Kørsel Antalya - Alanya  


 Bahattin Uysal kontaktes på sms eller telefon: (009) 0533 323 16 68

 

Important information - authorize  driver's license - full insurance

safety for you and your family

 Har du brug for transport fra lufthavnen i Antalya til Alanya, eller området omkring Alanya, så send en sms med følgende oplysninger:

Dit navn + flynummer + ankomsttid, så står jeg klar til at afhente jer i lufthavnen.

I bliver ikke hentet i min Taxi, da dette godt kan give nogle problemer med de andre taxichauffører i lufthavnen. I bliver derimod afhentet i min helt nye bil (se billede). I kan være helt op til 8 personer, det er også muligt at lave nogle af sæderne om til en lille seng, så kan børnene sove på turen, hvis I ankommer sent.

Pris fra Antalya lufthavn til Alanya ved fire personer Euro 60,- (enkelt tur). Hvis I er flere personer så er det lidt mere, men ring, så tager vi en snak om det. Mange spørger også til samkørsel med andre. Jeg er meget ofte i lufthavnen - nogle gange flere gange om dagen - så giv mig et ring så må vi se, hvad vi kan finde ud af. Venligst oplys hvis I skal bruge babysæde i forbindelse med kørslen.

Jeg sørger naturligvis også for transport tilbage til lufthavnen, når I skal hjem igen.

 Jeg taler engelsk, så har I brug for noget information eller hjælp i Tyrkiet, så skal I bare sige til. Jeg kører også forskellige ture i området, eksempelvis til borgen, vandfald, grotterne og mange andre steder. Har I specielle ønsker, som for eksempel at blive kørt til en børnevenlig strand, klarer jeg også det.

 

 Jeg glæder mig til at hører fra dig .......