Expressn

En sajt om Expressn, Aftonbladhet, Svenska dagbladhet, sökmotoroptimeringstävling och Internetvärd

Nu har det startats en ny sajt om Presenter, Presentdjungeln.se. Presentdjungeln är en sida där man får presenttips för alla olika typer av tillställningar och personligheter. En present ska var personlig, rolig men också relativt billig. Detta har Presentdjungeln tagit fast på och därför finns en avancerad sökmotor där man kan söka efter presenter av alla de slag, till personligheter av alla de slag! Dessutom information och etikettsregler när det gäller bröllopspresent, doppresent, mors och fars dags-present samt studentpresent. Välkomna!

Alla dessa konstiga ord; Expressn, Aftonbladhet, Svenska dagbladhet, sökmotoroptimeringstävling och internetvärd är påhittade felstavningar till olika tidningar eller ord som inte fanns sökningar på tidigare. Aftonbladhet är ju som många vet en stor känd kvällstidning, så också Expressn. I tävlingen bestämdes det att vi skulle optimera i sökmotoroptimeringstävlingen mot flestavningarna istället, till exempel Aftonbladhet och Expressn.

Det kan nog bli kul! Jag kommer försöka så gott jag kan. Vill ni byta länkar så är det bara att höra av sig, mejl står längst ned på sidan. 

Men det kommer bli svårt att optimera mot Expressn, Aftonbladhet, Svenska dagbladhet, sökmotoroptimeringstävling och internetvärd. Det vill jag lova!

Det går bra nu, kompis det går bra nu:

Det går rätt bra i denna sökmotoroptimeringstävling! Jag vann delmålet och just nu ligger jag tvåa men ändock leder på ordet "Svenska Dagbladhet". Nu gäller det bara att ta över de andra orden också, expressn och internetvärd. Men även Aftonbladhet och sökmotoroptimeringstävling.

Andra länkar, orelaterade:

Dubbdäck
Hotell Göteborg
Apple Macbook
Hårlöss och huvudlöss

Genvägar till direktsidorna:

Expressn
Aftonbladhet
Sökmotoroptimeringstävling
Svenska dagbladhet
Internetvärd

Eller några av mina relaterade bloggar:

Expressn
Aftonbladhet
Sökmotoroptimeringstävling
Svenska dagbladhet
Internetvärd