilyenkor a Földre, minden vasárnap egyet, egészen Karácsonyig.
 
Mindegyik Angyal külön céllal érkezik , de mindegyiknek van egy különleges égi küldetése: Advent szent üzenetét hozzák el.
 


2018. december 2. esik Advent első vasárnapja.

 -Második: December 9.
-Harmadik: December 16.
-Negyedik: December 23.

Kapcsolódó kép 2018.  december 9.Tízmilliószoros nap 

2018. október 30.
A mennybemenetel napja – Lhabab Düchen
A Lhabab Düchen, Buddha mennyből való leszállásának ünnepe. Buddha édesanyja a születése után nem sokkal eltávozott, majd a mennybe került. Buddha a mennybe jutásakor köszönetet is mondott az édesanyjának, aki a tanait az istenek felé is közvetítette. A követői kérésére végül, Indra és Brahma ékes létráin, visszaszállt a Földre.


„Egy álom csak egy álom, egészen addig, amíg úgy nem döntesz, hogy igazzá teszed. 
 Harry Styles 
Képtalálat a következőre: „tízmilliószoros nap 2018”

1.Mit tegyünk ezeken a napokon? 
Telihold idején mindenki érzékenyebb és kicsit feszültebb is. Ne keress kifogásokat, a pozitív gondolatnak adj utat, ne ragadjon be a fogaskerék a negatív és visszahúzó kétségeknél.
2. Hogyan élhettek ennek a napnak a lehetőségeivel?
Már ébredéskor mosollyal indítsd a napod. A panaszáradatot, más emberek negativitását kerüld el, ha egy mód van rá. Megajándékozhatod az embereket, a mosolyoddal, a barátodat, barátnődet, párodat, öleléssel, bármilyen kedvességgel. Ne azért tedd, mert viszonzást vársz, szívből adj. A mondás szerint, „jó tett helyébe jót várj”, a segítőkészség, a szeretet, az önzetlenség, visszaszáll rád. Érdemes megköszönni mindent, az apróságokat is. Engedd be az életetekbe a csodákat! Figyelmünket arra fókuszáljuk, amit szeretünk, amit elérni vágyunk! Gondolatainkat irányítsuk vágyaink tárgyára! 

Szavainkkal, cselekedeteinkkel azt erősítsük, amit szeretünk, amire vágyunk! Határozzuk el, hogy meglátjuk a helyzetek mögött rejlő végtelen lehetőségeket és csodákat. Használjuk bölcsen teremtő erőnket!

'
"Két kard létezik. Egy napon majd a Két Kard Harcosa leszel, ha visszaszerezted azt a képességed, hogy beszélj az állatok s a növények nyelvén, Avalon nyelvén, melyet a Cézárok Városában beszélnek. A Két Világ Harcosa leszel, a belsőé és a külsőé.
A kard egy, de pengéje kettő, kétfejű sas gyanánt. Ez a Két Tudatosság Kardja, a felébredésé.'
A Mester egy jelet rajzolt a kard pengéjére, és visszaadta nekem. A harcosok szívemnek szegezték kardjaikat, majd felemelték őket Visszatérés Jeléhez.
'A Kör neve Huilkanota. Most már Ancahuinca vagy, harcos, aki Albania Fehér Isteneit szolgálja.
 Most már sosem fordulhatsz vissza. Aki egyszer megvetette itt lábát, már nem fordulhat vissza. Folytatnia kell útját örökké, perzselő sivatagokon és jeges fennsíkokon át, szenvedve a szomjúságtól, félig átfagyva, egyedül, kényelem nélkül, élő asszony forró ölelése nélkül, usque ad mortem, mígnem egy nap eléri a Hajnal Városának gyémánttal kirakott falait, felvonóhídját, és titkos bejáratát. Csatában mutatott nem szűnő bátorsága és "örjöngő elragadtatása" által egyedül megszerzi a jogot a feltámadásra s az örök életre. Azonban bárki, aki a Nagy Ismeretlenhez vezető ösvényre lép, nem folytathatja útját, ha valaha is felmerül benne a visszafordulás gondolata. Aki elérte az emberi állapotot, és nem próbál meg túllépni rajta, az olyan emberhez hasonlatos, aki öngyilkosságot követ el.'
A Mester megadta nekem beavatásunk első jelét: 'A jel Atlantisz-Hyperborea nyelve. Amikor végigköveted útját szívedben, az felkelti a kétfejű sast, és eléri azonnal a Két Földet s összes testeidet, újra működésre késztetve őket. Megvéd majd azokkal szemben, és megbénítja azokat, akik szembehelyezkednek mítoszoddal, szembehelyezkednek Nos-sal, mint ellenbeavatás és ellenspiritualitás. Más jeleket is adunk majd, vagy én magam vagy a kísérők, amint az majd szükségessé válik harcod dicsőségéhez a veszedelmes úton, melyet követni fogsz. A Nornok legyenek kegyesek hozzád! A halhatatlanok áldása legyen rajtad!
 Indulj hát, s keress! És soha se fordulj vissza. Ugorj!"
Augusztus 12-ről 13-ra virradó éjszaka figyelhetjük meg a legtöbb hullócsillagot, az időjárás is kedvező lesz.


Elkezdődött a nyár utolsó hónapja, és vele érkezik az év egyik legmegbízhatóbb és talán legismertebb meteorraja,az augusztusi Perseidák.

Sok más meteorraj is megfigyelhető ebben az időszakban, de egyértelműen ez a legaktívabb és leglátványosabb meteoráramlat a nyár második felében. Népszerűségét, ismertségét többek között annak is köszönheti, hogy a Föld északi felén a nyári időszakban figyelhető meg. Hiszen a többi hozzá hasonló, vagy akár nagyobb aktivitást produkáló raj, az őszi, vagy téli időszakban látható, amikor lényegesen kedvezőtlenebbek az időjárási körülmények. De az ismertsége annak is köszönhető, hogy ez az egyik legősibb, legrégebb óta megfigyelt meteorraj.

Eszerint, augusztus 12/13 éjszakáján először este tíz óra környékén, majd ezt követően hajnali fél négy körül két sűrűbb ősi góccal is találkozni fog Földünk! Ha az előrejelzések helytállóak, ezen az éjszakán igen látványos meteoresőben lehet részünk. De természetesen az előtte, és az utána levő éjszakákon is bőven fognak hullani meteorok. Megkönnyíti a megfigyelést, hogy ebben az időszakban a Hold minimálisan fog zavarni, és így távol a nagyvárosok fényeitől az égen végigfutó tejútban is gyönyörködhetünk.

https://www.idokep.hu/

2018. Július 27 - Vízöntő Telihold-Holdfogyatkozás 

1:20 PDT (20:20 GMT)

A holdfogyatkozás nagyjából félévente történik egy Teliholdon. 

Rejtett érzelmek, titkok és félelmek emelkednek fel, és kérik a figyelmet. Látjuk, mit nem tudtunk, vagy nem láttunk, még korábban.

A felhalmozódások jellemzően katalizálja a cselekvést. A háttérben a változások most már készen állnak. Felismerjük és elfogadjuk a befejezéseket, és már nem habozzunk új üdvözletet és kalandokat fogadni az életünkbe.

Felhozza fel régi mintákat és történeteket, amelyekről azt gondoltuk, hogy már megoldottunk. De van egy mélyebb átalakulás szintje, ami lehetővé teszi a tudatosság magasabb szintjének felébresztését.

Az ébredés megköveteli a meszesedett hiedelmek és életmódok felismerését és felszabadítását, amelyek megakadályozzák a szabad és a kreatív megnyilvánulás képességét. Ha hajlandó szabadulni az áldozati szokások és az érzelmi rászorulások szokásaitól, elősegíti a helyzetek és kapcsolatok elmozdulását, amelyek nem szolgálnak minket. Mars követeli - Engedd meg!

Az Aquarius kapcsolatban áll a csoportokkal, a kollektív és a kollektív tudatossággal.
 A felmerülő érzések összefüggenek az elidegenedéssel, elutasítással, méltatlansággal, felbecsülhetetlen értékkel, és nem képesek adni ajándékainkat. Az Aquarian fogyatkozás felkér, hogy engedjék szabadon ezeket a történeteket, korlátozzák az észlelést, és újradefiniálják, hogy hogyan viszonyulunk magunkhoz, hogy megszüntessük a világon való látásunk hamis és fájdalmas megjelenésének megszüntetését.

Innentől kezdve virágzik a szabadság. Ha őszinték vagyunk, elfogadjuk és tiszteletben tartjuk egyedi egyéniségünket, és hajlandóak vagyunk értékelni és felajánlani hozzájárulását, külső világunk tükrözheti emelt belső valóságunkat.

A Mars is elhomályosítva van

Az Aquarian Teliholdon mind a Hold, mind a Mars elhomályosul. Ritka esemény a Mars retrográd napfogyatkozása (június 25 - augusztus 29.) az Aquariusban. A kozmosztól a Földig sugárzott üzenetek közé tartozik

(1) menj be, hallgasd meg a szívet, mondd el, mit akarsz igazán az energiáddal és az életeddel, (2) világossá válik arról, hogy mit nem akarsz, és hogy nem akarod (életveszélyes) (3) megvizsgálja és meghatározza, hogy mit szeretne hozzájárulni a kollektív,

(4) becsülje meg és beszéljen az Ön által megerősített egyedülálló lényegéről, és

(5) állítsa szabadságát, hogy legyen az, aki vagy, és tedd, amit csak tehetsz.

Legyen tudatában annak, hogy ez a vizsgálat a fenti témákhoz kapcsolódóan elnyomott és tudattalan dühöt idézhet elő

Amikor a tüzes Mars és a harag érintettek, a legjobb stratégiánk legyen az, hogy ezt a tűzenergia-felhasználást alkalmazzuk magunk javára. Hangulatunkban azonnali átalakulás tapasztalható, amikor valami pozitívumot teszünk magunk támogatására.


Férfi erő

A Mars és az Aquarius férfias energiát képvisel, magasabb kifejezésekben férfias energiát képvisel

(1) a tudat és a semleges elme stabilitása és nem ítélőképessége;

(2) az a képességünk, hogy e tudatosságból mindenki magasabb jóért működjön. Ezt is képviseli

(3) a félelem nélküli képesség, hogy állj ki az igazságért,

(4) a világos elme, amely hozzáfér az egyetemes bölcsességhez, és

(5) azon képesség, amelyen keresztül bízni és tisztelni kell önmagunkat is és másokat is..

Guru Rattana

2018. Június 27-28 - Bak Telihold

9:52 PDT (4:52 GMT)

Minden Telihold kiemeli a polaritások táncát. Optimálisan megtanuljuk, hogyan használjuk fel a megfelelő és kiegészítő erejüket támogató és élénkítő módon. A Rák / Bak polaritás pár a belső felhatalmazásról és az önuralomról szól a világon. A Bak jelképezi
a fizikai testet és az érettséget, amire törekszünk, miközben építjük lelki önérzetünket az érzelmeink és a tudatosságunk belső dinamikájával való összekapcsolásával. A fizikai testünkben a fizikai valóságban a lelkünk elszigetelését és gyökereit érzékeli.

A Telliholdak meghatározhatják a pillanatokat, mert megvilágítják a rejtett dinamikát, amely meghajtja az életünket, és tisztázza, milyen lépéseket kell tennünk. Választhatjuk, hogy folytatjuk az aktuális útvonalunkat (esetleges módosításokkal), vagy használhatjuk a lehetőséget a kurzus megváltoztatására. Az igazság és a következmények kiemelésével, befejezésekkel és kezdetekkel ez a Bak Telihold fordulópontot jelenthet az életünk irányításának irányításában.

Itt az ideje, hogy komolyan értékeljük, ki vagyunk a világban, és mit csinálunk az energiával és az életünkkel. Úgy érezzük, kötelességünk meghatározni prioritásaikat, hogy életútunk összhangban legyen leginkább értékes értékeinkkel és céljainkkal.

El kell kerülnünk a Bak és a Saturnusz tendenciáit, hogy depressziósak és negatívak legyenek. Ehelyett elérhetjük a belső hatalmunkat, hogy felszabadítsuk a múltat, és új jövőt hozzunk létre. A Saturn kulcs vállal felelősséget. El kell kerülnünk a hibás, a tagadást és a halogatást. Az előbbi úgy tűnik, hogy ez a "könnyű" út, de a Szaturnusz befolyása alatt súlyos terheket cípelünk és úgy érezzük, hogy ez nem múkődik
Guru Rattana 

A Kà © pálatnak van egy következÅ: ???? wesak 2018 ????


Wesak ünneplés: 2018. május 11-13: Egységtudatosság

A WESAK* JELENTŐSÉGE 
Kà ¢ â € ¢ â € ¬â € ¦â € ¦â € â € â €? à ¢? ³à ¢?Egészség


Minden egészség gyökere az agyban van

A törzs az érzelmekben van

Az ágak és levelek a test

Az egészség virágzik

Ha minden alkatrész együtt dolgozik

 

Képtalálat a következőre: „Aethos Hangmeditáció”
mind7“A legszebb nap? A ma.
A legnagyobb akadály? A félelem.
A legkönnyebb? Tévedni.
Minden rossz gyökere? Az egoizmus, az önzés.
A legszebb szórakozás? A munka.
A legveszedelmesebb vereség? A bátorság hiánya.
A legjobb tanítók? A gyermekek.


A legszükségesebb szükségszerűség? Önmagamat ajándékozni.
Mi boldogít a legteljesebben? A másik embernek hasznára lenni.
A legveszedelmesebb hiba? A rossz kedélyállapot.
A legközönségesebb érzés? A bosszú és a gyűlölet.
A legszebb ajándék? A megértés, az együttérzés.
A nélkülözhetetlen? Az otthon, a valahová tartozás.
A jóleső érzés? A belső béke.A legjobb megoldás? Az optimizmus.
A legnagyobb megelégedettség? Az elvégzett kötelesség.
A legnagyobb erő a világban? A hit.
A legfontosabb emberek? A szülők.
A legszebb a világon? A SZERETET.”
Teréz Anya 

A szeretet áldása legyen ma Mindenkivel!
Áldás, Áldás, Áldás!"Ez egy új nap, ez egy új világ, ez egy új élet". 

A Teremtés fénye ma, érintse meg a szíveteket, ésébressze fel a kegyelmet, a békét és az örömet. Az új élet áldása világossá tegye a zavarodottságot, gyógyítsa a fájdalmat és a szomorúságot a  szereteten keresztül. 
A szeretet áldása legyen ma Mindenkivel!

 Áldás, Áldás, Áldás!

Kapcsolódó kép


2018. Április 2 - 8 

Sajnos az elmúlt héten is tapasztalhattuk, hogy nagyon masszív, és nagyon nehéz bolygóállások vannak az égen. A Mars és a Szaturnusz együttállásban vannak, és sajnos kellemetlen fényszögben az amúgy is hátráló mozgású Merkúrral. Sajnos nem jó időszak ez arra, hogy fontos tervek megvalósításához kezdjünk hozzá.

A hét energiája

Sajnos ezen a héten sem javul túl sokat a helyzet. A feszültségek szokatlan mértékűek, és nem lenne helyes nagyon szépítgetni a dolgokat.

