Welkom bij AVR'69

Imants Grensloop & Hollandershoeve MiniSurvivalrun

Doe ook mee met de Imants Grensloop, en schrijf je in!
https://sites.google.com/site/grensloop/
https://sites.google.com/site/grensloop/
Deze grensoverschrijdende loop georganiseerd door AVR '69 Reusel en ARAC Arendonk heeft een mooi parcours door de natuur van "het beleven (NL)" en "de hoge Vijvers (B)".
Afstanden: 10EM-10km-6,8km-3,7km.
Ook kan er weer ingeschreven worden voor de Hollandershoeve Mini-Survivalrun. Deze survivalrun voor de jeugd is uniek in onze regio.
De Grensloop is onderdeel van het Loopcriterium "de Noordloper".

Algemene Informatie AVR '69

De Reuselse atletiekvereniging AVR’69 is met ruim 350 leden een van de grotere en actievere atletiekverenigingen in Noord Brabant. AVR’69 houdt zich bezig met alle facetten van de atletieksport en heeft een breed aanbod van verschillende activiteiten.Voor kinderen is het al mogelijk om lid te worden van de vereniging in het jaar dat ze 5 jaar worden. Voor een grote groep jeugd tot en met masters (veteranen) wordt er aan wedstrijdatletiek gedaan. Verder is er voor elk niveau een trim/loopgroep. Ook is er een wandelgroep die twee keer per week een mooie wandeling maakt, meestal door het buitengebied. Volwassenen kunnen 1 keer per week gymmen/trimmen in de sporthal. Tot slot bestaat er ook nog de mogelijkheid om te skeeleren. Met deze diversiteit aan trainingen kan iedereen van jong tot oud, bij AVR’69, sportief en ontspannen op zijn eigen niveau bezig zijn! Het belangrijkste doel van AVR’69 is het beoefenen en het bevorderen van de atletieksport. Dit doel tracht de vereniging te bereiken door het verzorgen van trainingen, deel te nemen aan wedstrijden, wedstrijden te organiseren en door het initiëren van bijzondere evenementen op het gebied van de atletieksport. Naast het sportieve doel is AVR’69 ook een gezellige vereniging. De uitstekende sfeer binnen de vereniging zorgt ervoor dat een groot aantal leden vrijwillig zijn steentje bijdraagt aan allerlei commissies. Zo organiseert AVR’69 jaarlijks enkele grote wedstrijden met regionale en landelijke bekendheid. De belangrijkste evenementen zijn ongetwijfeld de L’Avant Sylvestre crossloop, de Run-ATB-Run en de Imants Grensloop. Ook worden er op de atletiekbaan en in de sporthal diverse wedstrijden georganiseerd. Naast deze bekende activiteiten zijn er nog diverse commissies actief die voor verschillende trainingsgroepen activiteiten opzetten. AVR’69 is een actieve, gezellige en veelzijdige sportvereniging! Geinteresseerd? Kom gerust een langs. Je mag 4 keer gratis, geheel vrijblijvend meetrainen. Voor meer info, zie de pagina: Lid worden.

Sponsoren en adverteerders AVR '69


Smokkeltocht C-D junioren

Op vrijdagavond 20 maar is er voor de C-D jeugd een leuke smokkeltocht georganiseerd.
Voor foto's klik je hier.

Kom in beweging en Start Running. Nieuwe groep start op 7 april.

Start Running
Ook toe aan wat meer beweging? Ga ook fit de zomer in, en ga ook hardlopen!!! Op dinsdag 7 april begint de nieuwe cursus "Start Running". Start Running is al jaren dé manier om op een leuke manier te beginnen met hardlopen. Velen gingen je voor, en je doet het niet alleen. Dus doe mee voor een betere conditie, meer energie, betere gezondheid, lager gewicht en leuke sociale contacten. Ervaar het zelf, en ga straks fit de zomer in. Geef je ook op!!!    Voor meer info klik hier!!!

Indoor clubkampioenschappen

https://drive.google.com/file/d/0B_J8EC8A7W1AZS03UEdmcXUycGs/view?usp=sharing
Zondag 29 maart 2015 is het weer zover. A.V.R.’69 organiseert weer de Indoor-Clubkampioenschappen voor alle atleten van onze vereniging. De opzet van dit atletiekspektakel is weer hetzelfde als in voorgaande jaren. Iedereen die in het verleden al eens meegedaan heeft zal zich deze prachtige sportdag nog ongetwijfeld herinneren. Dit mag je gewoon niet missen! Vooral voor de nieuwkomers in de vereniging is dit evenement een uitstekende manier om eens te kijken hoe het er bij wedstrijden aan toe gaat. Voor meer info en inschrijven: Klik hier.

Nieuwe clubkledinglijn

Clubkleding
Op de ledenvergadering van vrijdag 6 maart jl. is de nieuwe clubkledinglijn gepresenteerd. Vanaf nu kunnen we ons presenteren in mooie AVR'69 kleding op wedstrijden en trainingen! Alle kleding is vanaf april 2015 verkrijgbaar bij NIVO Sport, markt 48 te Reusel. Alle kleding blijft ten minste de komende vier jaar beschikbaar. Mocht je belangstelling hebben voor de kleding, kun je NU alvast een formulier invullen wat in de kantine van AVR'69 ligt. Op die manier ben je verzekerd van kleding in april.Voor foto's van de kleding en prijzen zie de pagina clubkleding.
Bestuur AVR'69

Jaarverslag 2014

Na de jaarvergadering op 6 maart, staat nu het jaarverslag 2014 op de site, op de pagina Nieuwsbrief.

Nieuwsbrief februari

De nieuwsbrief van februari is uit, met daarin belangrijke informatie voor alle leden met o.a. aankondiging algemene ledenvergadering, tussenstand crosscompetitie, uitslagen, aankondiging smokkeltocht, de aangepaste activiteitenkalender 2015 en meer..... Klik hier om te lezen.

Carnaval voor alle pupillen!!!

https://picasaweb.google.com/foto.avr69/2015CarnavalPupillen#
CARNAVAL 2015 !!!!!! 

Op vrijdag 13 februari was het carnaval bij AVR '69. Er was een leuke carnavalsavond in elkaar gezet voor de pupillen van AVR '69
Voor de foto's klik je op de foto.

UItslag Snertloop 2015

https://www.dropbox.com/s/8oi8f9hsx65gqze/Snertloop%202015.doc?dl=0
Snertloop 2015  
Op Zondag 25 januari 2015 is bij het clubgebouw van AVR '69 de snertloop georganiseerd. De trainers hadden een mooi rondje in elkaar gezet. Met een laagje sneeuw en lekker loopweer was het weer een mooie happening.

Voor de uitslag klik je hier.

Midwintercross Netersel

Op zondag 11 januari 2015 is door VV Netersel, met ondersteuning van AVR’69, op en rond sportpark de Groesbocht in Netersel, de midwintercross georganiseerd. Voor de uitslagen klik je hier.

Vrijwilligersspeld voor Piet Reniers

https://www.dropbox.com/sc/1qzu09ejt914ulc/AADxP5iH1ZKibTp6pucidiAoa
Op maandagavond 5 januari, tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente, reikte burgemeester Tuerlings de vrijwilligersspeld uit aan Piet Reniers. Hij kreeg deze speld als waardering voor het vele werk wat hij voor AVR ’69 gedurende meer dan 25 jaar heeft verricht.  Piet gefeliciteerd, en bedankt.

Voor publicatie op de site van de gemeente volg je deze link

Voor foto's  klik je op de foto.