Pàgina d'inici

Pàgina actualitzada el 04 de desembre de 2017


Tercer Divendres Cultural 2017: El dret a morir dignament, un dret humà.

Tingué lloc el dia 1 de desembre amb una asistència de 50 persones

Tercer Divendres Cultural 2017: El dret a morir dignament, un dret humà.

En col.laboració amb FF cinema. El dia 1 de desembre a les 21 h.

El cicle es tancarà amb una copa de cava. No hi falteu !


Segon Divendres Cultural 2017


El passat divendres 17 de novembre va tenir lloc una conversa amb la Maria Rovira sobre l'humor. hi van assistir 40 persones.
Assemblea de l'AVVFF 2017

Dijous 15 de Maig va tenir lloc al Casal l'Assamblea de l'AVVFF amb una gran participació dels socis.


La jungla


Els Mossos desallotgen l'espai conegut com la Jungla, un bosc urbà ocupat des de feia 20 anys al nostre barri

beteve: la-font-den-fargues
Plaça de la font d'en Fargues

La renovació de la plaça de la font d'en Fargues haurà d'esperar

beteve: la-font-den-fargues

Hort al Casal

Després de recollir el enciams arriben els tomàquets
Concurs Instagram Font d'en Fargues

Bases del Concurs

 

La comissió de patrimoni de l’Associació de Veïns i Veïnes de Font d’en Fargues (AVVFF) amb el suport del Grup de fotografia del Casal de Font d’en Fargues, convoca la primera edició d’un concurs fotogràfic que mostrin el patrimoni del barri i el seu caràcter i personalitat, en el sentit més ampli. Apostem per Instagram (Usuari: @salvemfontdenfargues) com la xarxa de referència amb  un gran un públic molt actiu.

 

1.    OBJECTIU:

El concurs fotogràfic #salvemfontdenfargues consisteix a publicar fotografies del patrimoni del barri en el seu sentit més ample per captar l’atmosfera, personalitat  i caràcter del nostre barri tan particular.

 

2.    TERMINI:

El concurs s’iniciarà el dia 1 de abril del 2017 i finalitzarà el dia 31 de maig del 2017. No s’admetran a concurs fotografies publicades més enllà d’aquesta data.

 

3.    FORMA DE PARTICIPACIÓ

Per participar en el concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/).

 Els participants hauran de:

 •  Realitzar una fotografía patrimonial del barri
 • Etiquetar la fotografia amb el hashtag #salvemfontdenfargues i etiquetar l’usuari @salvemfontsenfargues

 No hi ha limitació de quantitat de fotografies per participant.

 L’ AVVFF es reserva el dret de fer difusió i de publicar les fotografies presentades al concurs a les seves pàgines a Internet i a les seves xarxes socials.

Les imatges s’aniran publicant a l’usuari @salvemfontsenfargues

 

 

4.    CARACTERÍSTIQUES DE LES FOTOGRÀFIES

Els  participants pel fet de participar, declaren sota la seva responsabilitat que les imatges no tenen cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori. També que han obtingut les autoritzacions de les persones i entitats que hi puguin aparèixer. L’organització es reserva el dret de rebutjar fotografies i missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge patrimonial del barri, així com les que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal.

 

5.    PREMIS

Es lliuraran tres premis:

1.- Primer premi: 50 € per gastar en la llibreria Sagitario

2.- Segon premi: 30 € per gastar en la llibreria Sagitario

3.- Premi dels participants a la imatge que hagi obtingut més “likes” a l’Instagram: 20 € per gastar en la llibreria Sagitario

 L’organització es reserva la possibilitat de fer una distribució diferent dels premis.

 

6.    CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

 

Pot participar en el concurs qualsevol persona física sense límit d’edat. En el cas de persones de menys de 18 anys, el fet de participar en el concurs implica que tenen el consentiment per fer-ho dels seus pares o tutors.

 Els participants assumeixen la responsabilitat envers  l’AVVFF del contingut de la proposta presentada i en seran responsables davant de tercers.

L’enviament d’una imatge al concurs no pot infringir els drets de reproducció ni cap altre dret de tercers.

 La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de totes les bases.

 

7.    SELECCIÓ D’IMATGES GUANADORES

 

El jurat es reunirà la setmana abans de la festa major per escollir els guanyadors i 20 imatges finalistes les quals es projectaran al llarg de la festa major i s’exposaran al Casal.