Igyekezzünk elkerülni a nagy kockázatokkal járó tevékenységeket. Igyekezzünk lassabban vezetni, és jobban figyelni embertársainkra is vezetés közben. Lehetőleg ne most vásároljunk drága dolgokat.


A Szaturnusz kellemetlen aspektusai sok embernél okozhatnak fogászati panaszokat, ezekkel viszont azonnal orvoshoz kell fordulnunk.

Bízzunk abban, hogy mindegyikünknek van őrangyala, aki segít. Egy barát, egy nagymama, egy férj, egy feleség, mindig van, aki szeret bennünket. Higgyünk a dolgok jobbra fordulásában!

A Vénusz március 31-én reggel 8 óra 30 perckor belépett a Bika jegyébe, és itt igazán otthon érzi magát. Ő a kis szerencse bolygója, mely nem sokára kapcsolódik majd a nagy szerencse bolygójával. Mindig van szerencsénk, még az esetleges szerencsétlenségben is.

A Vénusz adta szerelmi örömök nagyon fontosak, ugyanúgy, mint ahogy örülünk egy finom családi ebédnek, egy jól sikerült süteménynek, kedvességnek, figyelmességnek, mely tulajdonságok mind mind a Vénuszhoz sorolandók. Ezekben is lesz bőven részünk, csak ismerjük fel őket, és örüljünk a kis dolgoknak is.

Kapcsolódó képHallgassunk Aquinói Szent Tamásra, aki a XIII. században már azt vallotta, hogy a csillagok csak hajlamosítanak bennünket, de semmire sem kényszerítenek.

Így végső soron mindenért mi magunk vagyunk felelősek, a szerencsénkért is!
Németh Ági
Képtalálat a következőre: „húsvét”2018. Március 25-28-ig a napjaink a húsvét előkészületében és jegyében zajlanak.

Csodálatos szimbólum a húsvét. Jézus elitélése, kereszthalála, halhatatlan lélekként kiszabadulása az anyag börtönéből, egyesülése a Teremtővel (Atyával), feltámadása Krisztussá válása. Életével és példájával utat mutatott mindnyájunknak, hogyan lehet elérni az emberi evolúció végső szintjét. Rendíthetetlen erővel, megfélemlíthetetlenül, „Isten Fiához méltóan, ezt mindig felvállalva járni az egyetlen igaz utat, ami az égi otthonhoz vezet, azért, hogy példája által, az Emberiség az anyag rabszolgaságából megszabadulhasson.A végtelen szeretet, a megváltás útját mutatta be, hogyan lehet Jézusból Krisztussá válni, amely minden ember által követendő, végső út.Ez a folyamat, amit szimbolikusan úgy fejezünk ki: „Isten leküldte egyszülött Fiát, hogy megváltson bennünket, embereket”.


A húsvéti égi kép is az ember megváltását szimbolizálja. A Nap, a Szellem szimbóluma harmóniába kerül a Lélekkel a Holddal, és a Szellem egyesül a gyermek szimbólumával, a Merkúrral.

25-27-ig péntek, szombat, vasárnaperősen érződő konstelláció a Mars trigonális kapcsolata a telihold óta még ezekben a napokban is ható, Nap – Merkúr együttállással. A tűz válik eggyé a Fénnyel.

Nagyon erőteljese beavató lélekformáló napokat fogunk megélni. A legmegfelelőbb idő arra, hogy meditáljunka bennünk élő Krisztussal. Imádkozzunk, hogy a bennünk élő krisztusi mag felnövekedjen.

Március 28-án hétfőn, mágikus események zárják a húsvétot.

A Nap trigonális kapcsolata a Marssal változatlanul fennáll és a Marsot eléri az esti órákban a Hold. Mars –Hold együttállása a sprituális belső változásnak nagy energiát ad, a Kosban álló Nap ezt az erőt, a célok érdekében való cselekvés irányába viszi.

Mágikus éjszakát élünk meg, mert a Hold a hajnali órákban az Antaresszel találkozik, ekkor lép fel a Tejútra (égen az Istenek útjának jelképe). Az Antaresz a vörös csillag, a Skorpió csillagkép központi csillaga, mind az emberi világunk, mind az Isteni (Felső) Világok oszlopa. Ez egy beavató hely, ahol, ami mulandó az meghal, és felfénylik az, ami örök, az igazi lényünk. Kérjük a Teremtőt, hogy kapjunk ebbe beavató álmot.

Március 30-án kedden, a Vénusz együttáll a Keironnal a Halakban.

Gyógyulást hozhat a párkapcsolati karmánkra ez a nap.

Március 31.-én szerdán a Merkúr együttáll az Uránusszal a Kosban.

Zsenialitás, szabadság, új eszmék, gondolatok, amelyek kivisznek az eddigi megszokott életedből, új váratlan helyzetek érhetnek ezen a napon. Fontos, hogy ezeket meg is fogod érteni.
http://www.sorstanacsadas.hu/

Kapcsolódó kép2018. március 2. 1 óra 51 perc,Szűz Telihold + Tízmilliószoros nap

  Tízmilliószoros nap!
Figyelmünket arra fókuszáljuk, amit szeretünk, amit elérni vágyunk! Gondolatainkat irányítsuk vágyaink tárgyára! 

Szavainkkal, cselekedeteinkkel azt erősítsük, amit szeretünk, amire vágyunk! Határozzuk el, hogy meglátjuk a helyzetek mögött rejlő végtelen lehetőségeket és csodákat. Használjuk bölcsen teremtő erőnket!

'
"Két kard létezik. Egy napon majd a Két Kard Harcosa leszel, ha visszaszerezted azt a képességed, hogy beszélj az állatok s a növények nyelvén, Avalon nyelvén, melyet a Cézárok Városában beszélnek. A Két Világ Harcosa leszel, a belsőé és a külsőé.
A kard egy, de pengéje kettő, kétfejű sas gyanánt. Ez a Két Tudatosság Kardja, a felébredésé.'
A Mester egy jelet rajzolt a kard pengéjére, és visszaadta nekem. A harcosok szívemnek szegezték kardjaikat, majd felemelték őket Visszatérés Jeléhez.
'A Kör neve Huilkanota. Most már Ancahuinca vagy, harcos, aki Albania Fehér Isteneit szolgálja.
 Most már sosem fordulhatsz vissza. Aki egyszer megvetette itt lábát, már nem fordulhat vissza. Folytatnia kell útját örökké, perzselő sivatagokon és jeges fennsíkokon át, szenvedve a szomjúságtól, félig átfagyva, egyedül, kényelem nélkül, élő asszony forró ölelése nélkül, usque ad mortem, mígnem egy nap eléri a Hajnal Városának gyémánttal kirakott falait, felvonóhídját, és titkos bejáratát. Csatában mutatott nem szűnő bátorsága és "örjöngő elragadtatása" által egyedül megszerzi a jogot a feltámadásra s az örök életre. Azonban bárki, aki a Nagy Ismeretlenhez vezető ösvényre lép, nem folytathatja útját, ha valaha is felmerül benne a visszafordulás gondolata. Aki elérte az emberi állapotot, és nem próbál meg túllépni rajta, az olyan emberhez hasonlatos, aki öngyilkosságot követ el.'
A Mester megadta nekem beavatásunk első jelét: 'A jel Atlantisz-Hyperborea nyelve. Amikor végigköveted útját szívedben, az felkelti a kétfejű sast, és eléri azonnal a Két Földet s összes testeidet, újra működésre késztetve őket. Megvéd majd azokkal szemben, és megbénítja azokat, akik szembehelyezkednek mítoszoddal, szembehelyezkednek Nos-sal, mint ellenbeavatás és ellenspiritualitás. Más jeleket is adunk majd, vagy én magam vagy a kísérők, amint az majd szükségessé válik harcod dicsőségéhez a veszedelmes úton, melyet követni fogsz. A Nornok legyenek kegyesek hozzád! A halhatatlanok áldása legyen rajtad!
 Indulj hát, s keress! És soha se fordulj vissza. Ugorj!"


2018. február 26. hétfő – 27. kedd

A Nap a Vízöntő csillagkép jövőt tisztító hulláma alatt továbbra is a jövő érdekében történő tisztázó, szabaduló tettek idejét üzeni. A Merkúr már csak ebben a két napban jár itt, így ideje a beszélgetésekben, eszmecserékben is hangot adni ennek. A Mars a Skorpió-Kígyótartó csillagterében a férfias erők gyógyulásának idejét mutatja. A Tejútra lépve, most hangsúlyosan fontossá válik az egyenesség, a méltóság, a határozott és öntudatos fellépés, az akaraterő kinyilvánítása! Lent az Oltár csillagzat adja az alapelvet: az égiek oltárán feláldozni mindazt, ami elszívta eddig erőnket, ami nem szabad akaratunkból való, most alapvető tartóoszlopot adó minőségként jelenik meg. A Férfi térdel az oltárhoz, ahol az áldozatból áldás válik. Fent a Zuhanó Herkules csillagzat pedig vezérlő elvként tündökölve üzeni: itt az idő feláldozni mindazt, ami nem az isteni minőségbe emel, ami csak látszat, hamis csillogás!

HÉTFŐN a Vénusz belép a Halak csillagképbe, a visszaúszó hal csillagai alá. Mostantól számolhatunk női, párkapcsolati, művészi és esztétikai vonalon a múltból visszatérő minőségekkel, képességekkel, eddig le nem zárt, nem rendezett, vagy meg nem élt dolgokkal. A már valamikor megszerzett női-művészi tudás felszínre kerülhet, hogy a jelen feladataiban kibontakozzon, segítsen. A harmóniateremtés, vagy a testi-földi örömök megélése is lehet visszatérő feladat.
A Hold az Ikrek csillagképben vándorol, így ráérezhetünk a poláris oldalak működésére és meglátva az elkülönülés mögötti egységet, egybefűzhetjük, együttműködtethetjük azokat. Csodanap jön: egy nagy háromszög áll fel az égbolton, melynek egyik csúcsa a Hold! Délben az Ikrek szívét érinti a lelkiség Holdja – azt a pontot, ahol a kettő egybeolvad. 14 óra tájban a halandó, múlandó minőségek hangsúlyosodnak, Castor csillaga által. Estére pedig a Hold 19 óra körül éri el a Pollux csillagot, az Ikrek halhatatlan részét, az örökkévaló, időtálló, igaz minőségek lelki kiáradása zajlik ekkor. A háromszög másik csúcsán ott áll a Merkúr-Vénusz együttállás, a Halak mélyen érzékeny, intuitív jegyében, a Vízöntő jövőt tisztító vize, egyben a visszaúszó hal alatt, mely a múltból visszatérő minőségeknek ad teret újra. Az információk áramlásában, mély, meghitt beszélgetésekben, művészi munkában is megélhető mindez. A háromszög harmadik csúcsa pedig a skorpió Jupiter, a Mérleg csillagképében, ami által a láthatatlan, mélyben érzékelhető igazságok jelennek meg. Ebben az erőtérben hatalmas lelki inspirációk érnek – figyeljünk a lelki hívásokra és merjük bátran követni őket! Ezen energetika velejárója, hogy csakis a teljes és mély őszinteséget, játszma nélküliséget fogadja el – akkor viszont adja a legszebb ajándékokat is!

KEDDEN a Vénusz és a Plútó szextil fényszöge támogató, felismeréseket hozó erőkkel lát el bennünket, különösen késő délelőtt – napközben. Összehangolhatjuk az érzelmeket az anyaggal, az érzékiséget a szenvedélyességgel, a művészetet a munkával, a vágyakat a megvalósítással. Női, művészi és párkapcsolati vonalon gyógyító, regeneráló erőket, megújulást, újjászületést élhetünk meg. A múltból visszatérő minőségek hozhatják el a tudást, vagy a felismert igazságok által térhetünk vissza a múltból eredő vágyakhoz.
A Hold a Rák csillagképben járva a mai nap fő megéléseként a belső otthonteremtést, az önazonosság kialakítását, megerősítését teszi hangsúlyossá. Lehetőségünk van megválogatni, hogy minek adunk teret és energiát, mire figyelünk, gondolunk – és mire nem; mit éltetünk, táplálunk magunkban. Estére az elengedés, önállóbbá válás órái jönnek.
Zentai Anna
asztrozófus
Képtalálat a következőre: „kutya éve”

2018 február 16- Kezdődik a Yang Föld-Kutya éve!2018. január 31.-16.46-Kek Hold, Szuperhold
Holdfogyatkozás 

2018. január 31-én igazán kivételes jelenséget figyelhetünk majd meg az éjszakai égbolton, hiszen rövid időn belül fog bekövetkezni a Szuperhold, a Kék Hold valamint a Holdfogyatkozás.

Az idei év első hó­nap­já­ban olyan dolog tör­té­nik a Hold­dal, ami csak na­gyon rit­kán esik meg! Ja­nuár 31-e kü­lön­le­ges nap lesz, egy­szerre három lát­vá­nyos­ságra ké­szül­he­tünk..
2018. Január 31-én Kék Hold lesz, ismét itt a Telihold, ráadásul szuperhold is várható ezen a napon, tehát három rendkívüli jelenség is lesz egy időben.

Bár a „once in a blue moon” kifejezés az angolban a nagy ritkán vagy a soha be nem következő dolgokat jelöli, valójában a jelenség ennél gyakoribb: kék hold nagyjából 2,5 évente fordul elő a NASA szerint. Amikor egy hónapon belül kétszer nő a hold teljes méretére, vagyis kétszer láthatjuk a csillagos égen a teliholdat, a második alkalmat kék holdnak nevezik. Ezekben az években értelemszerűen 13 teliholdat figyelhetünk meg. 
Idén január 1-én volt a hónap első teliholdja, január 31-re esik a második, a Kék Hold.

Honnan az elnevezés?
Deborah Byrd, az Earth & Sky rádió producere a hetvenes évek végén talált egy feljegyzést a 13 teliholdas évekről. Ő kezdte el használni a Kék Hkold megnevezést a rádiójában az egyazon hónapon belüli második Teliholdra.

Spirituális szempontból azokban a hónapokban, amikor két teliholdas éjjel van, olyankor a teremtőerő kirobbanóan hatékony. A jelenség idején a kívánságok, az akarat, a vágyak nagyobb lendületet kapnak, és ezért nagyobb valószínűséggel válhatnak valóra. . Teremtőerőnk megsokszorozódik.
A Hold, női princípium, ezért a nőiség, a női minőség fontos szerephez jut, Teliholdkor még inkább. Ilyenkor érdemes a nőiségünkről, a nőiségünkért meditálni.
Férfiak pedig a “nőiesebb”, intuitívebb oldalukat, az empátiát, az érzelmek 

Varázslatos Teli Hold
A Telihold – az Újholddal ellentétben – arra lehet alkalom, hogy jókívánságaidat, azaz azt, hogy mit szeretnél, ezt megfogalmazd magadnak, ráadásul minél pontosabban (erre nagyon figyelj! mert a végén pont AZ teljesül), nos, hogy megfogalmazd, amit fontosnak tartasz a következő időszakodban (mondjuk a következő Teliholdig).
Ez lehet jó(l)léttel, bőséggel, lelki és anyagi gazdagsággal egyaránt kapcsolatos (jó)kívánságod.
Gondold végig, hogy neked mire lehet/van igazán szükséged, és csináld meg ezt a gyakorlatot, rítust lehetőleg még ma. Írd fel a kívánságodat egy gyertyára – és már varázsolhatsz is.

