IGAZSÁG - EGYSZERŰSÉG - SZERETET


ÚJ OLDAL:

BABAJI.HUA hatalmas pusztítás harangjai már szólnak...

Óm Namá Siváya!!! Óm Namá Siváya!!! Óm Namá Siváya!!!

...Isten Hozott Babaji Ásramában!IGAZSÁG - EGYSZERŰSÉG - SZERETET


Isten Hozott a Valóságban! :-)


HIPNOTIZÁLT TÁRSADALOM

A VILÁG, amelyben élünk!


A Világ, amelyben álmodunk :-)

Rohanó világunkban ma már nagyon távolra kerültünk a saját gyökereinktől, az ősi tudástól, belső hitünktől, a világegyetemben elfoglalt helyünk ismeretétől. Megfeledkeztünk belső forrásainkról és az univerzális tudat, a magasabbrendü szeretet extatikus élménye csak távoli álomképpé vált. Mindezekre ma már csak néhány hagyományőrző rituáléval és az ünnepek hatására emlékezünk.


A belső értékeket a civilizáció, a fejlődés, a kényelmesebbé tett világ oltárán áldoztuk fel, ezeket pedig a kitaszítottság és félelem érzései váltották fel. Gyökértelenné és bizonytalanná váltunk, magány és egyedüllét lett a jutalmunk.

Hiába lakunk többlakásos bérházakban, nagy létszámú lakótelepen, legtöbbször a közvetlen szomszédokon kívül másokat nem is ismerünk. Hiányzik a kommunikáció az egymás felé való nyitottság! Mindenki a saját rohanó világába zárkózik, üzleti fogások és manipulációk felhasználásával tapossuk el vagy tesszük tönkre riválisainkat. Létünk és egzisztenciánk van veszélyben. A tét a fennmaradás most, vagy soha!

Ebben a sötét korszakban minden, amit eddig biztosnak hittünk egyik pillanatról a másikra bizonytalanná vált. Minden ingoványos és kiszámíthatatlan. A biztonság érzése szertefoszlott, a megbízható munkahelyek tönkrementek, átalakultak. Családok robbannak szét és a szilárdnak hitt kapcsolatok pillanatok alatt összeomlanak. A világban forrongások, harc a természeti erőkkel, de főleg egymás ellen. Ez az állapot felőrli az idegeinket és állandó feszültségben tart minket. Közben észre sem vesszük az egészségünk romlásának jeleit!

MANTRA - Ébredj Fel!


Ezek a tudatalatt meghúzódó erők okozzák szorongásainkat, az élettől való félelmeinket. Egyértelműen megfigyelhető ez a folyamat a drogosoknál és alkoholistáknál. Soha nem látott mértéket öltött a könnyű és kemény drogok fogyasztása manapság! A drogfüggő, a kierőszakolt mámoros állapotban elszakad a valóságtól és egy problémamentes vízióvilágba menekül. Egészségüket áldozzák fel a delírium állapotáért, a röpke extatikus mámorért, azért a kapcsolatért, amely valaha a sajátunk volt!

Mi ez, ha nem a belső világunk félreértett üzenete? A valaha volt egység és biztonság kínzó hiányának kielégítése, a legrosszabb módon.


Mégis ez a látszólagos káosz nyújt új lehetőséget számunkra. Új szellemi impulzusok áradata önti el a világot. Soha ennyi tudásanyag nem volt hozzáférhető a hétköznapi ember számára könyvek, előadások, beavatások formájában.


Káli (a sötét kor) a nagy zseni, aki nem tűri a dogmát és a láncokat. Felrúg minden szabályt és korlátot. Minden érdekli és mindennel kapcsolatba kerül, mégis megfoghatatlan, mint a levegő. Ugyanakkor tudatos és nagyon intuitív is.

A sötét kor (Káli) üzenetének megértése óriási lehetőség a számunkra. Kényszerit a változásra, az új lehetőségek felismerésére! Megköveteli az újabbkori ember, a FELELŐSÉGGEL GONDOLKODÓ EMBER, a Homo Sapiens valódi létrejöttét! Ez a szellemi ember önmagáért, családjáért, szűkebb és tágabb környezetéért, embertársaiért felelősséggel képes cselekedni, alkotni. Aki pedig nem tud lépést tartani ezzel a fejlődéssel, az menthetetlen.

László Ervin 2012 - Budapest Club


A gondolkodás lehet az egyetlen esélyünk a változások okozta sokkos állapot túlélésére. A folyamatok, a világ történéseinek figyelése és megfigyelése, a tapasztalatok leszűrése és átértékelése adja meg az esélyt számunkra!

