Főoldal‎ > ‎Angyalok, Arkangyalok‎ > ‎

A hét főangyal

A hét Főangyal

 

Énok könyve szerint a hét Arkangyal: Uriel, Raguél, Michael, Sariel, Gabriel, Haniel, Rafael.


Gábor Főangyal

 A "GÁBRIEL" szó jelentése: ISTEN ereje, Isteni erő, ISTEN az én erőm, erősségem.

Neve a Gibor szóból ered, "Ísten az én erősségem". Ez a kifejezés mindannyiunkra igaz, nem számít honnan jöttünk, Isten ereje mindig átáramlik rajtunk, és Gábriel segíthet, hogy félelmet nem ismerve merítsünk belőle. Általa jő el a Szentlélek is.

Színei indigókék, fehér, aurája rézszínben tündököl. Így amikor rezet vagy citrint viselünk, könnyedén összekapcsolódhatunk az energiájával.

GABRIEL ARKANGYAL jellemzése, segítségei,
útmutatása melyekért fordulhatunk hozzá.

Gabriel a hírhozóGABRIEL a hírhozó: Ő jelentette be MÁRIÁNAK ki is lesz az Ő FIA. Mohamednek is Ő diktálta a Korán szövegét.

A zsidó hagyomány szerint Ő volt az, aki szétválasztotta a Vörös-tenger vizét, és Ő ösztönözte Jean d'Arcot földi küldetésére.

Általa jő el a SZENT LÉLEK is, teljhatalma van az Édenkert, a kígyók és a Kerubok fölött.

Feladatai többek között: az útmutatás és hogy felébresszen bennünket. Segíteni tud abban is, hogy magasabb rezgés szinten működjünk (ami életmentően időszerű).
Segít a fogamzási képességben és az örökbe fogadásnál is, bátorságot önt az anyaság elfogadásához és a sors vaksága ellenére igyekezzenek a gyermekeik számára a lehető legkedvezőbbeket nyújtani.

Támogatja azokat, akik művészettel és kommunikációval, kapcsolattartással foglalkoznak pl: ügynöki közreműködés, képzőművészet, író, színész, táncos, újságíró, iparművész, esetleg modell, zeneszerző, zenész, riporter, énekes, tanár vagy egyéb szellemi üzeneteket közvetítő foglalkozás.

Kitárja a lehetőségek kapuit, miközben ihletet ad az eredményes önkifejezéshez. Segít a lámpaláz, az alkotói szorongás, a halogató taktika leküzdésében. Gabriel kifejezetten a cselekvő képesség és a cselekvés Angyala.
Amennyiben hozzá fordulunk segítségért, hamarosan energikusabbak és eredményesebbek leszünk mint azelőtt. Újságírásnál, cikkírásnál és egyéb írásoknál is sokat tud segíteni.

Különböző média feladatokban ösztönzi a társadalom érdekében megszólalókat, hogy el tudják mondani a közlendőjüket. Segítségül hívott erejével beszédünk hatóerejét növelhetjük és feltárja lelkünk rejtekajtóit, hogy megtudhassuk hol van a legnagyobb szükség, és milyen ügyben tudásunkra, melyet jó széndékkal és szívből teszünk az emberek érdekében, mert így lesz nagy hatással a többiekre is.
Fontos, hogy hatalmunkat szeretettel és magasabb rendű cél érdekében használjuk. Ha kételkedünk alkalmasságunkban, akkor lelkesít és feltölt tanítani, segíteni vágyással, így a hogyan lebeg majd szemünk előtt, s ekkor már nem aggódunk azon, mit is gongolhatnak rólunk a többiek.

