Reusel in the Mix

Reusel in the Mix 22 en 23 juni - 2019 Jubileumevenement AVR’69 en Concordia

De Reuselse Atletiekvereniging AVR’69 viert haar 50-jarig jubileum in 2019! En dat doet zij samen met de Reuselse Muziekvereniging Concordia, die haar 100-jarig jubileum viert in hetzelfde jaar!

We hebben de krachten gebundeld om in het weekend van 22 en 23 juni een geweldig evenement te organiseren genaamd Reusel in the Mix. Een evenement voor alle leeftijden, voor alle inwoners van De Kempen, voor feestvierders en sportievelingen, voor iedereen die houdt van een combinatie in Spel, Sport en Feest.

Zaterdag 22 juni kan iedereen vanaf 15 jaar meedoen, zondag 23 juni is voor kinderen vanaf 6 t/m 14 jaar.

Dit unieke evenement wil je natuurlijk niet missen! Verzamel je vrienden, familie, buren, sportmaatjes, verenigingsleden, klasgenoten of collega’s en geef je snel op als team. En of je nu wel of niet sportief of muzikaal bent, dit weekend wordt voor iedereen ge

slaagd, dat beloven wij je! Opgeven met je team kan vanaf 1 november 2018.

 Reusel in the Mix, wat houdt het in?

Reusel in the Mix is een eenmalig evenement in het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019, waarbij Spel, Sport en Feest samenkomen. De spellen 

bestaan uit diverse onderdelen waarbij samenwerking, behendigheid, teamgeest en creativiteit centraal staan. Denk hierbij aan een stormbaan, escaperoom, Toren van Hanoi, een quiz, parcours, geblindeerd volley, bandschuiven, archery tag en nog meer spannende, leuke spelonderdelen!

 Reusel in the Mix, wat kan ik nog meer verwachten?

Zowel zaterdag als zondag zijn er leuke teamspellen in een afwisselend spelprogramma en aan het einde van de dag een teamcaptain-proef. Zaterdagavond is er een prijsuitreiking met aansluitend een feestavond. Een DJ zal zorgen dat de voetjes van de vloer gaan en je goed kunt bijbuurten. Uiteraard is er gelegenheid om tussendoor te douchen en een hapje te eten, allemaal op ons evenemententerrein (Sportpark Reusel, Atletiekterrein AVR'69) . Opgeven voor de zaterdag is mogelijk vanaf 15 jaar.

Op zondag zal de dag gericht zijn op kinderen vanaf 6 t/m 14 jaar met aan het einde van de dag een teamcaptain-proef en prijsuitreiking. Er is op zondag geen afsluitende feestavond.

Reusel in the Mix, meer nuttige informatie?

Op deze pagina vind je alle informatie terug over Reusel in the Mix. Over hoe je je kunt opgeven, uit hoeveel leden je team mag bestaan, hoe het programma er globaal uit ziet, inschrijfgeld, waar je rekening mee dient te houden etc. etc.

De komende maanden zal de website verder aangevuld worden met extra informatie over Reusel in the Mix.

Reglement en privacyverklaring

Reusel in the Mix is een evenement wat gehouden wordt onder auspiciën van de Reuselse Atletiekvereniging AVR’69. Hieronder volgt het reglement van deze  wedstrijd. AVR’69 vrijwaart zich van enige aansprakelijkheid.

Algemeen reglement:

 • Deelname geschiedt geheel op eigen risico. De deelnemer vrijwaart de organisatie van alle aanspraken en/of vorderingen die mogelijkerwijs kunnen voortvloeien uit de deelname aan dit evenement.
 • De organisatie kan i.v.m. extreme weersomstandigheden besluiten het evenement in te korten of zelfs het evenement af te lasten indien de veiligheid van de deelnemers in het geding komt. 
 • Deelnemers kunnen, bijv. bij onsportief gedrag, door de organisatie uit de wedstrijd worden genomen. 
 • Teams bestaan uit 6 tot 10 personen

 Aansprakelijkheid

 • De organisatie aanvaardt op geen enkele wijze de aansprakelijkheid voor welk voorval dan ook. Deelname aan "Reusel in the Mix"  geschiedt geheel op eigen risico en op eigen verantwoording.

Portretrecht

 • Deelnemer verleent bij voorbaat toestemming aan de Organisator voor openbaarmaking van tijdens of rond het Evenement gemaakte foto’s en beeldmateriaal en dergelijke, waarop de Deelnemer zichtbaar is.
Privacy

Sponsoren en adverteerders AVR '69


Programma - info


Let op, dit programma kan nog wijzigen qua tijdstip!

Reusel in the Mix vind plaats op het Atletiekterrein van AVR '69 op Sportpark 7 te Reusel.

Doelgroep:
 • Zaterdag 22 juni: deelname mogelijk vanaf 15 jaar. Het programma is geschikt voor alle leeftijden, ook gemengde tea

 • ms zijn zeer welkom.
 • Zondag 23 juni: deelname mogelijk vanaf 6 jaar t/m 14 jaar (gratis). De spellen zijn deze dag geheel gericht of aangepast op kinderen en tieners. Voor deze dag geldt dat er altijd minimaal
  één volwassen begeleider aanwezig is.
Teamsamenstelling:
 • Je team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. De spellen zijn zo samengesteld dat er altijd 6 personen aan het spel deelnemen.
 • Iedereen team heeft een teamcaptain, de hoofdcontactpersoon voor de organisatie. Tevens neemt de teamcaptain deel aan de teamcaptain-proef. 
 • Er kunnen maximaal 30 teams per dag deelnemen, dus meld je op tijd aan!
Inschrijven:
 • Inschrijven kan vanaf 1 november 2018 t/m 31 mei 2019.
 • Gebruik het inschrijfformulier op deze pagina om je team in te schrijven.
 • Het inschrijfgeld voor zaterdag 22 juni (v.a. 15 jaar) is € 30 per team. Voor zondag 23 juni (6 t/m 14 jaar) zijn er geen inschrijfkosten, deze dag voor de kinderen is gratis. 

 • Het inschrijfgeld kan overgemaakt worden naar rekening NL59 RABO 0143 4938 09 t.n.v. Atletiekvereniging AVR'69 Reusel onder vermelding van: Reusel in the Mix en je Team-naam. 
 • Je inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijfgeld is voldaan.
Vragen en verdere informatie: 
 • De komende maanden wordt deze website verder aangevuld met informatie. Tevens sturen we t.z.t. ook nog informatie per email naar de teamcaptains toe. 
 • Voor vragen kun je een email sturen naar: reuselinthemix@avr69.nl

Inschrijven

Inschrijven Reusel in the Mix