Hogyan írhatsz a gyertyára?
Nem fontos, hogy amit írsz, az pontosan látszódjon, sőt. Magadnak csinálod, neked kell tudnod, mit szeretnél, mire vágysz. Az íráshoz használhatsz kifogyott golyóstollhegyet, használhatsz természetesebb anyagokat: hegyezett faágacskát, rózsatüskét stb.
Miután ráírtad a kívánságodat a gyertyára – ezt írhatod körbe-körbe akár spirálszerűen vagy vízszintes, függőleges sorokba –, nos ezt követően helyezd a gyertyádat egy oltár vagy egy csendes sarokban. Jó, ha van egy ilyen helyed – lehetnek itt a kedves, a spritualitást, a bevonzást jelentő és segítő tárgyaid, képeid, eszközeid, kártyáidat.
Gyújtsd meg a gyertyádat, és hagyd teljesen leégni. Tehát akkor csináld ezt a rítust, amikor ott tudsz tartózkodni egészen addig abban a térben, amíg a gyertyád le nem ég.
Forrás :Internet 

  31-én kék hold lesz, ismét itt a telihold, ráadásul szuperhold is várható ezen a napon, tehát három rendkívüli jelenség is lesz egy időben.

2018. január 2. 3 óra 24 perc Rák Telihold 

Kapcsolódó kép


Kapcsolódó képKarácsony készül, emberek!

Szépek és tiszták legyetek!

Súroljátok föl lelketek,

Csillogtassátok kedvetek,

hogy emberek lehessetek!

Vass Albert

2017. december 21. 17 óra 29 perc-Téli Napforduló

Téli Napforduló napja
Ez a nap a
téli Napforduló napja, ami egyben az újjászülető fény ünnepe is. A mai naptól kezdve csökken a sötétség, hosszabbodnak a nappalok. Szimbolikusan e pillanatban születik meg a Fény, legyőzve a sötétséget.

A fordulati nap az új kezdetek lehetőségét hozza, s ekkor érdemes olyan szertartást végezni, melyekkel az eljövendő évszakra kívánunk hatni. Az évszak utolsó napjain pedig ajánlott számvetést, összegzést készíteni az eddig megtett útról, és az elvégzett feladatokról.

Dudás MáriaNyilasok, Ikrek, Bakok, Rákok, Skorpiók, Bikák és többiek…
KÉSZEN ÁLLTOK?

Holnap nagy dolog kezdődik el a világban, benne az életünkben.


FONTOS!
Ne tévesszenek meg az előérzeteid. Érezhetsz ugyanis bármit, te csak egy dologra koncentrálj: LEGYENEK CÉLJAID! Nem baj ha félsz, s az sem ha mondjuk reménytelennek látod a dolgokat. A legfontosabb, hogy legyen VILÁGOS és KONKRÉT CÉLOD. Ha így fogadod a holnap hazatérő Szaturnuszt, kizárt dolog, hogy ne segítsen az álmaid megvalósításában. MI van akkor, ha nincsenek céljaid? Az nagy baj! Ebben az esetben ő fog neked programokat kitalálni...

Tehát, ha jelenleg nem rendelkezel semmilyen céllal, akkor holnap reggel 5 óra 48 percig gyárts magadnak egyet.
De olyat, amihez foggal-körömmel ragaszkodni tudsz. Aminek elérésétől - és történjen bármi - semmi, és senki nem tud eltántorítani. Másképp fogalmazva: a célod NAGYON AKARNOD KELL.

De VIGYÁZZ! A Szaturnusz nem ostoba. Olyan mint a feleségek - egyből rájönne arra, ha félrebeszélsz, ha a célod komolytalan. Ezért a legjobb az lenne, ha még ma leírnád egy lapra hogy mi az, amit az elkövetkező 3 évben EL KELL ÉRNED.

Szóval, holnap hazatér és a komoly célokkal rendelkezőknek - bár sok feladatot fog adni, mégis minden segítséget megad majd ahhoz, hogy az álmaikat valóra váltsák.

ui: bárcsak előre tekerhetném az időt. 3 év múlva ugyanis sokan fogjátok majd azt mondani, hogy az elmúlt 3 év volt a legjobb, ami az életetekben történhetett veletek.

www.asztropatika.hu

ADVENTI KÉSZÜLŐDÉS

Képtalálat a következőre: „advent első vasárnapja”

Nem mindegy, hogy melyik vasárnap milyen színű gyertyát gyújtunk meg. 

November utolsó hétvégéje már Advent első ünnepe. Advent a várakozás ideje.

 Az ősi hagyományok szerint a Teremtő 4 különleges Angyalt küld le ilyenkor a Földre, minden vasárnap egyet, egészen Karácsonyig.
 
Mindegyik Angyal külön céllal érkezik , de mindegyiknek van egy különleges égi küldetése: Advent szent üzenetét hozzák el.
2017. december 3. esik Advent első vasárnapja.

 -Második: December 10.
-Harmadik: December 17.
-Negyedik: December 24.

Kapcsolódó kép
2017 november 10.  Tízmilliószoros nap!Figyelmünket arra fókuszáljuk, amit szeretünk, amit elérni vágyunk! Gondolatainkat irányítsuk vágyaink tárgyára! 

Szavainkkal, cselekedeteinkkel azt erősítsük, amit szeretünk, amire vágyunk! Határozzuk el, hogy meglátjuk a helyzetek mögött rejlő végtelen lehetőségeket és csodákat. Használjuk bölcsen teremtő erőnket!

'
"Két kard létezik. Egy napon majd a Két Kard Harcosa leszel, ha visszaszerezted azt a képességed, hogy beszélj az állatok s a növények nyelvén, Avalon nyelvén, melyet a Cézárok Városában beszélnek. A Két Világ Harcosa leszel, a belsőé és a külsőé. A kard egy, de pengéje kettő, kétfejű sas gyanánt. Ez a Két Tudatosság Kardja, a felébredésé.'
A Mester egy jelet rajzolt a kard pengéjére, és visszaadta nekem. A harcosok szívemnek szegezték kardjaikat, majd felemelték őket Visszatérés Jeléhez.
'A Kör neve Huilkanota. Most már Ancahuinca vagy, harcos, aki Albania Fehér Isteneit szolgálja. Most már sosem fordulhatsz vissza. Aki egyszer megvetette itt lábát, már nem fordulhat vissza. Folytatnia kell útját örökké, perzselő sivatagokon és jeges fennsíkokon át, szenvedve a szomjúságtól, félig átfagyva, egyedül, kényelem nélkül, élő asszony forró ölelése nélkül, usque ad mortem, mígnem egy nap eléri a Hajnal Városának gyémánttal kirakott falait, felvonóhídját, és titkos bejáratát. Csatában mutatott nem szűnő bátorsága és "örjöngő elragadtatása" által egyedül megszerzi a jogot a feltámadásra s az örök életre. Azonban bárki, aki a Nagy Ismeretlenhez vezető ösvényre lép, nem folytathatja útját, ha valaha is felmerül benne a visszafordulás gondolata. Aki elérte az emberi állapotot, és nem próbál meg túllépni rajta, az olyan emberhez hasonlatos, aki öngyilkosságot követ el.'
A Mester megadta nekem beavatásunk első jelét: 'A jel Atlantisz-Hyperborea nyelve. Amikor végigköveted útját szívedben, az felkelti a kétfejű sast, és eléri azonnal a Két Földet s összes testeidet, újra működésre késztetve őket. Megvéd majd azokkal szemben, és megbénítja azokat, akik szembehelyezkednek mítoszoddal, szembehelyezkednek Nos-sal, mint ellenbeavatás és ellenspiritualitás. Más jeleket is adunk majd, vagy én magam vagy a kísérők, amint az majd szükségessé válik harcod dicsőségéhez a veszedelmes úton, melyet követni fogsz. A Nornok legyenek kegyesek hozzád! A halhatatlanok áldása legyen rajtad! Indulj hát, s keress! És soha se fordulj vissza. Ugorj!"


Képtalálat a következőre: „halottak napja”Képtalálat a következőre: „halottak napja mozgó gif”2017 október 21 Földünkért Világnap
Vigyázz rá! 
„Vigyázzunk a Földre- azt nem apáinktól kaptuk örökül, hanem gyermekeink adták kölcsön.”

Képtalálat a következőre: „Földünkért Világnap - összefogás”

Földünkért Világnap - összefogás 
2017 október 21-én 12 órakor

Csendesedj el pár percre, gondolj szeretettel a Földre, annak lakóira, a természetre, a szeretteidre! 

2017. október
Képtalálat a következőre: „októberi energiák 2016”
Október hónapja hozza a klasszikus ilyenkor megszokott íveket, trendeket. A hónap első részében, mely a Mérleg uralma alatt van, lesznek finom és támogató, megnyugtató hatások is. Bele-beleszövődnek majd a Skorpió kettényitó jellegei, és a jelenlegi Kor, az Állatok Kora gyorsabb témái is, de itt még lesz lehetőségünk fújni, és szusszanni is. A hónap második felében elkezdenek bejönni a Skorpiósabb energiák, de noha átfordulnak, beléjük is át-átszűrödnek a Mérleg jellegű hatások is. Emiatt ez a hónap olyan lesz, mint egy zenés tehetségkutató a tv-ben, vagy egy versenyalapú főző-show: ott lesz a feszültség benne, a hajtás, de közben élményeket is szerezhetünk, és barátságok, kapcsolatok is ott lehetnek.
Ahogy haladunk előre a hónapban, egyre gothic-abb, mélyebb-vaskosabb és furcsább energiák jelennek majd meg. Fontos emiatt, hogy október első két-három hetét még bőven töltsük egyik oldalról pihenéssel, a másikról lelkünk és energiarendszerünk tisztításával. :) A hó végétől pedig elkezdjük megnézni a Nyúl Üregét.


Október 14, szombat és Október 21, szombat között fokozódik is a tempó kicsit. Az elmúlt 70, de különösen 25-30 évben a Képmutatás hihetetlen mértékűre nőtt, és az amerikai „It’s alright!” mentalitása vette át a helyét. Ez olyan szintű, hogy például a brit „How do you do?” köszöntésre, hogy Hogy vagy?, nem válaszolsz, hanem te is, mondod, hogy „How do you do?”. Az amerikai angolban ugyanez van, a „How are you doing?”-gal. Magyarul, senkit sem érdekel, hogy hogy van a másik, és mi van, csak vagy visszamondod, vagy nem mondasz semmit.

Ezzel a hatással eljön egy kicsit az Igazság Pillanata, mert masszívan előjöhetnek belőlünk, hogy Valójában hogyan érzünk, gondolunk, és ennek hangot is adhatunk, vagy kell adnunk. Mint a Hantaboy című Jim Carrey filmben, amikor nem tud hazudni többé, és az egész film komikuma és tragikuma erre épül. És ez egyre jobban erősödni fog, ahogy a Jupiter halad előre majd a Skorpió jegyében. Ami a Mélyben van, ami Rejtegetett, jön fel. (Merkúr Mérlegben-Skorpióban együtt Jupiterrel Skorpióban)
Képtalálat a következőre: „októberi energiák 2016”
Október 15, vasárnap és Október 24, kedd között ezzel párhuzamban és akár ettől is, egy kicsit vakarózni fogunk. Szeretnénk az „It’s alright!”-ot, de sem „all”, sem „right”. Egy tanult selyemmaszk van mindenkin, lökhárítók, melyek segítenek a szocializációban, de az Én-t megnyomorítják. Itt még utolsókat rúgnak a Selyemmaszkok, mert egyrészt egyre nő az éhség a Valódira, másrészt egyre bugyog fel, ami a selyemmaszk mögött van. Bár itt október közepén még valamennyire azért sikerül tartanunk továbbra is a kontrollt, és a tanult mintákkal boldogulni. (Nap Mérlegben szemben retrográd Uránusszal Kosban)


http://zoldkor.blog.hu/

2017. szeptember 22. Őszi Napforduló

2017-ben szeptember 22-én 22 óra 3 perckor lesz az Őszi Napforduló


 Az Emberi lét egyik szépsége, hogy képesek vagyunk a megújulásra, és az angol nagyon szépen mondja: „Water under the bridge”, azaz „víz a folyó alatt”. Vagyis túl nagy jelentőséget tulajdonítunk dolgoknak, és amikor azt hinnénk, hogy helyrehozhatatlanok dolgok, vagy végleg elromlottak, kiderül, hogy egyáltalán nem, vagy a másikat nem is annyira érdekelte az, aminek mi nagy jelentőséget tulajdonítunk. Emberként mindig van lehetőségünk megújulni, és még a legnagyobb, világméretű botrányba keveredett embereket is elfelejtik, megy tovább az életük. Itt ilyenek átrágása lenne fontos önmagunkban, hogy az Élet nem ’egy lövés’ jellegű, hanem szinuszos, folyamatos jellegű. (Merkúr Szűzben kvadrátban Szaturnusszal Nyilasban)

http://zoldkor.blog.hu
Az augusztusi csillaghullás 

Képtalálat a következőre: „cosmic light shower”
A Perseida raj - melyek a 109P/Swift-Tuttle üstökös törmeléke - két héttel később, augusztus 12-én okozza majd a legérdekesebb éjszakai látványosságot.

A Perseidák meteorhullási csúcsidőszakában óránként 60-120 hullócsillagot is pillanthatnak meg az ügyes megfigyelők.

A hullócsillagok szabad szemmel is követhető jelenségek. 

A nevükkel ellentétben valójában nem csillagok, hanem űrbéli igen apró kő- és pordarabok, melyek nagy sebességgel ütközve a Föld légkörével felhevülnek és elégnek, úgy hogy, soha nem érik el a bolygó felszínét.
Forrás: National Geographic/
2017 augusztus 8 KÜLÖNLEGES NAP!


2017 08 08 OROSZLÁN KAPU - A BŐSÉG A JÓLÉT ÉS A SIKER ENERGIAKAPUJA !Energiakapu nyílik, amely pozitívan hat a, tisztulásban, a gyógyulásban és főleg a vágyaink megteremtésében! 

Nagy energiák szabadulnak fel ezen a napon. Eljött az aratás ideje

A mai nap nem a halogatásról szól, hanem a megvalósításról. Amibe ma belefogsz, azt biztosan sikerre viszed, mert megkapod hozzá az energiát. Itt az ideje eldönteni, hogy élsz tovább a megszokott életedben és minden marad a régi vagy rálépsz az igazi élethez vezető útra és eléred mindazt a jót és bőséget, amit kívánsz magadnak.

A számmisztikában a 8-as szám a bőség, a jólét és a szerencse szimbóluma, ezért ma a 8-as energiái megsokszorozódnak, az év 8. hónapja és 8. napja különleges energiakapukat nyit meg. Ilyenkor a vágyaid megvalósulásáért tett lépéseid hatványozottan érvényesülnek, különösen, hogy mindez az Oroszlán jegyében történik, amely a bátorság és az erő szimbóluma

Az Oroszlán-kapunak is nevezett napon tisztán látjuk a rejtett lehetőségeket és végtelen variációk sorát tárja fel, hogyan tudjuk megvalósítani a vágyainkat.

