Welkom bij AVR'69

Hermans Assurantiën Duatlon 6 november 2016

Rond d'n Ekker Duathlon
De inschrijving voor de  Hermans Assurantiën Duatlon 2016 is geopend. De wedstrijd wordt gehouden op zondag 6 november 2016. Het is een RUN-ATB-RUN wedstrijd, die wordt gehouden in de bossen van Reusel en Arendonk. Deelname is ook toegankelijk voor duo's en trio's. Ook is er een aparte wedstrijd voor de jeugd.Ook dit jaar weer een ouder-kind wedstrijd.
Wil je meedoen met de duatlon, maar alleen als loper of fietser? Dat kan!! Op de duatlon-pagina vind je hierover meer . . .

Voor meer info en inschrijven klik je hier

http://www.hermansassurantien.nl/

Sponsoren en adverteerders AVR '69

Algemene Informatie AVR '69

De Reuselse atletiekvereniging AVR’69 is met ruim 350 leden een van de grotere en actievere atletiekverenigingen in Noord Brabant. AVR’69 houdt zich bezig met alle facetten van de atletieksport en heeft een breed aanbod van verschillende activiteiten.Voor kinderen is het al mogelijk om lid te worden van de vereniging in het jaar dat ze 5 jaar worden. Voor een grote groep jeugd tot en met masters (veteranen) wordt er aan wedstrijdatletiek gedaan. Verder is er voor elk niveau een trim/loopgroep. Ook is er een wandelgroep die twee keer per week een mooie wandeling maakt, meestal door het buitengebied. Volwassenen kunnen één keer per week gymmen/trimmen in de sporthal. Tot slot bestaat er ook nog de mogelijkheid om te skeeleren. Met deze diversiteit aan trainingen kan iedereen van jong tot oud, bij AVR’69, sportief en ontspannen op zijn eigen niveau bezig zijn! Het belangrijkste doel van AVR’69 is het beoefenen en het bevorderen van de atletieksport. Dit doel tracht de vereniging te bereiken door het verzorgen van trainingen, deel te nemen aan wedstrijden, wedstrijden te organiseren en door het initiëren van bijzondere evenementen op het gebied van de atletieksport. Naast het sportieve doel is AVR’69 ook een gezellige vereniging. De uitstekende sfeer binnen de vereniging zorgt ervoor dat een groot aantal leden vrijwillig zijn steentje bijdraagt aan allerlei commissies. Zo organiseert AVR’69 jaarlijks enkele grote wedstrijden met regionale en landelijke bekendheid. De belangrijkste evenementen zijn ongetwijfeld de L’Avant Sylvestre crossloop, de Rond d'n Ekker duathtlon en de Imants Grensloop. Ook worden er op de atletiekbaan en in de sporthal diverse wedstrijden georganiseerd. Naast deze bekende activiteiten zijn er nog diverse commissies actief die voor verschillende trainingsgroepen activiteiten opzetten. AVR’69 is een actieve, gezellige en veelzijdige sportvereniging! Geinteresseerd? Kom gerust een langs. Je mag 4 keer gratis, geheel vrijblijvend meetrainen. Voor meer info, zie de pagina: Lid worden.

Clubkleding bij NIVO sport

Clubkleding
Nu het zomerseizoen weer gaat aanbreken, is het wellicht ook tijd voor nieuwe trainingskleding. Bij NIVO Sport zijn diverse, kwalitatief uitstekende, AVR’69 trainingskleding en wedstrijdshirts verkrijgbaar in alle maten tegen gunstige prijzen! Meer info: zie de pagina clubkleding.

Sponsoren en adverteerders AVR '69


Nieuwe foto's Benedugo

https://photos.google.com/album/AF1QipM4kBVD1bZ2XfUbfNgV-9y1Pe7vmiJRPR1yLJ4A
Een grote partij nieuwe foto's toegestuurd gekregen van de benedugo wedstrijd van onze duitse vrienden uit Düren.

Indoorwedstrijd voor pupillen en D junioren op 29 oktober

Op zaterdag 29 oktober 2016 wordt er door AVR '69, in het RABO Sporthuis in Reusel een indoorwedstrijd voor pupillen en D-junioren. georganiseerd 
Voor meer info klik je hier!

