Bästa ljud utan krångel för Din skivsamling och kristalklar musikinspelning från vinylen och CD

Audiophile Music Server


Analog finslipad dator, som Du ansluter med bra kablar till Din exklusiva ljudanläggning, för att lyssna på Din unika skivsamlning, som bevaras säkert på hårdisken.

Du kan kopiera fritt musikien från hårdisken till Din iPod eller lyssna i bilen från egna CD med rätt ljudkorrigering.

Har du bara CD skivor så rekomenderar vi en audiofil musikserver med Windows 8.1 och det fria AIMP3 som det enda aplikation och anslutning till ljudanläggningen med BenOx Intel HD Audio > RCA.

https://sites.google.com/site/audiophiledator/aimpsoundpc

Med den kan Dina CD spelas och arkiveras med 32 bitar och 192 kHz. Den klarar också musikmottagning på internet med t.ex. nya Opus standad

BenOx adapter gör, att en audiofildator kan byggas lika elegant som en dansk B&O ljudanläggning och drivsäker som ReVox rulbandspelare från Schweiz.Du kan direktansluta med den störningsfritt bra kablar med RCA eller XLR kontakter till ljudprocessors ADC ingångar och DAC utgångar: Intel HD Audio (PC) eller Azila (MacIntosh), samt CD in.


Oxana Verneuil som älskar musik och sjunger i kören har även mycket skarpa ögon och garanterar, att varje adapter som är handgjord har högsta precistion och nogranhet.

Inspirationer kom från Jaoannas Troikowiczs konst och Bo Hannsons Opus3 högtalare, men adaptern blev anpassad för andra krav.

I Stockholm startar Dominique och Sebastian en installationsservis och kommer också att leverara Audiofil musikserver med konstnärlig skal.

Vanliga datorer skapades för kontorsjobb, men för Dina skivor erbjuder vi analog finslipade musikserver med krystallklart digitalt ljud.


Genom att ta vara på den teknik som utvecklades i Norden för proffsutrusning inom audiovideo och med exakt val av nyaste komponenter har vi med framgång hittat rätt balans mellan fördelar med inbäddat system och PCs öppna arkitektur.

Musikserver för flera ändamål tillverkas under det gemensama namnet Diamond Sound PC och byggs på beställning i musikstaden Sopot vid södra Östersjökusten.


I serien Audiophile Music Server finns 3 modeller:

Master, Maestro, Reference.
____________________________________
Bar & DJ PA Music Server
för proffs, som serverar aldrig utspädd musik