Az elmélyülés, a dolgok átgondolása mélyebb tudatállapotban, gondolataink koncentrálása újabb tapasztalatokhoz juttatnak bennünket. Ezek a felismerések nyújtanak segítséget a világ, környezetünk és önmagunk mélyebb megértéséhez.

A testi-lelki-szellemi szinten működő bénító, lehangoló, depressziót okozó képzetek feloldása, erőink visszanyerése a kulcs az egészséghez. El kell gondolkoznunk azon, hogy mit miért áldoztunk fel!

Ez az a pont, ahol újra kell értékelnünk a világ működésének értelmét, a természet és az ember összefüggését, önmagunk lehetőségeit és feladatait.

Hetesi Zsolt: Az utolsó óra - Híradás a Föld állapotáról

Akikben ez a belső művelet elkezdődik, folyamatosan jut előrébb a tapasztalások és felismerések ösvényén. Így csodálatos lehetőségünk nyílik az önmegismerés és önmagunkra ébredés fantasztikus útján. Ezek után világosabban értelmezhetjük az ősi bölcsesség egyik örökérvényű gyöngyszemét:


Ismerd meg önmagad, megismered a világot!

Ez megfordítva is igaz; ha megismered a világban működő kozmikus törvényeket, közelebb kerülsz önmagad megértéséhez!

Hupikék MahaKranti :-)
http://www.videoplayer.hu/videos/play/284989

...és mégtöbb rizsa, rizsa, rizsa.

Az ELME Illúziója... :-)

...ééés ez eddig csak rizsa, Olcsó Filozófia! :-)

Sokkal többről van szó!


Hipnotizált TársadalomAz Elméd, a Má(ya)Tricks fogja vagy!!!

Tovább mersz lépni...? ;-) Kövesd a Fehér Rabbit!   ;-)ÓÓÓM! NAMÁÁÁ SIVÁÁÁYÁÁÁÁ!!!!!!NOW!!!


The writings on the WALL,

it won't go away,

it's an OMEN!!!


You just run out Automation!!! :-)


AWAKE! ARISE! PHURO!MEN!!! - Lelki nyugalmad megzavarására alkalmas képsorok - ha felkavart, mindenképpen menj tovább! ;-)

Magasabb minőség érdekében kattints a jobb alsó nyílra, majd a HQ-ra! :-)


OM=E=m*       

*c² a mellékhatások tekintetében
kérdezze meg Mesterét... :-)


 

Tudati Forradalom!

2012 - A Kulcs a Tudatosság

Magasabb minőség érdekében kattints a jobb alsó nyílra, majd a HQ-ra! :-)


A Tudomány Illúziója

 Mérési Probléma: az anyag nem létezik, csak ha azt vizsgáljuk

QUANTUM APOCALIPSE

Magasabb minőség érdekében kattints a jobb alsó nyílra, majd a HQ-ra! :-)


Az aranykor vége 1....

...a videó második fele: Az aranykor vége 2.

KYMATIKAVilág Vége! Bevállalja?? :-))))

Világ Vége! Bevállalja?? :-))))Maya AtomNaptár :-)

Sose feledd, hogy te egy kedves kis atomhalmaz vagy... :)
Az Univerzumnak egy csöpp része, 
Te pedig Az!
Mindkettő TE, és mind2 a-val kezdődik és z-re végződik! ;)
Az 
egód vagy teTe pedigaz IsTen vagy. Már megint elszálltam... :-)


YouTube-videoklip


   

Morfeusz Beszéde a Gépek ellen


BLUE PILL    -    RED PILL
(nem múltam még el 18...)        (felelős kíváncsi vagyok)

NYUGATI OLDAL...

...KELETI OLDAL

A Nyugati Társadalom KábÁlma :-)

A Keleti Társadalom Yógája

A Nyugati Társadalom álma: A HALÁLKULTÚRA

A Kelet Yógája: AZ ÉLET KULTÚRÁJA

"Míg Nyugaton az ember minden egyes nappal egyre közelebb kerül a halálhoz...
...addig Keleten az ember minden egyes nappal közelebb kerül az élethez."MAYA MESSAGE

Óm Namá Shívayahuasca :-)

Amazonaszi Sámánok


"Amit a hernyó a világ végének tekint,

azt a mester pillangónak nevezi."