Trimmersweekend Brugge

https://photos.google.com/share/AF1QipN3reWXOsX8Fb5IayjCu_woExZ8ZQe_zj940_4eAgDCBXErIB85qPArxK6w-DDAKg?key=VFl3NEdjY3Y5cU5KZ2hpSjNkU1M2Q1RRQlk0ZVRR
In het weekend van 14 t/m 16 oktober is de trimgroep een weekendje naar Brugge geweest. De prachtige binnenstad bezocht en meegedaan aan de Brugge Urban Trail. Een 10km loop dwars door het oude centrum, door scholen, winkels, ziekenhuis, restaurant etc. Wederom een goed geslaagd gezellig weekendje.

Koploper oktober

.
De koploper van oktober is uit  Klik hier om deze uitgave te lezen. Veel leesplezier...... In deze koploper:een stuk over het pupillen en C-D juniorenkamp, stukje over de einde maandwandeling van de wandelgroep, dropping C-D junioren, Benedugo wedstrijd in Duitsland, aankondiging crosscompetie en meer....  

Drankpost Eindhoven Marathon

https://goo.gl/photos/uebUink5mXPik3Ry7
Afgelopen zondag 9 oktober, was AVR weer present bij de drankpost van de Eindhoven marathon. Ruim 30 vrijwilligers zorgden voor een perfecte doorkomst van de duizenden lopers. Het zag er weer gelikt uit. Allen bedankt voor je hulp!!!
Voor foto's van de drankpost klik je op de foto.

Pietenavond bij AVR '69

https://drive.google.com/file/d/0B_J8EC8A7W1ASU1qbi1ld1JXSUE/view?usp=sharing
Ha Pupil B, C en mini pupil,

Sinterklaas is weer bijna in het land. Ook komen er enkele pieten bij de AVR op bezoek. Jij als pupil bent ook uitgenodigd. Vrijdag 18 november 2016 komen ze naar het clubgebouw van AVR ´69.

Meer informatie en je opgeven? Klik hier!!

Foto's dropping C-D junioren

https://photos.google.com/share/AF1QipN4O2qyq6XOxjRS3qeq77jtbbmwtB1iblsBJRLTX8Rdmxgv-eDw62lW2hhwFuoUnQ?key=ZTAxNXpONjM5YnZGQ0ZPUGF1aFJfdm5iZHdrUlVR
De foto's van de dropping van de C-D junioren staat online.
Klik op de foto om te kijken!!

Benedugo-Cup gehouden op 1 oktober

https://goo.gl/photos/euW3Ez5yTzkt95MYA
Op 1 oktober is in de duitse plaats Düren weer gestreden om de BeNeDuGo-cup. Ook dit jaar weer een geslaagd evenement.
Voor de individuele uitslag uitslag klik je hier!
Voor de teamuitslag volg je deze link.
Voor foto's klik je op de foto.

Einde maandwandeling september

Laatste zondag van de maand betekent bij atletiekvereniging AVR’69 altijd een prachtige natuurwandeling ergens in de Kempen of net daarbuiten. Zo ook op zondag 25 september. Om 9 uur verzamelen op de parkeerplaats van het Sportpark en samen naar Landgoed Ananina’s Rust tussen Hilvarenbeek en Diessen.De motor aldaar op gang gebracht met wat rek- en strekoefeningen door Piet Reniers, de bezielende kracht achter de wandelgroep van AVR’69, beginnen we, zoals elke keer, aan een tocht van ongeveer 10 kilometer. Lees hier verder . . . .  

 Meer weten over wandelen bij AVR '69. Klik hier!!

Foto's pupillen en C/D juniorenkamp

Foto's van het pupillen en C/D junorenkamp van afgelopen weekend!!! Klik op de foto.
https://photos.google.com/share/AF1QipPR8MmbRuBda1AdqIW_KGx-Z1uVt6Waq0dD4OtTWiOx1KuzuKibboizK0GvW1RihA?key=RHBRRlJGeTVXUFpWaUtsWXd5aTFENGtfX0dGdl93

Nieuwe Start to Run van start op dinsdag 20 september

https://www.yakultstarttorun.nl/WAT IS YAKULT START TO RUN ?
Yakult Start to Run maakt van jou in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap. Meer weten? https://www.yakultstarttorun.nl/

Kleutergroep bij atletiekvereniging AVR’69

AVR’69 heeft ook een kleutergroep! Vanaf het jaar waarin uw kind 5 word, kan hij/ zij meedoen! De groep bestaat uit kinderen van 4 en 5 jaar. Op elke donderdag (uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen) van 18.00u tot 19.00u traint deze groep op het atletiekveld in Reusel. Kom eens kijken, of probeer het gewoon!! Je kind mag eerst 4 keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of het leuk is, voordat je kind lid wordt. Voor informatie kun je contact opnemen met Gerrit Roest (0497-643106).