GabrielÚtmutatást ad: ha munkahelyet keresünk, ha különbőző változások álnak előttünk (mint például költözés, nagyobb beruházás), ha nem látjuk az élet értelmét, s szeretnénk megérteni életünk valódi célját. Segít ha letérünk lelki ösvényünkről, ha új kapcsolatba kezdünk vagy családot szeretnénk alapítani, ha álmainkat és látomásainkat meg akarjuk érteni, ha spirituális látásunk akadályozott.
Továbbá segít ha méregteleníteni akarjuk testünket, tisztítani a negatív gondolatoktól szellemünket, ha pszihés támadás ér vagy valaki problémáját magunkba szívtuk, ha szexuális zaklatásnak vagyunk kitéve, ha környezetünket negatívnak érezzük (például otthoni munkahely tértisztítása), ha azért érezzük piszkosnak, mert kirabolták a helyiséget.

Különböző fohászok, melyeket használhatunk (vagy magunk is készíthetünk bármilyent):
"Gabriel Arkangyal kérlek segíts - (itt nevezd meg tervedet, pl. vezess engem a lelkem ösvényén, mutasd meg élethivatásom, tisztítsd meg testem, lelkem, elmém) - kérlek engedj utat kreatív energiámnak, segíts megnyitni elmémet, hogy igazán eredeti gondolataim születhessenek és hogy energiám, motivációm mindvégig megmaradjon.
Köszönöm neked Gabriel!"


Gábriel, vagy magyarosan Gábor (héberül: Gábri-Él, melynek jelentése: "Isten embere", "Isten ereje" vagy "Isten erősnek bizonyult") a Bibliában egy angyal, a keresztény hagyományban pedig arkangyal.

 A hét arkangyal egyike. A keresztény, zsidó, és az Iszlám vallás szerint õ a két legmagasabb rangú angyal egyike. Õ az, aki a fontos híreket közli az emberi fajjal, ezért a hűség angyalának, a hűség szolgálójának, vagy a jó hírek hozójának is nevezik. Õ volt az, aki elvitte Keresztelõ Szent János születésének hírét Zakariásnak (Lukács 1:11-22) és Jézus fogantatásának hírét Máriának (Lukács 1:26-33).


Az õsi zsidó hitvilágban Gabrielt nõalaknak képzelték, mivel szerintük az angyalok mindegyike nõ volt. Gabrielt számos néven ismerik: a Hatodik Mennyország Ura, az Emberiség nagykövete, Isten követe, Kerubok hercege, Isteni hírnök, Kinyilatkoztatás angyala, Vágyódás angyala, Igazság angyala, Isteni férj, Igazság Hercege, az Öröm angyala, a Gyermekáldás angyala, a Szent Sefiroth Arkangyala, az Utolsó Ítélet Harsonása, Éden kormányzója, a Bosszú angyala, a Halál angyala, Hírvivõ angyal, a Feltámadás angyala, a Kinyilatkoztatás angyala, az Almafa angyala.Mindent összevetve Gabrielt Isten hangjának tartják. Erre utal, hogy leggyakrabban trombitaként, harsonaként szimbolizálják. Általában ezüst és fehér színnel ábrázolják. Gábriel név változatai a Gauriel, és Gabriella. A Gabriel nõi név, mivel a zsidó mitológiában az Arkangyalok nõi alakok voltak.

 http://www.angyal.lapok.eu/het_foangyal

 

Rafael Arkangyal

 

Rafael nevének jelentése: "Isten gyógyító hatalma, - Isten gyógyít, - Isten meggyógyít."

A név a héber rafa (gyógyítani ) szóból eredeztethető. A teljesség és az egység Arkangyala is egyben.

Színei: általában zöld, de ritkábban lila is mert, Rafael a gyógyítás és szívcsakra színét sugározza.

Rafael nagyon kedves, gyöngéd, csak úgy árad belőle a szeretet. Jelenlétét a környezetünkben észlelhető smaragdzöld fényszikrák jelzik. Az emberek szelleme felett ál, de mivel a vándorok kisérője is egyben, ezért segít úticélunk megtalálásában, és vigyáz csomagjainkra is ha megkérjük rá.
Rafael minden fizikai lény eredményes gyógyítója, így a házi és vadon élő állatok gyógyításában is segít, és hatása szinte rögtön észlelhető, mert az állatok nálunk sokkal fogékonyabbak a gyöngédségre és a szeretetteljes gondoskodásra.

