Home‎ > ‎

Misiune

Vrem sa ne distrăm cât de mult posibil pe seama lui Gabriel Resources, Gold Corporation şi a tuturor membrilor din guvernul român care au ajutat Gabriel Reources să pună mâna pe Roşia Montană, şi bine inţeles a tuturor celor care pe departe sau mai pe aproape ne-au trădat pe toţi, contribuind la eforturile lor.

Impreun
ă, vom colabora şi vom coordina acţiuni la scară mondială, care vor împiedica aceşti trădători să-şi continuie activităţile lor normale de zi cu zi. Ne vom ţine scaiete după ei şi ne vom amuza văzând reacţile lor de neputincioşi. Le vom deranja sistemele de comunicare trimiţându-le tone de emailuri pe zi, sunându-i la telefon, trimiţându-le scrisori, etc. Vom publica conversaţiile telefonice pe Youtube... asta chiar ca o sa fie tare! Vom merge la birourile lor cu camerele video şi le vom lua interviuri. Le vom parazita comunicatia cu publicul. Le vom epuiza resursele pentru luarea deciziilor, simulând apeluri pentru afaceri noi. Acestor indivizi, în spatele operaţiunilor lor, le vom pune feţele peste tot, sa-i vadă lumea, să ştie cine sunt, unde stau, unde lucrează, unde manâncă, unde î-şi cumpară alimentele... Vom face ieşiri la Roşia Montană, vom organiza concerte unde tinerii se vor distra, dar în acelaş timp vom tăia accesul la mină, le vom bloca drumurile.

Cum vreti s
ă vă distraţi? Propuneţi, şi veţi găsi parteneri în această coaliţie pentru a pune la cale cam tot ce vă trece prin gând.


De ce a-ţi adera la coaliţie?

Acesta nu este numai un sit, nu este numai un grup ca si altele. Este o coaliţie suportată de o platformă suplă de comunicare, colaborare, coordinare şi logistica, capabilă să suporte mişcari masive AICI

Acesta este singurul loc unde putem lucra to
ţi împreună!

Nu v
ă abandonaţi comunităţile şi proiectele voastre, în această coaliţie căutaţi ajutor şi resurse, schimbaţi idei, planificaţi alte acţiuni...

For
ţa este în diversitate!

Comments