Legyen egészségügyi, lelki vagy materiális síkon bármi, amire vágyunk, ezen napon a 8-as energiával támogatást kapsz a terveid kivitelezéséhez, mivel egyesek szerint a fényességet hozó napon az Angyalok üzenetét jobban meghallod.

Augusztusban még kétszer, 17-én és 26-án élheted át ezeknek az energiáknak a jótékony hatását.

A 8-as szám elsősorban a sikert, a bőséget, az anyagiakat, a célokat és a karriert szimbolizálja. Eljött az aratás ideje, amikor beérnek a korábban elvetett magok! 
Lényeges, hogy tisztán lássuk azt, ami VAN, mindazt, amit gondolatainkkal, 
érzéseinkkel, cselekedeteinkkel (tudatosan, vagy tudat alatt) megteremtettünk. Nagyon 
fontos, hogy vállaljuk a felelősséget azért, ami VAN! 

Innen indulunk, hiszen a 8-as az újrakezdést is szimbolizálja: lépjünk ma a siker útjára tudatossággal! Kiváló alkalom a mai különleges nap arra, hogy nagy célokat tűzzünk ki! 

A 8-as szám fontos figyelmeztetése: ügyeljünk arra, hogy céljaink nemesek legyenek: javára váljanak az emberiségnek! Legyünk kitartóak: hiszen ha minden nap teszünk a céljainkért, elsajátítjuk a rendszerességben rejlő erőt, a siker nem marad el! Ne feledjük a kozmikus törvényekkel való együttműködést - gondoljunk arra, hogy a fekvő 8-as maga a végtelen 
jele! Figyeljünk az egyensúlyra, a helyes mértékre!

ASZTROLÓGIA
A 8-as a Szaturnusz száma!
A Szaturnusz az idő, a törvény és a rend ura, valamint univerzálisan a sors, illetve a karma jelölője. Sokszor ábrázolják csontos, idős öregemberként. Míg a Jupiter a 
kiterjedést szimbolizálta, addig a Szaturnuszhoz tartozik a beszűkülés. Megmutatja a 
stabilitásunkat, ám emellett elfojtásainkat, nehézségeinket is.


Hogyan készülj fel, és mit várhatsz ezen a különleges napon?

Mivel az energiák ilyenkor sokkal nagyobbak, ezt azok is megérzik, akik nem gondolják magukat fogékonynak a spirituális dolgokra. Ilyenkor gyakoribban lehetnek a szédülések vagy fejfájások, egyesek ingerültebbek, mások fáradékonyabbak lesznek a hatalmas energiáktól.

Ezen a napon minden intenzívebb, ezért ha feszültnek érezed magad, inkább vonulj félre.

 Miért képzeljük csak különleges napokon különlegesnek az életet, mikor minden napot annyira teszünk élettelivé amennyire elképzeljük?

Ősztől már minden nap különleges lesz és csak rajtad múlik mit támogatsz... a lehullott és hulló faleveleket igyekszel-e vissza ragasztani elmúlt időkből félelemben, betegségben, irigységben, vagy életed fáját locsolod lelkednek vizével szerelemben, egészségben, szeretetben, áradásban.

Mindenkinek annyi vál(to)zik életté a létezésből, amennyi valós, igaz teremtőerővel bír, a többi rohamosan oszlásnak, bomlásnak indul...

LEHET KÜLÖNLEGES TEREMTŐ NAP MINDEN NAPOD, rajtad múlik.

Mit tegyél, hogy feltöltődj az energiával?

Az Oroszlán jegyéhez tartozó Nap energiáiból is érdemes táplálkozni, erőt meríteni. szó szerint értve: például egy napüdvözléssel, amelyet a jógázók ismernek vagy egyszerűen csak kiállsz, széttárod a karodat, és hátrahajtott fejjel élvezed, ahogyan átjár a melegség.

Maga az oroszlán hónapja (amikor a napunk az oroszlán állatövi jegyben jár, ébreszti a testünkben az oroszlán nemes jegyeit és aktiválja legfontosabb feladatát:

1. Önmagadon uralkodom, ahelyett, hogy másokon uralkodnék. Fő kihívása: hogyan tudom 
úgy uralni ösztöneimet, egómat és lényem egészét, hogy azokat jól megélve (tehát nem 
elfojtva) az istenit szolgálva teremtsek a Földön.

2. Ahol irányítok, vezető szerepben vagyok és “uralkodnom kell" ott szeretetem legyen 
másokat tápláló vezérlő elvem. Fő kihívása: hogyan tudom szeretetemmel, lényemmel és 
erőmmel táplálni, felemelni és saját erejükbe segíteni a környezetemet. Hogyan tudok 
szolgálva vezetni, uralkodni másokért?

3. Életemet az Isteni Törvény vezérli. Fő kihívása: hogyan tudok a beépült hitrendszeri 
mintákat, ítélkezéseket, egó csapdákat önmagamban feloldva újra kapcsolódni (és 
kapcsolatban maradni!) Isteni Lényegemmel. Komoly kihívásokat hoz mindez a földi 
törvények, jogrendszer, erkölcsi rendszer és dogmák valamint az isteni való törvények között, 
melyek nem egymás leképeződései az elmúlt történelmi korokban.

Minden év Oroszlán Kapuja portálként becsatornázza a Földre a kozmikus és galaktikus fénykódokat, melyek a következő év során segítenek az életünk uralásában, irányításában.
Ilyen módon az Oroszlán kapu fénykapuként működik és visszakapcsol őseredeti lélek 
kódjainkhoz. Hozzásegít bennünket önMAGunk isteni fényvalónk szerinti megvalósításában, 
kiteljesítésében. Hogy, a vagyok, AKI vagyok a földi valóságban is megvalósuljon, s ami 
fent, az lent lehessen, s ami belül az kívül is megjelenjen.

Így használd ki ezt a napot:

1. Képzeld magad elé, amire vágysz, de csak a célt.

2. Engedd el magad, lélegezz mélyeket, és hagyd, hogy a gondolataid cikázzanak.

3. Figyelj a belső hangra, hogy mit súg neked, akár a legelképesztőbbnek tűnő ötletet se vesd el.

4. Írd le a visszatérő gondolataidat, érzéseidet.

5. Gyújts egy arany vagy egy fehér gyertyát, amivel köszönetet mondasz az univerzum támogatásáért.


KULCSKÉRDÉSEK
-Stabil alapokon állok? 
-Milyen emlékeim vannak a nagyszüleimről? 
-Vannak-e olyan bölcsességeik, melyek engem is segítenek?
- Mi jut eszembe először ezekről a szavakról: 
törvény, rend, fegyelem? 
-Mennyire fogadom el a szabályokat? 
-Volt-e már, hogy haragudtam a Sorsra? Miért? 
-Hol érzem szűk keretek közé szorítva magamat? 
-Milyen megkövült szokásaim vannak? 
-Milyen helyzetben volt, hogy nem engedtem a 
negyvennyolcból", tehát sziklaszilárdan ragaszkodtam az elveimhez, nézeteimhez?
 -Mit adok a világnak és mit kapok a világtól? 
-Mit jelent az, hogy kudarc?
- Van-e voltaképpen kudarc? 
-Volt-e olyan nehézség az életemben, ami visszagondolva álruhás áldáshozó' 

FELISMERÉS ÉS CÉL

Arra világít rá, hogy a sikerhez, céljaink eléréséhez feltétlenül szükséges a türelem és másokkal való együttműködés.

 Mindent, amit mások sikeréért teszünk, mi magunk 
megsokszorozva kapjuk vissza!
A mai nap energiáiba a Tarot kártyák segítségével is mélyebben bepillanthatunk. 

Tarot Nagy Arkánumának 8. lapja az Igazságosság. A hozzá tartozó élettémák: objektív döntés, látni, ami VAN, a valóság érzékelése, a helyes mérték, az ítélőképesség.

Vizsgáld meg a gondolataidat, engedd el az ítélkezést, a címkézést és maradj tárgyilagos! 
Tisztázd a vitás helyzeteket magadban és másokkal szemben is! Vállald a felelősséget az 
életedben kialakult helyzetekért, körülményekért! 

Alkalmazd az Aranyszabályt: azt add, amit kapni szeretnél! Keresd meg magadban, legbelül az okokat, mert innen 
indulhat el gyökeres változás! Keress olyan megoldást, mellyel minden érintett nyer!

A Kis Arkánum 8-as lapjain leginkább az új út lehetősége bontakozik ki előttünk. 
Botok 8-as lap gyorsan bekövetkező külső változást mutat, mely általában előre lendíti 
ügyeinket (ne feledjük, hogy ezt mindig egy belső változás előzi meg!). 
A Kelyhek 8-as lapján egy éppen útra kelő vándor hagyja maga mögött addigi életét. 
Az Érmék 8-as lap új tevékenységet mutat, új tanulási lehetőséget, melyben szükség van a 8-asra jellemző 
gyakorlatiasságra és kitartásra. 
A Kardok 8-as pedig arra figyelmeztet, hogy engedjük 
szabadjára eddig fogva tartott részünket, illetve engedjük meg magunknak, hogy kiszabaduljunk egy olyan helyzetből, ami eddig fogva tartott bennünket.

POZITÍV MEGERŐSÍTÉSEK 
A MAI NAPRA:
Ma rálépek a siker útjára!
Sikeresnek tartom magam,
sikeresnek érzem magam,
sikeresnek látom magam!
Kitartó vagyok, sikert aratok!
Merek nagy célokat kitűzni!
Azt adom, amit kapni szeretnék!
Elengedem az ítélkezést, a címkézést és látom, ami VAN.
Szeretem a valóságot! Szeretem az igazságot!
Vállalom a felelősséget az életemben kialakult helyzetekért, körülményekért!
Tudom, hogy hatalmamban áll változtatni a hozzáállásomon, s így a körülményeimen!
Olyan célokat tűzök ki és olyan megoldásokat keresek, mellyel minden érintett nyer!
Forrás:internetÉgi jelenségek hullócsillagokkal, 2017. augusztus első felében


A hónap első felében nemcsak a Perseidák hullócsillagai potyognak éjszakánként, hanem számos másik, gyengébb aktivitású, ám összességét tekintve nem jelentéktelen meteorraj is.
Az augusztusi hullócsillagok 2016-ban látványos kitörést produkáltak, felfénylésük egy összesített képen jelenik megA meteorrajok jelentős része pár hetes aktivitást mutat, némelyek rövidebb, míg mások hosszabb időn át vannak jelen. Az aktivitási időszak „félideje” táján létezik egy kiemelt, rövidebb idő, amikor a rajból a legtöbb meteor hull: ezt a meteorraj maximumának hívjuk- ez rajtól függően lehet 2-3 napos, de akár csupán néhány órás is. Az aktivitás azért alakul így, mert a meteorrajok poranyagát adó égitestek (legtöbbször üstökösök, néha kisbolygók) Naprendszeren belüli pályájuk mentén kis felhőben úsznak a pályán, e felhővel évente találkozik a Föld a keringése során. E porfelhők azonban nagy kiterjedésűek s ráadásul az idő múlásával folyamatosan tágulnak is, a legsűrűbbek mindig a középső régiójukban. Amikor e középső régión halad át a Föld, akkor hullik a legtöbb meteor is a rajból, a megelőző illetve utána következő időszakra kisebb mennyiség jut csak.

A Perseidák esetében idén augusztus 11/12-én (péntekről szombatra virradó) éjszaka várható a legtöbb meteor, sajnos a holdfény igencsak zavarni fogja a megfigyeléseket. Négy nappal telihold után járunk, 82 százalékos megvilágítású lesz égi kísérőnk, és a sötétség beálltakor (két órával napnyugta után) már fel is kel, így egész éjjel világítani fog majd. Mit tehetünk ilyenkor? Egyrészt, mivel a meteorok az égbolt teljes területén bárhol felbukkanhatnak, foglaljuk el észlelőhelyünket úgy, hogy a Hold a hátunk mögött legyen, esetleg valami tereptárgy eltakarja, így legalább közvetlenül nem fog vakítani. Azon sajnos nincs lehetőségünk változtatni, hogy az égi háttér a holdtalan éjjeleken szokásos sötétség helyett világoskékesen tündököl majd, csak beletörődni tudunk, hogy emiatt a halványabb meteorokat egyáltalán nem látjuk. Szerencsére igen fényes és látványos meteorok is hullanak e rajból, így a holdfény ellenére is biztosan megpillanthatunk jó néhányat. Az átlagosan ilyenkor várt óránkénti kb. 50 meteor helyett azonban jó, ha 10-15 fényesebb látszik majd. Ha esetleg az időjárás sem lesz kedvező, a 12/13-i (szombatról vasárnapra virradó) éjszakán is szép számban várhatóak még hullócsillagok, és néha előfordul az is, hogy a maximum utáni éjjelen látványosabbakat figyelhetünk meg. Mivel több aktív meteorraj is van augusztusban, bármelyik estét tölthetjük hullócsillagokra várva, egy csepp türelemmel a sikertelenség kizárt!

Telihold részleges fogyatkozással augusztus 7-én
Ezen az estén a telihold 10 perccel napnyugta előtt kel: keleti határainknál 19:48-kor, Budapesten 19:58-kor, nyugaton pedig 20:08-kor. Habár ekkor egy részleges holdfogyatkozás is lesz, nehezen lehet észlelni majd, egyrészt azért, mert a horizonton épp felbukkanó Hold esetében a légköri szűrőhatások elfedhetik az árnyék sötétségét, másrészt pedig azért, mert csupán kb. 25 százalékos lesz a fogyatkozás, vagyis eleve a telihold negyedét éri az árnyék. A fogyatkozás legnagyobb fázisa 20:20-kor lesz, igen kevéssel azután, hogy felbukkant a Hold a horizonton, ezt követően csökken az árnyék által elsötétített terület; majd a vége 21:18-kor lesz, de ekkor is még csupán 10 fok magasan jár a Hold. Ha az időjárás rendkívül tiszta éggel lep meg minket (pl. a nap folyamán átvonult erős hidegfront után kitisztul a levegő és a horizont se lesz felhős), akkor jobban láthatjuk a fogyatkozás utolsó szakaszát, az árnyék levonulását.

Az árnyék a Hold alsó peremét érinti, ezt figyeljük tehát. Fotózni is érdemes persze, bár épp a holdkelte időpontjával való egybeesés miatt nem lesz könnyű az eleve gyorsan változó fényeket és magát, a fogyatkozás okozta árnyékot is megörökíteni, de pont a Hold horizont közeli színváltozása miatt lesz izgalmas a látvány! Megfelelő légköri viszonyok esetén érdemes fotósorozaton megörökíteni, így még látványosabbá tehetjük az esemény képi krónikáját.