A gyógyítás minden formájával segít minket, hagyományos és kiegészítő gyógyászattal egyaránt. Rafael Arkangyal segít meggyógyítani a testet, az elmét és a lelket, a következő helyzetekben kérhetjük közbelépését:
Rafael1- ha betegségben szenvedünk, vagy egy ismerősünk beteg (de ha ő elutasítja, akkor csak a szorongás oldását kérjük a beteg számára Rafaeltől)
- ha műtét, vagy kezelés előtt állunk
- ha gyógyítók vagyunk, és segítségre vagy útmutatásra van szükségünk
- ha gyógyítót, vagy egy kiegészítő gyógyászattal foglalkozó iskolát keresünk.
- ha gyógyszer után kutató tudósok vagyunk.
- ha orvosok, vagy sebészek vagyunk.
- ha valamilyen fájdalmunk van: fizikai, érzelmi, vagy szellemi
- ha segítségre van szükségünk a múlt sebeinek gyógyítására, (fizikai, érzelmi, vagy szellemi értelemben)
- ha valamilyen kapcsolatunk javításra szorul.

A belső, azaz spirituális utazáson résztvevőket lelki útmutatással támogatja, segít megkeresni az igazságot. Segítségül hívhatjuk a tanítványok harmadik szemének felnyitásához a spirituális energiák felé. (A harmadik szem spirituális energia központ - csakra - amely ha jól működik, lehetővé teszi a tisztánlátást).

Rafael hatókörébe tartozik a szelleműzés és tértisztítás is. Mihály Arkangyallal együtt sikeresen kiűzik a gonoszt az emberekből, és a fizikailag behatárolható helyekről.

Salamon végrendeletéből tudjuk, hogy Rafael egy hat ágú csillag jelű gyűrűt adott a bölcs királynak, mely megvédte őt a démoni erők támadásától.

Jellemző rá az utazók mindenre kiterjedő oltalmazása is. De a szenvedély betegségek, beteges vágyak leküzdésében is segít.

Rafael egységet hozhat az életünkbe, ezúttal segít:
- ha fizikai, érzelmi, szellemi és éteri részünk egységre vágyik
- ha lelkünket nem érezzük egésznek
- ha megrázó élményben van részünk és újra egész-ségre vágyunk
- ha elveszítettünk egy társat és nem érezzük magunkat egésznek
- ha véget ért egy kapcsolatunk, és le vagyunk törve
- ha úgy érezzük, elvesztettük a lelkiségünket.

Rafael3Valahányszor fizikai bajt érzel magadon vagy más embereken, állatokon (baleset is lehet), kérd Rafael Arkangyalt a gyors gyógyuláshoz és figyelj a belső sugallataidra, mert azon keresztül mondja meg hogy mit tudsz te tenni.
Ha távgyógyítást szeretnél létrehozni valaki számára akkor lelki szemeid előtt lásd a beteget, majd a gyógyító Angyalt és hogy bevonja smaragdzöld sziporkázó fénnyel a beteg testrészt, de előtte kérd az angyalt hogy menjen a helyszínre és nevet is mondj, mondd el mi a baja, és köszönd meg a segítségét.

De kérhetsz rövid fohászokat is, melyek így hangzanak:
Rafael Arkangyal, kérlek gyógyítsd meg a múltbéli sebeimet, -sebzett lelkemet, - fizikai,szellemi,érzelmi fájdalmamat.
Rafael Arkangyal segíts testemnek meggyógyulni, -mást meggyógyítani, - meggyógyítani és jobbá tenni kapcsolatomat -vel, - segíts felépülnöm, - segíts gyógyító munkámban.

Az ásványkövek közül hozzá tartozik a smaragd és a malachit.

