Welkom bij AVR'69

Inschrijving Rond d'n Ekker Duathlon geopend

Rond d'n Ekker Duathlon
De inschrijving voor de  Rond d'n Ekker Duathlon 2015 is geopend. De wedstrijd wordt gehouden op
zondag 1 november 2015. Het is een RUN-ATB-RUN wedstrijd, die wordt gehouden in de bossen van Reusel en Arendonk. Deelname is ook toegankelijk voor duo's en trio's. Ook is er een aparte wedstrijd voor de jeugd. Voor meer info en inschrijven klik je hier

Sponsoren en adverteerders AVR '69

Algemene Informatie AVR '69

De Reuselse atletiekvereniging AVR’69 is met ruim 350 leden een van de grotere en actievere atletiekverenigingen in Noord Brabant. AVR’69 houdt zich bezig met alle facetten van de atletieksport en heeft een breed aanbod van verschillende activiteiten.Voor kinderen is het al mogelijk om lid te worden van de vereniging in het jaar dat ze 5 jaar worden. Voor een grote groep jeugd tot en met masters (veteranen) wordt er aan wedstrijdatletiek gedaan. Verder is er voor elk niveau een trim/loopgroep. Ook is er een wandelgroep die twee keer per week een mooie wandeling maakt, meestal door het buitengebied. Volwassenen kunnen 1 keer per week gymmen/trimmen in de sporthal. Tot slot bestaat er ook nog de mogelijkheid om te skeeleren. Met deze diversiteit aan trainingen kan iedereen van jong tot oud, bij AVR’69, sportief en ontspannen op zijn eigen niveau bezig zijn! Het belangrijkste doel van AVR’69 is het beoefenen en het bevorderen van de atletieksport. Dit doel tracht de vereniging te bereiken door het verzorgen van trainingen, deel te nemen aan wedstrijden, wedstrijden te organiseren en door het initiëren van bijzondere evenementen op het gebied van de atletieksport. Naast het sportieve doel is AVR’69 ook een gezellige vereniging. De uitstekende sfeer binnen de vereniging zorgt ervoor dat een groot aantal leden vrijwillig zijn steentje bijdraagt aan allerlei commissies. Zo organiseert AVR’69 jaarlijks enkele grote wedstrijden met regionale en landelijke bekendheid. De belangrijkste evenementen zijn ongetwijfeld de L’Avant Sylvestre crossloop, de Rond d'n Ekker duathtlon en de Imants Grensloop. Ook worden er op de atletiekbaan en in de sporthal diverse wedstrijden georganiseerd. Naast deze bekende activiteiten zijn er nog diverse commissies actief die voor verschillende trainingsgroepen activiteiten opzetten. AVR’69 is een actieve, gezellige en veelzijdige sportvereniging! Geinteresseerd? Kom gerust een langs. Je mag 4 keer gratis, geheel vrijblijvend meetrainen. Voor meer info, zie de pagina: Lid worden.


Koploper augustus

.
De koploper van augustus is uit  Klik hier om deze uitgave te lezen. In de bovenbalk van de website is ook een pagina koploper bijgekomen. Veel leesplezier......
Ook in deze koploper: De nieuwe indeling trainingsgroepen en bostraingenen voor pupillen en C+D junioren.
Dus kijk even wat of er voor jou evt. veranderd is. Dit is ook te vinden onder trainingsinfo in de bovenbalk.

Bostrainingen voor (mini‐) pupillen & CD‐junioren

https://docs.google.com/document/d/14HkEdTdjbbGzR2V7spndOdBmyZheRbCocEzdYdzZ3UI/edit?usp=sharing
Na een tijd van afwezigheid gaan de bostrainingen voor (mini‐)pupillen & CD‐junioren weer beginnen! Op zondag 6 september 2015 is de eerste bostraining, daarna op elke zondag als er geen Clubwedstrijden (crossen) zijn. Er wordt om 9.30u gestart bij de schuilhut nabij Taverne d’n Ouwe Brandtoren (Burg. Willekenslaan 2 in Reusel).

Onder begeleiding van verschillende (jeugd)trainers van AVR’69 worden looptrainingen aangeboden, waarbij je voorbereid wordt op de crosslopen. Als je niet met de crosslopen mee wil doen mag je natuurlijk wel deelnemen aan de bostrainingen!
Voor meer info over trainingstijden en data etc. lees je hier verder.

Start Running-groep start op 1 september

Als afsluiting van de loopcursus "Start Running" is er op vrijdagavond 21 juni door de groep Start-to run, samen met een aantal AVR'69 leden meegedaan aan de trimloop Dwars door oud Turnhout. Hier hebben ze de loopcursus van 10 weken succesvol afgesloten met een trimloop over 5km. Denk je dat wil ik ook! Of je vind het de hoogste tijd wat meer te gaan bewegen? Geef je dan op voor de volgende loopcursus. Start Running is al jaren dé manier om op een leuke manier te beginnen met hardlopen. Velen gingen je voor, en je doet het niet alleen. Dus doe mee voor een betere conditie, meer energie, betere gezondheid, lager gewicht en leuke sociale contacten. Ervaar het zelf, en wordt fit!!! De volgende cursus start direct na de zomervakantie op dinsdag 1 september.

Voor meer info klik hier!!!

Vrijwilligerstaken binnen AVR '69

https://sites.google.com/site/avr69atletiek/vrijwilligerstaken
AVR '69 heeft gelukkig een grote gezellige groep vrijwilligers. Deze is nodig is om de vereniging draaiende te houden. Zonder vrijwilligers geen vereniging. Toch zijn we altijd op zoek naar aanvulling. Vele handen maken licht werk. Er zijn allerlei taken binnen de vereniging. Er zit altijd wel iets tussen waar je ons mee kan helpen.
Denk hierbij aan helpen bij wedstrijden, jury, bar kantine, poetsen, klusjes op het terrein en clubgebouw etc.

Voor info over wat er als vrijwilliger allemaal mogelijk is binnen onze vereniging, klik je hier.

Kleutergroep bij atletiekvereniging AVR’69

Vanaf 1 april 2015 is AVR’69 gestart met een kleutergroep. Vanaf het jaar waarin uw kind 5 word, kan hij/ zij meedoen! De groep bestaat uit kinderen van 4 en 5 jaar. Op elke donderdag (uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen) van 18.00u tot 19.00u traint deze groep op het atletiekveld in Reusel. Kom eens kijken, of probeer het gewoon!! Je kind mag eerst 4 keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of het leuk is, voordat je kind lid wordt. Voor informatie kun je contact opnemen met Gerrit Roest (0497-643106).

Laatste training

https://picasaweb.google.com/foto.avr69/2015LaatsteTraining
https://picasaweb.google.com/foto.avr69/2015LaatsteTraningBinnengymgroep#Laatste week voor de vakantie!! Dus laatste trainingsdag.
Voor de laatste trainingsdag van de oudste groep en trimgroep was dit jaar een estafettetocht georganiseerd. Alle groepen kregen een startlocatie op 25km van Reusel, en konden vanaf deze locatie een eigen route terug naar het clubgebouw zien te vinden. Startlocaties waten o.a.: Spoordonk, Oirschot, Ulicoten, Lommel en Merksplas. Na de tocht nog gezellig naborrelen in het clubgebouw. Voor foto's klik je hier.

Ook de dames binnengym hadden hun laatste trainingsdag. Traditiegetrouw een fietstocht. Dit keer eindigend  in 't Hof in Reusel, waar een hapje en een drankje klaarstond. Voor deze foto's volg je deze link.