 El jurat estarà format per:

 

·         1 representant de la Comissió de patrimoni

·         1 representant del Grup fotogràfic del Casal

·         1 representant de l’AVVFF

 

8.    COMUNIACIÓ ALS GUANYADORS

 

L’organització es posarà en contacte amb les persones guanyadores mitjançant el seu perfil a Instagram @salvemfontsenfargues deixant un comentari a les fotografies guanyadores i els donarà instruccions per posar-s’hi en contacte i facilitar-ne el nom, els cognoms, el número de telèfon i l’adreça postal.

 La llista de guanyadors es publicarà al web de l’AVVFF i a les xarxes socials

 

 

9.    PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

 

Els participants cedeixen expressament a l’AVVFF , amb caràcter d’exclusiva i sense limitació temporal, els drets d’explotació de la propietat intel·lectual de les propostes que s’hagin presentat al concurs, de conformitat amb la Llei de propietat intel·lectual vigent, inclosa la seva explotació a la xarxa d’Internet, així com els drets de propietat industrial que es puguin derivar d’aquesta explotació amb finalitats promocionals, comercials i o publicitàries.

 Aquests drets inclouen, en particular, el dret de reproducció total o parcial, permanent o provisional, per qualsevol mitjà i en qualsevol forma; el dret de distribució; el dret de transformació, inclosa l’adaptació o qualsevol altra modificació, i el dret de comunicació pública en tot tipus de formats i suports presents i futurs, tant gràfics com audiovisuals i multimèdia, pel mitjà i el canal que es considerin més convenients, incloses les plataformes en línia, webs corporatius i entorns 2.0.DIVENDRES MUSICALS

LOS TRES CERDITOS
Blues Acústic
Divendres 31 de març a les 21,30 hores

AL CASAL FF
Carrer Pedrell, 67-69

(autobusos 19, 24, 39, 45 i 117) metro: Horta o Carmel

Organitza: Assocació de Veïns i Veïnes de la Font d'en Fargues.
PREU:  3 EUROS: socis/es AVV i ACFF
5 EUROS: no socies/es

El Síndic de Greuges de Catalunya a Horta

El proper dimecres 29 de març de 2017 l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya serà al barri d’Horta de Barcelona.
Atendran les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes sobre una actuació de l’Administració pública i també contra les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua,gas, etc.).

Les visites s’atendran a la Biblioteca. Horta-Can Mariner, carrer del Vent, 1.

Hort al Casal

Arriba la primavera i els primers enciams i raves a l'hort del Casal.
Tot un éxit


  
Escola Font d'en Fargues i la nau


Alumnes de l’Escola Font d’en Fargas aprenen el valor del treball en equip construint formes geomètriques amb rajoles.

Amb 500 rajoles fan uns mosaics hidràulics que han anomenat ‘Catifes geomètriques’. És l'activitat inaugural de la Setmana de la Geometria que han fet els alumnes de l'Escola Font d'en Fargas, a Horta-Guinardó. L'objectiu del professorat ha estat ensenyar aquesta matèria entre els estudiants i fomentar el treball en equip.link: betevé

Calçotada Popular Font d'en Fargues

Gran èxit de participació a la calçotada popular 2017 organitzada per l'AVVFF el passat diumenge 5 de Març a la plaça de l'Esglesia
Us deixem algunes imatges.La nova Xarxa de Bus i com afecta al nostre Barri

Resum de les reunions realitzades aquest mes de febrer per explicar la nova XarxaLa Nova Xarxa de bus te com objectiu augmentar la velocitat dels busos i fer més regular la seva freqüència. Es per això que tant en sentit vertical (Llobregat-Besòs) com en sentit Horitzontal (Mar-Muntanya), la ciutat disposarà d’una quadricula de busos que es desplegaran en tota la superfície.

El nostre barri queda afectat pel desplegament de la Nova Xarxa de bus. Un dels busos de la nova xarxa, el V23, serà el bus que passarà pel nostre barri. El recorregut definitiu d’aquesta línia, encara no està decidit, doncs el que se’ns   va presentar, no s’adequa a les necessitats de mobilitat del barri i des de l’AVV li vam expressar a la Regidora la nostra completa disconformitat.