Rafael arkangyal (héberül רפאל, kb: „Isten meggyógyított”, „Isten meggyógyít”, arabul: اسرافيل) a vándorok és utazók védője, mert a Szentírásban Tóbiás utazótársa volt.

http://www.angyal.lapok.eu/het_foangyal

----------------------------------------------------


Rafaelt utazóként ábrázolják, szandálban, karján utazó köntösével és egyéb utazási felszereléssel, néha vízi tökkel, és mint minden angyalnak, neki is szárnyai vannak.

A Rafael név jelentése a héber rapha: „gyógyítani” és az el: „Isten” szavakból alakult ki. Jelentése tehát „Isten gyógyít”, vagy más értelmezésben az „Isteni gyógyító”.

 A hét Arkangyal egyike. A legendák szerint eredeti neve Labbiel volt. Isten változtatta meg a nevét, mikor megteremtette az elsõ embert. Raphael felelõsége a Föld és az emberi faj gyógyítása. Õ volt az, aki megszabadította Ábrahámot fájdalmaitól körülmetélése után. Szintén õ volt, aki meggyógyította Jákobot, akinek csípõje sérült meg egy angyallal való birkózás során. Különös figyelmet fordít azokra a vallásos emberekre, akik Isten dicsõségére zarándoklatot vállalnak. Raphaelt számos titulussal illeték az idõk folyamán: a Szeretet angyala, az Õrzõ Angyalok Vezére, a Nap Uralkodója, a Hűség angyala, Sheol vezetõje, az Erény Hercege, a Tudás és Tudományok Angyala, az Élet Fájának Õrzõje, a Nap Angyala, a Keresztvíz angyala, Szerda angyala. Raphaelt általában narancs és világoskék színekkel ábrázolják.

 

http://www.angyal.lapok.eu/het_foangyal

Uriel Arkangyal

 

Az "Uriel szó jelentése: Isten Fénye, Isteni Fény és tűz.

Jelmondata: A Szeretet a tűz hevével lángol.

Nevének jelentése még: Isten Tüze, lángja, mivel rávilágít a helyzet lényegére, előrejelzéseket ad életeseményeinkkel kapcsolatban, így felhívja a figyelmet különböző veszélyekre. Uriel hívta fel Noé figyelmét is a közelgő veszélyre, és Ő juttatta el a Kabbalát az emberekhez.

Színei: arany és lila

URIEL

Kulcsszavak: béke és a nyugalom, ajándékozás, elfogadás, a szolgálat és az odaadás.

Az Akasha-krónika őrzője, az Angyal seregek vezére, fényével megszabadít a démonoktól. A legokosabb arkangyalok egyike, éleslátó, ugyanakkor kiváló gyakorlati érzéke van, így inkább olyan, mint egy öreg bölcs Mester és nem mint égi hatalmasság. Ha segítségét kéred, szinte észrevétlenül, egyszer csak jó ötletek pattannak ki fejedből.

Segit, ha nem találjuk a belső békénket, - ha félelmeinktől meg szeretnénk szabadulni, - ha nem tudunk egy helyen (munka pl.) vagy egy kapcsolatban megállapodni, azaz állandó nyughatatlanságban vagyunk és szeretnénk ettől megszabadulni.

Ha dühösek vagyunk és idegesek, Ő megnyugtat minket, - ha saját magunkon belül és kívül a világban is békét szeretnénk, - ha kapcsolataink nem harmonikusak, - ha nem tudunk elfogadni, - ha a kialakult érdek-jellemünket nem tudjuk kijavítani, - ha kimerülésig adakozunk.

Uriel Arkangyal, mivel vonzódik a víz elemhez és a villámláshoz, viharokhoz, úgy tartják, hogy képes segíteni az embereken természeti katasztrófáknál, például áradások, földrengések, tüzek, hurrikánok, tornádók és a Föld nagy változásainak időszakában.
Továbbá tud még segíteni: különböző tanulmányok, vizsgák esetén, írásnál, erősíti az Isteni fohászt, segíti a spirituális megértést, és az alkímiában is segít.

