Welkom bij autovitamine.eu

 • Maak de wereld groener!! Laat onze kinderen en klein kinderen niet met onze problemen achter!
  • Actueel
  • Schrijf hier het actuele.

   • Brandstofbesparing:

    Wij zijn reeds meer dan 10 jaar vertrouwd met het gebruik van de brandstofpil. Ik ben geïnteresserd geraakt in het gebruiken van de brandstofpillen zo'n 10 jaar geleden. Mijn zwager (die woont in Frankrijk) belde mij op met het verhaal dat ie wat goeds heeft gekregen van een kennis, iets wat mij veel geld zal besparen. Ik was erg nieuwsgierig geworden en begon verder te vragen. Hij deed wat geheimzinnig over het bespaart flink en je rijdt er beter mee...... Op een gegeven moment zei hij: Het zijn pillen die je in je tank moet doen. Ik begon hard te lachen door de telefoon en zei dat ik hem niet geloofde, het zoveelste middeltje dat je in je tank of olie moet doen om zuiniger te gaan rijden. Maar hij bleef maar aandringen en tenslotte zei ik: stuur mij een paar van die pillen op en ik ga het proberen. Als het niet werkt, dan krijg je de heleboel onder rembours terug gestuurd. Hij begon te lachen en zei : ja, doe dat maar....... Nou ik ben nu onafhankelijk distributeur, je begrijpt dan wel dat het dus werkt..... Inmiddels heb ik zelfs een online winkel en diverse grote bedrijven zijn al in zee met ons gegaan en hebben goede resultaten behaald. Ze besparen flink op hun verbruik en onderhoud, alsmede op de uitstoot van roetdeeltjes, NOx en CO2.

    Onze Missie .
    Door innovatie en introductie van topproducten, een verbetering van het totale welzijn, op fysiek, mentaal en financieel gebied, voor iedereen te realiseren. 

    Door de brandstofpillen te gebruiken zult u het onderstaande resultaalt minimaal behalen 

    • Uw uitlaatgassen worden enorm schoner, gemiddeld 75%.
    • Uw brandstofverbruik daalt met gemiddeld 10%.
    • Uw motor loopt stiller.
    • Uw motorvermogen neemt toe.
    • Uw auto rijdt voelbaar lekkerder.
    • Uw motor zal gegarandeerd langer meegaan
    •  100% veilig voor elke verbrandingsmotor (niet voor LPG)  

    •   Met behoud van uw garantie van uw motor en volledig verzekerd.

    Wat is de brandstof pil eigenlijk : 
    De basistechnologie behelst chemische verbrandingskatalyse. (Een katalysator is een stof die een bepaalde reactie versnelt of vertraagt zonder zelf verbruikt te worden.) Chemische verbrandingskatalyse dateert uit de 19e eeuw toen een samenstelling van ethyleen uit platina werd bereid. De structuur en basis van hun effectiviteit was moeilijk te achterhalen met de chemische methoden in die tijd. Rond 1950 konden door de ontwikkeling van NMR (Nuclear Magnetic Resonance) en röntgen diffractie, chemische structuren worden opgehelderd. Hierdoor kon het werkingsmechanisme van deze samenstelling bestudeerd worden. Met de intrede van computeranimaties, is een snelle groei van de studie van verbrandingkatalyse mogelijk geworden. 

    De toevoeging van deze samenstellingen aan de verbrandingsmotoren is altijd al een wetenschappelijk doel geweest. Zoals in iedere op zichzelf ontwikkelende technologie, zijn er perioden van succes en momenten van minder activiteit. De brandstof-capsules verbrandingskatalyse zijn het resultaat van het uitwerken van een bewezen technologie in zijn laatste stadium in het ruimte tijdperk. 

    Hoe werkt het : 
    De brandstof-capsules verbrandingskatalysator gebruikt de brandstof (benzine of diesel) als drager (transportmiddel) om de stof in de verbrandingscompartiment van de motor af te leveren, waar het zijn feitelijke werk doet. De brandstof-capsules formule bevat feitelijk de drager van de actieve katalysator. De feitelijk brandstof-capsules verbranding katalysator wordt geactiveerd door de verbranding van de brandstof met de brandstof-capsules en het ontwikkelt een ultra dun gekatalyseerd laagje op de kleppen, de kop , de cilinder -cilinderwand en de bougie.  

