Welkom bij AVR'69

WAT 2014: Wedstrijd Atletiek Tweedaagse 21/22 juni 2014

https://drive.google.com/file/d/0B_J8EC8A7W1ANGtxckd1YXEzLWM/edit?usp=sharing
https://sites.google.com/site/avr69atletiek/wat-francais    WAT Deutsch   https://sites.google.com/site/avr69atletiek/wat-2014

Inschrijving WAT geopend. Doe ook mee!!!

Wedstrijd Atletiek Tweedaagse. 21/22 juni 2014.

Voor de NIEUWSBRIEF van april klik je hier.

AVR '69 organiseert compleet atletiekweekend ter ere van
haar 45 jarig jubileum.

Programma: 
• Tweedaagse meerkamp voor pupillen "nieuwe stijl"
• Individuele onderdelen voor junioren/senioren
• Leuke jeugdactiviteiten in de middag
• Een uniek loopevenement over diverse afstanden
• Een spectaculair feest 
• Overnachting op de camping 
Voor meer informatie volg je deze link:

Je kan ons ook mailen: wat@avr69.nl

Algemene Informatie AVR '69

De Reuselse atletiekvereniging AVR’69 is met ruim 350 leden een van de grootste en actiefste atletiekverenigingen in Noord Brabant. AVR’69 houdt zich bezig met alle facetten van de atletieksport en heeft een breed aanbod van verschillende activiteiten.Voor kinderen is het al mogelijk om lid te worden van de vereniging in het jaar dat ze 5 jaar worden. Voor een grote groep jeugd tot en met masters (veteranen) wordt er aan wedstrijdatletiek gedaan. Verder is er voor elk niveau een trim/loopgroep. Ook is er een wandelgroep welke twee keer per week een mooie wandeling maakt, meestal door het buitengebied. Volwassenen kunnen 1 keer per week gymen/trimmen in de sporthal. Tot slot bestaat er ook nog de mogelijkheid om te skeeleren.Met deze diversiteit aan trainingen kan iedereen van jong tot oud, bij AVR’69, sportief en ontspannen op zijn eigen niveau bezig zijn! Het belangrijkste doel van AVR’69 is het beoefenen en het bevorderen van de atletieksport. Dit doel tracht de vereniging te bereiken door het verzorgen van trainingen, deel te nemen aan wedstrijden, wedstrijden te organiseren en door het initiëren van bijzondere evenementen op het gebied van de atletieksport. Naast het sportieve doel is AVR’69 ook een gezellige vereniging. De uitstekende sfeer binnen de vereniging zorgt ervoor dat een groot aantal leden vrijwillig zijn steentje bijdraagt aan allerlei commissies. Zo organiseert AVR’69 jaarlijks enkele grote wedstrijden met regionale en landelijke bekendheid. De belangrijkste evenementen zijn ongetwijfeld de L’Avant Sylvestre crossloop, de Run-ATB-Run en de Imants Grensloop. Ook worden er op de atletiekbaan en in de sporthal diverse wedstrijden georganiseerd. Naast deze bekende activiteiten zijn er nog diverse commissies actief die voor verschillende trainingsgroepen activiteiten opzetten. AVR’69 is een actieve, gezellige en veelzijdige sportvereniging! Geinteresseerd? Kom gerust een langs. Je mag 4 keer gratis, geheel vrijblijvend meetrainen. Voor meer info, zie de pagina: Lid worden.

Nieuwe A.V.R.’69 sporttassen te koop!

De nieuwe A.V.R.’69 sporttassen zijn te koop bij Nivo Sport op de Markt in Reusel. 
Er kan gekozen worden uit twee modellen:
De kleinere uitvoering kost € 22,50 en de grote uitvoering kost € 25,00. Beide uitvoeringen zijn voorzien van het A.V.R.’69 logo. Op de afbeelding de kleine tas.

Sponsoren en adverteerders AVR '69


De Rabobank Clubkas Campange komt er weer aan!!! Stem op AVR '69!!!

http://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/dekempen/rabobank_clubkas_campagne/
Ben je lid van Rabobank De Kempen-West? Of ken je iemand in jouw omgeving die lid is van deze bank? Het is voor onze vereniging belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zodoende stemmen voor onze vereniging te vergaren. Wij kunnen dit geld goed gebruiken voor alle activiteiten. 
Het zou daarom fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan ATLETIEKVERENIGING REUSEL 1969 (AVR '69) bij de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank De Kempen-West. Klik hier meer info over de Rabobank Clubkas Campagne. 