Fohászok Uriel Arkangyalhoz (attól függően, hogy éppen mire van szükségünk):

Uriel Arkangyal tölts el engem békével, szüntesd meg félelmeimet, hozz békét a világba...

Uriel Arkangyal, segíts, hogy másokat szolgálhassak, és eleget tegyek isteni célomnak, és add, hogy megtapasztalhassam az emberek segítésének örömét...

Uriel Arkangyal szükségem van bölcs meglátásaidra a helyzet megoldásához (itt mond el milyen témában kéred a segítségét). A lehető legtöbb hírre és adatra van szükségem, ezért kérlek, egyértelmű jelekkel add tudomásomra a megoldást, melyhez elmém teljesen nyitva álljon, és képes legyek befogadni a tudást, mint üzenetedet.

Az Uriel héber eredetű férfinév, jelentése: Jahve világosság. (Isten Fénye, Isteni Fény és tűz.)

Uriel-az Akasha krónika őrzője. Neve jelentése”Isten fénye”Az angyal seregek vezére,az alvilág uralkodója, fényével megszabadít a démonoktól. 

Jelmondata: A Szeretet a tűz hevével lángol.

 

Nevének jelentése még: Isten Tüze, lángja, mivel rávilágít a helyzet lényegére, előrejelzéseket ad életeseményeinkkel kapcsolatban, így felhívja a figyelmet különböző veszélyekre. Uriel hívta fel Noé figyelmét is a közelgő veszélyre, és Ő juttatta el a Kabbalát az emberekhez.

 A hét Arkangyal egyike. A zsidó mitológia szerint õ õrzi a Pokol kulcsait, és az Ítélet Napján õ fogja kinyitnia Pokol kapuit. Uriel ábrázolásának leggyakoribb szimbóluma egy tekercs, és egy nyitott kéz, amely lángcsóvát tart. A lángcsóva a nevére - A Tûz Istene - utal. Urielt számos titulussal illették az idõk folyamán: a Szeráfok Hercege, az Uralkodás Angyala, a Költészet Angyala, a Prófécia Angyala, a Bűnbánat Angyala, a Rettegés és Mennydörgés Angyala, a Zene Angyala, Szeptember Angyala, a Vágyódás Angyala, Dél Angyala, a Politikai Reformok Angyala, a Diófa Angyala, Hádész Ura. Uriel nevének változatai Auriel, Oriel, Ouriel és Pheniel. Más források szerint Urielt a Csillagok Urának nevezik.

URIEL 

 

 http://www.angyal.lapok.eu/het_foangyal

Sariel Arkangyal

 

Ő felel azért, hogy a bűnös, vagy rosszul viselkedő angyalok megkapják méltó büntetésüket.

 

 

Raguél Arkangyal

  

 Nevének jelentése: Isten barátja Mennyei feladata: A többi arkangyal és angyal felügyelete, ő biztosítja közöttük a harmóniát, az összehangolt működést és a rendet. Földi feladata: Összhangot és rendet teremteni az emberi kapcsolatokban. Meg van a hatalma, hogy elsimítsa a vitákat, és gyakran úgy is emlegetik, mint az Igazságosság és Pártatlanság Arkangyalát. Ha egy veszekedés kellős közepén találjuk magunkat, kérjük fel Raguelt közvetítőnek. Kreatív megoldással fog megjelenni, amelynek révén mindenki győztes lehet. Igazságos és helyes cselekvésre ösztönzi az embereket, s tőle származik az emberiség alapvető jóságába vetett hitünk. Segít rendbe tenni az érzéseinket, hogy észrevegyük, megkülönböztessük és kövessük őket. Miben tud még neked segíteni: - együttműködés-csoportokkal és a családdal - elmélkedés és vitakészség - érvelés, megoldások, feloldás - képessé tenni valakit valamire - segítség a hátrányos helyzet megszüntetésére - szabályosság, fegyelmezettség - védelem igazságtalan bánásmód esetén Aurája energiája: Halványkék Köve: Akvamarin (ráhangolódhatunk kedves, bölcs személyiségére, ha ilyen követ viselünk, vagy tartunk kezünkben.)