    Een eenvoudig vergelijkbaar voorbeeld is het aanbranden van een pan bij het koken. We zijn allemaal bekend met hoe de anti aanbak laag een laagje vormt op de bodem van een pan als het eten oververhit wordt. In de meeste gevallen is de hoeveelheid aangebrand materiaal voldoende om een flinke laag te vormen. Als je de pan echter flink schuurt, zal de anti aanbak laag verdwijnen en zal zijn werk niet meer doen.De brandstof pil(capsule) vormt het katalyse CAP laagje waar we het hier over hebben. Het enige wat je ziet is een verkleuring van de bovenste laag, het gedeelte wat de katalyse laag is in de motor, wat te vergelijken is met de anti aanbaklaag van de pan.

    Het katalyse laagje is ROOD, dus het is eenvoudig te zien wanneer je de brandstof pil voor de tweede keer hebt gebruikt ( te controleren aan de rode laag die zich heeft gevormd in de motor,dit is nodig om een brandstof besparing te krijgen van minimaal 10%.

    Doordat de temperatuur en de druk in de verbrandingscompartiment zo hoog zijn, is het noodzakelijk om brandstof-capsules te blijven gebruiken, na de eerste twee tankbeurten( de eerste tankbeurt een dubbele capsule de tweede 1 capsule), in een blijvende verhouding van één brandstof-capsules per 40-60 liter tanken per tankbeurt.(!)

    Als dit katalyse laagje eenmaal ontstaan is op de kleppen, de kop en de bougie door de begin dosis, geeft dit verschillende voordelen. Het eerste en meest belangrijke is, dat het er voor zorgt dat de brandstof sneller verbrandt in het verbrandinsgscompartiment. Dit verhoogt meteen de efficiëntie van de motor en vermindert hoogste temperatuur in de cilinder. Door deze lagere temperatuur zal de levensduur van de motor verlengt worden, omdat een van de factoren die delen van de motor op langere termijn beschadigd ( zogenaamde gebruiksslijtage), temperatuur is altijd een van de belangrijkste factoren geweest in de levensduur van een motor. 

    Een tweede voordeel van deze RODE verbrandingskatalysator coating is dat deze voorkomt dat zich koolstof en smeeroliestof zich afzetten en gaan ophopen op de kleppen en de kop. Dit vermindert de "honger" naar octaan van de motor (en stelt je in staat om gewone benzine / diesel te gaan gebruiken, in plaats van super of dure diesel om stoten en pingelen te voorkomen). 

    Een derde voordeel is de vermindering van afzetting aan cilinderwand en onderdelen, waardoor de werking van afsluitringen verbeterd wordt en het olieverbruik verminderd. Ten slotte zet het katalyse laagje zich ook af op de katalyse overbrenger en om de buitenkant van de behuizing van de zuurstof censor. Net als in de cilinder komt er een ultra dun katalyse laagje die beide onderdelen beschermen tegen koolstofaanslag en hun duurzaamheid verhoogt en het zorgt voor een lange termijn voor vermindering van de uitstoot van roetdeeltjes en CO2. 

    Samengevat vond ik veel positieve effecten door het gebruik van brandstof-capsules. Ik heb geen negatieve effecten gevonden, maar je moet goed onthouden dat de RODE laag katalytisch is en noodzakelijk voor de werking van de brandstof-capsules.Daar de meeste auto motoren brandstof met meer dan 99% efficiënt verbranden, is het onmogelijk de totale verbranding te verbeteren. Echter, de brandstof-capsules ontwikkelen een katalyse laagje die de brandstof sneller doet verbranden waardoor er een efficiëntere verbranding ontstaat. 

    Het grootste positieve effect is het gegeven dat de grotere hitte die ontstaat bij de verbranding gebruikt wordt voor de aandrijving. In een auto zonder brandstof-capsules wordt 75% van de energie die vrijkomt bij verbranding verspild. In mijn recente onderzoeken en tests, heb ik bewezen dat het omzetten van warmte en verbranding de enige manier is om het kilometerverbruik van een auto omlaag te brengen. Het proces dat op gang gezet wordt door de brandstof-capsules zorgt ervoor dat meer van de geproduceerde warmte gebruikt wordt en door het katalytisch proces wordt de warmte sneller afgevoerd. Het gebruik van brandstof-capsules is een praktische manier om het kilometerverbruik te verbeteren en-of de kracht te verhogen en de levensduur van de motor te verlengen.