Testovi za polaganje vozačkog ispita - na CDu
Omogućite vašim kandidatima učenje testova na računalu. Osigurajte sebi vrhunsku reklamu.

TESTOVI ZA POLAGANJE VOZAČKOG ISPITA,  AKCIJA do 15.08.2008 - 250KM!!!
Kao što ste upoznati počelo se sa primjenom novog zakona o saobraćaju.
Neki od vas zbog novog zakona morat će se udružiti a neki će nastavit samostalno, bilo kako bilo nudim vam priliku da svoju Auto školu učinite prepoznatljivijom od ostalih.
Nudim vam programski paket koji je prilagođen novom zakonu o saobraćaju i idealan je reklamni materijal koji će učiniti vašu Auto školu prepoznatljivijom i modernijom od ostalih Auto škola u Vašem gradu.

O čemu se radi?
O programu uz pomoć koje će kandidati učiti TESTOVE ZA POLAGANJE VOZAČKOG ISPITA na svome računalu,o CD-u kojeg će kopirati i preporučiti svojim prijateljima te vas na taj način reklamirati.
Sam CD sa TESTOVIMA ZA POLAGANJE VOZAČKOG ISPITA lako je kopirati (što može odgovarati i vama ako vam ih treba za više vaših kandidata), no vašu reklamu u programu nemoguće je ukloniti !
Na taj način koliko god da se CD kopirao reklama Vaše Auto škole uvijek ostaje.
Primjer kako to izgleda:

Slika 1. Prije početka svakog ispita pojavljuje se početna stranica sa reklamom vaše Auto škole.

Slika 2.Kandidat otvara pitanje,od ponuđenih odgovora kvačicom odabire onaj za koji misli da je točan.

Slika 3. Nakon svakog odgovora kandidat provjerava šta je ispravan odgovor,zelenim slovima označen je točan odgovor a crvenim netočan,a tu se nalazi i vaša reklama. Situacija se ponavlja u svakom pitanju.

Bilo tko moći će kopirati CD no ne i ukloniti vašu reklamu!
Primjena programa
-Priprema kandidata za polaganje vozačkih ispita svih kategorija na računalu.
-Izvrstan reklamni materijal za vašu Auto školu.

Zastupljeni su teoretski dio,znakovi, raskrsnice te dodatni dio za C kategoriju.
Sva pitanja identična su onima koji se nalaze u novoj knjizi, s tim da je preglednost znakova i raskrsnica PUNO PUNO bolja.


VJEŽBA
Na ekranu, kandidat može vidjeti broj pitanja, procenat uspješnosti, prolazno vrijeme, ukupan broj pitanja, ukupan broj negativnih odgovora. Sve slike su 3D i animirane su (žmigavci, semafor, vozila sa prvenstvom prolaza. Kandidatu se prilikom učenja na ekranu ispisuje tačan odgovor na pitanje te vaša reklama! Instalacija i korištenje jako su jednostavni a tu je i detaljno uputstvo za pokretanje programa.

Instaliranje i upravljanje programom je vrlo jednostavno (na CDu se nalaze i upute), a može se izvoditi i na NAJSLABIJIM računalima !!

O PROGRAMU

Tokom rada kandidat na ekranu može pratiti vrijeme, procenat uspješnosti, broj negativnih poena, ukupan broj pitanja, redni broj pitanja. Kandidat prilikom učenja može birati koji po redu test želi raditi (simulacija 'stvarnog' testa), hoće li pitanja dobivati slučajnim izborom ili će ona ići svojim redosljedom.


U kompletu nudim 10 cd-ova koje ćete vi kasnije moći lako kopirati ako vam i više bude trebalo.            Što će se nalaziti u prostoru za reklamu ovisi o vašim željama.                                                              Nakon završetka programa,dostava u sve gradove putem agencije CITYEXPRESS.

Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati na:     063 894 888 ili 063 431 666  

 Ovdje skini primjer testova                AKCIJA do 15.08.2008 - 250KM!!!