Bloc dels veïns‎ > ‎

Obres Torrent Espinagosa

29 de jul. 2013, 6:52 publicada per ITB Alberto Vila
Full informatiu obre torrent espinosa

L'Ajuntament de Barcelona està executant un projecte al Torrent de l"Espinagosa.  Es tracta de construir un dipòsit soterrat per evitar que l'aigua de pluja i residual acabi al pantà quan hi ha pluges fortes. 

El text que figura al comunicat que ens ha fet arribar als veïns és:
"Us comuniquem que, del 29 de juliol fins a mitjan de desembre de 2013, durem a terme les obres de millora de la xarxa de clavegueram del Torrent Espinagosa, amb la construcció d'un nou dipòsit. Per aquest motiu, el trànsit de vehicles pesants augmentarà i, en zones assenyalades, quedarà prohibit aparcar en ambdós costats del camí."
Senyal no aparcar obres torrent espinosa

La nostra presidenta (Montse Moreno) porta tota la setmana en contacte amb els responsables de l'obra per a minimitzar les zones quedaran afectades per aparcar, que es clarifiqui quines són i com es durà a terme tot el projecte.

Al llarg del dia d'avui s'han corregit els senyals que havien penjat als carrers afectats, per a que siguin una mica més aclaridors.

Un dels responsables de l'0bra també ens ha informat que:

"El pas de camions no serà constant atès que els moviments de terres es redueixen a les immediateses de la zona d'obra. Els camions entraran i sortiran buits.  L'únic pas una mica més constant serà el de formigoneres en els períodes d'obra  que correspongui.

Els responsables han mostrat predisciposició per minimitzar els inconvenients que produeixin aquestes obres als veïns afectats. 

Aquest projecte  representa una inversió i millora pel notre barri.
Comments