Welkom bij AVR'69

Sponsoren en adverteerders AVR '69

Algemene Informatie AVR '69

De Reuselse atletiekvereniging AVR’69 is met ruim 350 leden een van de grotere en actievere atletiekverenigingen in Noord Brabant. AVR’69 houdt zich bezig met alle facetten van de atletieksport en heeft een breed aanbod van verschillende activiteiten.Voor kinderen is het al mogelijk om lid te worden van de vereniging in het jaar dat ze 5 jaar worden. Voor een grote groep jeugd tot en met masters (veteranen) wordt er aan wedstrijdatletiek gedaan. Verder is er voor elk niveau een trim/loopgroep. Ook is er een wandelgroep die twee keer per week een mooie wandeling maakt, meestal door het buitengebied. Volwassenen kunnen één keer per week gymmen/trimmen in de sporthal. Tot slot bestaat er ook nog de mogelijkheid om te skeeleren. Met deze diversiteit aan trainingen kan iedereen van jong tot oud, bij AVR’69, sportief en ontspannen op zijn eigen niveau bezig zijn! Het belangrijkste doel van AVR’69 is het beoefenen en het bevorderen van de atletieksport. Dit doel tracht de vereniging te bereiken door het verzorgen van trainingen, deel te nemen aan wedstrijden, wedstrijden te organiseren en door het initiëren van bijzondere evenementen op het gebied van de atletieksport. Naast het sportieve doel is AVR’69 ook een gezellige vereniging. De uitstekende sfeer binnen de vereniging zorgt ervoor dat een groot aantal leden vrijwillig zijn steentje bijdraagt aan allerlei commissies. Zo organiseert AVR’69 jaarlijks enkele grote wedstrijden met regionale en landelijke bekendheid. De belangrijkste evenementen zijn ongetwijfeld de L’Avant Sylvestre crossloop, de Rond d'n Ekker duathtlon en de Imants Grensloop. Ook worden er op de atletiekbaan en in de sporthal diverse wedstrijden georganiseerd. Naast deze bekende activiteiten zijn er nog diverse commissies actief die voor verschillende trainingsgroepen activiteiten opzetten. AVR’69 is een actieve, gezellige en veelzijdige sportvereniging! Geinteresseerd? Kom gerust een langs. Je mag 4 keer gratis, geheel vrijblijvend meetrainen. Voor meer info, zie de pagina: Lid worden.

Clubkleding bij NIVO sport

Clubkleding
Nu het zomerseizoen weer gaat aanbreken, is het wellicht ook tijd voor nieuwe trainingskleding. Bij NIVO Sport zijn diverse, kwalitatief uitstekende, AVR’69 trainingskleding en wedstrijdshirts verkrijgbaar in alle maten tegen gunstige prijzen! Meer info: zie de pagina clubkleding.

Sponsoren en adverteerders AVR '69


Inschrijving L'Avant Sylvestrcross geopend

L'Avant Sylvestrecross
Op zondag 11 december organiseert AVR'69 haar 48e L'Avant Sylvestrecross. Mis deze prachtige bosloop niet. Er is ook een trimloop met afstanden vanaf 1050m, en een mooie wandeltocht uitgezet. Voor meer informatie over de wedstrijd: klik hier!
Het parcours is gelegen aan de Burgemeester Willekenslaan te Reusel.

Pietenavond bij AVR '69

https://goo.gl/photos/jm9SYPyZXdToQVme6
https://goo.gl/photos/jm9SYPyZXdToQVme6
Eindelijk was het zover. Tijd voor een Pietenavond bij AVR'69!! Op vrijdagavond 18 november hebben de Pieten een bezoek gebracht aan het clubgebouw. 20 pupillen en hun trainers hebben een leuke avond gehad en zijn goed verwend door de Pieten! Voor de foto's klik hier!!

Hermans Assurantiën Duatlon 6 november 2016

Rond d'n Ekker Duathlon
De Hermans Assurantiën Duatlon 2016 is zit er weer op!
Een record aantal deelnemers, een gemoedelijke sfeer, mooie wedstrijden en de vele onderlinge duels zorgden voor een prachtige wedstrijddag.

Voor de uitslagen en foto's klik je hier

http://www.hermansassurantien.nl/

UItslagen Indoorwedstrijd voor pupillen en D junioren op 29 oktober

Op zaterdag 29 oktober 2016 is er door AVR '69, in het RABO Sporthuis in Reusel een indoorwedstrijd voor pupillen en D-junioren. georganiseerd. 
Voor de uitslagen klik je hier!