En el traçat provisional, el V23,  procedent de la Vall d’Hebron, tirava recte per l’Av. de l’Estatut i seguia per la Rambla del Carmel fins el carrer Pedrell, on feia el recorregut de l’actual 39 fins la plaça del Nen de la Rutlla.

Aquest traçat deixava sense comunicació, el CAP Horta, el Mercat d’Horta i les botigues del Pss Maragall amb el nostre barri i així li vam fer saber a la Regidora en un escrit el 17 de febrer.

En la reunió de presentació, la Regidora ens va confirmar que era molt conscient que no podia deixar el barri sense les comunicacions més bàsiques i ens va prometre que ho revisarien.

Per tant, esperant el recorregut definitiu, el V23 anirà des de Can Marcet fins el Poble Nou, fent el mateix recorregut del 39 en el pas pel nostre barri.

L’actual línia 39, també serà modificada, i anirà des de la plaça del Nen de la Rutlla fins la Pça d’Urquinaona.

 

Els canvis que afecten el nostre barri no es posaran en marxa fins la tardor de 2018.    


A més recordem una nota escrita referent a les línies d'autobus 39 i 117

Davallada de Gallecs:


El dia 15 de febrer del 2017 a les 19:00h a la sala 3 del Casal, el Districte va explicar el projecte de l'ascensor de la davallada de Gallecs. La sala va estar plena de gent molt interessada en el projecte.En aquest  link    podeu veure el projecte presentat per l'Ajuntament

Notícies relacionades:

Hort urbà al Casal


L'AVVFF ha restablert l'activitat a l'hort ubicat a la terrassa del casal. Esperem una bona collita.

L'hort urbà del Casal és una activitat que s'emmarca dins del Troc, un dels projectes propis de l Associació del Casal Font d'en Fargues. Les actuals jardineres les varen fer el alumnes del mòdul de Marqueteria de la Fundació Tres Turons. Els darrers mesos l'hort ha estat parat però ara l'Associació de Veïns del Barri ha decidit sumar-se al projecte i reactivar-lo donant de nou vida a la terrassa del Casal.


DIVENDRES MUSICALS: Trio de Jazz Gypsy Swing

Divendres 17 de febrera les 21,30 hores

Organitza: Assocació de Veïns i Veïnes de la Font d'en Fargues.
PREU:  3 EUROS: socis/es AVV i ACFF
5 EUROS: no socies/es

Casa Nostra, Casa Vostra:


L’AVVFF s’uneix a la campanya CASA NOSTRA, CASA VOSTRA i comparteix una profunda preocupació per la situació que viuen milers de persones migrants i desplaçades per força, dins i fora de la Unió Europea.

Per això vam participar a l’acte reivindicatiu que es va celebrar el dia 4 de febrer 12 hs, a Pl.Eivissa, en favor de l'acollida de persones refugiades i migrants.

 Podeu llegir el Manifest i signar-lo a:
http://www.casanostracasavostra.cat/
a més convoquem al barri a participar a la manifestació aquest dissabte 18 de febrer que tindrà lloc a Ronda Sant Antoni /pl. Urquinaona a les 16.00h
Punt de trobada: pl Eivissa 15.30h

Informació i debat sobre la xarxa bus a Horta-Guinardó:L'AVVFF va defensar el recorregut del nou autobús V23, que substituirà al 39 en el seu pas pel barri de Font d'en Fargues al
Centre Cívic Guinardó a la sessió territorial on s'explicà l'escenari final de la xarxa bus i es va treballar en petits grups la cobertura amb bus dels recorreguts habituals dels participantsWEB: http://ow.ly/1a0L308n3lv 
EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: L'ARQUITECTE DEL MERCAT D'HORTA


Del 13 de gener al 6 de febrer.
Acte de presentació: Dimecres 18 de gener a les 19,30 hores

Ramon Térmens, veí, arquitecte i pintor. La mostra, recull material inèdit com fotografies i plànols de l'arquitecte barceloní on es veu el procés de construcció del mercat el 1951 després de 6 anys de treballs.
Organitza: El Pou, Grup d'Estudis de la Vall d'Horta i la Muntanya Pelada.
ACTIVITAT GRATUÏTADIVENDRES MUSICALS: BACH A 3Es mostra .Divendres 13 de gener a les 21,30 hores
Música de BACH, en directe, interpretada per 3 músics de l'OBC: 1 violí i 2 violoncels.
Organitza: Assocació de Veïns i Veïnes de la Font d'en Fargues.
PREU:  3 EUROS: socis/es AVV i ACFF
5 EUROS: no socies/es

RECUPERACIÓ D'UN ESPAI DEL BARRI:Després de molts esforços, el barri recupera un espai Torrent del Carmel/Agudells /Peris Mencheta tradicionalment infrautilitzat transformant-lo en un circuit de salut adequat per a tots les edats, format per
diferents elements per a la millora de la mobilitat, i tres panells tipus rocòdrom.
 
