Welkom bij AVR'69

Imants Grensloop & Hollandershoeve MiniSurvivalrun

https://sites.google.com/site/grensloop/
De inschrijving voor de Imants Grensloop is geopend.
Mooi parcours door de natuurgebieden "het Beleven (NL)" en "de Hoge vijvers (B)". 
Organisatie: AVR '69 Reusel en ARAC Arendonk.
Afstanden: 10EM-10km-6,8km-3,7km. Start 18:30u.
Ook kan er weer ingeschreven worden voor de Hollandershoeve Mini-Survivalrun. 
Deze survivalrun voor de jeugd is uniek in onze regio.
De Grensloop is onderdeel van het Loopcriterium "de Noordloper".

Sponsoren en adverteerders AVR '69

Algemene Informatie AVR '69

De Reuselse atletiekvereniging AVR’69 is met ruim 350 leden een van de grotere en actievere atletiekverenigingen in Noord Brabant. AVR’69 houdt zich bezig met alle facetten van de atletieksport en heeft een breed aanbod van verschillende activiteiten.Voor kinderen is het al mogelijk om lid te worden van de vereniging in het jaar dat ze 5 jaar worden. Voor een grote groep jeugd tot en met masters (veteranen) wordt er aan wedstrijdatletiek gedaan. Verder is er voor elk niveau een trim/loopgroep. Ook is er een wandelgroep die twee keer per week een mooie wandeling maakt, meestal door het buitengebied. Volwassenen kunnen één keer per week gymmen/trimmen in de sporthal. Tot slot bestaat er ook nog de mogelijkheid om te skeeleren. Met deze diversiteit aan trainingen kan iedereen van jong tot oud, bij AVR’69, sportief en ontspannen op zijn eigen niveau bezig zijn! Het belangrijkste doel van AVR’69 is het beoefenen en het bevorderen van de atletieksport. Dit doel tracht de vereniging te bereiken door het verzorgen van trainingen, deel te nemen aan wedstrijden, wedstrijden te organiseren en door het initiëren van bijzondere evenementen op het gebied van de atletieksport. Naast het sportieve doel is AVR’69 ook een gezellige vereniging. De uitstekende sfeer binnen de vereniging zorgt ervoor dat een groot aantal leden vrijwillig zijn steentje bijdraagt aan allerlei commissies. Zo organiseert AVR’69 jaarlijks enkele grote wedstrijden met regionale en landelijke bekendheid. De belangrijkste evenementen zijn ongetwijfeld de L’Avant Sylvestre crossloop, de Rond d'n Ekker duathtlon en de Imants Grensloop. Ook worden er op de atletiekbaan en in de sporthal diverse wedstrijden georganiseerd. Naast deze bekende activiteiten zijn er nog diverse commissies actief die voor verschillende trainingsgroepen activiteiten opzetten. AVR’69 is een actieve, gezellige en veelzijdige sportvereniging! Geinteresseerd? Kom gerust een langs. Je mag 4 keer gratis, geheel vrijblijvend meetrainen. Voor meer info, zie de pagina: Lid worden.

Clubkleding bij NIVO sport

Clubkleding
Nu het winterseizoen weer gaat aanbreken, is het wellicht ook tijd voor nieuwe trainingskleding. Bij NIVO Sport zijn diverse, kwalitatief uitstekende, AVR’69 trainingskleding en wedstrijdshirts verkrijgbaar in alle maten tegen gunstige prijzen! Meer info: zie de pagina clubkleding.

Sponsoren en adverteerders AVR '69


https://www.facebook.com/avr69atletiekvereniging

Smokkeltocht voor C-D junioren

https://drive.google.com/file/d/1oF1MiFq2UqfJl6x1n4zdv-UzAx3RHiws/view?usp=sharing
Ha CD junioor!

Vrijdag 23 februari willen we weer met jullie de bossen in. Trek oude en warme kleren aan, neem zaklamp mee en we gaan weer smokkelen!
Je wordt om 19.00 uur bij de Brandtoren in Reusel verwacht. Je mag om 22.30 uur opgehaald worden bij de kantine van AVR ’69.
Wij zorgen tijdens de avond voor iets te drinken en iets lekkers. 
Klik hier om je op te geven!

Wandelen voor stichting Thembalethu bij de Brandtoren in Reusel

https://sites.google.com/site/avr69atletiek/home/Flyer.jpg
Beste wandelaars,
Wij zijn een groep van zeven meiden die, in opdracht van hun opleiding bij Schoevers, een evenement organiseert waarbij we geld ophalen voor een goed doel. Dit jaar is het goede doel Stichting Themablethu.
Stichting Thembalethu helpt (wees)kinderen in Afrika door middel van drie hoofdpunten: onderdak, onderwijs en ondersteuning. Thembalethu heeft een aantal kidsclubs waar de kinderen na school naar toe kunnen. Hier krijgen ze medische hulp, voeding en de kans om weer kind te zijn. Stichting Themablethu deelt voeding uit aan de kinderen zodat ze genoeg voedsel binnen krijgen gedurende de dag. Helaas hebben ze nog maar geld voor een paar maanden. Om hiermee door te kunnen gaan hebben ze voor het komende jaar zo’n €15.000,- euro nodig.
Graag willen we uw jullie uitnodigen voor ons evenement; Een mooie wandeling in Reusel voor Stichting Thembalethu. Verdere details: Klik hier of op de flyer.