Babaji néhány lényeges megfigyelést mondott el a világ jövőjére nézve: A kavargással teli jelen csak véres forradalom árán fog megváltozni; és a béke csak azután tér vissza, hogy a forradalom már elérte a tetőpontját. Az utórezgést -ami totális lesz, egyik ország sem ússza meg, akár kicsi akár nagy. Néhány közülük teljesen elpusztul, nyomot sem hagyva létezéséről; de a népesség 3-5% és 25%-a között ettől megkímélődik és túléli. A pusztulás földrengések, áradások, balesetek, ütközések és háborúk által következik be. A pusztító elemek (amikre idáig Sri Babaji felügyelt) már el lettek engedve, hogy betöltsék a legszörnyűbb szerepüket; de nem lesznek hatással viszont azokra, akik a kiválasztott istenségükhöz imádkoznak.

Az előző jóslatára hivatkozva Sri Babaji megjövendölte, hogy a forradalom (mint egy aratás) totális lesz és a világ egyik végétől a másikig fog érni. A forradalom növekvő ütemű lesz, ám egyszer eléri a tetőpontját. Nem korlátozódik országokra, hanem elnyeli az egész világot, benne a nagy és kis országokat egyaránt. Az emberek manapság teli vannak gyötrelemmel és boldogtalansággal. A gyötrelem és boldogtalanság nem csak a szegényekre jellemző, hanem a gazdag embereket is érinti; Mindenki szenved a (pénzügyi) bonyodalmaktól, bajoktól és boldogtalanságtól. Az országok vezetői serényen védelmezik a pozícióikat és teljesen figyelmen kívül hagyják az embereik szükségét és érdekét. Ezek a vezetők félrevezetik a népet. Teljes bizonytalanság van. Nincs biztonság sem személyre, sem pedig tulajdonra nézve. Most képződnek az új vezetők, hogy felváltsák a korrupt vezetőket, visszaállítsák a jogokat, a valódi rendet, és hogy békét hozzanak.

Mostanra már a démoni befolyások bekebelezték az embereket. Ember ember ellen fog harcolni, és el is pusztítják egymást. Először a pusztítás megy majd végbe, aztán egy nyugalom, és végül beköszönt a béke. Néhány ország teljesen romba dől. Az ima lesz az egyedüli menedék és a megmentő a pusztítással szemben. El kell felejteni a múltat és a jövőt, meg kell szüntetni minden más gondolatot, és e helyett imádkozni kell az elme és a lélek teljes koncentrációjával, Istenbe vetett teljes hittel. Kántáld, hogy ÓM NAMÁ SIVÁYA, ezzel le tudod győzni a halált. Semmi gonosz befolyás nem fog soha közeledbe érni, ha tiszta szívvel és elmével imádkozol, teljes hittel és koncentrációval.
Babaji Tanításai

Sziasztok! AJay vagyok,

 Babaji, és a Spirituális Forradalom magyar hírvivője :-) 


Az emberiség haldoklik, és csak egy módon menekülhet meg:

Ha Srí Babaji tanításait követjük.Babaji a "Kranti" kifejezést használta, ami leginkább "forradalomnak" vagy "pusztulásnak" fordítható. Azt mondta, a 
Maha Kranti (hatalmas forradalom) nagyon gyorsan közeledik és úgy fog ismertté válni, hogy a Vér és Tűz Kranti. Amikor megkérdezték, mindenki meg fog-e halni ebben a Krantiban, Babaji ezt a pusztítást a Mahabharatáéval hasonlította össze (a nagy csata, amit az Úr Krisna idején vívtak), amikor az összes nagy harcos elesett. 


Azok, akik elmékeznek az Óm Namá Siváyá-ra és Babaji-ra, meg lesznek védelmezve és mentve. 


Babajit megkérdezték, hogyan lehet másokat átsegíteni ezen a perióduson. Azt mondta, ezt úgy lehet, hogy terjesztjük az üzenetet az Ő jelenlétéről és a tanításairól, és ezeket a feljegyzéseket az egész világon publikált újságokba tesszük.

Babaji azt mondta, ez az elsődleges feladatod, hogy elmondod a világnak az Ő üzenetét.


Ez Itt Az! :-)Öleld meg a Jövőt! öld meg a Kötődést!!!
Babaji Tanításai!
(segíts fordítani!)


ÓM NAMÁ SIVÁYA (1)

KARMA YÓGA (2)

IGAZSÁG, EGYSZERŰSÉG és SZERETET (3)
Persze nem szükséges
és nem is lehetséges 

mindenkit meggyőzni a halhatatlanságról.

Néhányan vágynak a 'pokolra', 
és ehhez joguk is van.

 Ugyanakkor mindenkinek joga van választani az 

Élet és a Halál között. 

Az itt szereplő értesülések nélkül azonban nem 
hozhatják meg a helyes döntést. A legtöbb ember azonban annyira 
belemerül a halál utáni vágyakozásba vagy annak kötelező eljövetelébe, 
hogy ügyet sem vetnek a halhatatlan yógikban
vagy a saját magukban rejlő 

Isteni képességekre...

