Welkom bij AVR'69

Sponsoren en adverteerders AVR '69

Algemene Informatie AVR '69

De Reuselse atletiekvereniging AVR’69 is met ruim 350 leden een van de grotere en actievere atletiekverenigingen in Noord Brabant. AVR’69 houdt zich bezig met alle facetten van de atletieksport en heeft een breed aanbod van verschillende activiteiten.Voor kinderen is het al mogelijk om lid te worden van de vereniging in het jaar dat ze 5 jaar worden. Voor een grote groep jeugd tot en met masters (veteranen) wordt er aan wedstrijdatletiek gedaan. Verder is er voor elk niveau een trim/loopgroep. Ook is er een wandelgroep die twee keer per week een mooie wandeling maakt, meestal door het buitengebied. Volwassenen kunnen één keer per week gymmen/trimmen in de sporthal. Tot slot bestaat er ook nog de mogelijkheid om te skeeleren. Met deze diversiteit aan trainingen kan iedereen van jong tot oud, bij AVR’69, sportief en ontspannen op zijn eigen niveau bezig zijn! Het belangrijkste doel van AVR’69 is het beoefenen en het bevorderen van de atletieksport. Dit doel tracht de vereniging te bereiken door het verzorgen van trainingen, deel te nemen aan wedstrijden, wedstrijden te organiseren en door het initiëren van bijzondere evenementen op het gebied van de atletieksport. Naast het sportieve doel is AVR’69 ook een gezellige vereniging. De uitstekende sfeer binnen de vereniging zorgt ervoor dat een groot aantal leden vrijwillig zijn steentje bijdraagt aan allerlei commissies. Zo organiseert AVR’69 jaarlijks enkele grote wedstrijden met regionale en landelijke bekendheid. De belangrijkste evenementen zijn ongetwijfeld de L’Avant Sylvestre crossloop, de Rond d'n Ekker duathtlon en de Imants Grensloop. Ook worden er op de atletiekbaan en in de sporthal diverse wedstrijden georganiseerd. Naast deze bekende activiteiten zijn er nog diverse commissies actief die voor verschillende trainingsgroepen activiteiten opzetten. AVR’69 is een actieve, gezellige en veelzijdige sportvereniging! Geinteresseerd? Kom gerust een langs. Je mag 4 keer gratis, geheel vrijblijvend meetrainen. Voor meer info, zie de pagina: Lid worden.

Clubkleding bij NIVO sport

Clubkleding
Nu het zomerseizoen weer gaat aanbreken, is het wellicht ook tijd voor nieuwe trainingskleding. Bij NIVO Sport zijn diverse, kwalitatief uitstekende, AVR’69 trainingskleding en wedstrijdshirts verkrijgbaar in alle maten tegen gunstige prijzen! Meer info: zie de pagina clubkleding.

Sponsoren en adverteerders AVR '69


Nieuwe Start to Run op 21 maart

https://www.yakultstarttorun.nl/In maart start AVR ’69 met een cursus Start-to-Run. Doe jij ook mee??? Info avond en aansluitend proeftraining op dinsdag 14 maart 2017 om 19:45u bij AVR ’69, Sportpark d’n Hoek in Reusel.

WAT IS YAKULT START TO RUN ? 
Yakult Start to Run maakt van jou in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap.
Meer weten?
www.yakultstarttorun.nl

WAAROM MET JE GAAN HARDLOPEN? 
Omdat hardlopen je helpt gezond en fit te worden én te blijven. En de overtollige kilo’s? Die raak je kwijt. Daarbij: hardlopen doe je waar, wanneer en met wie jij wilt. En stel je eens voor hoe trots en goed jij je voelt na die zeven weken!

WAT LEER JE IN EEN Yakult START to run-les?
Een groepsles duurt ongeveer anderhalf uur. Hierin ga je natuurlijk samen lekker hardlopen volgens het Yakult Start to Run-trainingsschema. Je oefent en leert ook de juiste loophouding- en techniek. Daarbij krijg je nog meer handige informatie over hardloopschoenen en -kleding, over eten en drinken als hardloper. En de trainer helpt je op weg met jouw schema zodat je doordeweeks zelf kunt lopen. Of maak een afspraakje met één van je nieuwe (hardloop)maatjes!

