Home

Tot nader order geen audio bijeenkomsten i.v.m. Corona besmettings gevaar.De Audio Vereniging Midden Nederland (A.V.M.N.) bestaat al ruim 30  jaar actief voor muziek- en audioliefhebbers. 

Iedere laatste donderdag van de maand,

(zie agenda ) van 20.00-23.00 uur,

houdt de vereniging een audioavond in


Het Schaffelaar Park
Stationsweg 2C, 3771 VH Barneveld

De entree ligt aan de Barnseweg
tegenover de Welkoop


Tijdens deze avonden komen muzikale en technische aspecten van audio aan bod. De vereniging zorgt steeds voor een of meer muziekinstallaties die beter zijn dan wat u meestal in winkels aantreft. De muziek klinkt hierdoor levensechter dan op een gewone installatie. Technische uitleg over de hoorbare kwaliteit van die installatie komt daarbij ook aan bod.

De techniek is voor A.V.M.N.-leden geen doel op zich, maar wel zo belangrijk dat er soms een hele avond aan wordt besteed. Bovendien geven de leden elkaar adviezen over de technische mogelijkheden om hun installatie thuis beter te laten klinken.

 
Wie geïnteresseerd is in het bijwonen van een audioavond is van harte welkom. Een eerste kennismakingsbezoek is gratis. Wie vaker wil komen kan lid worden van de A.V.M.N voor  € 40,00 per jaar (elf audioavonden op de laatste donderdag van elke maand, behalve juli . Voorafgaand aan iedere audioavond ontvangen de leden een nieuwsbrief (indien gewenst per E-mail).


Contact

avmn.bestuur@gmail.com


Subpagina''s (3): Actueel Locatie Muzikale links