Pietenavond bij AVR '69

https://photos.google.com/share/AF1QipMFAWMMTYliSktkjm_oJmtMMAJYDxFYJ37EivnGQrDI2L6n9STY5gpMBjay6802wA?key=TGdSdHFQR3Zza3lHZHRyTEptTXJpRkRqUnBGdm9n
https://photos.google.com/share/AF1QipMFAWMMTYliSktkjm_oJmtMMAJYDxFYJ37EivnGQrDI2L6n9STY5gpMBjay6802wA?key=TGdSdHFQR3Zza3lHZHRyTEptTXJpRkRqUnBGdm9n
Vrijdag 18 november! Tijd voor een Pietenavond bij AVR'69!! Op vrijdagavond was het eindelijk zo ver en hebben de Pieten een bezoek gebracht aan het clubgebouw. 20 pupillen en hun trainers hebben een leuke avond gehad en zijn goed verwend door de Pieten! Voor de foto's klik hier!!

Nieuwe foto's Benedugo

https://goo.gl/photos/w4ZJyZGUAk69YUYP7
Een grote partij nieuwe foto's toegestuurd gekregen van de benedugo wedstrijd van onze duitse vrienden uit Düren.

Trimmersweekend Brugge

https://photos.google.com/share/AF1QipN3reWXOsX8Fb5IayjCu_woExZ8ZQe_zj940_4eAgDCBXErIB85qPArxK6w-DDAKg?key=VFl3NEdjY3Y5cU5KZ2hpSjNkU1M2Q1RRQlk0ZVRR
In het weekend van 14 t/m 16 oktober is de trimgroep een weekendje naar Brugge geweest. De prachtige binnenstad bezocht en meegedaan aan de Brugge Urban Trail. Een 10km loop dwars door het oude centrum, door scholen, winkels, ziekenhuis, restaurant etc. Wederom een goed geslaagd gezellig weekendje.

Koploper oktober

.
De koploper van oktober is uit  Klik hier om deze uitgave te lezen. Veel leesplezier...... In deze koploper:een stuk over het pupillen en C-D juniorenkamp, stukje over de einde maandwandeling van de wandelgroep, dropping C-D junioren, Benedugo wedstrijd in Duitsland, aankondiging crosscompetie en meer....  

Drankpost Eindhoven Marathon

https://goo.gl/photos/uebUink5mXPik3Ry7
Afgelopen zondag 9 oktober, was AVR weer present bij de drankpost van de Eindhoven marathon. Ruim 30 vrijwilligers zorgden voor een perfecte doorkomst van de duizenden lopers. Het zag er weer gelikt uit. Allen bedankt voor je hulp!!!
Voor foto's van de drankpost klik je op de foto.

Foto's dropping C-D junioren

https://photos.google.com/share/AF1QipN4O2qyq6XOxjRS3qeq77jtbbmwtB1iblsBJRLTX8Rdmxgv-eDw62lW2hhwFuoUnQ?key=ZTAxNXpONjM5YnZGQ0ZPUGF1aFJfdm5iZHdrUlVR
De foto's van de dropping van de C-D junioren staat online.
Klik op de foto om te kijken!!

Benedugo-Cup gehouden op 1 oktober

https://goo.gl/photos/euW3Ez5yTzkt95MYA
Op 1 oktober is in de duitse plaats Düren weer gestreden om de BeNeDuGo-cup. Ook dit jaar weer een geslaagd evenement.
Voor de individuele uitslag uitslag klik je hier!
Voor de teamuitslag volg je deze link.
Voor foto's klik je op de foto.

Einde maandwandeling september

Laatste zondag van de maand betekent bij atletiekvereniging AVR’69 altijd een prachtige natuurwandeling ergens in de Kempen of net daarbuiten. Zo ook op zondag 25 september. Om 9 uur verzamelen op de parkeerplaats van het Sportpark en samen naar Landgoed Ananina’s Rust tussen Hilvarenbeek en Diessen.De motor aldaar op gang gebracht met wat rek- en strekoefeningen door Piet Reniers, de bezielende kracht achter de wandelgroep van AVR’69, beginnen we, zoals elke keer, aan een tocht van ongeveer 10 kilometer. Lees hier verder . . . .  

 Meer weten over wandelen bij AVR '69. Klik hier!!

Kleutergroep bij atletiekvereniging AVR’69

AVR’69 heeft ook een kleutergroep! Vanaf het jaar waarin uw kind 5 word, kan hij/ zij meedoen! De groep bestaat uit kinderen van 4 en 5 jaar. Op elke donderdag (uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen) van 18.00u tot 19.00u traint deze groep op het atletiekveld in Reusel. Kom eens kijken, of probeer het gewoon!! Je kind mag eerst 4 keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of het leuk is, voordat je kind lid wordt. Voor informatie kun je contact opnemen met Gerrit Roest (0497-643106).