Hasonló fényviszonyokban láthatjuk majd a részleges holdfogyatkozástFotó: Mack H. Frost/ NASA/APOD

Hold és Neptunusz augusztus 9-én - távcsöves megfigyelőknek
Mivel a Neptunusz szabad szemmel nem látható, halvány bolygó, ezért az együttállás megfigyeléséhez mindenképpen szükség van kistávcsőre, binokulárra, valamint száraz, tiszta égboltra. A holdfázis ekkor még 95 százalékos, így igen fényes lesz, és ez nem könnyíti meg a Neptunusz megpillantását. A bolygó a Holdtól balra, kb. 2 fok távolságban áll majd, mintegy egy fokkal magasabban a Holdnál. Az éjszaka előrehaladtával egymáshoz viszonyított helyzetük persze változik, így éjjel egy órakor már függőlegesen helyezkednek el (felül a Neptunusz, alul a Hold), a hajnali órákra pedig az esti tükörképeként jelennek meg. A nagy közelség miatt, párás vagy poros ég esetén a holdfény jelentősen szóródik, így könnyen elmoshatja a bolygó halványkék pontocskáját.

A Hold és a Neptunusz látványa augusztus 9/10-én éjjel, az éjszaka közepén, legkönnyebben ilyenkor találhatjuk meg kisebb távcső segítségével a bolygót
Forrás: Stellarium

Búcsúzunk az esti Jupitertől
A következő néhány hónap során a bolygók láthatósága meglehetősen kedvezőtlen lesz - ennek első lépése hamarosan beköszönt: a Jupiter a hónap elején még este 22:45-ig látszik a nyugati égen, míg a hónap közepén már 22:00-kor lebukik a látóhatár alá. Az éjszakai égen ezzel egyetlen, szabad szemmel megfigyelhető bolygóként csupán a Szaturnusz marad, a hajnali égen ugyan még egy ideig látszik a Vénusz, ám ez a bolygó is egyre később kel, bár fényességével még napkelte táján is feltűnik a pirkadó égen.

http://www.ng.hu/Fold/

2017. augusztus. 07. hétfő
 
HÉTFŐN a Hold végigvonul a Bak csillagképen, déltájban már a Vízöntő első hullámához érve, így beindul a múlt terhei alól való felszabadulás! Ideje letenni lehúzó gondolatokat, rögződéseket, amelyekkel önmagunkat korlátoztuk eddig.
Este 20:12-kor teljesedik ki a telihold, azaz a Nap és a Hold szembenállása, méghozzá olyan különleges helyzetben
 Napvilágra kerül hát a lélek, az érzések, az intuíció világa, a fény, a világosság pedig befelé irányul!

Képtalálat a következőre: „aktuális energiák augusztus 7”A Nap az Oroszlán jegyében, a Rák csillagkép elengedő ágától éppen az Oroszlán Napútra hajló, rálátó fejéhez érkezik, a Hold pedig a Vízöntő jegyében, a Bak és Vízöntő csillagképek átfedésénél, a Delfin csillagkép alatt jár ekkor. Milyen megélések kapcsolódnak mindehhez?
Kardinális, fontos, a kapcsolatainkat és a kiteljesedésünket, önérvényesítésünket érintő helyzetek kerülnek elő, ezekben tudunk rálátásra, megoldásra jutni. Nagy erőkkel kapunk tiszta rálátást a múlt helyzeteire, élményeire, miértjeire! Ráláthatunk saját magunkra, saját magatartásunkra, melyből tanulva és teremtő erőinket uralmunk alá véve, az életünket is megfelelő mederbe terelhetjük. Lélekben felismerhetjük, milyen érzések élnek bennünk, felvállalhatjuk rendelt feladatainkat, küldetéseinket, ez által egyből beindul a tisztulás az alól, amit eddig gátló súlyként cipeltünk magunkkal – magunkban. Ehhez kapjuk a frissítő, üdítő erőt, a megújulás képességét. A társas kapcsolatokban a feltétlen szeretet, a nyilvánosság előtt szereplőknek az aktív cselekvés, új kezdetekben az érzésekre, intuícióra való hallgatás, illetve a család és anyaság fontossága is megjelenhet. 

Zentai Anna
asztrozófus

2017. Augusztus 

Lelki-Spirituális-Szubtilis dolgokat tegyük félre még augusztus végéig, és szépen földeljünk, kiránduljunk, ápoljuk az emberi-érzelmi, társasági-családi kapcsolatainkat, aztán pedig ráérünk ismét kicsit jobban behúzódni és LelkiFejlődni augusztus végétől. 

 Az Arany Középút, a KözépZóna megtalálása a cél, az elmúlt hónapok és hetek végletei után. Sokminden támogatni fog minket ebben, amennyiben szorgosak és odafigyelőek, már-már ravaszak vagyunk ebben a szándékban


2017.Augusztus 3, csütörtök és Augusztus 14, hétfő között Kapcsolódó képegy másik nagyon kellemes és kulturált hatás fog történni. Ez is tud segíteni az év első felének tekergései, és az elmúlt 3-6 hét masszív izzásai után. Amennyiben figyelmünket nem a harcra, egoisztikus dolgokra, hanem ügyeink áramló intézésére fordítjuk, mint folyó az akadályokat kikerülve tudunk szépen haladni. (Merkúr Szűzben szextilben Vénusszal Rákban)

Augusztus 3, csütörtökön ugyanakkor az Uránusz bolygó hátrafelé indul a Kos jegyében! Amióta 2011-ben belépett a Kosba, Kollektíven egészen biztosan, de sok ember egyéni-lokális életében is keresi, hogy mi lenne a működő, és főképpen hosszútávon is működtethető Irány. Hogy merre kellene menni. A Kosban járó Uránusz 2011 óta csiki-csukiztat bennünket, és ha van erőforrás, nincs terv, ha van terv, nincs erőforrás. Lógnak a dolgok a levegőben. Hátrálása 2017.augusztus 3 és 2018.január 2 között arra hívja fel a figyelmünket, hogy az év hátralevő részében még nem annyira kell előrefelé nézni, még nem annyira kell padlógázt nyomni. Az idei évben még kicsit rendezgetjük a dolgainkat, gyógyítgatjuk a múltunkat és a velünk 2011-2012 óta történt dolgokat. Majd 2018-tól szépen egyre jobban előre tudunk nézni, és akár hosszabb távon is építkezni.
Kapcsolódó kép
Augusztus 4, péntek és Augusztus 17, csütörtök között lesz egy nagyon elegáns és erőteljes hatás. Olyan az íze, mint a Versailles-i palotának, vagy a Habsburgok fénykorában a Schönbrunni kastélynak. Ebben a két hétben itt érdemes valami jótékonyat tenni, a párunkkal elmenni elegáns vacsorára, valamilyen módon kifejezni örömünket erőforrásaink és normális életünk felett. Hasznos időszak lehet még munkahelyi egyeztetésre, bármilyen jellegű fúzióra, laza együttműködésre is. 
Egyúttal ebben a két hétben amennyiben párkapcsolatban vagyunk, érdemes azon meditálni, hogy kik vagyunk a párkapcsolat tükrében, a párunk számára, ki nekünk a párunk; azaz a Párkapcsolat természetes anomáliáját kicsit körüljárni, mint olyan jelenség, ahol az a célunk, hogy fel is adjuk az énünket, és persze maradjon is egy kicsi magunknak, hogy működőek tudjunk lenni. (Nap Oroszlánban szextilben Mérleg Jupiterrel)

Augusztus 4, péntek és Augusztus 21, hétfő között ugyanakkor lehet rajtunk egy amolyan robot-pilóta üzemmód is, azaz, hogy oké, tesszük a dolgunk, de egy kicsit kiszállnánk a ringlispílből, vagy várnánk, hogy jöjjön valaki, aki kicsit hátba-vereget, az ölébe ültet, elmondja, hogy mi értelme a dolgoknak, az Életnek. Amolyan mini életközépi válság jöhet elő rajtunk, így ügyeljünk arra, hogy a mindennapi rutinunk mellett szépen töltődjünk, pihenjünk is egyúttal. (Merkúr Szűzben szemben retrográd Neptunusszal Halakban)
Kapcsolódó kép
Augusztus 4-5-6, péntek-szombat-vasárnap olyan hétvége, amin jobb lesz majd nekünk túl lenni. Nagyon érdekes és izgalmas, hogy az előző, a Július 29-30-ai szombat-vasárnap is ilyen volt, ahol a Skorpióban járó Hold megkavarta a dolgokat. Itt most a Hold a Bak jegyében jár majd a Pluto mellett, emiatt a Múltból kavarodhatnak fel témák Emberi, Családi, Párkapcsolati, Női aspektusokban. Ha furcsaságok, hirtelen és/vagy akár fájdalmas dolgok jönnek elő, vegyünk szépen levegőt, hagyjuk történni őket, és ahogy a Hold végigvonul a Bak Plútó mellett, szépen kiventillálnak majd ezek. Vasárnap délutántól már megindul majd az enyhülés ebben a mini-mélypontban, és ismét átmegyünk egy ilyen hétvégi történeten, mint 29-30-a volt.
http://zoldkor.blog.hu/


 

2017 június 24
Képtalálat a következőre: szent ivan ej

2017 június 21

A Nap a nyári napforduló pontján belép a Rákcsillagképbe , június 21,  4:25:19


NYÁRI NAPFORDULÓ NAPJÁN

A nyári napforduló napja az évkörön a fény kibontakozásának tetőpontja, ekkor a Nap égi útján a legmagasabb ponton jár, és a fény erői külső és belső világunkban a legfelsőbb szinteket érik el. Ekkor a Nap-pálya metszi a tejutat, az emberi és az isteni világ összekapcsolódik, és égi fényerők áradnak a földi világba.


Ezen nap szakralitása, a fény általi beavatás minőségét és a magasabb tudatszint elérésének lehetőségét hordozza. A fény isteni erőit ezen a napon a legnagyobb és legmagasabb minőségbe érhetjük el. A nyári napforduló mágikus erejű nap, mert ezen a napon nyíló égi fénykapu lehetővé teszi a karmikus körforgásból való kiemelkedést és a Napkapun keresztül érkező isteni beavató erők befogadását.

A fény diadalának napját az Orion csillagvilág magas szintű beavató fényerői hatják át, a Nap Orion kezével és vállával kerül együttállásba, ekkor jön el az ideje az égi küldetés felvállalásának és fénnyel való teremtés megvalósításának.

Az Orion magas szintű „beavató” csillagkép, a minőségi változás, a szintemelkedés lehetőségét szimbolizálja, a Tejúttal való kapcsolat pedig a legmagasabb, teremtő tudás elérésének lehetőségét hordozza. Orion égi alakja, akit az ősi legendák Nimróddal vagy Ozirisszel azonosították, a tejútról hozza le a magas szintű tudást, az Isteni teremtő erőket és az égi világ fényminőségeit, hogy spirituálisan újjászülethessünk, lélekben felszabadulhassunk, és megkaphassuk azon égi segítő energiákat, amelyek által kiteljesedhet életutunk, valódi önvalónk és égi küldetésünk.

ORION égi csillagkonstellációból erednek a legmagasabb szintű beavató csillagfénykódok, amelyek a világunkra hatnak. Spirituális szempontból az Orion által kapják meg a lelkek a lét kibontakozásához szükséges égi terveket és sors programokat. Isten Jelenléte az Orion Övben felügyeli a „megtervezését” a megtestesülésnek, és adja hozzá az Isteni Magot, az Isten Jelenlétét a szívben, amely mindvégig összeköti az embert az Isteni ÉN-jével. Az Orionból kapjuk a tudás fénykódjait, a tudtaemelő égi beavatást, az égi felhatalmazás isteni tervét és az isteni képmás fénymintáját, amely által kiemelkedhetünk az anyagból és istenemberré válhatunk.
Angyalforrás


2017 június


2017 május 25 A csütörtök esti Ikrek újhold új fordulatot hozhat

Képtalálat a következőre: „fekete ujhold”

 Jön a csütörtöki Ikrek újhold, amely felélénkíti a társasági életedet. Az új emberek révén olyan fontos információkhoz és/vagy ismeretséghez jutsz, ami nem csak hasznosnak, de szívderítőnek is bizonyul. Minél több beszélgetésbe bekapcsolódsz, annál jobb. A hétvégéd a Rák Hold miatt családi programoknak kedvez. Nem fogod bánni, ha közös programot szervezel.

Képtalálat a következőre: „hello május”2017. Április
Képtalálat a következőre: „aprilis”
2017. Március 30-án a Mérleg jegyében álló Jupiter bolygó feszültségbe kerül a Plútóval

Kapcsolódó kép


2017. március 20-án hétfő, közép-európai idő szerint: 11 óra 29 perckor, veszi kezdetét a tavasz. (GMT.: 11.29)

Csillagászati értelemben a tavaszi nap-éj egyenlőség idején kezdődik a tavasz, azaz akkor, amikor a Nap az egyenlítő felett delel. Ez nagyon jól számolható. Percnyi pontosan lehet tudni, csillagászati értelemben mikor kezdődik a tavasz, de még az sem jelenti attól a perctől az időjárás gyökeres változását.
http://www.eumet.h


2017. márciusi energiák 
– Újjászületés

Naptári tavasz köszöntése: kezdődik a Nap éve .

Mindenki. Mindenhol. Együtt.

GYŰRŰS NAPFOGYATKOZÁS, FEBRUÁR 26-ÁN


Gyűrűs napfogyatkozás 2017. február 26 - án

2017. február 26 -án, hétfőn, Közép-Európai idő szerint kora délutántól a kora esti órákig egy rövid gyűrűs napfogyatkozást lehet látni Dél-Amerika déli dészén, az Atlanti-óceán déli felén és Közép-Afrika délnyugati részén. Részleges napfogyatkozást láthatnak Dél-Amerika déli felén, az Antarktisz nagy részén, az Atlanti-óceán egyenlítőtől délre ső szigetein és Afrikaánka a Szaharától délre eső részén, a legkeletibb vidékét kivéve. A fogyatkozás maximuma Tristan da Cunha szigeteitő 175 km-re nyugatra lesz lesz.

Íme egy kis animáció a Hold árnyékának mozgásáról a Föld felületén.
1: A fogyatkozás maximális pillanata az az időpillanat, amikor a Hold árnyékának tengelye a legjobban megközelíti a Föld középpontját.

 Noha a fogyatkozás maximális pillanata kissé eltér attól a pillanattól, amikor a fogyatkozás nagysága és a hossza a lehető legnagyobb (teljes fogyatkozások esetén), a kettő közti különbség igen kicsi.

A következő, tőlünk is látható részleges fogyatkozásra elég sokáig, 2020. június 21-ig kell várni; ez egy gyűrűs napfogyatkozás lesz, és Magyarország nyugati fele ki is marad belőle, a keleti felén is csak egy kicsiny mértékű napfogyatkozás lesz látható.

 http://saros139.hu/eclipse/ASE2017febr26.htm2017 Február 19, vasárnap és Március 6, hétfő között ebben türelmetlenek lehetünk. 

Fejfájósoknak nem jó hír, hogy ha hajlamunk van rá, minden adott, hogy fej-területen izzást, feszülést tapasztaljunk. Ha ilyen van, és egyébként is, fontos, hogy földeljünk, megnyugodjunk, ne akarjuk túlfeszíteni magunkat. Ebben a két hétben hűtenünk kell magunkat, és a türelmetlenségünket valahogy elengedni. (Mars Kosban együtt Uránusszal)
B Richard2017 Február 10-11-én Holdfogyatkozás lesz! 