Az Emberek Valami(k)ért nagyon nem hajlandóak az Egy-szerűt és a Jót Választani... Ezért kavarognak, Örökké Szenvedve.

Mahavatár Babadzsi tanítása: IGAZSÁG > EGYSZERŰSÉG > SZERETET

KARMA YÓGA

és az Örökké Emlékezés az Egyre: ÓM NAMÁ SIVÁYAAz


ÓM NAMÁ SIVÁYAHogyan tisztít meg

az ÓM NAMÁ SIVÁYA?

GondolatKristályokA hangrezgés így hat
 az anyagra és az Elmédre 1:

Víz + Hang = Forma

Magasabb minőség érdekében kattints a jobb alsó nyílra, majd a HQ-ra! :-)


A hangrezgés így hat
 az anyagra és az Elmédre 2:

A Hang Rendezi az Anyagot


A hangrezgés így hat
 az anyagra és az Elmédre 3:

Kezdetben volt az IgeAZ UNIVERZUM REZGÉSE

SÍVA KOZMIKUS TÁNCA
Vitathatatlan alapigazságok:


- Az anyag a fény csapdája.
- A teremtõ csak egész számokkal dolgozik.
- Semmiféle hullám nem létezik forrás nélkül.
- A forma és a rezgés egymást idézi.
- A mozgás és a deformáció a tárgyat meghatározó összes téridõt keltõ források által keltett erõhatások eredõje.
- Az energia az idõ visszacsatolása.
- A legkisebb információs egység a forrás. Ennél kisebb méretû és nagyobb tudású létezõ nincs.
- Az anyagtudományt spiritualizálni, a szellemtudományt pedig racionalizálni kellene.
- A szabadalmi hivatal dolga a találmányok szentesítése a dogmatikus tudomány téziseinek megfelelõen.
- A tér az idõ egyik speciális formája.
- Az idõ szerkezetét a kettes számrendszerrel fogjátok megérteni. (Isten)
- A tudomány gondjait, annak merev dogmatizmusa miatt, mindig a kívülállók oldják meg.
- Görbe terekben görbén halad a fény.
- Tömege annak van, ami görbült tereket generál.
- A források által leírt kényszerpályától függ a tömegjelenség.
- Ami az idõben nem létezik az nem létezik a térben sem.
- A hópihe a megfagyott idõhullámok képe.


Bizonyítottan
a Mantra a legjobb hangrezgés:

Bizonyítékok a Mantrára - tovább is van, mondjam még?? :-)


a fenti videó alapján tudományosan is alátámasztott főbb tapasztalati tények: 

a hang formálja az anyagot,

az anyag fényből van,

a mantra megemeli a fény spektrumát,

a szanszkrit és a héber a legerősebb anyagrendező nyelv,
az angol a legbomlasztóbb,

a DNS-t! (emberi!) hangrezgéssel lehet (a legjobban!) fejleszteni :-)
 


ÓM NAMÁ SIVÁYAAz Óm Namá Siváy egy felfelé irányuló Energia-Spirál, ami összeköti az Anyagot az Univerzummal. Ez a Spirál a Gerincoszlopodnak felel meg. Az ad Tartást a TestnekInformációt az Idegrendszernek és Energiát az Elmének.

Az egyik vége a Földbe nyúló Gyökered, a közepe a Szíved és a teteje a Koronád. (Sokan a gyökeret hiszik a teremtés koronájának, ezért az emberiség fejjel lefelé lóg bele az anyagba... Harmadixemmel nézve ez felettébb vicces, de inkább csúnya látvány! :)

Az ÓM Maga Az Egyetlen Oszthatatlan Teljesség, A Valódi Atom. A félvalódi atom nevével ellentétben valójában osztható, tudósaink Istennellentétben tévedékenyek. Mégis remek analógiái a Teremtőnek, az atom pedig az ÓM-nak: a Koncentrált Középpont Körül Kering a Környezet. Síva-Shakti Tánc. Nyílhegy-Vad Egyesülés. Megfigyelő-Megfigyelt Megfigyelés. Nyugalom-Aktivitás Azonosság. Koncentráció-Munka Valóság. Mantra-Karma Yóga.

Az ÓM Igazságát egy embernek nehéz megvalósítani: az Egyén a Társadalommal nehezen jön ki.

Még az ÓM-ot analogizáló félisteneknek sem könnyű: a Csillag körül a Bolygók néha letérnek pályájukról, kijönnek a sodrukból, néha egymásnak esnek az Égi Testek.

Csillagok hűlnek ki, robbannak fel, vagy éppen roskadnak feketelyukként magukba szívva a körülöttük lévőket... Főleg nem örökéletűek.

