Welkom bij AVR'69

Hermans Assurantiën Duatlon 6 november 2016

Rond d'n Ekker Duathlon
De inschrijving voor de  Hermans Assurantiën Duatlon 2016 is geopend. De wedstrijd wordt gehouden op zondag 6 november 2016. Het is een RUN-ATB-RUN wedstrijd, die wordt gehouden in de bossen van Reusel en Arendonk. Deelname is ook toegankelijk voor duo's en trio's. Ook is er een aparte wedstrijd voor de jeugd.Ook dit jaar weer een ouder-kind wedstrijd.

Voor meer info en inschrijven klik je hier

http://www.hermansassurantien.nl/

Sponsoren en adverteerders AVR '69

Algemene Informatie AVR '69

De Reuselse atletiekvereniging AVR’69 is met ruim 350 leden een van de grotere en actievere atletiekverenigingen in Noord Brabant. AVR’69 houdt zich bezig met alle facetten van de atletieksport en heeft een breed aanbod van verschillende activiteiten.Voor kinderen is het al mogelijk om lid te worden van de vereniging in het jaar dat ze 5 jaar worden. Voor een grote groep jeugd tot en met masters (veteranen) wordt er aan wedstrijdatletiek gedaan. Verder is er voor elk niveau een trim/loopgroep. Ook is er een wandelgroep die twee keer per week een mooie wandeling maakt, meestal door het buitengebied. Volwassenen kunnen één keer per week gymmen/trimmen in de sporthal. Tot slot bestaat er ook nog de mogelijkheid om te skeeleren. Met deze diversiteit aan trainingen kan iedereen van jong tot oud, bij AVR’69, sportief en ontspannen op zijn eigen niveau bezig zijn! Het belangrijkste doel van AVR’69 is het beoefenen en het bevorderen van de atletieksport. Dit doel tracht de vereniging te bereiken door het verzorgen van trainingen, deel te nemen aan wedstrijden, wedstrijden te organiseren en door het initiëren van bijzondere evenementen op het gebied van de atletieksport. Naast het sportieve doel is AVR’69 ook een gezellige vereniging. De uitstekende sfeer binnen de vereniging zorgt ervoor dat een groot aantal leden vrijwillig zijn steentje bijdraagt aan allerlei commissies. Zo organiseert AVR’69 jaarlijks enkele grote wedstrijden met regionale en landelijke bekendheid. De belangrijkste evenementen zijn ongetwijfeld de L’Avant Sylvestre crossloop, de Rond d'n Ekker duathtlon en de Imants Grensloop. Ook worden er op de atletiekbaan en in de sporthal diverse wedstrijden georganiseerd. Naast deze bekende activiteiten zijn er nog diverse commissies actief die voor verschillende trainingsgroepen activiteiten opzetten. AVR’69 is een actieve, gezellige en veelzijdige sportvereniging! Geinteresseerd? Kom gerust een langs. Je mag 4 keer gratis, geheel vrijblijvend meetrainen. Voor meer info, zie de pagina: Lid worden.

Clubkleding bij NIVO sport

Clubkleding
Nu het zomerseizoen weer gaat aanbreken, is het wellicht ook tijd voor nieuwe trainingskleding. Bij NIVO Sport zijn diverse, kwalitatief uitstekende, AVR’69 trainingskleding en wedstrijdshirts verkrijgbaar in alle maten tegen gunstige prijzen! Meer info: zie de pagina clubkleding.

Sponsoren en adverteerders AVR '69


Nieuwe Start to Run van start op dinsdag 20 september

https://www.yakultstarttorun.nl/WAT IS YAKULT START TO RUN ?
Yakult Start to Run maakt van jou in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap. Meer weten? https://www.yakultstarttorun.nl/

Koploper augustus

.
De koploper van augustus is uit  Klik hier om deze uitgave te lezen. Veel leesplezier...... In deze koploper: Kalender, uitslagen competite pupillen, junioren en senioren, en andere wedstrijden.  

AVR '69 naar het EK Atletiek

https://picasaweb.google.com/foto.avr69/6306908680961686833
Afgelopen zaterdag is AVR '69 met een flinke delgatie afgereisd naar Amsterdam voor een dagje EK atletiek. 
Mooie dag met veel finales! Voor foto's klik je hier!

Uitslag Schoolatletiekdag

https://drive.google.com/file/d/0B_J8EC8A7W1ANTZPVDgtWThiV28/view?usp=sharing
Op zaterdag 25 juni heeft  AVR'69 een schoolatletiekdag voor de kinderen van de basisscholen uit de regio georganiseerd. Voor de uitslagen klik je hier.

Einde maandwandeling "Landgoed de Utrecht".

Op zondagochtend 29 mei heeft de wandelgroep van AVR '69 de maandelijkse "wandeling op locatie" gelopen. Vertrekpunt was deze maand: D'n Bockenrijder. Dit keer werden ze vergezeld door een flinke groep AVR leden en familie. De wandeling liep door de mooie natuur van de Utrecht langs het riviertje de Reusel, de flaes en flaestoren. Onderweg werd regelmatig gestopt voor wat info over het rijke planten en dierenleven in "het landgoed". De wandeling werd afgesloten met een lekker bakje bij D'n Bockenrijder.
Interesse? Probeer het eens en loop 1 maand vrijblijvend met ons mee!
Voor foto's van dit gezellige uitstapje klik je hier.

2e Senioren competitiewedstrijd

https://picasaweb.google.com/foto.avr69/6290905454126467121
Op zondag 29 mei hebben de dames en heren seniorenploegen meegedaan aan de 2e seniorencompetitiewedstrijd. Voor foto's klik je hier. 

Kleutergroep bij atletiekvereniging AVR’69

AVR’69 heeft ook een kleutergroep! Vanaf het jaar waarin uw kind 5 word, kan hij/ zij meedoen! De groep bestaat uit kinderen van 4 en 5 jaar. Op elke donderdag (uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen) van 18.00u tot 19.00u traint deze groep op het atletiekveld in Reusel. Kom eens kijken, of probeer het gewoon!! Je kind mag eerst 4 keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of het leuk is, voordat je kind lid wordt. Voor informatie kun je contact opnemen met Gerrit Roest (0497-643106).