Welkom bij AVR'69

Koninklijke onderscheiding Harrie Antonis

https://picasaweb.google.com/foto.avr69/KoninklijkeOnderscheidingHarrieAntonis#
Op vrijdag 24 april heeft Harrie Antonis uit handen van de burgemeester van Gemeente Reusel-De Mierden, de heer Harrie Tuerlings, een Koninklijke onderscheiding ontvangen.

Harrie is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Hij heeft dit “lintje” gekregen voor het vele vrijwilligerswerk wat hij al jaren verricht voor de atletiekvereniging. Jarenlang heeft Harrie zich op verschillende manieren dienstbaar gemaakt voor de vereniging. Bestuurslid, werkzaam in werkgroepen en commissies, kluswerkzaamheden, werving sponsoren etc. Hij is bijna dagelijks op onze accommodatie aanwezig om allerlei klusjes op en rondom het terrein en de gebouwen te klaren. Harrie is een man met “gouden handjes” en onze vereniging is hem zeer dankbaar en erkentelijk voor al de werkzaamheden die hij voor onze vereniging verricht.
Harrie gefeliciteerd. Je hebt het dik verdiend!!

Voor meer foto's klik je op de foto.

Algemene Informatie AVR '69

De Reuselse atletiekvereniging AVR’69 is met ruim 350 leden een van de grotere en actievere atletiekverenigingen in Noord Brabant. AVR’69 houdt zich bezig met alle facetten van de atletieksport en heeft een breed aanbod van verschillende activiteiten.Voor kinderen is het al mogelijk om lid te worden van de vereniging in het jaar dat ze 5 jaar worden. Voor een grote groep jeugd tot en met masters (veteranen) wordt er aan wedstrijdatletiek gedaan. Verder is er voor elk niveau een trim/loopgroep. Ook is er een wandelgroep die twee keer per week een mooie wandeling maakt, meestal door het buitengebied. Volwassenen kunnen 1 keer per week gymmen/trimmen in de sporthal. Tot slot bestaat er ook nog de mogelijkheid om te skeeleren. Met deze diversiteit aan trainingen kan iedereen van jong tot oud, bij AVR’69, sportief en ontspannen op zijn eigen niveau bezig zijn! Het belangrijkste doel van AVR’69 is het beoefenen en het bevorderen van de atletieksport. Dit doel tracht de vereniging te bereiken door het verzorgen van trainingen, deel te nemen aan wedstrijden, wedstrijden te organiseren en door het initiëren van bijzondere evenementen op het gebied van de atletieksport. Naast het sportieve doel is AVR’69 ook een gezellige vereniging. De uitstekende sfeer binnen de vereniging zorgt ervoor dat een groot aantal leden vrijwillig zijn steentje bijdraagt aan allerlei commissies. Zo organiseert AVR’69 jaarlijks enkele grote wedstrijden met regionale en landelijke bekendheid. De belangrijkste evenementen zijn ongetwijfeld de L’Avant Sylvestre crossloop, de Rond d'n Ekker duathtlon en de Imants Grensloop. Ook worden er op de atletiekbaan en in de sporthal diverse wedstrijden georganiseerd. Naast deze bekende activiteiten zijn er nog diverse commissies actief die voor verschillende trainingsgroepen activiteiten opzetten. AVR’69 is een actieve, gezellige en veelzijdige sportvereniging! Geinteresseerd? Kom gerust een langs. Je mag 4 keer gratis, geheel vrijblijvend meetrainen. Voor meer info, zie de pagina: Lid worden.

Sponsoren en adverteerders AVR '69


Natuurwandeling 3 mei

https://picasaweb.google.com/foto.avr69/Natuurwandeling3Mei2015#
Op zondag 3 mei is er voor de leden van AVR '69, vanuit de wandelgroep een natuurwandeling georganiseerd. De ronde ging vanaf het sportpark via het klompenpedje door het mooie "beleven". Onderweg werd volop uitleg gegeven over de grote diversiteit  aan dieren en planten die het "beleven" rijk is. De wandeling werd in het clubgebouw afgesloten met een kopje koffie of thee met een lekkere Belgisch koffiekoek. Gezelligheid troef!!
Zin om eens vrijblijvend mee te gaan? We wandelen op woensdagmorgen om 09.00 uur of op zondagmorgen om 9.00 uur vanaf sportpark “Den Hoek”.


Voor info mail je Piet Reniers: piet.reniers@hetnet.nl of bel 0497-641962.
Voor foto's van de wandeling klik je hier.

Uitslagen Athletics Champs en C/D juniorenwedstrijd

Op zaterdag 2 mei 2015 is er in de voormiddag door AVR'69 voor de de pupillen een Athletics Champs wedstrijd georganiseerd. Voor de uitslagen klik je hier.
'S middags is er voor de  C/D junioren een baanwedstrijd georganiseerd. Voor de uitslagen klik je hier

Mooie impressie Koningsspelen

Koningsspelen bij AVR'69, de eerste editie.

https://picasaweb.google.com/foto.avr69/Koningsspelen2015#
Op vrijdag 24 april 2015 heeft AVR'69 de Koningsspelen georganiseerd voor de 3 Reuselse basisscholen.
Vrijwel alle kinderen van groepen 3 t/m 8 van deze basisscholen zijn naar het atletiekveld gekomen om een leuke dag te beleven.
Met zo'n 500 kinderen en meer dan 100 vrijwilligers was het een drukbezochte dag, waarbij de kinderen aan speelse atletiekvormen, samenwerkingsspelen en de welbekende spellen als trefbal, voetbal en slagbal hebben gedaan.
Het zonnetje begon al vroeg in de ochtend met schijnen en is niet weggegaan tijdens de dag, wat deze grote dag natuurlijk nét iets fijner maakte! Al bij al, een daverend succes!  Klik hier voor de foto's.  
Met dank aan de fotografen: Dirk Moeskops, Harrie Heesters en Leo Baijens.

Foto's 1e seniorencompetitie

https://picasaweb.google.com/foto.avr69/20151eSeniorencompetitie?feat=flashslideshow#
De eerste seniorencompetitie zit erweer op. Voor de foto's van deze wedstrijd klik je op de foto.

Eerste digitale koploper is uit. April 2015

Koploper
De eerste digitale koploper is een feit.
Ook benieuwd? Klik hier om deze eerste uitgave te bekijken. In de bovenbalk van de website is ook een pagina kopl
oper bijgekomen.
Veel leesplezier......

Start Running-groep gestart op 7 april. Instromen kan nog prima.

Start Running
Ook toe aan wat meer beweging? Ga ook fit de zomer in, en ga hardlopen!!! Op dinsdag 7 april is de nieuwe cursus "Start Running" gestart. Cursus is nog maar net gestart, dus je kan nog gemakkelijk instromen. Start Running is al jaren dé manier om op een leuke manier te beginnen met hardlopen. Velen gingen je voor, en je doet het niet alleen. Dus doe mee voor een betere conditie, meer energie, betere gezondheid, lager gewicht en leuke sociale contacten. Ervaar het zelf, en ga straks fit de zomer in. Geef je ook op!
Voor meer info  klik hier!!!