Szóval a Tökéletes Örökmozgó perpét-ÓM-obilét nehéz megvalósítani! Még Einsteinnek sem sikerült, csak Buddhának.


Ezért nem elég csak az ÓM-ra koncentrálni, vagy csurgó nyállal a csillagokat bámulni! Tudás alapú Tett kell, amely felvezet Rá... Spirális pályán! Szerpentinen! (Serpent=Kígyó=Kundalíni ;) Páros lábbal a földön állni, majd elindulni a nehézségekben, úszni a problémákban, izzani a munkában, s végül levegőbe kapva felreppenni a Semmibe! :-)

"Én Vagyok. Az ÓM", mondta Babaji. "A NAMÁ SIVÁYA, pedig megadja azt a tudást, amivel elérhettek Engem". Küzdjetek!

Ez a KarmaYógaÓmNamaSiváya! :)


TOP HIT :)

 

ÓM NAMÁ SIVÁYA"Én vagyok az ÓM", mondta Babaji, 

"a NAMÁ SIVÁYA pedig megadja azt a tudást,

amivel elérhettek Engem".


A NAMÁ SIVÁYA az ÓM, mint Teljesség "kinagyítása", kiáradása:

Ó
M
ÓM az Örök Rezgés = Élet
 

FÖLD

a súlyos szilárdság, amit taposunk
N
A

 

VÍZ

amiben lubickolunk
म:

M
Á

 

TŰZ

ami éltet, éget és átalakít téged

 S
Í

 

LEVEGŐ

szabadság, ami után kapkodunkवा

V
Á

 

ŰR

ami teret ad mindEnnek
Y
A


Ez a teremtés hangja és képlete, minden ebből jön: például szanszkritül a Szél: VÁYU.

A SanSkrit az Istenek nyelve: energia alapú. Az Energia pedig az ÓM. Nem csak én, hanem a motor is ezt mondja...

ÓM = A-U-M: Alakítás-Utazás-Múlás, Teremtés-Fenntartás-Pusztítás, azaz Brahma-Vishnu-Síva

Mégegy érdekesség: ez a szöveg is ilyen spirálisan íródott!

 

Nem magamtól, hanem az ÓMNAMÁSIVÁYÁ-tól.

A nehéztől a könnyű felé: összekötve a Lehetőséget és a Konkrétat.

A megfigyelőt és a megfigyeltet. Ez a megfigyelés maga. Az ÓMNAMÁSIVÁYA...

Újra és újra, a sokféleségből spirálisan az egyféleség felé utazva...


Ahol ki van írva a TOP HIT, az a spirál egy fordulópontYa:
ómnamásiváYA és az ÓMnamásiváya között: ...vayA U Mna...

A spirál végén pedig már Konkrétan van ott az ÓM NAMÁ SIVÁYA!...

Mindig a Föld középpontjából kiindulva (mocsár alja), az egyre könnyebb elemeken át, fel az Éterbe! Páros lábbal a földön Állva megfigyelve és Munkálva, élve, egyre könnyebbé Téve az életet, szállva, végül teljesen eggyé Válva rájössz, a Földön állva a Mennyországra.


Na így lesz a meséből valóság, és a valóságból mese... :)

Ezt én nem direkt csinálom, csak látom, hogy így alakul.

És mi az ami alakít??

Az ÓM NAMÁ SIVÁY, és az, ami láttat?

Az ÓM NAMÁ SIVÁY.

És mi az, amit látok?

Az ÓM NAMÁ SIVÁY.


YA, megint elszálltam... :)

Ezt csináljátok utánam! (-; A


 KARMA YÓGA

(A Cselekvés Yógája)

KOZMIKUS TÁNC - KARMA YÓGA - ÓM NAMÁ SIVÁYA"Ez a Cselekvés Kora. Végezd a Karma Yógádat. Mutass a világnak ideális tetteket. Az emberiségnek végzett szolgálat egyben szolgálat és áldozat Istennek." -Babaji


"Az életben minden cselekvés, Kriya, evés, ivás, jövés és menés. Minden tele van tettel; minden pillanat tele van cselekvéssel.
Mindenkinek az a feladata, hogy legyen aktív; lustának lenni olyan, mintha beszennyeznéd magad." -Babaji

"Bátor és derék emberek világát akarom. Nyilvánvalóan, akik keményen dolgoznak és szabadon gondolkoznak sokkal elfogadhatóbbak, egy időre, mint a lusta spirituális álszentek." -Babaji