 

E név jelentése: „Isten barátja”. Ő biztosítja, hogy a többi angyal működése megfelelően magas színvonalú legyen

 

Haniel Arkangyal

 

 

 Haniel Arkangyal - az isteni szeretet királya

 Nevének jelentése: Isten dicsősége, Isten kegyelme. Abban segít, hogy mindent a maga teljességében éljünk meg. Felszínre hozza rejtett adotságainkat, és segít csiszolni rajtuk. Haniel támogatásával képesek leszünk értékelni természetes ciklusainkat, hangulatainkat és életritmusunkat. Segít, hogy elfogadjuk magunkat mindenestül, jó tulajdonságainkkal, kellemetlen vonásainkkal és árnyoldalunkkal együtt. Forduljunk hozzá, ha bizonytalanok vagyunk magunkban, vagy bánt valami. Haniel erősíti az önbecsülésünket, hogy meglássuk, mennyire csodásak vagyunk. És még segíthet: A higgadságban, Hold-energiában, gyógyító képességekben, kecsességben, látnoki képességek, első sorban tisztánlátásban. Aurája: kékesfehér, mint a telihold ragyogása. Köve: Holdkő.


Az isteni, mindent átfogó szeretet őrzője
A szelídség és a gyöngédség őrzője
A kölcsönös megértés és a kommunikáció őrzője
A szívcsakra őrzője 

 

 

Az Arkangyalok felelőssége

 

 Ebben a jegyzékben a hagyományos szerepüket tüntettük fel útmutatónak, de ha úgy érzed, egy másik angyal jobban segítene célod elérésében, hallgass a megérzésedre. Biztosan megtalálod a jó megoldást – bízz magadban!

E listán csak az arkangyalok szerepelnek. A több ezer angyal némelyikének nagyon hasonló feladatai vannak.

 

 