A Február 10-11-én létrejövő Holdfogyatkozás látható lesz Észak-Amerikában, Európában, és Ázsia nagy-részén is.

2017. január. 26.

Szaturnusz jegyváltás, 2017. Január 26-án…

Január 26-án, 16 óra 20 perckor, budapesti idő szerint, 2 és fél év után a Szaturnusz átlép a Nyilas jegyébe, ami a következő 2 és fél évre valamelyest előállítja a Szaturnusz/Jupiter elképesztő hatásait, hiszen a Nyilas jegy a Jupiter fennhatósága alá tartozik. Nem mellesleg a 2 csillag, amit a Három Király követett egészen Krisztus születési helyéig, a Jupiter és Szaturnusz együttállása volt.

A Védikus írások azt taglalják, hogy habár a Jupiter és a Szaturnusz nincsenek jóban egymással, mégis a 2 bolygó hatása valamelyest kiegyensúlyozza egymást. A Jupiter szobatudósi hozzáállását a Szaturnusz praktikusabbá teszi, míg a Szaturnusz nyersebb és hidegebb stílusát a Jupiter kicsit elsimítja.

Spirituális törekvésekhez egy fenomenális 2 és fél évnek nézünk elébe, de a Nyilas materiális területein, mint pl. a jog és a jogállamiság, a vallásos gyakorlatok és a vallásos intézmények, valamint a pénzügyi tevékenységekkel kapcsolatos körökben, érezhető lesz majd a visszaesés.

Egyébként a Szaturnusz jegyváltása előtti és utáni 12-12 órában különlegesen jó lelki gyakorlatokat végezni és meditálni.

Egy kis Szaturnusz meditáció:

108-szor mondjuk el a következő két mantrát:

Om Sanischaraye Namaha és Om Kurmaya Namaha

Kiejtve: Om Saniscsharajé Namaha és Om Kurmája Namaha.

Om Tat Sat, Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője


Nagyon mélyről jövő érzések, fájdalmak törhetnek a felszínre ezekben a napokban, régóta elnyomott félelmek, olyanok, amelyeknek ha tudatában is voltunk, nem gondoltuk volna, hogy ennyire meghatározóak, ennyire képesek befolyásolni a jelenünket. A kétségek, az aggályok, hogy vajon az utamon vagyok-e, vagy az önmarcangolás számtalan módozatai, hogy vajon mit nem tettem meg, amit meg kellett volna tennem, vagy mi lehet a hiba bennem… és így tovább. Ezek mind olyan kérdések, amelyek korlátok közé zárnak és negatív helyzeteket teremtenek. Semmisítsd meg a korlátokat!

Az ember hiába tud valamit, ha képtelen változtatni rajta. Az élet olyan, mint egy létra. Ahhoz, hogy feljebb kerüljünk, túl kell jutnunk azon a lépcsőfokon, ahol éppen állunk. Ez a periódus erővel és bölcsességgel lát el, hogy túllépjünk és elengedjük saját korlátozó gondolatainkat, a velünk kapcsolatban álló negatív hatásokat is, amelyek rejtett önös érdekeket szolgálnak.

Ezekben a napokban, tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket:

‘Kik azok, akik vámpír módjára elszívják az energiáidat? Kik azok, akik érdekből kapcsolódnak hozzád? Milyen gondolatok, vélemények tartanak függőségben?”

Többet itt: Mit jelent a rezgésszintem?2017 a tiszta lapok éveA 2017-es év 2+0+1+7 = 10 = 1 
– a numerolóigában a Nap száma
a khaldeusi asztrológiai sorrend szerint is a Nap éve lesz, ami nagyon fontos időszak. Az újrakezdés lehetőségét hozza az emberiség történelmében és mindannyiunk személyes életében.

Ha tiszta lappal indítod a 2017-es évet, egy minőségi változás következhet be az életedben!
A tudatosodásnak van itt az ideje! Fel kell ismerned, hogy felelős vagy a saját életedért, tetteidért, a családodért, a hazádért. El kell döntened, mi a célod, mert csak abból lesz valami, amit Te csinálsz! 
Most ehhez is segítséget kaphatsz. 

Legközelebb kilenc év múlva lesz ilyen lehetőség, hogy a sorsunkat a kezünkbe vegyük!
Kiss Zoltán Zéro 

Akkor jelenthetjük ki hogy sikeresen zártunk egy kilences időintervallumot ha a következőben már az érzéseinket lépteinket céljainkat egyre tudatosabban vagyunk képesek irányítani mindezt úgy hogy közben magasabb szinten mindennapjainkat és tanulunk a megtapasztalt dolgokból.

 Csak így válhatunk bölcsebbé és az előttünk álló élethelyzetek sokkal okosabban tervezettebben tudunk cselekedni így válhat 2017 a Magvetés éve
-1- év- a tervezett ideje a magvetés, az új állapot lerakásának pillanata
-2-év a locsolás és a lassú fejlődés esztendeje, a kicsírázás csodáját hozza el
-3-év a kihajtás a növekedés a szárba szökkenés éve, nagy változások jönnek
-4- év a gyors növekedés ideje a megállíthatatlanul visszaköszön mindaz amit az előző 3 évben tettünk  -legyen az jó vagy rossz.
-5-év-az ingadozás esztendeje. Ekkor dől el hogy az elvetett mag termőre fordul vagy sem.
-6-év-elérkezik az aratás ideje. Most minden eddigi törekvés megerősít bennünket.
-7-év az ünneplés éve. át kell gondolni a múltat és újratervezni a jövőt-
-8-év- a megtorpanás a bizonytalanság éve a kétség és a mozdulatlanság éve A visszavonulás a legjobb választás
-9 év- a lezárások éve A felocsúdás a letisztulás a friss gondolatok az álmok beteljesedése.
Képtalálat a következőre: „happy new year gif”

Ami most indul az megalapoz mindent ami a következő években előttünk áll.
 Most különösen igaz lesz hogy: Ki mint vet úgy arat...

Szatmári Nóra


 Ez a Nap legalacsonyabb pontja az égen és az év legrövidebb napja. Ekkor kezdődik a tél.
Kapcsolódó kép


2016. december 14. Ikrek TeliholdKéptalálat a következőre: „peace öröm szeretet remény angyalai”

2016-ban november 27-ére esik Advent első vasárnapja

-Második: December 4.
-Harmadik: December 11.
-Negyedik: December 18.

ADVENTI KÉSZÜLŐDÉS
Nem mindegy, hogy melyik vasárnap milyen színű gyertyát gyújtunk meg. 

November utolsó hétvégéje már Advent első ünnepe. Advent a várakozás ideje.

 Az ősi hagyományok szerint a Teremtő 4 különleges Angyalt küld le ilyenkor a Földre, minden vasárnap egyet, egészen Karácsonyig.
Kapcsolódó kép
 Mindegyik Angyal külön céllal érkezik , de mindegyiknek van egy különleges égi küldetése: Advent szent üzenetét hozzák el.
https://sites.google.com/site/balazsrozalia/home/hrek-2/adventi-gyertya-sznei-s-jelentse
Kapcsolódó kép


68 év után ismét Szuper-hold lesz november 14-én… csodálatosan megvilágítja az éjszakai égboltot

A holdfény teljesen megszokott dolog, de a téli, sötét hónapokban különös értéke van, ha megvilágítja az égboltot. De hétfő éjszaka, november 14-e sokkal különlegesebb lesz, mert ezen a napon megláthatjuk az úgynevezett “szuper-holdat.”

De mi is pontosan az a Szuper-hold?

A Hold pályája a Föld körül inkább ellipszis alakú ami azt jelenti, hogy a Hold néha közelebb van a Földhöz, néha pedig távolabb. Amikor nagyon közel kerül a Földhöz és még telihold is van, azt nevezzük Szuper-holdnak. A NASA szerint a Hold ilyenkor 14%-kal nagyobb és 30 %-al fényesebb.

A hétfői Szuper-hold az első az elmúlt 68 évben, a következő ilyen jelenség pedig majd 2034-ben lesz ismét látható.

Annak ellenére, hogy ez egy különleges jelenség, a hétfői Szuper-hold a második a három egymást követő szuperhold szériában. Az utolsó szuperholdat december 14-én láthatjuk majd.
https://www.buzzblog.eu/
2016. november 11. - 11.11 dimenziókapu- a korlátlan belső ERŐ


November 11-ik napja rendkívüli energiákat hoz az életedbe- A 11:11 dimenziókapu minden évben csak egyszer nyílik ki, de akkor óriási energiát szabadít fel.

Ezen a napon együttműködik a lélek és a test. Nemcsak belső hanem külső erőt kapsz, aminek segítségével szó szerint bármit elérhetsz, Minden amit ezen a különleges napon indítasz útnak magával viszi ezt a különleges erőt

A 11-es szám egy rendkívül intenzív erő megtestesítője. Kétszeresen magában hordja az 1-és szám rendkívüli energiáját amit ez a nap a negyedik hatványra emel, hiszen ezen a különleges napon 1111 szám energiája négyszeresen képviseli
Ha a 11:11 számokat összeadjuk a 22-es számot kapjuk eredményül, ami az égi segítség száma. Ezn a napon ha elcsendesíted az elmédet akkor egy különleges  segítséget fogsz tapasztalni, amit belülről megérzéseidből érkezik.

Bármerre is akarsz indulni, bármilyen kétség is van benned ebben a pillanatban belső megerősítést fogsz kapni ami bizonyosságot fog szolgálni arra, hogy jó úton jársz.
Most a legfontosabb, hogy tisztában legyél minden lépésednél, hogy milyen energiák érvényesülnek éppen az életedben

A személyes energiáid útmutatást és megerősítést adnak számodra, hogy minden egyes lépésnél magabiztosan tudd, jó irányba tart az életed  Az aktuális energiák minden egyes pillanatban segít Neked megőrizni az egyensúlyodat és a belső békédet, amit az előtted álló időszak könnyedén felbolygathatja.
Facebook
FEKETE HOLD: ÚJHOLD 
2016. október 30. egy nagyon különleges nap lesz spirituális szempontból

Október 1-én nem csak újhold (Nap-Hold együttállás) lesz, hanem ez az állás egyúttal előrevetíti a „Fekete Holdat” is, mivel az október 30-i újhold egyben Fekete Hold is lesz, mivel egy hónapon belül két újholddal is számolhatunk. Ez egy olyan ritka jelenség, mely legközelebb csak 2019-ben áll elő. Hogy a hatás még fokozódjon, október 1-én, az újhold időpontjában nyílik a Szíriusz portál is, mely egészen október 31-ig nyitva lesz. E portálon keresztül ismét jelentős spirituális töltethez juthatunk a hónap folyamán.

Nézzük most az újhold asztrológiai képletét.

Az újholddal közel 3,5 fokon belül áll a Jupiter, támogatva a társadalmi folyamatokat, melyek nem kevés jogi és egyéb procedúráknak kitéve ugyan, de a győzelem felé viszik a folyamatokat (Jupiter kvinkunksz MC=a horoszkóp csúcsa, célja)

Az újholdat (a megújulási együttállást) támogatja még a Jupiteren kívül a Vénusz is, mely csupa jó fényszöggel áll a horoszkópban. A Vénusz a Skorpióban jár (egészen október 18-ig). 
Mit jelent ez? 
A női energiák, a női/érzelmi fájdalmak és sérülések olyan gyógyító szakaszon mennek keresztül, melynek hatására már nem lehetséges mélyebbre menni, elérjük a végpontot. 
Olyan fájdalmat élhetnek át emberek, mely azt mondatja velük elég volt, ne tovább! Támogatni, gyógyítani kell fájó sebeinket, női embertársainkat, saját mély érzelmeinket, és általában a női energiát, mint princípiumot. 

Lehetőségünk lesz határtalan érzelmeket és gyógyító folyamatokat megélni. Ez azért történik, mert a női energia egy új, meggyógyított formája fog hamarosan visszatérni. 

A folyamat végén a NŐISÉG visszanyeri isteni formáját, és eredeti, tiszta mivoltában, szabadon és korlátozások nélkül sugározhatja éltető erejét

Ugyanez igaz a pénzügyi helyzetre is.

A mélyben, a háttérben készülő pénzügyi átalakulás startpozícióba került, és az október 30-i Fekete Hold-nál már akár meg élesben is megtapasztalhatjuk! 
Képtalálat a következőre: „fekete ujhold”
Jelentős erők mozognak e cél elérése érdekében a Fényerők részéről, de a képlet azt is mutatja, hogy a Sötétség (Szaturnusz) még mindig próbálja blokkolni ezeket a pozitív változásokat. Körülbelül ennyire futja nekik, mert a Plútó, a bábfigurájuk (Hillary Clinton), akivel manipulálni próbálnak, hatástalan (nincs fényszöge a Plútónak, önmagában, egyedül áll, elzárva minden más bolygótól és kapcsolattól, plusz energiától). Ráadásul a Plútó eddigi retrográd (látszólag visszafelé haladó) mozgása megszűnt. Ez egy fordulópont, a megállás előtti tébollyal…. Innen nincs tovább, csak egy teljesen más úton…..az ellenkező irányba. Nincs visszaút!


Ha állócsillagok halmaza áll egy bolygóval, akkor még jelentősebbé teszi az adott bolygó hatásának értelmezését. Ez esetben a Plútóval 3 állócsillag is együttáll: a Vega, az Ascella és a Caput Sagittarii.
A caput szót mindenki érti….
A képlet legmagasabban álló pontját (az MC-t) nézve, ennek az újholdnak a „célja” az anyagi és érzelmi biztonság megteremtése, a női princípium meggyógyítása, vagyis az élet virágzása (Bika MC, Jupiter, Szaturnusz és Mars fényszögével, Vénusz a Skorpióban, az MC ura)
.A Vénusz a 3. ház ura is, ami azt is jelenti ez esetben, hogy:
Képtalálat a következőre: „pénz istennő”
1. pénzügyi szempontból: a világ pénzügyi helyzetéről több hír fog megjelenni, kezdenek a hírekbe is beszivárogni a mélyben zajló pénzügyi történések hatásai, megindul egyfajta kommunikáció. Mondhatjuk pénzügyi „közzététel”-nek is. Elindul egy olyan kommunikációs folyamat, amit már nem lehet nyomás alatt tartani.

2. érzelmi szempontból: meg kell tanulnunk kommunikálni az érzelmeinkről. Pontosabban a mély érzelmi elfojtás helyett, kapcsolatainkban a megértő és szeretetteljes kommunikációnak kell helyet adnunk, akkor is, ha néha fáj beszélni bizonyos dolgokról. Ebben az időszakban erre könnyebben rá tudjuk magunkat venni, ha lelkünkben ez még akadályokba is ütközik.
Denes Aksh
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/

Különleges nap lesz október 30.:
 a Vonzás Törvénye életbe lép, hogy minden vágyunk valóra váljon!

