Fungerar perfect som en lyx CD spelare med en översampling 192 kHz och 32 bitar.

AIMP3 Sound PC @ Windows 8

Audiofil musikserver med AIMP och Windows 8.1 kan bättre än tidigare bantas ner, för att jobba endast med ljudet.


Den är tänkt som Björn Erik Edvardsen gjorde för New Acoustic Dimension med förstärkaren 3020 och revolutionerade Hi-Fi-marknaden med sitt utmärkta ljud till ett överkomligt pris.

Man behåller systemet med bara helt nödvändiga drivrfutiner och aplikationen AIMP3, som med WASAPI 192 kHz och 32 bitar erbjuder bästa stöd för musik spelning och arkivering från CD skivor.

Standarden för CD är bara 16 bitar och 44.1 KHz och i bra spelare används alltid översampling.

AIMP har olika skin och Sony ES kan bli ett bra val för en server som spelar musik från dina CD skivor.Vanliga datorer skapades för kontorsjobb, men för Dina skivor erbjuder vi
analog finslipade musikserver med krystallklart digitalt ljud.

 
Genom att ta vara på den teknik som utvecklades i Norden för proffsutrusning inom audiovideo och med exakt val av nyaste komponenter har vi med framgång hittat rätt balans mellan fördelar med
inbäddat system och PCs öppna arkitektur.

Windows kan uppgraderas med små summor och vi kan med analog finslipning ge Din dator ett nytt liv som musikserver. Självklart levererar vi nya datorer också.
 

AIMP är en ljud- och musikspelare som du kan helt gratis ladda ner och använda, men vi rekomenderat varmt, att Du sickar de en slant.
Programmet är konstruerad för bästa ljudkvalitet och har många anpassningsbara funktioner. Över tjugo olika ljudformat stöds. Audio bearbetas i 32-bitars upplösning. Med AIMP kan du ocksa konvertera CD till FLAC, Opus, MP3, OGG, WAV eller WMA. Spelaren har även en 18-bands equalizer med extra inbyggda ljudeffekter.  Den har även stöd för skins och det är möjligt att använda plug-ins.

Spelaren kan installeras som "portable version", nyttigt da man installerar i bärbara anläggningar, t.ex. minnespinne, eller som "custom version" varvid OS-integration och fil-associationer installeras.

Ordna lätt spellistor på Din dator och redigera fritt Dina tagar, för bästa sökresultatBenOx adapter


Med den Du kan direktansluta störningsfritt bra kablar med RCA eller XLR kontakter till ljudprocessors ADC ingångar och DAC utgångar Intel HD Audio och den gör också, att Din umusikserver kan byggas lika elegant som en dansk B&O ljudanläggning och drivsäker som ReVox rulbandspelare från Schweiz.Oxana Verneuil som älskar musik och sjunger i kören har även mycket skarpa ögon och garanterar, att varje adapter som är handgjord har högsta precistion och nogranhet. I Stockholm startar Dominique och Sebastian en installationsservis och kommer också att leverara Din musikserver med konstnärlig skal. Inspirationer kom från Jaoannas Troikowiczs konst och Bo Hannsons Opus3 högtalare, men adaptern blev anpassad för andra krav.

Comments