Uitslagen Snertloop

Op zondag 4 februari is er op en rond het terrein van AVR '69 de jaarlijkes snertloop gehouden. Wie kan zijn tijd van tevoren het best inschatten? Wie hebben er dit jaar gewonnen? Klik hier voor de uitslag!

Nieuwe Startrunning bij AVR’69

Startrunning AVR’69 vanaf 23 januari 2018

Start to Run

Begin het jaar sportief en doe gezellig mee vanaf dinsdag 23 januari 2018 

Vrijwel Iedereen kan hardlopen – Ook jij, maar hoe pak je dat aan…en hoe verder!? Wanneer je beginnend hardloper bent is er voor jou een startrunningserie van 7 weken over hoe je kan gaan hardlopen. Trefwoorden zijn: techniek, houding van het lichaam, dosering van energie, kracht en het leren kennen van je eigen lichaam. Binnen 7 weken gaan wij U stimuleren om van afwisselend wandelen en hardlopen in de eerste les, te komen tot 20 à 25 minuten in de laatste les, zodat u zonder problemen door kan stromen naar een van onze bestaande trimgroepen. Ben jij ook op zoek naar een betere conditie, een gezonder lichaam maar ook voor een gezellig uurtje sporten in de heerlijk frisse buitenlucht, doe dan straks gewoon lekker mee. De wind door je haar, de frisse lucht, de grond onder je voeten en het gevoel van vrijheid, we voeren de belastbaarheid geleidelijk op, maak het mee. Je traint niet alleen het lichaam, ook je geest vaart er wel bij. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën en geleidelijk leg je steeds grotere afstanden af.
Kortom, doe mee en wie weet waar het op uitloopt…… ons eerste doel staat al vast: 5km. Geïnteresseerd…. ??? Voor meer info en/of aanmeldingen startrunning@avr69.nl t.n.v. Sjef van Beers. Telefoon 0135092384.
Zie ook de pagina Start Running De cursus start op dinsdag 23 januari 2018 om 20u15 op sportpark d’n Hoek in Reusel op het terrein van AVR’69.

Midwintercross Netersel 21 januari!

Op zondag 21 januari 2018 heeft v.v. Netersel, in samenwerking met AVR'69, op en om s
portpark de Groesbocht voor de vierde keer de Midwintercross georganiseerd. 
Voor de uitslagen klik je hier!


Opbrengst actie Hubo Helpt!

De aktie van HUBO Helpt heeft voor AVR '69 een mooi bedrag van 852,-- opgeleverd! Alle "donateurs" bedankt voor uw bijdrage.

Ontspanningsdag pupillen en C-D junioren

https://photos.app.goo.gl/VRMmwCYJcTKfaRof1
https://photos.app.goo.gl/VRMmwCYJcTKfaRof1
Op vrijdag 29 december is er voor de pupillen en C-D junioren een ontspanningsdag georganiseerd. Dit keer stond er o.a. een leuke fotozoektocht op het programma. voor foto's klik hier!

Koploper December

.
De koploper van December is uit.  Klik hier om deze uitgave te lezen. In deze koploper:  Nieuwe jaarkalender, tussenstand crosscompetitie, vele uitslagen waaronder de duatlon en L'avant Sylvestrecross met daarbij een aantal mooie foto's. Voorwoord met uitnodiging ledenvergadering en meer...   Veel leesplezier!!

Krachttraining winter 2017-2018

Naast duur- en snelheidstraining is het aan te bevelen om krachttraining te doen. Als je de kracht van romp- en beenspieren verbetert en het duurvermogen opbouwt komt dit je lichaam ten goede. Je bent minder vatbaar voor blessures en je tijden op de lange afstanden zullen verbeteren. Deze winter gaan we op zaterdag van 9.00- 10.00 krachttraining doen voor de Trimmers en de Oudste Groep, we starten op 4 november. Deze trainingen gaan door tot /met 31 maart 2018.


Het is handig als je je aanmeldt : gerrie_maas@hotmail.com

Gerrie en Ilse Maas

Bostraining voor pupillen en C/D junioren

Het programma voor de bostrainingen voor pupillen en C/D junioren staat weer op de website. Het is te vinden in de bovenbalk onder de kop trainingsinfo - bostrainingen pupillen en C\D junioren