2016. október 30. egy nagyon különleges nap lesz spirituális szempontból
a Vonzás Törvénye ugyanis életbe lép azért, hogy minden, féltve őrzött vágyunkat teljesítse! 
2014 óta nem volt hasonló példa erre, amikor a Fekete Hold varázslatot hoz létre és különös kapukat nyit meg az emberek számára.Különösen a nők számára lesz ez fontos nap, a Fekete Hold ereje ugyanis október 30-án náluk lesz erősebben érezhető, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy a férfiaknál nem lép majd életbe e Vonzás Törvénye. 
Mindenek előtt pontot kell tennünk azon dolgaink végére, amelyek nem működnek, és tovább kell lépni, az igazi álmainkra, vágyainkra kell koncentrálnunk. Ez a nap alkalmas lesz tehát arra, hogy elültessük rég dédelgetett terveink magját, ami megfelelő gondoskodás mellett képes lesz kikelni. Ehhez fontos az, hogy higgyünk álmainkban, és képzeljük el gondolatban, hogy minden meg fog valósulni. 
Képtalálat a következőre: „pénz istennő”
A Vonzás Törvénye életbe lép A Fekete Hold a Vonzás Törvényét erősíti majd meg ezen a napon, amivel párhuzamosan az önbizalmunkat is, így minden készen fog állni arra, hogy terveink, álmaink megvalósítása kezdetét vegye. 

Különleges energiák szabadulnak majd fel, amik számos új lehetőséget kínálnak majd elénk és mindez ki fog hatni a soron következő napokra, hetekre, így ha nagy terveink vannak az életben, akkor október 30-án vágjunk bele azok megvalósításába, mert nem fogjuk megbánni.
 
Ezen a napon minden világossá válik, így rá fogunk találni arra az útra, amely elvezet a sikerhez, a boldogsághoz, a lelki békéhez.

http://www.tudasfaja.com/

2016 október 22 
Figyelmünket arra fókuszáljuk, amit szeretünk, amit elérni vágyunk! Gondolatainkat irányítsuk vágyaink tárgyára! Szavainkkal, cselekedeteinkkel azt erősítsük, amit szeretünk, amire vágyunk! Határozzuk el, hogy meglátjuk a helyzetek mögött rejlő végtelen lehetőségeket és csodákat. Használjuk bölcsen teremtő erőnket!
 
Kiegészítés Itt: 


Képtalálat a következőre: „októberi energiák 2016”
2016. Október 7 és Október 22 között tízből három bolygó a Mérleg jegyében fog járni, ráadásul nagyon jó bolygók. 


A Jupiter a Hit, Remény, Bőség, Jövő, Nemesség témái, a Nap a Középpont, irányított Erő, Nemesség, a Merkúr a mindennapi életünk aktivitása. 

Ha eddigre mi magunk is Nemesek vagyunk, akkor nagyon össze tudnak érni a dolgok kívül és belül. Mivel a Nap a tiszta, már az állati Mars-ból felnemesedett Férfit jelenti, a Jupiter pedig ennek egy magasabb szintje, nagyon fontos, hogy férfiként eddigre eljussunk erre a szintre, és integráljuk gyermeki részeinket, (erről szólt december-január-február), valamint Marsikus állati részeinket, mely tombol, párosodni akar, és építés helyett rombol irányítatlanságában.


Nőként nagyon fontos, hogy leszálljunk a férfi oldalról eddigre. Lépjünk ki a Nyilas-Jupiter archetípusából. Világi szinten ez a ’karácsonyfa-effektus’, amikor lóg rólunk az iPhone, a headset, az elviteles kávé, a Louis Vuitton táska, a gyerek, a kutya, a slusszkulcs és a napszemüveg. Férfi nem lóg rajtunk.
Vagy a ’spiris’, „mármindenentúlvagyok, megmentemaz univerzumot, „mártízévedolgozommagamon, (de eredményenincs, eztbevallom”) attitűdöt, ami a Nyilas-Jupiter beakadás másik formája.
Tegyük le a Marsikus beakadást, aminek egyértelmű jelei a vörös haj, tetoválás, tetovált szemöldök, pattanások, menstruációs zavarok, kutyatartás, rendszeres futás, túrázás, vagy hogy belekezdünk dolgokba, de megakadnak a Kezdet szintjén, nem tudnak stabilizálódni, méginkább beteljesedni, jutalmat hozni, virágba borulni.

Képtalálat a következőre: „októberi energiák 2016”http://zoldkor.blog.hu/

Képtalálat a következőre: „szeptemberi energiák”

2016. Szeptember 26-29: 

A 2016-os év harmadik, jelentősebb kozmikus ébresztő hullámának csúcsnapjai. 

„Zengeni” fog a fülünk. Jó, ha ekkor is el tudunk kicsit vonulni és befelé figyelni, vagy egyszerűen csak pihenni, befogadó állapotban. Legyetek kíméletesek magatokhoz, érzelmi hullámzás, fizikai tünetek is jelentkezhetnek. A csakráink tovább tisztulnak, segítjük a folyamatot, ha magunk is teszünk érte. 


Képtalálat a következőre: „9 9 9 dimenziókapu”

MILYEN VÁLTOZÁST HOZ NEKED A 9:9:9 DIMENZIÓKAPU NYITÁS?


Szeptember 9-én Jupiter, Fortuna Major, a Nagy szerencse bolygója belép a Mérlegbe szerencsét és bőséget hozva. A Jupiter keringési ideje 12 év. Vagyis 12 évvel ezelőtt járt itt utoljára.


"Az energiák felgyorsultak a világban, ezért az ellentétek is kiéleződtek. Nincs már langyos lubickolás, nem lehet megúszásra játszani. 


A gazdag gazdagabb mint valaha, a szegény szegényebb mint eddig bármikor; az egészséges egészségesebb, kicsattanóbb mint valaha, a beteg betegebb mint eddig bármikor a történelemben. 
Az emberek, nemzetek közti ellentétek is éppen ezért felerősödtek. A mi szemszögünkből ezek mind nagyszerű dolgok. Miért? Mert választásra és döntésre kényszerít benneteket. 
Végre a körülmények hatására szembekerülhettek életetek és a világ legnagyobb horderejű kérdéseivel, hogy a számotokra, egyénenként mi az ami fontos, mi az amit Ti, egyénileg akartok. 

Aki nem kezdi el megtanulni, hogyan uralja a rezgéseit körülményektől függetlenül, azt a tömegek el fogják sodorni, de minimum erős befolyást fognak gyakorolni rá. 

Hatalmas ajándékot és lehetőséget kaptatok, mert most végre felismerhetitek, hogy valóban fizikai testben élő Forrásenergia vagytok akik képesek a valóságukat tudatosan alakítani.

Azt javasoljuk, hogy írj egy listát mely (érzelmi) minőségek fontosak a számodra; ilyenekre gondolunk mint könnyedség, játékosság, öröm, erő, szeretet, bőség, nagyrabecsülés stb., és aztán minden nap szánjatok időt arra, hogy összhangba kerüljetek ezekkel a minőségekkel, majd hagyjátok, hogy a valóságotok ezeket a minőségeket tükrözze vissza számotokra.

Amint láthatjátok a világ annyira komplex lett, annyira bonyolult és átláthatatlan, hogy esélyetek sincs 'kívülről' összerendezni, meg se próbáljátok irányítani az irányíthatatlant. Ezt belülről kell elkezdenetek, azzal, hogy a mindennapokban gyakoroljátok, életetekbe fókuszáljátok a Forrásenergia minőségeket."

- Abraham-Hicks
2016. Augusztus 18: Telihold a Vízöntő jegyében

Sokat segít nekünk ez a bolygóállás!


Csütörtökön Telihold lesz a Vízöntő jegyében. Az Uránusz a Vízöntő jegyének uralkodó bolygója, ezért ez a holdállás tovább erősíti az Uránusz jó hatását
A Vízöntő jegyében álló Telihold arra késztet bennünket, hogy menjünk ki a szabadba, és éljünk nagyobb társasági életet. Most igazi életöröm foghat el minket, kedvünk lesz szórakozni, ünnepelni.

Bárhol is jöjjenek össze az emberek, ott különösen vidám és szórakoztató lesz a légkör. Ezt még pénteken és szombaton is érezni fogjuk, így szervezzünk közös programokat, avagy fogadjuk el a meghívásokat.
Az öröm nagyon fontos dolog, mert nélküle nagyon nehéz, vagy lehetetlen is, szellemileg és lelkileg is tovább fejlődnünk. Azonban könnyen előfordulhat, hogy ezekben a napokban alvási problémáink lesznek, ezt a Hold okozza a Vízöntő jegyében. Emiatt talán idegesebbek is leszünk, mint máskor. Próbáljunk inkább azoknak a pozitív eseményeknek örülni, amelyeket az Uránusz jelez.
http://www.astronet.hu/asztrologia

Csütörtökön kicsivel dél előtt (11:28-kor) telihold lesz: az Oroszlán Nap és a Vízöntő Hold szembe kerül egymással.2016. Augusztus 15. hétfő – 21. vasárnap
Ingyenes számlálók!Photobucket

2019 Tízmilliószoros napok
Évente összesen négy ilyen nap van: az első kettő mindig Telihold napjára esik, a harmadik teremtő nap 4 nappal Újhold után, míg az utolsó pedig Telihold után 7 nappal következik. Amennyiben minden igyekezetünk ellenére negatív érzelmeink merülnének fel, engedjük el őket békével. A terheink feloldását is érdemes ezekre a napokra időzíteni 2019-ben:

2019. február 19. Aznap Telihold is lesz a Szűz jegyében, így ezen a napon az elengedéseteket is támogathatjátok az energiákkal.

2019. május 18. Ezen a napon is Telihold lesz a Skorpió jegyében, az Univerzum megint segítő energiákat küld terheinktől való megszabaduláshoz.

2019. július 06.

2019. november 18.


Kapcsolat:
balazs.rozalia @ gmail.com

10 milliószoros napok 2019-ben

 • 2019. február 19.
 • 2019. május 18.
 • 2019. július 6.
 • 2019. november 18.
Photobucket

Teli/Újhold 2019-ben!

Holdfázisok – Változó hatások életünkre
Érdemes tudnunk épp milyen jegyben áll a Hold, de talán még fontosabb tudni azt, hogy milyen fázisban van. Épp növekszik? Vagy csökken? Nézzük most meg, hogy melyik holdfázis mire alkalmas!

– Az Újhold mindig új lehetőségeket hoz magával, ilyenkor fogjunk új dolgokba. A költözéshez is jó energiát kapunk, praktikus ekkorra időzíteni. Írjunk vágylistát, ami tartalmazza mindazt, amit el akarunk érni és érezhetjük Holdanyánk segítő energiáit ügyeink alakulásában. Alkalmas tisztítókúra, böjt kezdésére is.
– A telihold feszültségeket hoz, ilyenkor több a baleset, a bűntény, a születés, és lehet hogy rosszabbul is alszunk éjszaka. Műtéteket lehetőleg ne időzítsünk Telihold közeli időpontra, mert veszélyeket hozhat.
– A növő hold segít a tervezésben, kivitelezésben. Ilyenkor még a kozmetikai kezelések is hatásosabbak,
– Fogyó Holdnál a legjobb elkezdeni mindenfajta fogyókúrát, mert az elfogyasztott táplálék növő Holdnál sokkal nagyobb mértékben épül be. Műtétek időpontjára ez a periódus a legalkalmasabb, de figyelni kell arra, hogy a betegség szimbolikusan melyik asztrológiai jegyhez tartozik, hogy ne abban a jegyben álljon a Hold (Pl. térdműtétre ne Bak Hold idején kerüljön sor).

2019. január 6. 2 óra 29 perc, Bak Újhold
2019. január 21. 6 óra 16 perc, Oroszlán Telihold

2019. február 4. 22 óra 4 perc, Vízöntő Újhold
2019. február 19. 16 óra 53 perc, Szűz Telihold + Tízmilliószoros nap

2019. március 6. 17 óra 4 perc, Halak Újhold
2019. március 21. 2 óra 43 perc, Mérleg Telihold

2019. április 5. 10 óra 50 perc, Kos Újhold
2019. április 19. 13 óra 12 perc, Skorpió Telihold

2019. május 5. 0 óra 45 perc, Bika Újhold
2019. május 18. 23 óra 12 perc, Nyilas Telihold + Tízmilliószoros nap

2019. június 3. 12 óra 02 perc, Ikrek Újhold
2019. június 17. 10 óra 31 perc, Nyilas Telihold

2019. július 2. 21 óra 16 perc, Rák Újhold
2019. július 16. 23 óra 38 perc, Bak Telihold

2019. augusztus 1. 5 óra 12 perc, Oroszlán Újhold
2019. augusztus 15. 14 óra 37 perc, Halak Telihold
2019. augusztus 30. 12 óra 37 perc, Szűz Újhold

2019. szeptember 14. 6 óra 33 perc, Halak Telihold
2019. szeptember 28. 20 óra 27 perc, Mérleg Újhold

2019. október 13. 23 óra 8 perc, Kos Telihold
2019. október 28. 4 óra 40 perc, Skorpió Újhold

2019. november 12. 16 óra 39 perc, Bika Telihold
2019. november 26. 16 óra 7 perc, Nyilas Újhold

2019. december 12. 6 óra 13 perc, Ikrek Telihold
2019. december 26. 6 óra 14 perc, Bak Újhold

Dudás MarcsiNem érhető el leírás a fényképhez.
  ÁLDÁS! ÁLDÁS! ÁLDÁS!
Tűzkígyó-Kundalini


Betlej Tamás grafikája az omnipotensről, az önmagába zárt idődimenzióról.


                  
 
Himnusz a Kozmikus Anyához

YouTube-videoklipJelentőségteljes napok 2018-2020 között

10 milliószoros napok 2019-ben

 • 2019. február 19.
 • 2019. május 18.
 • 2019. július 6.
 • 2019. november 18.

10 milliószoros napok 2020-ban

 • 2020. március 9.
 • 2020. június 5.
 • 2020. július 24.
 • 2020. november 7.

A rezgésed a te személyes spirituális energia frekvenciád. Ez egy összegzése az eddig megélt életeidnek, a valaha is gondolt gondolataidnak és cselekedeteidnek. Ez az energia körülveszi és áthatja tested minden sejtjét, porcikáját. Ez a rezgés tulajdonképpen lelked esszenciája, olyan mint egy ujjlenyomat, csak és kizárólag rád jellemző. Ahogyan nincs két egyforma hópehely, úgy nincs két egyforma rezgésű lélek sem. Teljesen egyedi és különleges vagy. A rezgésedben visszatükröződnek a gondolataid, érzéseid, hiedelemrendszered, szavaid, az ahogyan bánsz magaddal és másokkal.

Amikor alacsony szinteken rezegsz a fényrészecskéid lassabban rezegnek és tömörebbek. Az energiádat szó szerint nehéznek érzed. Jó példa erre a depresszió. Ilyenkor az energiád nagyon nehéz, szó szerint lehúz. A korlátozó hiedelmek, a félelem, harag, neheztelés, hibáztatás, bűntudat, irigység, ítélkezés, szégyen, függőség, önbecsülés hiánya, mohóság alacsony rezgéseket generálnak, de azt hiszem ezzel már tisztában vagy.