"Nem kéne félned, hogy megégsz a tűztől, vagy megfulladsz a vízben. Ha derék vagy és bátor, semmi sem fog ártani neked, még az atombomba sem. Félelemmentesnek kell lenned magadért és az emberiségért. Az emberiség halálos hibát követ el azzal, hogy félrehasználja az erőszakot." -Babaji

Hangsúlyozta a Karma Yóga jelentősségét. "A Karma Yóga az, ami oroszlánokká tesz titeket; erőssé tesz titeket ebben az életben. Ne okozzatok csalódást Babajinak. Ne féljetek a haláltól, se a víz és a tűz viharától. Ez az élet maga tűz és víz. Ne próbáld megállítani, hanem váljatok inkább oroszlánná." -Babaji


KARMA YÓGA - AJ. Krisztiántól

"...tenned kell. Cselekedned."


 Mikor egyszer Christiant a Tudatosságról
és a Figyelemről kérdeztük, a következőt mondta:
 „ A Tudatosságról, a Figyelemről, vagy a Jelenről, nem lehet beszélni.

 Csak megtapasztalni.

 Pontosabban beszélni lehet róla, de meglátod, 
a harmadik előadás vagy könyv után sem jutsz előbbre, csak tele lesz a hócipőd… 

Mert bizony, a Jelen, a teljes lényed megtapasztalásához tenned kell.

Cselekedned. 

Amiket olvastál vagy hallottál, csak a kezdetekhez elegendőek 
– a mélyebb tudáshoz elengedhetetlen a személyes kontaktus - 
azonban ha az első lépéseket megteszed, átadhatom a többit…”

-A.J.ChristianKARMA YÓGA - Nityanandától

"Félelem ellen: ...csak igyál egy pohár vizet! :-)"

Glass of water is all you need... :)

Ha problémád van és félelmed, igyál meg egy teát, és meglátod, elmúlik... :-)

Vegyük észre: Ezért alakult ki például a dohányzás és ivás is, mint szertartás!!!

Szintén vegyük észre: Lecserélhető. Bármire. :-) A legkönnyebb a Mantrázásra.

Ez a Mantrázás és a Karma Yóga lényege, célja és működési mechanizmusa.
KARMA YÓGA - Feldmártól

"Szeretet = Munka"


SZERETET = KARMA YÓGA
KARMA YÓGA - Dattatreya Siva Babától


"Action is Everything."
 

Action is everything. You have come to the earth plane to act. We are all actors. It's wrong to think that only the movie stars act. Everybody acts. If you don't act, you will have no money. Only when you act, you become real. If something becomes real, we call it an "Act". When something becomes an "Act", nobody can violate it. It's through a series of acts that the government is able to function.

Everyone comes to this earth plane with specific sets of karma. A gardener has a gardener's karma, and the cardiologist has karma to deal with cardiac problems. It's impossible for them to exchange their professions. Everyone is unique and has his or her own life to live. I am here on the earth plane to teach you that you don't have to suffer a mediocre life just because you came here with mediocre karma. No one except Lord Shiva has the ability to erase someone's karma. Even Brahma, the creator of the world, and Vishnu, the protector, do not have the ability to interfere with the karma of individuals. I am delighted that I am here to give a new direction for the entire human race through change of their destiny.

Once, Vashista told Lord Rama that there is no destiny except your mind. Your mind is indeed your karma. Logically speaking, if you don't have your mind, you don't have destiny. Take a coconut, transfer your old karma to it and then break it. Nothing works like a coconut. Every moment is new. Don't listen to your old mind. Make a deep commitment to unconditionally love prosperity and enlightenment."


"You are by divine law required to work. Just as the lungs, the heart, and the brain work incessantly, human beings are required to work. There is no exception to this rule. If someone elects not to work then that person is wasting his lifetime."

Dattatreya Siva Baba

A

TOP HIT :)


IGAZSÁG - EGYSZERŰSÉG - SZERETET


Na akkor most megint a földről, aztán a Földről, majd a Föl-ről, svégül Föntről...


Már többen összegyűltünk itt, akik cseppet terhesnek találják a zanyagot... Materialista viláxemléletű emberek közt még az is könnyen elvész, aki nem akar. Túl sokan vannak, akik Nem-Tudni Akarnak, és a fejüket az Anyagba nyomják, mint valamelyik kedves kis állat... Vannak, akik rémülten látnak; és vannak, akik vakok, mint az éjszaka: hozzájuk képest a sötét középkor atomvillanás. :) A reményvesztettek is ugyanolyan rosszak... Szépen lassan elönt minket a sötétség... :) Ha hagyjuk! Ne hagyjuk... :)


Magyar :)

Nemzeti :)

Ásramot :)

!!!
  

