Voordelen

Op deze pagina willen we allerlei voordelen vermelden waarvan u gebruik kan maken bij een bezoek aan deze regio.

Allier

Pass' Allen

U kan wanneer u bepaalde bezienswaardigheden in het departement Allier gaat bezoeken, genieten van een voordeeltarief door gebruikmaking van de zogenaamde Pass Allen.

Het principe van deze Pass Allen is eenvoudig: bij het eerste bezoek aan een participerend museum betaald u de volle pot en vanaf dan kan u genieten van een gereduceerd tarief bij bezoeken aan andere musea.

U kan deze Pass Allen gratis verkrijgen bij de deelnemende musea, bij alle "offices de tourisme" van het departement Allier of u kan hem via deze link downloaden:
Deelnemende musea die u kan terugvinden op deze website:

Allier summer tour
Allier Summer Tour

In het boekje "Allier Summer Tour" vindt u een groot aantal kortingsbonnen die u kan gebruiken bij 25 attracties in het departement Allier.
U vindt er onder andere kortingen voor volgende activiteiten. Dit kortingsboekje vindt u in alle Offices de Tourisme van het departement Allier. Vraag ernaar!
Puy-de-Dôme

Pass Decouverte 2013 - Bougez en Auvergne


Dit is een bonnenboekje dat gratis te verkrijgen is in de meeste Offices de tourisme van het departement Puy-de-Dôme of wanneer u mailt naar lagenda63@wanadoo.fr. In het boekje, vindt u kortingen voor de volgende activiteiten die op deze site vermeld worden: