Welkom bij AVR'69


Imants Grensloop & Hollandershoeve MiniSurvivalrun

Uitslagen en foto's Imants Grensloop en Hollandershoeve Mini-Survivalrun!
https://sites.google.com/site/grensloop/
https://sites.google.com/site/grensloop/
Wat een geweldige Hollandershoeve Mini Survivalrun en Imants Grensloop hebben we achter de rug. Met 260 kids en ruim 300 lopers weer een groot succes! Alle vrijwilligers bedankt! 

Algemene Informatie AVR '69

De Reuselse atletiekvereniging AVR’69 is met ruim 350 leden een van de grotere en actievere atletiekverenigingen in Noord Brabant. AVR’69 houdt zich bezig met alle facetten van de atletieksport en heeft een breed aanbod van verschillende activiteiten.Voor kinderen is het al mogelijk om lid te worden van de vereniging in het jaar dat ze 5 jaar worden. Voor een grote groep jeugd tot en met masters (veteranen) wordt er aan wedstrijdatletiek gedaan. Verder is er voor elk niveau een trim/loopgroep. Ook is er een wandelgroep die twee keer per week een mooie wandeling maakt, meestal door het buitengebied. Volwassenen kunnen 1 keer per week gymmen/trimmen in de sporthal. Tot slot bestaat er ook nog de mogelijkheid om te skeeleren. Met deze diversiteit aan trainingen kan iedereen van jong tot oud, bij AVR’69, sportief en ontspannen op zijn eigen niveau bezig zijn! Het belangrijkste doel van AVR’69 is het beoefenen en het bevorderen van de atletieksport. Dit doel tracht de vereniging te bereiken door het verzorgen van trainingen, deel te nemen aan wedstrijden, wedstrijden te organiseren en door het initiëren van bijzondere evenementen op het gebied van de atletieksport. Naast het sportieve doel is AVR’69 ook een gezellige vereniging. De uitstekende sfeer binnen de vereniging zorgt ervoor dat een groot aantal leden vrijwillig zijn steentje bijdraagt aan allerlei commissies. Zo organiseert AVR’69 jaarlijks enkele grote wedstrijden met regionale en landelijke bekendheid. De belangrijkste evenementen zijn ongetwijfeld de L’Avant Sylvestre crossloop, de Run-ATB-Run en de Imants Grensloop. Ook worden er op de atletiekbaan en in de sporthal diverse wedstrijden georganiseerd. Naast deze bekende activiteiten zijn er nog diverse commissies actief die voor verschillende trainingsgroepen activiteiten opzetten. AVR’69 is een actieve, gezellige en veelzijdige sportvereniging! Geinteresseerd? Kom gerust een langs. Je mag 4 keer gratis, geheel vrijblijvend meetrainen. Voor meer info, zie de pagina: Lid worden.

Sponsoren en adverteerders AVR '69


De Rabobank Clubkas Campagne is weer begonnen!!! Stem op AVR '69!!!

https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/dekempen/rabobank_clubkas_campagne/
Ben je lid van Rabobank De Kempen-West? Of ken je iemand in jouw omgeving die lid is van deze bank? Het is voor onze vereniging belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zodoende stemmen voor onze vereniging te vergaren. Wij kunnen dit geld goed gebruiken voor alle activiteiten. 

Het zou daarom fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan AVR '69 bij de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank De Kempen-West. Klik hier voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne. 

Stemmen kan van donderdag 16 april t/m donderdag 30 april 2015. Steun ons!!!

Eerste digitale koploper is uit. April 2015

Koploper
De eerste digitale koploper is een feit.
Ook benieuwd? Klik hier om deze eerste uitgave te bekijken. In de bovenbalk van de website is ook een pagina kopl
oper bijgekomen.
Veel leesplezier......

Start Running-groep gestart op 7 april. Instromen kan nog prima.

Start Running
Ook toe aan wat meer beweging? Ga ook fit de zomer in, en ga ook hardlopen!!! Op dinsdag 7 april is de nieuwe cursus "Start Running" gestart. Cursus is nog maar net gestart, dus je kan nog gemakkelijk instromen. Start Running is al jaren dé manier om op een leuke manier te beginnen met hardlopen. Velen gingen je voor, en je doet het niet alleen. Dus doe mee voor een betere conditie, meer energie, betere gezondheid, lager gewicht en leuke sociale contacten. Ervaar het zelf, en ga straks fit de zomer in. Geef je ook op!
Voor meer info  klik hier!!!

Uitslagen Indoor clubkampioenschappen

https://drive.google.com/file/d/0B_J8EC8A7W1AZS03UEdmcXUycGs/view?usp=sharing
Op zondag 29 maart 2015 is in de sporthal in Reusel, de Indoor-Clubkampioenschappen voor alle atleten van onze vereniging georganiseerd. Het was weer een mooie wedstrijd. Voor de uitslagen:  Klik hier.

Smokkeltocht C-D junioren

Op vrijdagavond 20 maar is er voor de C-D jeugd een leuke smokkeltocht georganiseerd.
Voor foto's klik je hier.

Nieuwe clubkledinglijn

Clubkleding
Op de ledenvergadering van vrijdag 6 maart jl. is de nieuwe clubkledinglijn gepresenteerd. Vanaf nu kunnen we ons presenteren in mooie AVR'69 kleding op wedstrijden en trainingen! Alle kleding is vanaf april 2015 verkrijgbaar bij NIVO Sport, markt 48 te Reusel. Alle kleding blijft ten minste de komende vier jaar beschikbaar. Mocht je belangstelling hebben voor de kleding, kun je NU alvast een formulier invullen wat in de kantine van AVR'69 ligt. Op die manier ben je verzekerd van kleding in april.Voor foto's van de kleding en prijzen zie de pagina clubkleding.
Bestuur AVR'69

Jaarverslag 2014

Na de jaarvergadering op 6 maart, staat nu het jaarverslag 2014 op de site, op de pagina Nieuwsbrief.

Carnaval voor alle pupillen!!!

https://picasaweb.google.com/foto.avr69/2015CarnavalPupillen#
CARNAVAL 2015 !!!!!! 

Op vrijdag 13 februari was het carnaval bij AVR '69. Er was een leuke carnavalsavond in elkaar gezet voor de pupillen van AVR '69
Voor de foto's klik je op de foto.