Welkom bij AVR'69

Estafetteloop Spieren voor Spieren

Spierballenestafette
Op zaterdag 17 juni wordt er op sportpark Reusel, bij AVR '69 een estafetteloop georganiseerd. Opbrengst is voor de volle 100% voor de sponsoractie van kindambassadeur Teun Cremers voor Spieren voor Spieren.
Meer lezen en je inschrijven voor de estafette: Klik hier!

Sponsoren en adverteerders AVR '69

Algemene Informatie AVR '69

De Reuselse atletiekvereniging AVR’69 is met ruim 350 leden een van de grotere en actievere atletiekverenigingen in Noord Brabant. AVR’69 houdt zich bezig met alle facetten van de atletieksport en heeft een breed aanbod van verschillende activiteiten.Voor kinderen is het al mogelijk om lid te worden van de vereniging in het jaar dat ze 5 jaar worden. Voor een grote groep jeugd tot en met masters (veteranen) wordt er aan wedstrijdatletiek gedaan. Verder is er voor elk niveau een trim/loopgroep. Ook is er een wandelgroep die twee keer per week een mooie wandeling maakt, meestal door het buitengebied. Volwassenen kunnen één keer per week gymmen/trimmen in de sporthal. Tot slot bestaat er ook nog de mogelijkheid om te skeeleren. Met deze diversiteit aan trainingen kan iedereen van jong tot oud, bij AVR’69, sportief en ontspannen op zijn eigen niveau bezig zijn! Het belangrijkste doel van AVR’69 is het beoefenen en het bevorderen van de atletieksport. Dit doel tracht de vereniging te bereiken door het verzorgen van trainingen, deel te nemen aan wedstrijden, wedstrijden te organiseren en door het initiëren van bijzondere evenementen op het gebied van de atletieksport. Naast het sportieve doel is AVR’69 ook een gezellige vereniging. De uitstekende sfeer binnen de vereniging zorgt ervoor dat een groot aantal leden vrijwillig zijn steentje bijdraagt aan allerlei commissies. Zo organiseert AVR’69 jaarlijks enkele grote wedstrijden met regionale en landelijke bekendheid. De belangrijkste evenementen zijn ongetwijfeld de L’Avant Sylvestre crossloop, de Rond d'n Ekker duathtlon en de Imants Grensloop. Ook worden er op de atletiekbaan en in de sporthal diverse wedstrijden georganiseerd. Naast deze bekende activiteiten zijn er nog diverse commissies actief die voor verschillende trainingsgroepen activiteiten opzetten. AVR’69 is een actieve, gezellige en veelzijdige sportvereniging! Geinteresseerd? Kom gerust een langs. Je mag 4 keer gratis, geheel vrijblijvend meetrainen. Voor meer info, zie de pagina: Lid worden.

Clubkleding bij NIVO sport

Clubkleding
Nu het zomerseizoen weer gaat aanbreken, is het wellicht ook tijd voor nieuwe trainingskleding. Bij NIVO Sport zijn diverse, kwalitatief uitstekende, AVR’69 trainingskleding en wedstrijdshirts verkrijgbaar in alle maten tegen gunstige prijzen! Meer info: zie de pagina clubkleding.

Sponsoren en adverteerders AVR '69


Leuke activiteit A pupillen

Ha Pupil A,

Het is weer tijd voor iets leuks!
Vrijdag 16 juni willen we met jullie iets leuks gaan doen.
Je wordt om 19.00 uur bij het clubgebouw van AVR ’69 verwacht.
Trek makkelijk zittende kleding aan en goede schoenen waar je op kan wandelen.  Wij gaan iets leuks bedenken en zorgen voor iets lekkers. Jij doet toch ook mee? 
Geef je snel op bij Marieke Kwinten, mariekekwinten@gmail.com of via 06 20146181. Graag opgeven voor zondag 11 juni.

Rabobank Clubkascampagne!

De uitslag van de Rabobank Clubkascampagne is bekend!
 

Dit jaar een bedrag van: € 683,20.
Een mooi bedrag! 

Rabobank en iedereen die op AVR '69 gestemd heeft hartelijk bedankt.

Koploper April

.
De koploper van April is uit  Klik hier om deze uitgave te lezen. In deze koploper de eindstand crosscompetitie, smokkeltocht, actie Spieren voor Spieren met 3 uurs estafetteloop en Dam tot damloop. Veel leesplezier!

Koningsspelen 2017

https://goo.gl/photos/vRK7qE5AD682fPFTA
Op vrijdag 21 april is er op het sportpark te Reusel voor de 3e keer de koningsspelen georganiseerd. Het was weer een prachtige dag waar voor zo'n 550 kinderen een leuke sportieve dag in elkaar is gezet. Voor foto's (Hans Cuijlits) van deze leuke dag 
klik je hier! 
Nieuwe foto's (Fiona Bijl) klik hier!
Alle vrijwilligers bedankt!! Zonder jullie is dit niet mogelijk!!

Imants Grensloop & Hollandershoeve MiniSurvivalrun

https://sites.google.com/site/grensloop/
Zaterdag 1 april weer een prachtige Imants Grensloop & Hollandershoeve Mini-Survivalrun. Ondanks het slechte weer toch een grote deelname! Een record, met bij de mini-survivalrun zelf 300 inschrijvingen. Veel strijd waarbij soms pas aan de streep de beslissing viel. En jawel, dit jaar een waar krokodillenbos. 

Foto's carnaval voor pupillen AVR '69

https://goo.gl/photos/wVU4nMsPqFPkqiHD9
Op vrijdagavond is voor de pupillen van AVR '69, in het clubgebouw, een carnavalsavond georganiseerd. Het was weer volop hossen en feest! Voor de foto's klik hier!!

Kleutergroep bij atletiekvereniging AVR’69

AVR’69 heeft ook een kleutergroep! Vanaf het jaar waarin uw kind 5 word, kan hij/ zij meedoen! De groep bestaat uit kinderen van 4 en 5 jaar. Op elke donderdag (uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen) van 18.00u tot 19.00u traint deze groep op het atletiekveld in Reusel. Kom eens kijken, of probeer het gewoon!! Je kind mag eerst 4 keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of het leuk is, voordat je kind lid wordt. Voor informatie kun je contact opnemen met Gerrit Roest (0497-643106).