Al ser un lloc on les criatures juguen amb la terra, es demana que per questió d'higiene,  no entrin els gossos.

Així es compleix una de les accions reivindicades des de l'AVVFF, ja que el barri no disposava de cap espai similar.

FESTA REIVINDICATIVA A LA PLAÇA FONT D'EN FARGUESDIVENDRES CULTURALS:


Una altra vegada èxit de participació a la xerradaCONTAMINACIÓ DE L'AIRE:  UN GREU PROBLEMA DE SALUT PÚBLICA’ a càrrec de la Maria Garcia.

Amb aquesta xerrada conclou el cicle aquest any.

Us esperem a tots l'any vinent amb nous temes tots ells molt interessants.

XERRADA ‘Les noves Matemàtiques del segle XXI

Durant anys i anys,  les matemàtiques que hem après als llibres, freqüentment,  han estat avorrides, amb molts continguts sense connexió amb la societat que ens envolta.

A càrrec de: Lluís Segarra Neira,  Mestre de mestres i apassionat per les Matemàtiques

Divendres 21 d'octubre a les 21,30 hores
ACTIVITAT GRATUÏTA


XERRADA ‘Barri de la Font d'en Fargues, un patrimoni nostre’
Conferència per conèixer, preservar, conservar i valorar els elements que ens envolten d'allà on vivim

Divendres 30 de setembre a les 21,30 hores
ACTIVITAT GRATUÏTA
El Barri a codi de barris: BTV


http://www.btv.cat/codidebarris/

La davallada de Gallecs segueix sent notícia


Notícia a El Periódico


L'AVVFF, veïns de la pròpia davallada i l'AMPA de l'escola Àngels Garriga mostren la problemàtica accessibilitat de la davallada.

EL BARRI ÉS NOTÍCIA A BTV:


Dues notícies amb temes d'espai públic on l'AVVFF està treballant han estat notícia a BTV:Davallada de Gallecs
L'Espai Torrent del Carmel/Peris Mencheta IMATGES DE LA FESTA MAJOR DE FONT D'EN FARGUES


                  
              Aqui teniu un petit recull d'imatges de la Festa Major del barri 2016. Tenim moltes més a l'Associació disponibles per a tothom.
Si teniu alguna imatge que voleu que conservem, les podeu enviar a: fontdenfargues.avv@gmail.com

Moltes gràcies per la vostra participació.


L'AVVFF es plau de convidar-vos a l'exposició: "VEU DE DONA TRENCANT ESTEREOTIPS"

 

Del 6 al 19 de Maig a l’Espai Cafeteria i Expositiu del Casal Font d’en Fargues. Inauguració i xerrada a càrrec de MARIKA VILA i Àngels Ferrer.

Exposició produïda per CòmicsCornellà amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de CatalunyaMASIA CAN FARGAS: ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA JA ÉS UNA REALITAT (Actualització)


L’AVVFF està molt orgullosa de donar a conèixer aquest link de l'Ajuntament (Escola municipal de Música Can Fargueson després de molts anys s'oficialitza l'inici d'activitats a la Escola Municipal de Música Can Fargues.
Ja es pot iniciar el procés de pre-inscripció a: informació sobre pre-inscripcióDEFENSEM EL PATRIMONI HISTÒRIC DEL BARRI


Veïns (gpatrimonid7@gmail.com ) ens han fet arribar aquesta denuncia sore la Destrucció  del Patrimoni del barri:

 

*******************

Hola,

 

Fa gairebé un any vam enviar aquesta alerta sobre la possible desaparició de l’edifici que ocupa la Llar d’Infants Petit Príncep. Durant el procés vam parlar de la necessitat de protegir les dues cases del grup de cases dels Periodistes, que encara quedaven i que no estaven protegides (en aquelles dates, ja sabíem de la situació de la casa Almerich: l’entitat que l’ocupava ja estava marxant de l’edifici). Vam fer actes reivindicatius durant les festes de la Font d’en Fargues, ens vam adreçar a entitats i ajuntament i vam exposar la situació en tots els debats i assemblees que s’han celebrat des de llavors.

