4. Activiteiten voor kinderen

Gezinsuitstappen en activiteiten met kinderen


Algemene informatie:

Bent u op zoek naar ludieke uitstappen voor u en uw kinderen tijdens uw vakantie in Frankrijk?

De Auvergne is een echte speelzaal voor kinderen, in de grootse natuur. Het is mogelijk om zowel sportactiviteiten te beoefenen als op ontdekking uit te gaan naar het natuurlijke en culturele erfgoed. De waaier van aangeboden activiteiten is grenzeloos! De verscheidenheid van de reliëfvormen en de klimaten maakt een waaier van recreatieve activiteiten mogelijk die zeer zeldzaam is in Frankrijk: tochten, boomklimmen, bergbeklimmen, rafting, kanovaren, boogschieten, ..."

Doet u het liever iets rustiger en wenst u af en toe een museum te bezoeken? Kijk dan op deze site welke musea aandacht hebben voor de kleinsten onder ons. De meeste bezienswaardigheden en musea hebben kleine prijzen voor kleine mensjes.

Daarnaast schenken wij ook de nodige aandacht aan de kleinsten onder ons bij de bezoeken aan de verschillende steden en dorpjes. Het is immers steeds handig te weten waar er zich speeltuintjes bevinden, die u aldus ook kan opnemen in uw ontdekkingsparcours van de stad of het dorp.

Op de bijhorende plannetjes duiden we de activiteiten voor kinderen ook aan met specifieke icoontjes.

Wij proberen ook aan te duiden of de activiteiten ook te doen zijn bij ietwat slechtere weersomstandigheden, want ja, soms regent het ook in de Auvergne,...

Activiteiten voor kinderen


OverzichstkaartLegende

: speciale activiteiten


 : Speeltuintjes


: activiteiten en beziens-waardigheden specifiek voor kinderen
Activiteiten voor kinderen weergeven op een grotere kaartSubpagina''s (28): Alle weergeven