Welkom bij AVR'69

Nieuwe Startrunning bij AVR’69

In september nieuwe Startrunning van start bij AVR’69

Start to RunAVR’69 organiseert meerdere malen per jaar een cursus voor mensen die nauwelijks of nog nooit aan hardlopen/sport hebben gedaan. Deze cursus noemt men bij AVR’69 “verantwoord hardlopen”, omdat u in een betrekkelijk korte tijd leert om op een verantwoorde manier, met de juiste houding en het juiste tempo om te gaan. Binnen 7 weken gaan wij U stimuleren om van afwisselend wandelen en hardlopen in de eerste les, te brengen tot 20 à 25 minuten in de laatste les, zodat u zonder problemen door kan stromen naar een van onze bestaande trimgroepen. We eindigen de cursus met de 5KM recreatieloop op het Zilvermeer in Mol. Startrunning betekent ook dat er volop aandacht wordt besteed aan warming-up, kracht- en spieroefeningen, loopscholing, kleding en schoeisel.

Voor wie is deze cursus geschikt?
Startrunning is er voor iedereen met een redelijke gezondheid; dik, dun, lang of kort, terugkomend van een blessure, het maakt niets uit. Samen gaan we met jou, groepsgewijs doch ieder naar eigen vermogen, op zoek naar een betere conditie en een gezonder lichaam én geest.

Op dinsdag 29 augustus is er een info-avond direct gevolgd door een proeftraining. De cursus begint definitief op dinsdag 5 september Aanvang is steeds om 20.15u. Voor inschrijven en inlichtingen mail naar startrunning@avr69.nl of bel 0135092384 t.n.v. Sjef van Beers Hij kan u ook informeren als u niet zolang wilt wachten of als u reeds een bepaalde basisconditie hebt zodat u wellicht zonder opstapgroep kunt aanvangen bij AVR’69. Meer info vind U ook op onze pagina Start to Run.

Sponsoren en adverteerders AVR '69

Algemene Informatie AVR '69

De Reuselse atletiekvereniging AVR’69 is met ruim 350 leden een van de grotere en actievere atletiekverenigingen in Noord Brabant. AVR’69 houdt zich bezig met alle facetten van de atletieksport en heeft een breed aanbod van verschillende activiteiten.Voor kinderen is het al mogelijk om lid te worden van de vereniging in het jaar dat ze 5 jaar worden. Voor een grote groep jeugd tot en met masters (veteranen) wordt er aan wedstrijdatletiek gedaan. Verder is er voor elk niveau een trim/loopgroep. Ook is er een wandelgroep die twee keer per week een mooie wandeling maakt, meestal door het buitengebied. Volwassenen kunnen één keer per week gymmen/trimmen in de sporthal. Tot slot bestaat er ook nog de mogelijkheid om te skeeleren. Met deze diversiteit aan trainingen kan iedereen van jong tot oud, bij AVR’69, sportief en ontspannen op zijn eigen niveau bezig zijn! Het belangrijkste doel van AVR’69 is het beoefenen en het bevorderen van de atletieksport. Dit doel tracht de vereniging te bereiken door het verzorgen van trainingen, deel te nemen aan wedstrijden, wedstrijden te organiseren en door het initiëren van bijzondere evenementen op het gebied van de atletieksport. Naast het sportieve doel is AVR’69 ook een gezellige vereniging. De uitstekende sfeer binnen de vereniging zorgt ervoor dat een groot aantal leden vrijwillig zijn steentje bijdraagt aan allerlei commissies. Zo organiseert AVR’69 jaarlijks enkele grote wedstrijden met regionale en landelijke bekendheid. De belangrijkste evenementen zijn ongetwijfeld de L’Avant Sylvestre crossloop, de Rond d'n Ekker duathtlon en de Imants Grensloop. Ook worden er op de atletiekbaan en in de sporthal diverse wedstrijden georganiseerd. Naast deze bekende activiteiten zijn er nog diverse commissies actief die voor verschillende trainingsgroepen activiteiten opzetten. AVR’69 is een actieve, gezellige en veelzijdige sportvereniging! Geinteresseerd? Kom gerust een langs. Je mag 4 keer gratis, geheel vrijblijvend meetrainen. Voor meer info, zie de pagina: Lid worden.

Clubkleding bij NIVO sport

Clubkleding
Nu het zomerseizoen weer gaat aanbreken, is het wellicht ook tijd voor nieuwe trainingskleding. Bij NIVO Sport zijn diverse, kwalitatief uitstekende, AVR’69 trainingskleding en wedstrijdshirts verkrijgbaar in alle maten tegen gunstige prijzen! Meer info: zie de pagina clubkleding.

