Welkom bij AVR'69

Imants Grensloop & Hollandershoeve MiniSurvivalrun

https://sites.google.com/site/grensloop/
De inschrijving voor de Imants Grensloop is geopend.
Mooi parcours door de natuurgebieden "het Beleven (NL)" en "de Hoge vijvers (B)". 
Organisatie: AVR '69 Reusel en ARAC Arendonk.
Afstanden: 10EM-10km-6,8km-3,7km. Start 18:30u.
Ook kan er weer ingeschreven worden voor de Hollandershoeve Mini-Survivalrun. 
Deze survivalrun voor de jeugd is uniek in onze regio.
De Grensloop is onderdeel van het Loopcriterium "de Noordloper".

Sponsoren en adverteerders AVR '69

Algemene Informatie AVR '69

De Reuselse atletiekvereniging AVR’69 is met ruim 350 leden een van de grotere en actievere atletiekverenigingen in Noord Brabant. AVR’69 houdt zich bezig met alle facetten van de atletieksport en heeft een breed aanbod van verschillende activiteiten.Voor kinderen is het al mogelijk om lid te worden van de vereniging in het jaar dat ze 5 jaar worden. Voor een grote groep jeugd tot en met masters (veteranen) wordt er aan wedstrijdatletiek gedaan. Verder is er voor elk niveau een trim/loopgroep. Ook is er een wandelgroep die twee keer per week een mooie wandeling maakt, meestal door het buitengebied. Volwassenen kunnen één keer per week gymmen/trimmen in de sporthal. Tot slot bestaat er ook nog de mogelijkheid om te skeeleren. Met deze diversiteit aan trainingen kan iedereen van jong tot oud, bij AVR’69, sportief en ontspannen op zijn eigen niveau bezig zijn! Het belangrijkste doel van AVR’69 is het beoefenen en het bevorderen van de atletieksport. Dit doel tracht de vereniging te bereiken door het verzorgen van trainingen, deel te nemen aan wedstrijden, wedstrijden te organiseren en door het initiëren van bijzondere evenementen op het gebied van de atletieksport. Naast het sportieve doel is AVR’69 ook een gezellige vereniging. De uitstekende sfeer binnen de vereniging zorgt ervoor dat een groot aantal leden vrijwillig zijn steentje bijdraagt aan allerlei commissies. Zo organiseert AVR’69 jaarlijks enkele grote wedstrijden met regionale en landelijke bekendheid. De belangrijkste evenementen zijn ongetwijfeld de L’Avant Sylvestre crossloop, de Rond d'n Ekker duathtlon en de Imants Grensloop. Ook worden er op de atletiekbaan en in de sporthal diverse wedstrijden georganiseerd. Naast deze bekende activiteiten zijn er nog diverse commissies actief die voor verschillende trainingsgroepen activiteiten opzetten. AVR’69 is een actieve, gezellige en veelzijdige sportvereniging! Geinteresseerd? Kom gerust een langs. Je mag 4 keer gratis, geheel vrijblijvend meetrainen. Voor meer info, zie de pagina: Lid worden.

Clubkleding bij NIVO sport

Clubkleding
Nu het zomerseizoen weer gaat aanbreken, is het wellicht ook tijd voor nieuwe trainingskleding. Bij NIVO Sport zijn diverse, kwalitatief uitstekende, AVR’69 trainingskleding en wedstrijdshirts verkrijgbaar in alle maten tegen gunstige prijzen! Meer info: zie de pagina clubkleding.

Sponsoren en adverteerders AVR '69


Foto's carnaval voor pupillen AVR '69

https://goo.gl/photos/wVU4nMsPqFPkqiHD9
Op vrijdagavond is voor de pupillen van AVR '69, in het clubgebouw, een carnavalsavond georganiseerd. Het was weer volop hossen en feest! Voor de foto's klik hier!!

Nieuwe Start to Run op 21 maart

https://www.yakultstarttorun.nl/In maart start AVR ’69 met een cursus Start-to-Run. Doe jij ook mee??? Info avond en aansluitend proeftraining op dinsdag 14 maart 2017 om 19:45u bij AVR ’69, Sportpark d’n Hoek in Reusel.

WAT IS YAKULT START TO RUN ? 
Yakult Start to Run maakt van jou in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap.
Meer weten?
www.yakultstarttorun.nl

WAAROM MET JE GAAN HARDLOPEN? 
Omdat hardlopen je helpt gezond en fit te worden én te blijven. En de overtollige kilo’s? Die raak je kwijt. Daarbij: hardlopen doe je waar, wanneer en met wie jij wilt. En stel je eens voor hoe trots en goed jij je voelt na die zeven weken!

