Welkom bij AVR'69

Imants Grensloop & Hollandershoeve MiniSurvivalrun

De inschrijving voor de Imants Grensloop is geopend.
https://sites.google.com/site/grensloop/
https://sites.google.com/site/grensloop/
Deze grensoverschrijdende loop georganiseerd door AVR '69 Reusel en ARAC Arendonk heeft een mooi parcours door de natuur van "het beleven (NL)" en "de hoge Vijvers (B)".
Afstanden: 10EM-10km-6,8km-3,7km.
Ook kan er weer ingeschreven worden voor de Hollandershoeve Mini-Survivalrun. Deze survivalrun voor de jeugd is uniek in onze regio.
De Grensloop is onderdeel van het Loopcriterium "de Noordloper".

Algemene Informatie AVR '69

De Reuselse atletiekvereniging AVR’69 is met ruim 350 leden een van de grotere en actievere atletiekverenigingen in Noord Brabant. AVR’69 houdt zich bezig met alle facetten van de atletieksport en heeft een breed aanbod van verschillende activiteiten.Voor kinderen is het al mogelijk om lid te worden van de vereniging in het jaar dat ze 5 jaar worden. Voor een grote groep jeugd tot en met masters (veteranen) wordt er aan wedstrijdatletiek gedaan. Verder is er voor elk niveau een trim/loopgroep. Ook is er een wandelgroep die twee keer per week een mooie wandeling maakt, meestal door het buitengebied. Volwassenen kunnen 1 keer per week gymmen/trimmen in de sporthal. Tot slot bestaat er ook nog de mogelijkheid om te skeeleren. Met deze diversiteit aan trainingen kan iedereen van jong tot oud, bij AVR’69, sportief en ontspannen op zijn eigen niveau bezig zijn! Het belangrijkste doel van AVR’69 is het beoefenen en het bevorderen van de atletieksport. Dit doel tracht de vereniging te bereiken door het verzorgen van trainingen, deel te nemen aan wedstrijden, wedstrijden te organiseren en door het initiëren van bijzondere evenementen op het gebied van de atletieksport. Naast het sportieve doel is AVR’69 ook een gezellige vereniging. De uitstekende sfeer binnen de vereniging zorgt ervoor dat een groot aantal leden vrijwillig zijn steentje bijdraagt aan allerlei commissies. Zo organiseert AVR’69 jaarlijks enkele grote wedstrijden met regionale en landelijke bekendheid. De belangrijkste evenementen zijn ongetwijfeld de L’Avant Sylvestre crossloop, de Run-ATB-Run en de Imants Grensloop. Ook worden er op de atletiekbaan en in de sporthal diverse wedstrijden georganiseerd. Naast deze bekende activiteiten zijn er nog diverse commissies actief die voor verschillende trainingsgroepen activiteiten opzetten. AVR’69 is een actieve, gezellige en veelzijdige sportvereniging! Geinteresseerd? Kom gerust een langs. Je mag 4 keer gratis, geheel vrijblijvend meetrainen. Voor meer info, zie de pagina: Lid worden.

Nieuwe A.V.R.’69 sporttassen te koop!

De nieuwe A.V.R.’69 sporttassen zijn te koop bij Nivo Sport op de Markt in Reusel. 
Er kan gekozen worden uit twee modellen:
De kleinere uitvoering kost € 22,50 en de grote uitvoering kost € 25,00. Beide uitvoeringen zijn voorzien van het A.V.R.’69 logo. Op de afbeelding de kleine tas.

Sponsoren en adverteerders AVR '69


Aankondiging ledenbijeenkomst 6 maart 2015 om 20:00u in het clubgebouw

Nieuwsbrief februari

De nieuwsbrief van februari is uit, met daarin belangrijke informatie voor alle leden met o.a. aankondiging algemene ledenvergadering, tussenstand crosscompetitie, uitslagen, aankondiging smokkeltocht, de aangepaste activiteitenkalender 2015 en meer..... Klik hier om te lezen.