Petőfi reinkarnációja is ezt mondaná... ;-))) Én viszont, mint P.S. 2.0, inkább ezt:

Magyar - NemzetKözi Ásramot!

Sőt, inkább: Magyar-Nemzetközi-CSILLAGKÖZI Ásramot! :-)
(de ez sajnos nem Magyarországon fog megvalósulni, mert www.3dikvilaghaboru.hu)


 TOP HIT :)
VÍRUS-t, vagy VIRTUS-t??


Legyen Hitetek!

Ne csak olyan hmmm... Hanem olyan Wáhhháh! :-)

Az egó nagyon sok helyzetet megtalál a félrevezetésre. A külvilág hibáztatásától kezdve a külvilág figyelmen kívül hagyásáig. Még akkor is, ha az folyamatosan rugdos, vagy ha ráül a nyakadra.


Shiva Tandava Stotram

Magasabb minőség érdekében kattints a jobb alsó nyílra, majd a HQ-ra! :-)A SZENT HARC

-

MAHA BHARATA

RAMAYANA
(Srí Srí Rámachandra ki Jay!!!)

 A "külvilág", ami igazából benned van, elnyom.

A tested és az elméd rabszolgává tett téged.

Az ebből feltámadó haragot is az ő javára fordítja.

Ahimsa, ártatlanság? Baromság!

Az emberek visszaélnek az erőszaknélküliséggel,

és a vérük olyan lett, mint a víz.

Lássál! és ragadd meg a tudás kardját...

Pusztíts el a haragoddal minden olyan

késztetést, ami az állati rangsorba terel téged,

(te Barom)! :))) Számold fel a régi rossz 

szokásaidat, kapcsolataidat! Keresd a bölcs 

emberek társaságát! Akiktől brutális 

mennyiségben tanulhatsz!


A többieket meg tanítsad, ne hagyd, hogy elnyomjanak! Akik ebből kifolyólag leválnak rólad, azoknak le kellett válniuk. Ne légy gyér! :)

Ez a Virtus!  Ez a Legnagyobb Ütés!


TOP HIT :)


A TEHER FELEMEL!


Nédz a hangyát, milyen kicsi. És mekkora terhet cipel!

Ez olyannyira felemeli, hogy még a Yóisten is díjazza:

"Look at the ant, how small it is. And what a big load she carries!"
- Babaji

"You should not be afraid of being burned by fire or drowned by water.
If you are brave and Courageous, nothing will harm you, not even the atomic bomb.
You must be fearless for yourself and for all humanity. Humanity is making a grave mistake by misusing nonviolence.

I want a world of brave and courageous people. Indeed, those who work hard and are agnostics are more acceptable, for a time,

than lazy spiritual hypocrites!"

-BabaJeeENGEDD EL A KÖTŐDÉST!!! :-)

 

(: TOP HIT :)


Az Isten!

Srí Babaji = Shambo Sadashiva MahaAvatár mondja:


"To devotees I give Abhaya Dhan, the blessing of My protection, by which you will always be protected and should be fearless."

read the whole story >>

"I have come to give, only to give. Are you ready to receive?
I give everything but few ask for what I have really come to give."

"Whosoever comes to me with love, then I will show him/her love beyond anything imaginable"

 "Vilma asked Sri Babaji if He had meditated there as Lord Shiva Himself and her sister asked: "Is Shiv adi ( ADI - the beginning of everything, Adi Purusha, the origin of everything)?"
Sri Babaji answered: "No, Shiva is anadi (ANADI - without beginning)."

read the whole story >

"Sitting here at Haidakhan, Mahaprabhuji has control over every particle of the Creation by the power of His mere wish, by His every thought. Mahaprabhuji has control over the elements, the spiritual world - to say nothing of the world of men. He is the Creator, Sustainer and Destroyer of the world.
Not a single blade of grass can grow but that He wills it. He has incarnated in a human body for the welfare of the mankind. His sole desire is to make it possible for
the whole world to be liberated. He shall do His utmost to achieve liberation of the whole world."


"My Name is Om Namah Shivaya."

"GOD is OM, and Namah Shivaya gives you the knowledge by wich you can reach Him."

- Babaji


Shiva Pancaakshari Mantra, Om namah Shivaya, is very very potent mantra. To me, it is like pure Love.
Lets take a look what Shastriji, a direct disciple of Sri Babaji has to say about this mantra:

"It is a 'mahamantra,' great mantra, a shortened and more powerful version of the mantra central to all four Vedas. It is called a beej mantra, a 'seed' mantra. The smaller and more concentrated an object, the more powerful it is. A seed contains within it all necessary power to create a mighty forest tree, and so, by comparison, it is much more powerful than the tree. 