WAT LEER JE IN EEN Yakult START to run-les?
Een groepsles duurt ongeveer anderhalf uur. Hierin ga je natuurlijk samen lekker hardlopen volgens het Yakult Start to Run-trainingsschema. Je oefent en leert ook de juiste loophouding- en techniek. Daarbij krijg je nog meer handige informatie over hardloopschoenen en -kleding, over eten en drinken als hardloper. En de trainer helpt je op weg met jouw schema zodat je doordeweeks zelf kunt lopen. Of maak een afspraakje met één van je nieuwe (hardloop)maatjes!

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op met Sjef van Beers, telefoon 013 – 5092384

Smokkeltocht voor C-D junioren

https://drive.google.com/open?id=0B_J8EC8A7W1AQnJRT1BqUzFxUTQ
Ha CD –er!

Vrijdag 24 maart willen we graag met jou een smokkeltocht houden! Dus trek je oude kleren uit de kast, doe je oude schoenen aan en geef je op. Je wordt om 19.15 uur bij de Brandtoren in Reusel verwacht. De avond duurt tot 22.30 uur, die eindigt bij het clubgebouw van AVR op het sportpark. Daar kan je opgehaald worden. Er wordt voor drinken en iets lekkers gezorgd.

Koploper februari

.
De koploper van februari is uit  Klik hier om deze uitgave te lezen. In deze koploper de tussenstand van de crosscompetitie, nieuwe jaarkalender, veel uitslagen en een interview met . . . . . .Ook in deze koploper een uitnodiging voor de ledenvergadering op 10 maart a.s. Mis deze vergadering niet, en ga er ook heen. Veel leesplezier!

Snertloop 5 februari

https://drive.google.com/open?id=0B_J8EC8A7W1AREZNRWxSbzBKUzA
Zondag 5 februari is op het sportpark in Reusel de jaarlijkse Snertloop georganiseerd!
Gezelligheid troef tijdens deze ludieke loop die iedereen kan winnen. Er was door de organisatie weer een mooie ronde uitgezet over de finse piste en rond de voetbalvelden. Het lekkere weer zorgde ervoor dat iedereen lekker zijn ronden kon lopen. Na afloop was er voor iedereen een lekkere kop snert.
En de winnaars? Bij de pupillen en D junioren ging de winst naar Teun Bleumer. Op de lange afstand ging Marie Louie Schoenmakers er met de 1e plek vandoor. Voor alle uitslagen klik je hier!

De clubrecords zijn bijgewerkt.

De clubrecords zijn weer bijgewerkt met alle nieuwe records van 2016.
Je vind ze hier of in de bovenbalk onder Clubinfo.

Midwintercross Netersel

Op zondag 8 Januari is er door VV Netersel in samenwerking met AVR '69 de midwintercross georganiseerd.

Voor foto's klik je hier.
Voor de uitslagen volg je deze link.

Clubmiddag voor pupillen en C-D junioren

In de kerstvakantie is er een leuke clubmiddag georganiseerd voor de pupillen en C-D junioren. Voor de foto's vam deze middag klik je hier.

L'Avant Sylvestrcross Uitslagen bekend!

L'Avant Sylvestrecross
Zondag 11 december! De L'avant Sylvestrecross zit er weer op!! Het parcours lag er schitterend bij. Prachtige wedstrijden met vele onderlinge strijd! Bij de heren senioren ging de winst naar Yanick Michiels voor Lauran Beijens en Ruben Geys. Bij de dames senioren ging de eerste plek naar Jolien Boonen voor An Claes en Jolien Bruininx. Bij de korte cross ging de winst naar Arne Agten van Vabco Mol, en Serena Tielbeek van Eindhoven atletiek.
Voor foto's en uitslagen klik hier!

Kleutergroep bij atletiekvereniging AVR’69

AVR’69 heeft ook een kleutergroep! Vanaf het jaar waarin uw kind 5 word, kan hij/ zij meedoen! De groep bestaat uit kinderen van 4 en 5 jaar. Op elke donderdag (uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen) van 18.00u tot 19.00u traint deze groep op het atletiekveld in Reusel. Kom eens kijken, of probeer het gewoon!! Je kind mag eerst 4 keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of het leuk is, voordat je kind lid wordt. Voor informatie kun je contact opnemen met Gerrit Roest (0497-643106).