El fet que ja no podem evitar, l’enderroc imminent de l’edifici, cal utilitzar-lo en benefici del que pugui quedar. A veure si d’una vegada ens adonem que tenim tots els símptomes de patir un complex d’inferioritat i una greu falta d’autoestima, només així s’explica l’imparable demolició d’un entorn propi i singular, per substituir-lo per una imatge anònima i vulgar, sense cap identitat.

La casa Almerich no ha pogut esgrimir cap atribut artístic prou rellevant per merèixer la protecció. Evidentment el grup de cases dels Periodistes com a conjunt, tampoc tenia prou valors. Ara veurem què plantaran en el seu lloc. Tindrà, segur, tots els mèrits de l’arquitectura actual: funcional, sostenible, bio, eco... Això amb sort, però, el que segur no tindrà, perquè no s’exigeix, és cap respecte per l’entorn on es situa. En aquesta zona, no hi ha cap normativa que obligui a mantenir el paisatge urbà ni en els acabats, ni en la tipologia ni en la forma i com que estem en un país d’arquitectes molt creatius (fins i tot transgressors, si els deixen) en podem esperar qualsevol cosa. D’això tenim bons exemples en les substitucions que ja s’han fet.

El Senyor Jordi Coronas (ERC) va dir en l’acte electoral que es va celebrar en el Casal de la Font d’en Fargues abans de les eleccions municipals (13 de maig del 2015), que es protegirien els edificis de més de 100 anys (Així com sona. Tots!). La CUP va convocar una assemblea al Mas Guinardó (2 de novembre del 2015) per parlar només del Patrimoni on es va plantejar entre d’altres, la necessitat de tractar el patrimoni en el conjunt i no individualment. Barcelona decidim, en el Mas Guinardó (1 de març del 2016), va convocar una reunió per fer propostes per a la protecció del Patrimoni, perquè es considera una línia prioritària...


Tot això, de moment, no ha servit per res. Mentre ens convocaven a reunions per parlar de la protecció del Patrimoni, estaven donant el permís per enderrocar-lo.

Desprès d’aquesta, ara ja és segur, caurà l’altra: El Petit Príncep (casa Pérez Carrasco).

Ens ho quedem mirant?

 

*******************

 


L’AVVFF s’uneix a la defensa del Patrimoni del Barri fent la proposta al lloc web decidimbarcelona i al document: Propostes prioritàries al PAD 2015-2019 de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Font d’en Fargues, i ens possem a disposició per pendre les mesures que es considerin oportunes per tal de defensar el valor històric del nostre barri

 

A continuació us mostrem unes imatges del Patrimoni històric que serà destruït en breu i un document amb altres cases que s’hauria de conservar.


Pdf :   Salvem la Casa Pérez-Carrasco


MASIA CAN FARGAS: ESCOLA MUNICIPAL DE MUSICA L'AVV FF participa a la comissió de seguiment de les obres de rehabilitació de la masia de Can Fargas.  Com ja sabeu serà una Escola Municipal de Música i el curs vinent (2016-2017) iniciarà la seva activitat.

 Les etapes que venen a continuació, ja compromeses pel gerent del districte, són:

 • Dotació de mobiliari, equipament per la secretaria i instruments de música.
 • Preinscripció de l'alumnat en els terminis establerts per l'IMEB  (abril-maig 2016).
 • Convocatòria del concurs per a la concessió de la gestió de l'Escola.
  Dins del projecte educatiu s'inclouran activitats i coneixement del territori.  Per tant el   barri, que tant a lluitat per a l'ús públic de la masia, podrà participar activament en les   seves activitats.
 • Convocatòria del projecte d'arranjament del jardí romàntic, que també en farem el   seguiment, i del mur que l'envolta.  L'objectiu és que s'obri al públic aquesta legislatura.
 • El jardí superior, el del carrer Frederic Rahola, es sanejarà  per poder-ne fer ús per diferents activitats de manera provisional.


Cal recordar que a més llarg termini s'havia previst una ampliació de l'aulari incloent-hi un auditori soterrat.


