Welkom op mijn website

Mijn naam is Erik Teunis en op een leeftijd van 10 jaar ben ik in aanraking gekomen met Australische parkieten..of te wel ik ben besmet geraakt met het positieve "vogelvirus".
Het houden en kweken van en met Australische parkieten doe ik samen met mijn vader al ruim 18 jaar. We zijn klein begonnen door te starten met een achtkantig hokje met daarin grasparkieten. Het kweken met grasparkieten ging zo goed dat er na 1 jaar al gauw enkele coniferen moesten wijken voor een groter hok met afzonderlijke vluchten.  Door de jaren heen hebben we met rosellas, neophemasoorten, roodvleugels, veelkleuren, port lincoln, barraband enz gekweekt. De laatste jaren hebben ik en mijn vader ons meer en meer op roodruggen gericht.
Voor ons bleek dit een parkietsoort te zijn die het beste bij ons past en waaruit wij de meeste voldoening halen. Een andere rol die bij deze keuze speelde is het ruimte gebrek dat we op dit moment hebben.
Maar nu genoeg gepraat over ons...ik zou zeggen veel kijk- en leesplezier op onze site en wie weet komt u nog wel een parkiet tegen die uw vogelbestand kan aanvullen.

Met vriendelijk groet,

Erik Teunis