Welkom bij AussieDogs!

Welkom op de site van AussieDogs.

Op deze site kunt u mijn Australian Shepherd Rain volgen.
Zij werkt als Therapiehond bij Clinidogs,

Tevens fokken wij zo nu en dan een nestje.


Graag nodigen wij u uit een kijkje te nemen op onze site.
Wij wensen u veel dierplezier toe!


Suzan Vlaming
Australian Shepherd Rain
Kennel Aussiedogs
Mail: clinidogs@gmail.com
Tel: 06-20600942

Hoe het allemaal is begonnen....

In 2003 ben in begonnen met mijn studie Kynologisch gedragstherapeut bij de Martin Gaus Academie. En daar kwam ik voor het eerst in aanraking met de australian shepherd.
In de module over rassen en raskenmerken mochten we zoeken naar de hond waar wij qua karakter mee overeen kwamen. En toen kwam ik op de australian shepherd.
Toen ik de aussie voor het eerst in het echt tegen kwam, was ik verkocht. Dit was mijn droomhond. Wow.
Het heeft toen nog bijna 10 jaar geduurd voordat de eerste aussie in mijn gezin mocht plaats nemen. Het zoeken naar de goede fokker, wachten op de geschikte pup heeft heel wat tijd en geduld in beslag genomen. We zijn naar Belgie, Brabant en de rest van Nederland geweest. En mijn aussie vind ik op mijn eigen eiland, Texel.

Inmiddels ben ik de trotse eigenaresse van Rain, die naast mijn andere honden prima in de roedel functioneert. Ook assisteert zij mij regelmatig in mijn werkzaamheden bij mijn bedrijf Clinidogs, als mede trainer, coach, therapiehond en alle functies die je haar maar wil geven.

Dagelijks kan ik nog verliefd naar mijn hond kijken en ben ik heel blij met haar. Vanuit dit oogpunt heb ik dan ook besloten om zo nu en dan een nestje te fokken, om ook andere mensen gelukkig te kunnen maken met een super gesocialiseerde en stabiele aussie pup. Wij fokken volgens de regels van de raad van beheer.