XVI. Szemes Fesztivál

Minden jó véget ér egyszer...
Nagyon gyorsan eltelt, nagyon jól éreztük magunkat, és nagyon várjuk a következőt! A koncertek szuperek voltak, a kiállítások kihagyhatatlanok, a jógák, a kézművesek, a gyerek programok , mind-mind felejthetetlen élményt adtak mindannyiunknak.

Nagyon köszönöm minden támogatónak, résztvevőnek, alkotónak, közreműködőnek, látogatónak, segítőnek a részvételt! Nélkületek nem lett volna Szemes Fesztivál!!!

Mikó F. László, Lehel Endre és Volker Schwarz hihetetlen munkával, rengeteg ötlettel igazi kulturális központot  hozott létre a Vígadóban, melynek középpontjában a Píp-só- Kor-show kiállítás állt. Az itt zajló vetítések, táncelőadások, koncertek, jógák, hangrezgés foglalkozások igazi ínyencségei voltak a fesztiválunknak Faragó Márta, Harappa Jóga Stúdió, Tápai Éva, Zengő Mozdulatok Csoport,  Demcsák Ottó: nagyon köszönjük!!!

Külön köszönöm a lovaskocsis pincelátogatás szervezőinek (Stirling Edit, Balázs Gergő, Zrínyi Ági, Zrínyi László, Takács Gyula) hogy megvalósulhatott elképzelésünk - megmutathattuk szőlőhegyünket a vendégeknek! Köszönöm az Ipacs Pincének a részvételt, Ipacs Zsolt osztályon felüli vendéglátását! Ha pálinka, Rideg Pálinka Paksról - nagyszerűek voltatok!

Az idő nem volt túl kegyes az utolsó napunkon, próbára tett embert, technikát, hideg őszben zártuk a fesztiválunkat, de az Ocho Macho záró koncertje elfeledtette velünk a hideget - forró hangulatot varázsolt a Zenepavilonhoz. Igaz utána két napig rekedtek voltunk, de megérte....

Köszönet Nektek: Kövi Szabolcs, aki kétszer játszottad el koncertedet, mert még jöttek érdeklődök, Tímár Böske, aki elhoztad önzetlenül a Csillagszeműeket hozzánk, Kolovratnik Krisztián, amiért lejöttél a stábod egy részével, hogy legalább köszönthesd a Naphosszat filmed nézőit, Tóth Barna, a Sajtért, Csík zenekar, akik Szemesen soha nem látott tömeg előtt játszottatok, a Sound of Streets csapata, a fergeteges nyitányért, Colombre Band, a Sheket, Király Martina, Chameleon Small Band, Szabadesés zenekar, Tabáni István, Gesarol, Paprika Jancsi Csúzlizdája, a Shakespeare Akadémia, Felhőjárók, Pintér Béla, Lakatos Gyuri, Somogyi Tóth Dániel: megannyi feledhetetlen pillanatot okoztatok nekünk!

Nélkülük nem szólalt volna meg semmi, a technikai stábunk: Sokorai Attila, Horváth Zsolt - le a kalapot előttetek!!
Köszönet az utolérhetetlen két háziasszonyunknak: Szórádi Erikának és Komáromi Krisztinának!.

Vége van. Leszedtük a kiállításokat, a plakátokat, összecsomagoltuk a technikát, elmentek a látogatók:szomorú látvány az üres Zenepavilon, az elnéptelenedett Rózsapark a csupasz kiállÍtó helyek - egy biztos: jövőre újra Szemes Fesztivál!


2010, fesztivál - képekben


Selmeczi Ágnes

produkciós vezető