Carnaval voor alle pupillen!!!

https://picasaweb.google.com/foto.avr69/2015CarnavalPupillen#
CARNAVAL 2015 !!!!!! 

Op vrijdag 13 februari was het carnaval bij AVR '69. Er was een leuke carnavalsavond in elkaar gezet voor de pupillen van AVR '69
Voor de foto's klik je op de foto.

Clubrecords

De clubrecords zijn (onder voorbehoud) bijgewerkt t/m 31-12-2014

Smokkeltocht C-D junioren

https://drive.google.com/file/d/0B_J8EC8A7W1AbWZVcHBmU0Q3VVk/view?usp=sharing
Ha C-D'er,

We gaan weer smokkelen op vrijdag 20 maart!
En jij mag met ons mee, samen met de andere C-D junioren.
Doe oude kleren en laarzen aan en ga met ons mee! 

Voor meer info, en jezelf opgeven: Klik je hier.

UItslag Snertloop 2015

https://www.dropbox.com/s/8oi8f9hsx65gqze/Snertloop%202015.doc?dl=0
Snertloop 2015  
Op Zondag 25 januari 2015 is bij het clubgebouw van AVR '69 de snertloop georganiseerd. De trainers hadden een mooi rondje in elkaar gezet. Met een laagje sneeuw en lekker loopweer was het weer een mooie happening.

Voor de uitslag klik je hier.

Midwintercross Netersel

Op zondag 11 januari 2015 is door VV Netersel, met ondersteuning van AVR’69, op en rond sportpark de Groesbocht in Netersel, de midwintercross georganiseerd. Voor de uitslagen klik je hier.

Vrijwilligersspeld voor Piet Reniers

https://www.dropbox.com/sc/1qzu09ejt914ulc/AADxP5iH1ZKibTp6pucidiAoa
Op maandagavond 5 januari, tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente, reikte burgemeester Tuerlings de vrijwilligersspeld uit aan Piet Reniers. Hij kreeg deze speld als waardering voor het vele werk wat hij voor AVR ’69 gedurende meer dan 25 jaar heeft verricht.  Piet gefeliciteerd, en bedankt.

Voor publicatie op de site van de gemeente volg je deze link

Voor foto's  klik je op de foto.

Ontspanningsmiddag pupillen en C/D junioren

https://picasaweb.google.com/foto.avr69/2014OntspannningsmiddagPupillenEnCDJunioren#
Op dinsdag 30 december is er door de  jeugdtrainers in samenwerking met de Jeugdcommissie 
weer een gezellige, sportieve en ontspannende middag in elkaar gezet voor alle pupillen en C-D junioren. Voor foto's van deze middag klik je op de foto.

Kom in beweging en Start Running.

Start Running
Ook toe aan wat meer beweging? Start het nieuwe jaar actief en ga hardlopen!!! Op dinsdag 13 januari begint de nieuwe cursus "Start Running". Tijdens deze cursus wordt wandelen langzaam omgevormd tot hardlopen. De trainingen zijn dus ook goed te doen als je nog geen ervaring hebt met hardlopen. Start Running is al jaren dé manier om op een leuke manier te beginnen met hardlopen. Velen gingen je voor, en je doet het niet alleen. Dus doe mee voor een betere conditie, meer energie, betere gezondheid, lager gewicht en leuke sociale contacten. Ervaar het zelf, en wordt fit! 
De cursus wordt gegeven op onze verlichte baan. Wel zo veilig in de wintermaanden.
Voor meer info klik hier!!! 

L'Avant Sylvestrecross

L'Avant Sylvestrecross
Op zondag 14 december is de L'Avant Sylvestrecross en trimloop gelopen in de Reuselse bossen nabij taverne "den ouwe brandtoren".Voor foto's en uitslagen: klik hier! Voor de tussenstand in de kempische crosscompetitie klikt U hier.