So it is with 'Om Namaha Shivaya' it is the beej, seed, of the longer version, and thus is a very, very potent mantra."
Írj véleményt!


FÓRUM >>>


(: TOP HIT :)

 

Hát ezek voltak a legutóbbi szatszanga-rezgések, én érzem azért, hogy egyre inkább rezeg! ;) De ne zizzenjetek, csak Pattogjatok, mint Labda a Gödörből, hogy a VilágVégére is érte megy a Nagy Játékos :) azaz "Maha Playful"... vagyis Maga Maha Maya!!! :-)

Tudtátok, hogy a Föld Labda alakú? :-)
(Csaxomorú, mert nem játszik vele senki...:)
Építsünk már rajta legalább egy Homokvárat...! :)
Ti hogy látjátok??
Egyáltalán nem, vagy
csak rémülten-tétlen?
Esetleg tettlegesen??

Legyen Neked is 2012-kompatibilis házad és hazád! ;)


LEGYEN HITETEK!

RAJTA,
CSELEKEDJETEK!!! :-)


ÁSRAMTEREMTÉS >>>


Meditáció és Karma Yóga ;)


 - Drága Istenanya, épp egy ilyen ásramban szeretnélek elérni Téged! :-)

 - Oké, Dolgozz Értem! :-)
Passzív infószívóknak >>

www.sribabaji.org
http://babaji.net
www.arunachala.huA tettek embereinek >>

EZ AZ OLDAL! - Soook segítségre lenne szükségem: önzetlen munkáért kattints az ÜZENETEK-re! :-)

Mozogj együtt velünk és a világ spirituális eseményeivel (pl. világválság katasztrófaelhárítás) a HÍRLEVÉL segítségével!

Tapasztald meg az ősi Védikus mantrák segítségének erejét (pl. elhízás, vagy szegénység ellen): http://tinyurl.com/mantrapower

És ha még a Földön el szeretnél jutni az univerzum közepére: babajicalling.com

A csinos spirituális punk viláxtár jóbarátom oldala: Nina Hagen
(tudom, ezek a szavak túúúl közel vannak egymáshoz... :)))

Spirituális barátom oldala: onvalo.blog.hu 

Áfonya oldala:


TOP HIT :)

 

  FIGYU!   Véletlenek NEM léteznek! Ha Te az alábbi keresőkifejezésekkel idetaláltál, vedd ezt kérlek készpénz-jelnek (perszecsaxeretetsíkonértelmezve), és sürgősen vedd fel velem a szupravezető-kontaktot, ne csak a lelki, hanem a fizikai síkon is, hátha elronthatjuk az egészet...:

  "Idegen látogatók" keresőkifejezései >

a.j.krisztián      +yogananda+idézet     Máya+keresztje+hindu     babaji's+kriya+yoga     Tryambakam+Mantra        babaji      Babadzsi     om+bhur+bhuva+swaha     omnamasivay.blog.hu     univerzális+orgazmus     babaji+mahavatar     A+varázskastély+jelszó     Angyali+üzenet:+DIMENZIÓVÁLTÁS     egy+jógi+önéletrajza   
Sivaya+     mantrázás     muktananda+könyv     mantra+hasznalata     swaha     mahakranti     paramahamsza+jogananda     west+coast+east+coast     herakhan+baba    dattatreya     A+J+KRISZTIÁN     Daniel+Pinchbeck     HİNDUVAL+NEDİR     a.j.+krisztián     2012,+szentek     zolcseg+magok   

<- jó, ez uccsó mondjuk nem számít! ;)))
(-: és lehet, hogy pont most szűrtelek ki Téged... ;-)

Ha pedig Veled taliztam a Kairo Music Pub-ban, kérlek írj ide: krisnaloka@gmail.com! :-)))


Gyanús vagy Te nekem, úgyhogy lenne pár kérdésem (:

Gyanús vagy Te nekem, úgyhogy lenne egy pár kérdésem (:

BABAJI.HIU
Aloldalak (2): WELCOME YOU ARE WELCOME
Ć
02-OmNamaShivaya.mp3
(2328k)
AJ. Sándor Szolyka,
2009. febr. 9. 7:53
Ć
03-GovindaJayJay.mp3
(3326k)
AJ. Sándor Szolyka,
2009. febr. 9. 11:44
Ć
06-OmBamBatukaya.mp3
(2354k)
AJ. Sándor Szolyka,
2009. febr. 10. 18:31
ċ
Record014.amr
(1099k)
AJ. Sándor Szolyka,
2009. jan. 29. 12:41
ċ
Record015.amr
(770k)
AJ. Sándor Szolyka,
2009. jan. 29. 13:20
Comments