HÍREINK‎ > ‎

Megszületett a Nóra-hálózat első kisbabája!

Nóra-Pont Balaton, 2015. nov. 15. 5:08
2014 május 27.
 Ma stratégiai egyeztetést tartottunk Budapesten, ahová az egyik tanácsadó kolléganőnk már nem tudott elkísérni minket, hiszen számolták a napokat első gyermekük világra jöveteléig. Bizony Szandra nagy pocakkal járt kitartóan a képzésekre. Izgatottan beszélgettek tanácsadóink a mai szakmai napon, hogy mikor jön már a baba!? Úgy látszik, nem volt hiábavaló, hogy sokan gondoltunk rájuk, mert éppen a mai napon előbújt Ármin, egészségesen és majdnem 4 kilóval, hosszú fekete hajjal!

 

A képzéseken mi képviseltük a babás szekciót (híven a Nóra-hálózat szellemiségéhez), mert a részünkről volt ott Anna tanácsadónk negyedik gyermeke, az 1 év körüli Lizike. Úgy gondolta, izgalmasak a képzési jegyzetek, mert előszeretettel mászott értük! :) Ha Lizi apukája, Gábor nem tartott velünk, akkor sokszor viccelődtünk azzal, hogy a férfi nemet most csak Ármin képviseli Szandra pocijában. Fontos a nemi esélyegyenlőség! :) 

Szeretettel gratulálunk az újdonsült kis családnak! Ármin bizonyára megcsodálható lesz néhány tanácsadási alkalmunkon. Szandra is tervezi, hogy rugalmas formában visszatér dolgozni, amint tud. Éljenek az atipikus foglalkoztatási formák! :)

Comments