1. Bezienswaardigheden


Allier

Hulp bij het zoeken naar leuke:

Kastelen
Musea
Kerken
Activiteiten
Dorpjes en stadjes
en nog veel meer...
 


Puy-de-Dôme

Bezienswaardigheden in de Auvergne

De Auvergne ligt in het hart van Frankrijk en is een uniek gebied met een ongerepte natuur. De Allier is het meer landelijke gedeelte van de Auvergne met vele pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden.

De Puy-de-Dôme is het ruigere gedeelte van de Auvergne waar u zich kan laten verleiden door de indrukwekkende afmetingen van de vulkanen, de zuiverheid van de bronnen en de grootsheid van de landschappen...

U vindt hieronder twee kaarten terug met daarop een aantal icoontjes, die elk een bezienswaardigheid of activiteit aanduiden. De legende vindt u tussen  de twee kaarten terug. Klik op een icoontje op de kaart om een meer gedetailleerde beschrijving te krijgen.

Stippel uw daguitstap uit met behulp van deze pagina's. Bij elke bezienswaardigheid geven we u zo duidelijk mogelijke informatie aangaande de geschiedenis, openingsuren en inkomprijzen van de verschillende bezienswaardigheden. Daarnaast krijgt u reeds een voorproefje van wat u zal zien, wanneer u naar de fotoreportages kijkt.