Feladat / Képesség

Segítő angyal

árvizek

Uriel

adoptálás

Gábriel

állatok gyógyítása

Ariel

álmok

Ariel

álomfejtés

Gábriel

alternatív gyógyászat

Rafael

ambíció

Mihály

ápolónők

Rafael

ásványok

Haniel

átalakulás

Uriel

báj

Rafael

barátok

Haniel

bátorság

Mihály

beavatkozás

Chamuel

béke

Chamuel

békéltetés

Gábriel

belső gyermek

Gábriel

belső hang

Gábriel

bíró

Mihály

boldogság

Chamuel

csodák

Gábriel, Mihály, Rafael

design

Jofiel

diákok

Uriel

diétázás, fogyókúra

Metatron

dolgok megjavítása

Mihály

egészség

Haniel, Rafael

egyéniség

Gábriel

egyensúly

Haniel

egyetemes rejtélyek

Raziel

együttérzés

Zadkiel, Jeremiel

elégedettség

Chamuel

élet

Haniel

életcél

Chamuel

életút, iránymutatás

Raziel

elmúlás

Azrael

előadó-művészet

Haniel

előző életek

Jeremiel

elveszett tárgyak

Chamuel

empátia

Jeremiel

épség, egészség

Rafael

erőfeszítés

Metatron

ezoterikus dolgok

Raziel

fegyveres erők dolgozói

Mihály

felemelés

Mihály

felszabadítás

Metatron

feltétel nélküli szeretet

Gábriel, Mihály

felvilágosodás

Jofiel

fogantatás

Gábriel

földgyógyítás

Rafael, Uriel

gondolatszabadság

Jofiel

gyásszal kapcsolatos tanácsadás

Azrael

gyászolás

Azrael

gyermekek spirituális tehetsége

Metatron

gyermekek; lelkek

Sariel

gyermekgyógyászat

Ariel

gyógyító szerek

Haniel

gyógyító tudás

Uriel

gyógymódok

Rafael

gyöngédség

Gábriel

hal

Ariel

hála

Chamuel

halál

Azrael, Sariel

haldoklás

Azrael

harmadik szem

Rafael

harmónia

Raguel, Haniel

higiénia

Sariel

hírnök

Gábriel

hit

Zadkiel

hold

Gábriel

holdenergia

Haniel

holdmozgás

Sariel

időjárás

Uriel

igazság

Gábriel, Mihály

igazságtalanság

Mihály

ihlet

Gábriel

inspiráció

Metatron

intellektuális információ

Uriel

intelligencia

Raziel

interjúk

Haniel

irányítás

Mihály

írás

Gábriel, Uriel

isteni útmutatás

Raziel

isteni varázslat

Ariel

javítás

Mihály

jó célok

Metatron

jogászok

Mihály

jótékonyság

Metatron

Kabbala

Sandalphon

karma

Uriel

karrier

Metatron, Chamuel

katasztrófák

Uriel

kedvesség

Jeremiel

kegyelem

Mihály, Jeremiel

képességek

Raguel

kidobóemberek

Chamuel

kisgyermekek

Gábriel

kitartás

Haniel

konfliktusok (megoldása)

Raguel

könnyű munka

Rafael

könnyű / spirituális munkát végzők

Mihály

könyvtárak

Metatron

kreatív gondolkodásmód

Uriel

kreatív vállalkozások

Jofiel

kreativitás

Gábriel, Uriel

látássérülttek

Rafael

látomások

Ariel, Gábriel

madarak

Ariel

magány

Mihály

manifesztáció

Raziel, Uriel

meg nem született gyermekek

Sandalphon

megbocsátás

Zadkiel

méltóság

Haniel

memória

Zadkiel

mennyei seregek

Gábriel

modellezés

Gábriel

motíváció

Gábriel, Mihály

művészek

Jofiel

művészet

Gábriel

nagyvilág eseményei

Chamuel

negativitás

Mihály

nem meghatározása

Sandalphon

nyitottság

Jofiel

oroszlánok

Ariel

orvosok

Rafael

ökológia

Uriel

önbizalom

Zadkiel

öröm

Chamuel, Rafael

ötletek

Uriel

portás

Chamuel

rejtélyek

Gábriel

rendőrség

Mihály

spirituális bölcsesség

Haniel

szabadlábra helyezés

Zadkiel

szabadság

Metatron

szenvedély

Haniel

szépség

Jofiel, Chamuel, Haniel, Gábriel

szeretet, szerelem

Gábriel, Rafael, Jeremiel

szervezetek

Raguel

színészet

Gábriel

szobafestés

Jofiel

szokások

Metatron

szülés

Gábriel

támogatás

Mihály

tanácsadók

Rafael

tanárok

Uriel

tánc

Gábriel

tanítás

Gábriel

tanúk

Metatron

tanulmányok

Uriel

társaság

Haniel

tehetséges gyermekek

Metatron

telekommunikáció

Gábriel

televízió

Gábriel

terapeuták

Rafael

természet

Ariel

természeti katasztrófák

Uriel

természeti lelkek

Ariel

tesztek

Uriel

tisztánlátás

Jeremiel

tudás

Rafael

tudatosság

Jofiel

tulajdonok

Chamuel

tündérkirályságok

Ariel

türelem

Mihály

tűz

Uriel

újságírás

Gábriel

utazók / utazás

Rafael

útmutatás

Zadkiel, Mihály

vadállatok

Ariel, Rafael

vadászok

Mihály

változások

Jeremiel

védelem

Raguel

védőnők

Rafael, Sandalphon

vezetőség

Mihály

vigasz

Rafael

világbéke

Chamuel

villámlás

Uriel

virágok

Gábriel

viták (megoldása)

Raguel

víz

Ariel

zene

Gábriel, Sandalphon, Uriel

  http://www.angyal.lapok.eu/het_foangyal

Comments