TELIHOLD ÉS ÚJHOLD
Kapcsolódó kép


.Hold látványában és 12-szer lesz újhold. Rögtön az év első hónapjában, januárban két alkalommal is lesz telihold.

A Hold a keringése során, január 1-én lesz legközelebb a Földhöz (356566 km) és január 15-én a legtávolabb (406461 km).
Földközeli telihold – óriáshold – kétszer is lesz ebben az évben, ráadásul mindkettő januárban, január 1-2 és 30-31-én, és decemberben éppen csak meghaladja az egy napot a telihold és földközeliség időpontja (dec. 24. 9:52).

 

2019. év holdfázis dátumok:

ÚJHOLD                              TELIHOLD
Január 6. 02:28 21             Január 21. 06:16
Február 4. 22:03                Február 19. 16:53
Március 6. 17:03                 Március 21 02:42
Április 5. 12:50                   Április 19. 14:12
Május 5. 02:45                    Május 19. 00:11
Június 3. 14:01                    Június 17. 11:30
Július 2. 23:16                      Július 17. 00:38
Augusztus 1. 07:11          Augusztus 15. 15:29
Augusztus 30. 14:37      Szeptember 14. 07:32
Szeptember 28. 222:26      Október 14. 00:07
Október 28. 05:38            November 12. 14:34
November 26. 16:05         December 12. 06:12
December 26. 06:13

2019-ben 12 olyan alkalom akad , mikor lesz telehold és 13 esetben lesz koromsötét éjszakánk az újhold miatt, ami augusztusban 2 alkalommal fog megtörténni.
Ebben az évben február 19-én fog legjobban megközelíteni (356762 km) bennünket a Hold és február 5-én lesz a legnagyobb a Föld és Hold távolsága (406556 km).
Földközeli teliholdat, szuperholdat két alkalommal csodálhatunk Január 21-én és február 19-én.

 

2020. év holdfázis dátumok:

ÚJHOLD                             TELIHOLD
.                                         Január 10. 20:21
Január 24. 22:41             Február 9. 08:33
Február 23. 16:31            Március 9. 18:47
Március 24. 10:28             Április 8. 05:35
Április 23. 05:25                Május 7. 13:45
Május 22. 20:38                 Június 5. 22:12
Június 21. 09:41                 Július 5. 07:44
Július 20. 20:32             Augusztus 3. 18:58
Augusztus 19. 05:41     Szeptember 2. 08:22
Szeptember 17. 14:00       Október 2. 00:05
Október 16. 22:31              Október 31. 15:49
November 15. 06:07      November 30. 10:29
December 14. 17:16        December 30. 04:28

2020-ban 13 alkalommal lesz telehold – október folyamán  kétszer – és 12 alkalommal újhold. Ebben az évben a legnagyobb Föld-Hold távolságot március 24-én mérhetjük (406690 km), a legkisebbet pedig  április 7-én (356909 km). Földközeli teliholdban gazdag év lesz 2020, hiszen 4 alkalommal is tekint ránk óriáshold a következő napokon,  február 9-10, március 9-10, április 7-8, május 6-7.


Mantra to be a Millionaire (Recitation)

YouTube-videoklip

Tina Turner - Sarvesham Svastir Bhavatu Peace Mantra
Közös dallal a békéért - A világhírű énekesnő egyetemes béke mantrája   
Legyen jólét, béke, egészség és nyugalom, mindenki érje el a boldogságot és a bőséget.
Világ Béke 73643495310
Makrómegmentés 31981

YouTube-videoklip

              


Gyógyító Buddha 

Tajata om bekandze bekandze mahá bekandze radza szamudgate szváhá 
     
Image Hosting a PictureTrail.com által
A CSODÁK MANTRÁJA
 Ha már úgy tűnik, semmi remény, hívd segítségül a Dhan Dhan Ram Das Guru mantrát. A hatalmas csodatevő erőt egyenesen Guru Ram Dastól, a csodák Mesterétől kapod, így még a lehetetlen és lehetségessé válik. Ha valóban csodákat szeretnél vonzani életedbe, gyakorold rendszeresen! Zengesd meditációban, hallgasd a villamoson, főzés vagy sétálás közben, válj egyé vele, a többit pedig bízd rá az Univerzumra
Dhan dhan raam daas guru

YouTube-videoklip

A mantra így hangzik:

Dhan dhan raam daas gur jin siri-aa tinai savaari-aa
Pooree hoee karaamaat aap sirajanhaarai dhaari-aa
Sikhee atai sangatee paarbrahm kar namasakaari-aa
Atal athaa-o atol too tayraa ant na paaraavaari-aa
Jinee too sayvi-aa bhaa-o kar say tudh paar utaari-aa
Lab lobh kaam krodh mo maar kadhay tudh saparvaari-aa
Dhan so tayraa thaan hai sach tayraa paisakaari-aa
Naanak too lehanaa toohai gur amar too veechaari-aa
Gur dithaa taa man saadhaari-aa
Kapcsolódó kép
A Hold fázisai és hatásai

Tényleg igaz, hogy fogyó Holdnál jobban fogyunk? Hogy telihold idején nem tudunk aludni? A Hold fázisainak és az emberi életritmusnak az összefüggéseit évezredek óta tanulmányozza az emberiség, s ma már számos kísérlet alátámasztja az ősi megfigyelések igazságát. Érdemes hát odafigyelni a természet ritmusára, könnyebb együtt élni a hatásaival.

Újhold idején - amikor a Hold szinte csak sötét korongként látható - megsokszorozódik szervezetünkben is a felgyülemlett méreganyag, amitől érdemes megszabadulni, megtisztulni. Milyen módszerrel ez egyéni, van, aki ilyenkor tart 1-1 napig léböjtöt, amikor gyógyteákat és vizet iszik, van, aki gyümölcsnap tartásával tisztítja szervezetét és teszi magát energikusabbá. Érdemes belevágni régi tervek megvalósításába, életmódváltásba, rossz szokásaink felszámolásába.

A stressz Újhold idején hatványozottabban megvisel bennünket, hiszen ellentétes a megújuláshoz szükséges nyugalommal ilyenkor ugyanis a legjobb, ha lehetőségünk van némi relaxációra, csendes, elvonult, nyugalmas pihenésre.

Az Újhold utáni két hét a növekvő Hold ciklusa. Ez az időszak a befogadás, felhalmozás, regeneráció ideje, ilyenkor energiagyűjtésre van szüksége minden élőlénynek. Így a növő Hold idején érdemes időt szánni a mozgásra, friss levegőn tett kirándulásra, sétára. Sportot kedvelő embereknek az edzésre. Hölgyeknek ajánlott ebben az időszakban igénybe venni fodrászt, kozmetikai kezelést, nyugtató masszázst

Ügyelni kell az étkezésre: a növő Hold időszakában ugyanis könnyebben hízunk, testünk ilyenkor a felhalmozásra koncentrál. Táplálkozásunkban ebben az időben még inkább figyeljünk a fontos tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok bevitelére. Hatékonyabban tud raktározni a szervezet, sőt, még gyógyszereink hatásfoka is megemelkedik. Igyunk elegendő vizet, mert testünk ilyenkor fokozottan hajlamos a víz-visszatartásra. Minden, amit növő Hold idején teszünk erősítéséért teszünk, jóval hatékonyabb, mint ha ugyanezt más holdfázisra időzítenénk.

Aki nem foglalkozik a holdfázisokkal, még az is gyanakodva tekint fel a vigyorgó teliholdra, ha feszültnek, túlérzékenynek érzi magát. Nem is teljesen alaptalan a teliholdra fogni, ha ebben az időszakban zaklatottabbak vagyunk, ha érzelmileg érzékenyebben reagálunk apróságokra. Agresszívebbek, türelmetlenebbek, szentimentálisabbak leszünk ilyenkor, megnő a balesetek száma, testileg-lelkileg sérülékenyebbek vagyunk.
A böjtre a telihold időszaka is kiváló, hiszen a víz nehezebben gyülemlik fel a szervezetben. Minden lelassul, így a böjt tehermentesítő hatása ilyenkor rendkívül áldásos. Viszont növő Hold és telihold idején nem szerencsés a műtéti beavatkozás, mert a sebek nehezebben gyógyulnak, még a védőoltásokat is nehezebben dolgozza fel a szervezet.

A Fogyó Hold (C alakú sarló) a terhektől való megszabadulás, a tisztulás, az elengedés időszaka. A méregtelenítés, a tisztító kezelések, a szőrtelenítés, a hajvágás, a takarítás, lomtalanítás időszaka ez, amikor minden ilyen jellegű tevékenység nagyobb hatásfokkal végezhető.
A fogyókúrára is ez a legkedvezőbb időszak, és a szaunát is ilyenkorra érdemes időzíteni.
A betegségekből is könnyebben gyógyulunk fel ilyenkor, az operációk sikeressége is növekszik, és a fogorvosi látogatásra is ez a legjobb időszak.

http://www.elet-kozosseg.net/


http://www.accuweather.com/hu/hu
Gyönyörködj Párizsban :)
http://paris1900.lartnouveau.com/accueil.htm"Soha ne kelj úgy ki az ágyadból, hogy ne mondanád el a következőt; Dr. Harnos Imre stílusalapító:

Bármi is történjen ma, mire lehajtom a fejem minden rendben lesz! 

Hiszek magamban, a képességeimben, megérzéseimben és abban az Isten adta jogomban, hogy megérdemlem, hogy éljek és boldog legyek.”  

“Ahogy emelkedik a rezgésszint, úgy növekszik a stressz, feszültség az emberek között.

Vannak emberek, akik nem ...akarják a változásokat és nem képesek ezeket az új rezgéseket befogadni.

Ők maradnak a saját rezgés szintjükön, viszont azok, akik emelkednek, már nem tudják elviselni a durva energiákat.
Ilyenkor a két tábor energiája egymásnak feszül.

Sokszor tapasztalhatjuk, hogy régi barátok, ismerősök maradnak el mellőlünk és új ismeretségek születnek.
A hazugságok, önáltatások ideje lejárt.

Mindenkinek szembe kell néznie saját félelmeivel, megoldatlan ügyeivel.

Mindenki saját magáért felelős, persze útmutatást kérhetünk, de az úton egyedül kell végig mennünk.
Nem szabad elfelejtenünk, sose vagyunk egyedül!

Aki megtalálta “középpontját” , messzire sugárzik!
Hívójele bejárja a világot, és akinek szól, meghallja s válaszol.
Rokon lelkek, ha tiszták, állandó adásban-vételben vannak.

Ne félj, hogy társtalan maradsz.
Szíved adásban van és megtalálod a veled “egyívásút”.
Minden az “adó” erején és tisztaságán múlik.
Ha csillagodat követed, életed is megváltozik.
Régi szokások, szemléletek és társak is elmaradnak.
Mások jönnek helyettük…”

Müller Péter

     
            Frekvencia Emelése

1, Minden reggel állítsátok be az energiahangolást az adott napra, egy pozitív gondolatra vagy egy hálával eltelt érzésre. Ha morcos hangulattal ébredtek vagy aggódástól telten, váltsatok át egy másik csatornára a saját elméteken belül, egy tudatos szándékkal, bármilyen pozitív állapotba. Fejezzétek ki ezt a szándékotokat hangosan, mindenki javára.

2, A nap folyamán legyen szemetek előtt az, hogy mikor esik az energiaszintetek, vagy mikor vannak hangulatváltásaitok. Váljon szokásotokká, rendszerint az, hogy időnként gyakran megváltoztatjátok az alacsonyabb frekvenciákat, megengedve azt, hogy sokfajta változást hozzanak maguk után. Ezáltal sajátos módon tudjátok közvetíteni az energiákat. Képesek vagytok ilyen módon meghatározni azt, hogy a frekvenciaingadozás minek volt köszönhető, milyen gondolatnak, érzelemnek, tápláléknak, hírnek, együttlétnek egy dühös emberrel, vagy bármi mással.

3, Minden napotok során, kívánjátok azt, hogy jelen legyetek és tudatosak legyetek az életetekben, attól függetlenül, hogy milyen őrületes dolgok vesznek körül. Ha úgy találjátok, hogy az elmétek a múltba vagy a jövőbe kalandozik, vagy úgy érzitek, nem tudtok azokra figyelni, akik beszélnek hozzátok, mondanak valamit nektek, gyertek vissza a jelenbe, a mostba.

4, Ismerjétek meg a saját DNS-eteket és a nem működő régi mintáitokat, melyek még mindig fészket találnak bennetek. Minél többet értetek meg a múltból fakadó röghöz, korlátozó mintáitokból, melyek a DNS-etekbe rögzültek, annál gyorsabban törölhetitek azokat ki és szabadulhattok meg a hatásaik alól.

5, Fedezzétek fel azt, hogy a most még szokatlan planetáris minták az elkövetkező néhány évben jelentősen befolyásolni fogják a saját magatokra érvényes asztrológiátokat. Nem hinni kell az asztrológiában, amely a planetáris energiáikkal, hatással vannak rátok nézve, hanem hasznosítani azt amit e tudás ad. Olyan kihívást jelentő eseményekkel szembesültök majd 2013-2016 között, melyeket még nem tapasztalhattatok meg mielőtt a Földre érkezhettetek volna. Az Önvalótok (Isteni teremtő Énetek) megértésével eligazodhattok e változásokon keresztül és egyidőben kezelni is tudjátok a saját frekvenciáitokat.

6, Minden éjjel mielőtt aludni mentek, szándékozzátok azt, hogy kihuzigáljátok magatokból a félelem mátrixát, azt a félelemmel megtelt energiamezőt, amely az emberiséggel már olyan rég óta van jelen. Alvás alatt, sokkal jobban a teremtő erőtökben vagytok és sokkal békésebbek is lehettek.

7, Tudatosan és rendszeresen hívjátok meg a Szellemet az életetekben, kérve tőle azt, hogy egy szélesebb kilátás szerint türelmesebbek és jószándékkal lehessetek.
 
Hold Energiák 2013
Minden ilyen napon erőteljes lélekhangoló energiák áradnak rendszereinkbe és érzéseinket szólongatják.

Újholdkor elsősorban beáradó, behangoló és feltöltő erők érkeznek, melyek teliholdig dolgoznak bennünk és hangolják érzéseinken át lelki terünket. Telihold napján a bennünk felismert, felesleges energiák elengedése, valamint a hangolások erőinek tudatosítása folyik. Olyan érzelmi erők segítenek ebben, melyeket szív szintünkről küld lelkünk. Ezeken a napokon különösen figyeljük intuíciónkat és álmainkat, az általuk küldött jelzéseket.
Forrás: Facebook
 


http://omah.gportal.hu/portal/omah/image/gallery/1329871934_96.jpg

"Ha hited van, a Hold fogyó erejével terheid apadnak,

növő erejével erőid dagadnak."

 
      
ALAJE 16-17.rész magyar itt megtekinthető:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_RCVqm_TaX8  
                
Hunab Ku - A Galaktikus pillangó maja Teremtő Isten -               Erőteljes szimbólum!   

               

Világtérkép A Nap és a Hold aktuális helyzete

Ez a térkép jelzi, hogy  a Föld mely része van természetes fényben, és mely részén éjszaka-és még sok más adatot is:

Aloldalak (226): Az összes megtekintése
Comments