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op met Sjef van Beers, telefoon 013 – 5092384

Midwintercross Netersel

Op zondag 8 Januari is er door VV Netersel in samenwerking met AVR '69 de midwintercross georganiseerd.

Voor foto's klik je hier.
Voor de uitslagen volg je deze link.

Clubmiddag voor pupillen en C-D junioren

In de kerstvakantie is er een leuke clubmiddag georganiseerd voor de pupillen en C-D junioren. Voor de foto's vam deze middag klik je hier.

Koploper december

.
De koploper van december is uit  Klik hier om deze uitgave te lezen. In deze koploper:een stuk over de sinterklaasavond voor de pupillien, een stuk geschreven door een deelnemer aan de duatlon, een mooi interview, veel uitslagen  en meer....  Veel leesplezier!

L'Avant Sylvestrcross Uitslagen bekend!

L'Avant Sylvestrecross
Zondag 11 december! De L'avant Sylvestrecross zit er weer op!! Het parcours lag er schitterend bij. Prachtige wedstrijden met vele onderlinge strijd! Bij de heren senioren ging de winst naar Yanick Michiels voor Lauran Beijens en Ruben Geys. Bij de dames senioren ging de eerste plek naar Jolien Boonen voor An Claes en Jolien Bruininx. Bij de korte cross ging de winst naar Arne Agten van Vabco Mol, en Serena Tielbeek van Eindhoven atletiek.
Voor foto's en uitslagen klik hier!

Pietenavond bij AVR '69

https://goo.gl/photos/jm9SYPyZXdToQVme6
https://goo.gl/photos/jm9SYPyZXdToQVme6
Eindelijk was het zover. Tijd voor een Pietenavond bij AVR'69!! Op vrijdagavond 18 november hebben de Pieten een bezoek gebracht aan het clubgebouw. 20 pupillen en hun trainers hebben een leuke avond gehad en zijn goed verwend door de Pieten! Voor de foto's klik hier!!

Hermans Assurantiën Duatlon 6 november 2016

Rond d'n Ekker Duathlon
De Hermans Assurantiën Duatlon 2016 is zit er weer op!
Een record aantal deelnemers, een gemoedelijke sfeer, mooie wedstrijden en de vele onderlinge duels zorgden voor een prachtige wedstrijddag.

Voor de uitslagen en foto's klik je hier

http://www.hermansassurantien.nl/

UItslagen Indoorwedstrijd voor pupillen en D junioren op 29 oktober

Op zaterdag 29 oktober 2016 is er door AVR '69, in het RABO Sporthuis in Reusel een indoorwedstrijd voor pupillen en D-junioren. georganiseerd. 
Voor de uitslagen klik je hier!

Nieuwe foto's Benedugo

https://goo.gl/photos/w4ZJyZGUAk69YUYP7
Een grote partij nieuwe foto's toegestuurd gekregen van de benedugo wedstrijd van onze duitse vrienden uit Düren.

Trimmersweekend Brugge

https://photos.google.com/share/AF1QipN3reWXOsX8Fb5IayjCu_woExZ8ZQe_zj940_4eAgDCBXErIB85qPArxK6w-DDAKg?key=VFl3NEdjY3Y5cU5KZ2hpSjNkU1M2Q1RRQlk0ZVRR
In het weekend van 14 t/m 16 oktober is de trimgroep een weekendje naar Brugge geweest. De prachtige binnenstad bezocht en meegedaan aan de Brugge Urban Trail. Een 10km loop dwars door het oude centrum, door scholen, winkels, ziekenhuis, restaurant etc. Wederom een goed geslaagd gezellig weekendje.

Kleutergroep bij atletiekvereniging AVR’69

AVR’69 heeft ook een kleutergroep! Vanaf het jaar waarin uw kind 5 word, kan hij/ zij meedoen! De groep bestaat uit kinderen van 4 en 5 jaar. Op elke donderdag (uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen) van 18.00u tot 19.00u traint deze groep op het atletiekveld in Reusel. Kom eens kijken, of probeer het gewoon!! Je kind mag eerst 4 keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of het leuk is, voordat je kind lid wordt. Voor informatie kun je contact opnemen met Gerrit Roest (0497-643106).