AMPA Contrapunt

L'AMPA de Contrapunt participa en totes les activitats de l'escola, ja sigui amb suport humà o econòmic. A més, organitza sortides i tallers per a tots els alumnes.


Si voleu col·laborar en l'organització de les activitats, o teniu propostes o suggeriments, els podeu fer arribar a la Junta:

PROPERES ACTIVITATS

PARTICIPACIÓ EN LA FIRA DE SANT NICOLAU

Com ja és tradició a l'escola, l'AMPA Contrapunt confecciona rams de vesc de Nadal que després es venen a la Fira de Sant Nicolau el dia 6 de desembre al matí.


Enguany per fer-los, ens trobarem el proper dissabte dia 5 de desembre a partir de les 9 del matí a Contrapunt (entrada pel c/ Indústria).

                                   Aquesta és 

Descripción: Descripción: D:\Mª JOSÉ\FOTOS\2014\2014-12-06\2014-12-06 09.36.33.jpguna activitat en família i de les que fan caliu perquè, més enllà de la preparació dels rams, ens permet compartir una bona estona


 També podeu col·laborar en la venda dels rams de vesc
 el diumenge 6 de desembre. tots plegats.
A mig matí i per no defallir, sempre fem un esmorzar ben dolç amb galetes, xocolata desfeta, cafès o infusions.

Si voleu venir, us podeu apuntar a l'escola o respondre per e-mail:

(ampa-contrapunt@hotmail.com)


Animeu-vos a participar! 

 

 


SORTIDA A MONTSERRAT

 

La Junta de l’AMPA Contrapunt us proposa celebrar una sortida familiar el cap de setmana del 30 - 31 de gener de 2016 a Montserrat.

Els objectius són fer una trobada de families, passar-ho bé, i conèixer l’Escolania de Montserrat, un cor que es remunta a la fundació del monestir, al segle XII, per la qual cosa, és l'escola de música en actiu més antiga d'Europa. Actualment, l'Escolania està formada per més de 50 nois (de 9 a 14 anys), procedents de tota Catalunya. Durant els anys que estudien a Montserrat fan classes com qualsevol nen, però també estudien dos instruments: el piano i un segon instrument a escollir, a més de Llenguatge Musical, Conjunt Instrumental i, Cant Coral, que constitueix l'especialitat de l'Escolania.


Us proposem aquestes activitats:

·         Dissabte 30 de gener:

-       Sortida a primera hora del matí de l’aparcament del CAP amb vehicle propi.

-       Arribada a Montserrat cap a les 10.00 h, descarregar motxil·les i excursió pels voltants (cal portar dinar de casa).

-       Tarda: Visita guiada de les instal·lacions de l’Escolania.

-       Nit: Sopar i gimcana

-       Allotjament: a l’Alberg Abat Garriga (en habitacions de grup i cal portar sac de dormir o llençols).

 

·         Diumenge 31 de gener:

-       Esmorzar

-       Recollir i temps lliure per visitar el monestir, fer una excursió,...

-       A les 12 h a la Basílica de Montserrat, assistirem a la salve que canten els nens de l’Escolania

-       Un cop acabada l’actuació, es pot triar entre tornar a casa o quedar-se a dinar a Montserrat (hi ha un self-service econòmic)

El preu de la sortida és de 13 €  per persona pels socis de l’AMPA (alumnes, pares, mares i germans), i de 20 € pels no socis (amics, o altres familiars). El preu inclou el sopar del dissabte, l’esmorzar del diumenge i l’allotjament.

Per apuntar-se només cal dir-ho a Lucía (secretària de l’escola) abans del 22 de desembre de 2015 i pagar el preu. Un cop pagades les entrades no es retornarà el preu si no es pot venir, atès que l’Alberg ens demana una reserva en funció del nombre de persones que s’hi allotgin.

Us hi esperem!

La Junta de l’AMPA Contrapunt

Comments