HÍREINK‎ > ‎

Hírek: Nóra vállalkozik, "Munkám visszavár" díjkiosztó, SozialMarie

Nóra-Pont Balaton, 2015. nov. 18. 6:27
2015 március 16.  Nóra vállalkozik

Elindult a vállalkozási mentorképzés a “Nóra vállalkozik” című projekten belül, melyen a Balaton Nóra-Pont is részt vesz. A képzés után a felkészített vállalkozásfejlesztő mentoroknak lehetőségük lesz segíteni a helyi és környékbeli nőknek vállalkozásaik elindításában, a vállalkozóvá váláshoz szükséges döntés, elhatározás meghozatalában, az indulási nehézségek leküzdésében valamint a kezdő vállalkozások stabil működésének és tartós sikerességének megteremtésében.

“Munkám visszavár” díjkiosztó

Március 9-én átadták a “Munkám visszavár” című pályázaton belül meghirdetett 2014. évi “Visszafogadó Munkahely” díjakat. Az ünnepséget Tove Skarstein, a Norvég Királyság magyarországi nagykövetasszonya nyitotta meg. A JÓL-LÉT Alapítvány által 2013-ban alapított, a kisgyermekes anyukák munkahelyi esélyegyenlőségét támogató munkáltatók elismerését ezúttal a K&H Bank és a debreceni NI Hungary Kft. kapta.

SozialMarie

A Balaton Nóra-Pontot is magába foglaló Nóra-Hálózatot is jelölték a Sozialmarie közönségdíjára. A hálózat országszerte tíz helyen nyújt munkaerő-piaci tanácsadást elsősorban kisgyermekes anyukáknak. A jelölésről, a szavazásról és a hálózatról bővebben az alábbi linken olvashattok:

SozialMarie közönségdíj


Comments