A continuació us mostrem alguna fotografia  de l'estat actual.
EL TRANVIA DE LA PLAÇA EIVISSA
XERRADA ‘El tram-via de la Plaça Eivissa’
Dues conferències sobre el passat i el futur de la mobilitat a Barcelona
Divendres 11 de març a les 19,30 hores
Història del tramvia d'horta: com i què va ser el gran transport que unir Horta amb Barcelona. Per Joan Termes.
Divendres 18 de març a les 19,30 hores
El tramvia d'avui: com és el present i com es perfila el futur del tramvia a Barcelona.
Per Ricard Riol.
Organitza: Casal Font d’en Fargues
ACTIVITAT GRATUÏTA

LA FONT D'EN FARGUES.L'estat de la font d'en fargues preocupa a la ciutadania i a l'AVVFF, que porta molts anys lluitant per la seva recuperació.


Abandonament

http://www.lavanguardia.com/participacion/cartas/20160307/40256056658/abandonament.html

DECIDIM BARCELONA.
La Favb és un punt d'informació ciutadana per propostes del PAM. Tots el dilluns de 10-14h. i dimecres de 15-19h., fins el 8 d'abril, hi haurà suport informàtic per participar a www.decidim.barcelona


*dimecres 23/3 tanquem a les 18h.
DIVENDRES MUSICALS:“Los tres cerditos cantan al lobo". Blues acústic

CALÇOTADA POPULAR AL BARRI.DECIDIM BARCELONA.CALÇOTADA POPULAR AL BARRI.


DIVENDRES MUSICALS:“QUARTET SIBONEY". Clàssics cubans
RECUPERACIÓ DEL PASSATGE ARC DE ST. MARTÍRENDA DE LA CIUTAT 2014

DIVENDRES MUSICALS:“FOLK AND CELTIC GROVE"


RESULTATS ELECCIONS

CONCERT DE NADAL 2015

FESTA NADAL AL PIT ROIGOBRES AL BARRI


DIVENDRES CULTURALS:“Quina aigua bevem"


CAMPANYA DE RECOLLIDA: REFUGIATS DE SIRIA
CANVI D'UBICACIÓ DE CONTENIDORS

ELS PASTORETS 2015
REFUGIATS: UNA HISTÒRIA QUE ES REPETEIX

CICLE DIVENDRES CULTUTRALS 2015FESTA MUSICAL A LA MASIA DE CAN FARGAS

Línies de Treball prioritàries


Espai Públic i Mobilitat:

    a) Escales mecàniques previstes al PAD anterior o millor l'ascensor inclinat. Prioritat a la davallada de Gallecs.

    b) Creació de l’àrea verda i construcció d'un aparcament al barri

    c) Canvi de recorregut de la línia 117 per enllaçar al metro als Quinze

    d) Arranjament de carrers pendents de fer i obres aturades

    e) Obertura al veïnat del passatge públic Arc de sant Martí

 

Patrimoni: Seguiment del Projecte de la Masia de Can Fargues i obertura dels jardins al públic. Recuperació de l'espai de la plaça de la Font d’en Fargues i del seu quiosc modernista. Tema “la jungla”

 

Cultura: divendres culturals, musicals, dimecres del segle XXI i exposicions.
Participació: Festa Major, Calçotada, Loteria de Nadal i Festa de Can Fargues
Altres línies: Promoure un banc d’intercanvi de Serveis, ciutats en transició, h
orts urbans, pla de mobilitat 2.0, col·laboració amb menjadors socials, etc.

 

Continuarem treballant:

 

 • defensant el Parc dels Tres Turons i els veïns/es que en resulten afectats,
 • per crear oportunitats d’habitatge protegit i de lloguer al barri i informant de les accions de la PAH,
 • pel manteniment del Parc del Guinardó, els altres  espais verds (públics i privats), els vials i el mobiliari urbà.
 • reunint-nos amb els serveis tècnics del Districte per reclamar les actuacions pendents i participant tant al Consell de Barri com a la Comissió de seguiment.
 • i col·laborant amb el Casal.
Ens trobaràs a:

Local: Casal de Barri Font d'en Fargues.  C/ Pedrell, 67-69. 08032 Barcelona
Email: fontdenfargues.avv@gmail.com
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Font-den-Fargues/130092050398615
Twitter: @veins_ff