Welkom bij AVR'69

Sponsoren en adverteerders AVR '69

Algemene Informatie AVR '69

De Reuselse atletiekvereniging AVR’69 is met ruim 350 leden een van de grotere en actievere atletiekverenigingen in Noord Brabant. AVR’69 houdt zich bezig met alle facetten van de atletieksport en heeft een breed aanbod van verschillende activiteiten.Voor kinderen is het al mogelijk om lid te worden van de vereniging in het jaar dat ze 5 jaar worden. Voor een grote groep jeugd tot en met masters (veteranen) wordt er aan wedstrijdatletiek gedaan. Verder is er voor elk niveau een trim/loopgroep. Ook is er een wandelgroep die twee keer per week een mooie wandeling maakt, meestal door het buitengebied. Volwassenen kunnen één keer per week gymmen/trimmen in de sporthal. Tot slot bestaat er ook nog de mogelijkheid om te skeeleren. Met deze diversiteit aan trainingen kan iedereen van jong tot oud, bij AVR’69, sportief en ontspannen op zijn eigen niveau bezig zijn! Het belangrijkste doel van AVR’69 is het beoefenen en het bevorderen van de atletieksport. Dit doel tracht de vereniging te bereiken door het verzorgen van trainingen, deel te nemen aan wedstrijden, wedstrijden te organiseren en door het initiëren van bijzondere evenementen op het gebied van de atletieksport. Naast het sportieve doel is AVR’69 ook een gezellige vereniging. De uitstekende sfeer binnen de vereniging zorgt ervoor dat een groot aantal leden vrijwillig zijn steentje bijdraagt aan allerlei commissies. Zo organiseert AVR’69 jaarlijks enkele grote wedstrijden met regionale en landelijke bekendheid. De belangrijkste evenementen zijn ongetwijfeld de L’Avant Sylvestre crossloop, de Rond d'n Ekker duathtlon en de Imants Grensloop. Ook worden er op de atletiekbaan en in de sporthal diverse wedstrijden georganiseerd. Naast deze bekende activiteiten zijn er nog diverse commissies actief die voor verschillende trainingsgroepen activiteiten opzetten. AVR’69 is een actieve, gezellige en veelzijdige sportvereniging! Geinteresseerd? Kom gerust een langs. Je mag 4 keer gratis, geheel vrijblijvend meetrainen. Voor meer info, zie de pagina: Lid worden.

Sponsoren en adverteerders AVR '69


25 juni Schoolatletiekdag

Schoolatletiekdag
Op zaterdag 25 juni organiseert AVR'69 een schoolatletiekdag voor alle kinderen van de basisscholen uit de regio. Lijkt jou het ook leuk om hier aan mee te doen? 
Klik hier en geef je op!! Win de 1e prijs, of neem een diploma mee naar huis. Dit mag je niet missen, dus schrijf je in!

Pupillendag bij het Outdoorpark Reusel!!

https://picasaweb.google.com/foto.avr69/6287247198278540801
Op zaterdag 21 mei is er voor de pupillen van AVR '69 een keigave dag van klimmen en klauteren georganiseerd. Dit alles bij het outdoorpark in Reusel. Voor de foto's van dit stoere uitstapje klik hier!! 
Jeugdcommissie bedankt!

Koningsspelen

https://picasaweb.google.com/foto.avr69/6277554692435527185
Op zaterdag 23 april is er op het sportpark te Reusel voor het 2e jaar de koningsspelen georganiseerd. Het was weer een prachtevenement waar voor de 500 kinderen een leuke sportieve dag in elkaar is gezet. Voor foto's van deze leuke dag klik je hier! 
Voor een flimpje van de koningsspelen klik hier.

Wedstrijd Athletics Champs 16 April

Op zaterdag 16 april  is  op het sportpark te Reusel een Atletics Champswedstrijd georganiseerd voor de pupillen uit de Regio. Voor de uitslagen klik je hier.

Koploper April

.
De koploper van april is uit  Klik hier om deze uitgave te lezen. Veel leesplezier...... In deze koploper: Eindstand crosscompetitie, carnval pupillen, Teun Cremers en zijn team doen mee aan de Spierathlon, uitslagen en meer . . . .  

Nieuwe "Start Running" gestart op 12 april!

Start Running
Op dinsdag 12 april is met en flinke groep, de nieuwe loopcursus Start Running gestart. Instromen kan nog prima. Start Running is al jaren dé manier om op een leuke manier te beginnen met hardlopen. Velen gingen je voor, en je doet het niet alleen. Dus doe mee voor een betere conditie, meer energie, betere gezondheid, lager gewicht en leuke sociale contacten. Ervaar het zelf, en ga straks fit de zomer in. Geef je ook op!!!

Voor meer info klik hier!!!

Uitslagen en foto's Imants Grensloop

Weer een schiiterende editie van de Imants Grensloop & Hollandershoeve mini-Survivalrun!! Mooie wedstrijden bij de jeugd en 10EM, een grote opkomst, veel publiek en schitterend weer
Uitslagen, foto's en een mooi filmpje vind je hier

Clubkleding bij NIVO sport

Clubkleding
Nu het zomerseizoen weer gaat aanbreken, is het wellicht ook tijd voor nieuwe trainingskleding. Bij NIVO Sport zijn diverse, kwalitatief uitstekende, AVR’69 trainingskleding en wedstrijdshirts verkrijgbaar in alle maten tegen gunstige prijzen! Meer info: zie de pagina clubkleding.

Uitslag Indoor clubkampoenschappen

Op zondag 20 maart is er in de sporthal in Reusel de jaarlijkse Indoor Clubkamioenschappen gehouden. Klik hier voor de uitslagen.

Foto's smokkeltocht voor de C/D junioren!!

https://picasaweb.google.com/foto.avr69/2016CDSmokkeltocht#
Ook dit jaar is er voor de C-D junioren een weer een spannende smokkeltocht uitgezet. Start was bij de Brandtoren. Eindpunt bij het clubgebouw. Het was een superleuke avond met hele goeie smokkelaars!! Voor foto's van de tocht klik je hier!

Afsluiting en prijsuitreiking Runamine Crosscompetitie zaterdag 5 maart

https://drive.google.com/file/d/0B_J8EC8A7W1AbDJaenJYclJmeHM/view?usp=sharing
Op zaterdag 5 maart heeft AVR '69 de afsluiting van de Runamine crosscompetitie georganiseerd.Op en rond het veld was een Ludieke veldloop georganiseerd waarbij je je vooraf opgegeven tijd zonder horloge zo dicht mogelijk moest benaderen. Na deze wedstrijd werden de prijzen van deze veldloop, en de prijsuitreiking van de Runamine crosscompetie gedaan.
Voor de uitslag van de veldloop klik je hier.
Eindstand Runamine Crosscompetitie vind je hier.
Foto's van de veldloop en prijsuireiking Klik hier!

Kleutergroep bij atletiekvereniging AVR’69

AVR’69 heeft ook een kleutergroep! Vanaf het jaar waarin uw kind 5 word, kan hij/ zij meedoen! De groep bestaat uit kinderen van 4 en 5 jaar. Op elke donderdag (uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen) van 18.00u tot 19.00u traint deze groep op het atletiekveld in Reusel. Kom eens kijken, of probeer het gewoon!! Je kind mag eerst 4 keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of het leuk is, voordat je kind lid wordt. Voor informatie kun je contact opnemen met Gerrit Roest (0497-643106).