HÍREINK‎ > ‎

Hozd magad formába a munkaerőpiacon! Google irodai alkalmazások alapfokon tréning

Nóra-Pont Balaton, 2016. jan. 19. 6:10
A megfelelő szintű digitális írástudás a munkaerőpiacon való boldogulás elengedhetetlen feltétele. Ma már mindenki tud email-t írni, de kevesen jártasak a szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentációkészítés, dokumentumkezelés területén, főleg nem, ha az a "felhőben" folyik, azaz online eszközök használatáról van szó.

Pedig ezek az eszközök bárkinek rendelkezésére állnak, ráadásul teljesen INGYEN! Kevesen tudják, hogy egy Google Gmail fiók birtokában mennyi más, többnyire ingyenes program, szolgáltatás áll még rendelkezésükre.

Ilyen például egy komplett online (felhőalapú) irodai programcsomag, amelyben van szövegszerkesztő, táblázatkezelő, űrlap- és prezentáció készítő eszköz, és egy kiváló dokumentum tároló, kezelő rendszer amelyben akár korlátlan számú képet, videót, degyéb dokumentumokat lehet tárolni úgy, hogy az a világon bárhol, bármikor elérhető legyen!TRÉNINGET SZERVEZÜNK: A GOOGLE INGYENES IRODAI CSOMAGJÁNAK HASZNÁLATA A GYAKORLATBAN

BALATON NÓRA PONT- Nagycsaládosok Balatonalmádi Egyesülete 4x6 órás tréninget szervez "A Google ingyenes irodai alkalmazásai a gyakorlatban" címen.

MIÉRT ÉRDEMES RÁSZÁNNOD AZ IDŐT?

A tréning után képes leszel online szöveges dokumentumokkal, táblázatokkal, űrlapokkal, prezentációkkal egyénileg és másokkal megosztva közösen dolgozni, megtanulod hogyan kell hatékonyan használni a Google levelező rendszerét (Gmail), és a Címtárat, és megismered az online dokumentumtárolás nagyágyúját, a Google Drive-ot.

Az újonnan megszerzett digitális kompetenciáid birtokában nagy mértékben növelheted személyes hatékonyságodat, ami otthon/munkában csak előnyödre válhat.

  A TRÉNING RÉSZLETEI

  • A tréningen való részvételnek nincs különösebb előfeltétele; bárki részt vehet, aki alapvető internethasználati ismeretekkel rendelkezik, kortól és iskolai végzettségtől függetlenül. 
  • A tréning helyszíne a felnőttképzéssel foglalkozó veszprémi OKTKER-NODUS KFT. Számítógépet tehát nem kell hozni, azt a tréningen biztosítjuk.!
  • A tréning két hétvégét vesz igénybe, az időpontok az alábbiak:
  2016. február 12. péntek 13:00-18:00 (6 x 45 perc)
     2016. február 13. szombat 09:00-14:00 (6 x 45 perc)
  2016. február 19. péntek 13:00-18:00 (6 x 45 perc)
    2016. február 20. szombat 09:00-14:00 (6 x 45 perc)
  • A program részben a    anyagi támogatásával valósul meg, így a tréninng

                                                                  kedvezményes ára, csak MOST 11.990,- Ft
                                                                  érvényes NOE igazolvánnyal 8.990,- Ft !!!!

             amit, támogatás címen kell utalni a Nagycsaládosok Balatonalmádi Egyesületének a B3 TAKARÉK Szövetkezetnél vezetett bankszámlájára,
    
    legkésőbb 2016 február 05-ig

    • Az utazásról és a napi ellátásról mindenki maga gondoskodik.
    • A férőhely korlátozott, 
    a tréningen maximum 20 fő vehet részt, 
    amit érvényes jelentkezési sorrendben foglalunk le. 

    • A jelentkezés akkor válik érvényessé, amikor a támogatás megérkezik az egyesületünk bankszámlájára.

    MIT MONDANAK, AKIK MÁR RÉSZT VETTEK ILYEN TRÉNINGEN?


    A TRÉNER

    A tréninget Tarnavölgyi Gábor tartja, aki maga is nagycsaládos, és egy 110 órás, három modulos akkreditált felnőttképzési Google tananyag szerzője és egyben oktatója is. Ez a 24 órás tréning az akkreditált "A" modul (A személyes hatékonyság növelése a Google ingyenes irodai alkalmazásaival) rövidített változata, annak érdekében, hogy minél többeknek elérhetővé legyen az önképzés.


    Ne késlekedjen, jelentkezzen MOST, hogy biztosítsa helyét a tréningen! 


    U.I.

    Ha további kérdése van, írjon bejegyzést ehhez a cikkhez, vagy írjon a nagycsalados.nbae+gtraining@gmail.com címre, illetve kereshet minket telefonon: +36 30 595 43 88.
    Comments