Sponsoren en adverteerders AVR '69


https://www.facebook.com/avr69atletiekvereniging

Koploper Augustus

.
De koploper van Augustus is uit  Klik hier om deze uitgave te lezen. In deze koploper, aankondiging onze eigen duatlon, weer vele uitslagen met o.a. competitie, tienkamp, avond en wegwedstrijden. Uitnodiging 3de editie van de Euregio Team  Challenge. Dit keer in het Belgisch Essen. Snel lezen dus, en geef je op!!

Hermans Assurantiën Duatlon 2017

De inschrijving voor de  Hermans Assurantiën Duatlon 2017 is geopend. De wedstrijd wordt gehouden op zondag 5 november 2017. Het is een RUN-ATB-RUN wedstrijd, die wordt gehouden in de bossen van Reusel en Arendonk. Deelname is ook toegankelijk voor duo's en trio's. Er een aparte wedstrijd voor de jeugd. Ook dit jaar weer een ouder-kind wedstrijd.
Wil je meedoen met de duatlon, maar alleen als loper of fietser? Dat kan!! Op de duatlon-pagina vind je hierover meer . . .

Voor meer info en inschrijven klik je hier

Aanbieding clubkleding Juli en Augustus

Aanbieding clubkleding bij NIVO sport in Reusel! Benieuwd naar deze aanbieding? Klik op de afbeelding!https://drive.google.com/open?id=0B_J8EC8A7W1AakNQTDB6blN3YnM

Kermismeerkamp Best

https://photos.app.goo.gl/jNEOCnoEM2ubMlRI3
Op 1 en 2 juli hebben 6 atleten van AVR '69 meegedaan aan de kermismeerkamp in Best. Joke Benne en Anna Bijl deden mee aan de 7-kamp. Ben Lathouwers, Peter Roest, Bram Benne en Hans Cuijlits deden de 10-kamp. Er werden weer prima prestaties neergezet bij deze mooie wedstrijd. Verslag en uitslag komen in de volgende koploper. 
Foto's vind je hier. 

Uitslag en foto's Schoolatletiekdag op 1 Juli

Schoolatletiekdag
https://www.facebook.com/avr69atletiekvereniging/
Op  Zaterdag 1 Juli is op het Sportpark in Reusel een schoolatletiekdag georganiseerd voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisscholen van Reusel de Mierden en Bladel.

Voor de uitslag: klik hier!

Voor de foto's: klik hier!


       

Foto's Pupillenavond

https://goo.gl/photos/aTuedMuWbaQGnPuGA
Op  vrijdagavond 16 juni is er voor de A-pupillen een leuke doe-avond georganiseerd! Foto's van deze leuke avond vind je hier!

Athletics Champs pupillenwedstrijd Reusel

https://goo.gl/photos/vbe4Y8L9JWgqW2LF8
Op zaterdag heeft AVR '69  de 3e Athletics Champs wedstrijd voor regio 14 georganiseerd! De meer dan 200 kinderen hebben er een mooie wedstrijd van gemaakt. Ook onze pupillen hebben weer goed strijd geleverd. Voor foto's van de wedstrijd klik je hier! 
Voor de uitslag volg je deze link!

Competitiewedstrijd D junioren

https://goo.gl/photos/XaqrZESLco9QxWkm6
Op zaterdag 10 juni hebben de D junioren van AVR '69 meegedaan aan de 3e Comptitiewedstrijd. Dit keer in Helmond. Er is flink strijd geleverd, en diverse PR's zijn gesneuveld. De uitslag en wedstrijdverslag vind je in de komende koploper van Juni! Foto's (Fiona Bijl) van de wedstrijd vind je hier!

Rabobank Clubkascampagne!

De uitslag van de Rabobank Clubkascampagne is bekend!
 

Dit jaar een bedrag van: € 683,20.
Een mooi bedrag! 

Rabobank en iedereen die op AVR '69 gestemd heeft hartelijk bedankt.

Koningsspelen 2017

https://goo.gl/photos/vRK7qE5AD682fPFTA
Op vrijdag 21 april is er op het sportpark te Reusel voor de 3e keer de koningsspelen georganiseerd. Het was weer een prachtige dag waar voor zo'n 550 kinderen een leuke sportieve dag in elkaar is gezet. Voor foto's (Hans Cuijlits) van deze leuke dag 
klik je hier! 
Nieuwe foto's (Fiona Bijl) klik hier!
Alle vrijwilligers bedankt!! Zonder jullie is dit niet mogelijk!!

Kleutergroep bij atletiekvereniging AVR’69

AVR’69 heeft ook een kleutergroep! Vanaf het jaar waarin uw kind 5 word, kan hij/ zij meedoen! De groep bestaat uit kinderen van 4 en 5 jaar. Op elke donderdag (uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen) van 18.00u tot 19.00u traint deze groep op het atletiekveld in Reusel. Kom eens kijken, of probeer het gewoon!! Je kind mag eerst 4 keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of het leuk is, voordat je kind lid wordt. Voor informatie kun je contact opnemen met Gerrit Roest (0497-643106).