Stemmen kan van woensdag 16 april t/m woensdag 30 april 2014. Steun ons!!!

Click Sport organiseert 'Ik neem je mee!' Kempische opening van de Nationale Sportweek

Gemeente Eersel, Bladel en Reusel- De Mierden - Van 19 tot en met 26 april 2014 vindt de elfde Nationale Sportweek plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten. Ook Click Sport doet mee aan de Nationale Sportweek.

Op vrijdag 18 april vindt de Kempische aftrap van de Nationale Sportweek 2014 plaats in Hapert. Een spectaculaire.......

Imants Grensloop. Uitslagen en foto's

https://sites.google.com/site/grensloop/
Op 5 april is door AVR '69 Reusel en ARAC Arendonk de Imants Grensloop en Hollanders Mini-Survivalrun georganiseerd.
Voor de uitslagen en foto's  klik je hier.

Indoor clubkampioenschappen

Op 30 maart is in de sporthal van Reusel, de indoor clubkampioenschappen gehouden. Voor de uitslag van deze wedstrijd en om te zien wie de clubkampioenen zijn geworden klik je hier

Kom in beweging en Start Running.

https://sites.google.com/site/avr69atletiek/Start-Running
Ook toe aan wat meer beweging? Ga ook fit de zomer in, en ga hardlopen!!!
 Op dinsdag 8 april is "Start Running" weer gestart met een nieuwe groep. Start Running is al jaren dé manier om op een leuke manier te beginnen met hardlopen. Velen gingen je voor, en je doet het niet alleen. Dus doe mee voor een betere conditie, meer energie, betere gezondheid, lager gewicht en leuke sociale contacten. Ervaar het zelf, en ga straks fit de zomer in. De nieuwe groep is nog maar net begonnen dus je kan nog gemakkelijk instromen. Cursus wordt gegeven op onze verlichte baan op het sportpark. Wel zo veilig!!! 

Voor meer info klik hier!!!

Smokkeltocht C-D junioren

https://picasaweb.google.com/foto.avr69/2014SmokkeltochtCDJunioren#5996686615254740482
Op vrijdagavond 28 maart is er voor de C-D junioren een spannende smokkeltocht georganiseerd. Start was vanaf de Brandtoren in Reusel en eindigde bij het clubgebouw van AVR'69. Voor foto's volg je deze link.

Nieuwsbrief maart

De nieuwsbrief van maart is uit, met daarin allerlei info, tussenstand crosscompetitie, uitslagen en meer.....  Klik hier om te lezen.

Carnaval pupillen

https://picasaweb.google.com/foto.avr69/2014CarnavalPupillen?feat=flashslideshow#5985802862218750082
https://picasaweb.google.com/foto.avr69/2014CarnavalPupillen?feat=flashslideshow#5985802862218750082
Vrijdag 28 februari is er voor de pupillen van AVR '69 een carnavalsavond georganiseerd, waar weer volop gefeest en gehost is. Voor de foto's klik je hier.

Benefietetentje in het clubgebouw

https://picasaweb.google.com/foto.avr69/Benefietetentje01022014#5977738304116203570
Op 1 februari is het benefietetentje georganiseerd, waarvan de opbrengst gebruikt gaat worden voor de aanleg van een trimbaantje. De organisatie had alles uit de kast gehaald en verwende de leden met allerlei culinaire hoogstandjes. Het vele voorbereidingswerk is niet voor niets geweest. De hele avond liep op rolletjes.
Iedereen die geholpen heeft dit etentje tot een succes te bedankt. Jullie zijn met vlag en wimpel geslaagd. 
De foto's van deze avond vind je hier.

Uitslag snertloop

Op 26 januari vond weer de jaarlijkse snertloop plaats. De organisatie had weer een mooie afwisselende ronde in elkaar gezet. Kunst was om je van tevoren opgegeven tijd, zonder horloge zo dicht mogelijk te benaderen. Na afloop was er voor iedereen een heerlijke kop snert of tomatensoep. 
Voor de uitslagen klik je hier.